10.08.2008 - 13:07

god dag


heia:-) har egentlig vær opp en time snart, men måtta jo sitt å rediger stilsett. rett å slett drittarti. eller ikke. æ e så drittalei av å ikke få te profilen min som æ vil. herregud. æ har lyst å dra på spar ellernosånt for å kjøp mat, men det e jo søndag. faen. æ sitt å irritere mæ over den stygge profilen min, både på nettby og blogg. det e det verste været som finnes ut; ikke regn, pittelitt sol, kaldt og klar himmel. liksom? sola ska jo skinn og det ska vær varmt når det e klar himmel?

spørsmålet e, koffor?
sikkert fordi æ ikke har vært ut siden æ kom hit. eller æ gikk fra søskenbarnan mine, 100 skritt kansje. det telles jo. æ harsåharså lyst på mat, siden æ har ikke spist frokost enda. og mamma og bestemor e bort. så da må æ sykle te statoil. da bli det sikkert bedre vær også:-)

dritt p'c!
æ skjønne ikke koffor æ sitt her å skriv på en pc som kommer te å klikk vært minutt. og æ skjønne ikke koffor æ skriv i bloggen, det e sikkert ingen som læs, spesiellt ikke i sommerferien. å æ skjønne ikke at æ ikke lagre herre inlegget før datan får blackout og alt forsvinn. men æ skjønne koffor æ skriv det hær lange inlegget; fordi æ har ikke nå anna å gjør. så tar på mæ solbrillan og stikk på statoil.

lurt dæ
- eller kansje æ bare ska gå i kjøleskapet? hihi, æ gidde ikke sykle 2 kilometer for litt mat når æ bare kan gå i kjøleskapet. smil.

i'm out.

Kommentarer: 0
kategori: blogg


hits