23.03.2010 - 20:40

to sminke-anmeldelser i èn smekk


Idag skal jeg teste Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder (sponset av coverbrands.no, få kjøpt her) og Super Kabuki Lily Lolo brush. (sponset av makeupmekka.no, fås kjøpt her).


SMASHBOX HALO HYDRATIING PERFECTING POWDER

For første gang ble jeg litt skuffet over Smashbox. Dette er ikke et dårlig pudder, men jeg har blitt vant til at Smashbox er enestående, og danker ut all annen sminke. Men dette pudderet er litt mer som et vanlig pudder. Det er ganske bra, dekker huden fint, og har fint design. Pluss for det! Et stort pluss er "filteret" som gjør at pudderdåsen ikke blir full av pudder. Det er en slags lås, der du kan bestemme hvor mye ca du skal bruke.

ps: da jeg var i Oslo for litt siden så jeg dette pudderet til rundt 800 kr på en butik. Så det er nok et varp å kjøpe det på nettsiden istedetfor!








SUPER KABUKI LILY LOLO

Denne likte jeg. Den har et veldig pent utseende, er stilren og enkel. Selve børsten er utrolig myk! Det er ikke mange løse hår i den heller, det kan se ut som det på bildet, men det er jeg som henger med håret foran kameraet, hhaha. Den lukter heller ingenting (mange av koster jeg har testet lukter ekstremt skarpt og ekkelt). Litt minus for at den er litt dyr.








AQ

:D
URL: http://aq.blogg.no

23.03.2010// 20:40



Marita Solheim

lovely <3
URL: http://www.maritasunshine.blogg.no

23.03.2010// 20:41



sc3

=)
URL:

23.03.2010// 20:42



Mona Høie

Hvor mye koster dette :D?
URL: http://monaho.blogg.no

23.03.2010// 20:42



Marit

Kult :)
URL:

23.03.2010// 20:42



M A R i A N N E - VINN DESIGN!

Jeg vil å ha :P
URL: http://arntsberg.blogg.no

23.03.2010// 20:43



Sofie

Det er vell ikke ekte hår/pels på den kosten? :p
URL: http://sofiebj.blogg.no/?c=1269178862

23.03.2010// 20:43



ginco

:D du er så god til å blogge du annais<33
URL: http://www.ginco.blogg.no

23.03.2010// 20:44



Ia96

kult :-)
URL:

23.03.2010// 20:44



Ia96.blogg.no

:)
URL:

23.03.2010// 20:44



GryStokka

bra anmeldelser :)
URL: http://www.grystokka.blogg.no

23.03.2010// 20:45



oda

stilig
URL:

23.03.2010// 20:45



annais

sofie: Nei :)
URL: http://www.annais.blogg.no

23.03.2010// 20:46



(-: rikke

:-)
URL:

23.03.2010// 20:48



Gina Marie

Hvordan får du en sånn sykt bra blogg Annais? : )
URL: http://giinaamarie.blogg.no/

23.03.2010// 20:51



© heddipeddi

Kan du legge ut bilde av det lille foto-studioet ditt ? :) Det virket litt kult :p
URL: http://heddipeddi.blogg.no

23.03.2010// 20:52



AndrineAase

Tihi :)

Du er så syykt kul da " :)<3

Komenter tilbake ? (Trykk på meg )

Med Vennelig Hilsen Andrine Aase <3
URL: http://www.andrineaase.blogg.no

23.03.2010// 21:11



soulitjohei (:

kult :-)
URL: http://soulitjohei.blogg.no

23.03.2010// 21:14



Melanie

Kjempe fin header ;)
URL:

23.03.2010// 21:15



Marianne

Stilig.
URL: http://mariannestland.blogg.no

23.03.2010// 21:30



♥rebecka

bra tips! :-)
URL: http://www.rrrebecka.blogg.no

23.03.2010// 21:35



vilde

bra tips :)
URL: http://vay.blogg.no

23.03.2010// 21:43



Light of Victory

Vil og ha sminke :-)
URL: http://lightofvictory.blogg.no

23.03.2010// 21:46



MARIA ★

<3
URL: http://mariajbb.blogg.no

23.03.2010// 21:49



Katrine - Moteblogger og webdesigner

Bra anmeldelser :D
URL: http://katrineaastorp.blogg.no

23.03.2010// 21:50



Tina

Du kan gjerne skrive pris også :)
URL:

23.03.2010// 22:10



Susanna

Jeg fikk lyst på lili lolo børsten, den så og hørtes god ut:)
URL: http://suusanna.blogg.no

23.03.2010// 22:29



Thea

Kunne du ikke ha med et bilde av deg med pudderet på?
URL:

23.03.2010// 22:31



June Sundet

like it!
URL: http://thejune.blogg.no

23.03.2010// 23:11



Ellen Loe

Så ut som brae ting :)
URL: http://ellenloe.blogg.no

24.03.2010// 00:07



Marion

Ah, jeg liker den kosten da ;D
URL: http://thevoiceofmarion.blogg.no

24.03.2010// 04:59



lindasolhaug

Kosten så sykt god ut :-)
URL: http://lindasolhaug.blogg.no

24.03.2010// 12:39



fy søren kor du etterligner ho voe:/
URL:

24.03.2010// 12:44



Pawandeep Duggal

Kosten så veldig bra ut!
URL: http://pawandeep.blogg.no/

24.03.2010// 13:13



_:D
URL:

24.03.2010// 13:37



saida

så kult da =)
URL: http://www.zaida.blogg.no

24.03.2010// 14:23



kjempe kul blogg anna<3:)
URL:

24.03.2010// 14:47



Ingrid

JEG TRENGER VIRKELIG HJELP, HVORDANLAGER DU SÅN "MINISTUDEO" ? TRENGER DET VIRKLEIG!
URL: http://gurholt.blogg.no

24.03.2010// 14:52



livehanssen

800 kr, oi!:o Men det er sikkert verdt det ;)
URL: http://livehanssen.blogg.no

24.03.2010// 14:59



Vilde Kristin

Hva heter butikken de solgte smashbox på ? :o
URL:

24.03.2010// 15:13



Grevstad

Så bra ut ;)

-Ha en fin dag :)
URL: http://grevstad.blogg.no

24.03.2010// 15:17



annais

vilde kristin: Visage :)
URL: http://www.annais.blogg.no

24.03.2010// 15:35



Sara

Nice :)
URL: http://zaris.blogg.no

24.03.2010// 15:55



martine

kan du ha sminkevideo snart? er så lenge siden! :)
URL:

24.03.2010// 15:58



olivia<3

Bildene var fine ,

enig med martine , sminkevideo snart!:)<3
URL: http://ollen.blogg.no

24.03.2010// 16:05



EASYMAKEUP - Sminkeblogg

For den prisen så burde jo det pudderet være kjempebra!!! Herregud..hehe..
URL: http://easymakeup.blogg.no

24.03.2010// 16:10



Anette

Åh, gi meg kosten!

Bare litt sånn off topic, skulle du ikke vise hvordan du redigerer bilder som du har gjort på headeren din i paint.net? :)
URL: http://anettee95.blogg.no

24.03.2010// 16:14



tora

hva skjedde med den konkurransen du skulle ha? :/
URL:

24.03.2010// 16:26



Karolin

kan du ikke skrive hvor man får kjøpt tingene du annmelder? :-)
URL: http://www.pointblog.no/?go=karolin

24.03.2010// 17:13



kristina

hvilket kamera greide du å øddlegge/brukte før? å hvilket kamera bruker du nå?
URL:

24.03.2010// 19:01



hei! har aldri kommentert på bloggen din før, men leser den hver dag.. har noen spørsmål jeg håper virkelig du gidder å svare på! :p

-hvorfor kan du ikke ha bilde ''før og uten'' med sminken? da blir det så utrolig mye bedre og se hvordan sminken er ;)

- oooog , den grønne kremen man skulle ta i ansiktet også da skulle visstnok rødhet forsvinne, kan du plisplisplis ta ''før og etter'' bilde av det!? eller video om du gidder ;) .. fordi jeg er veldig rød, og trenger noe for å får bort det, men jeg gidder ikke å kjøpe den hvis jeg ikke har fått sett på noen at den funker! :p haha

så nå håper jeg at du gidder å begynne med ''før og etter'' bilder? ;) spesiellt på den grønne greia..

~hilsen meg, andrea :-)
URL:

24.03.2010// 19:55

hits