hits
  • 23.03.2010
  • 20:40
  • to sminke-anmeldelser i èn smekk

    Idag skal jeg teste Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder (sponset av coverbrands.no, få kjøpt her) og Super Kabuki Lily Lolo brush. (sponset av makeupmekka.no, fås kjøpt her).


    SMASHBOX HALO HYDRATIING PERFECTING POWDER

    For første gang ble jeg litt skuffet over Smashbox. Dette er ikke et dårlig pudder, men jeg har blitt vant til at Smashbox er enestående, og danker ut all annen sminke. Men dette pudderet er litt mer som et vanlig pudder. Det er ganske bra, dekker huden fint, og har fint design. Pluss for det! Et stort pluss er "filteret" som gjør at pudderdåsen ikke blir full av pudder. Det er en slags lås, der du kan bestemme hvor mye ca du skal bruke.

    ps: da jeg var i Oslo for litt siden så jeg dette pudderet til rundt 800 kr på en butik. Så det er nok et varp å kjøpe det på nettsiden istedetfor!








    SUPER KABUKI LILY LOLO

    Denne likte jeg. Den har et veldig pent utseende, er stilren og enkel. Selve børsten er utrolig myk! Det er ikke mange løse hår i den heller, det kan se ut som det på bildet, men det er jeg som henger med håret foran kameraet, hhaha. Den lukter heller ingenting (mange av koster jeg har testet lukter ekstremt skarpt og ekkelt). Litt minus for at den er litt dyr.



    51 kommentarer

    AQ - 23.03.2010 20:40
    :D
    Marita Solheim - 23.03.2010 20:41
    lovely <3
    sc3 - 23.03.2010 20:42
    =)
    Mona Høie - 23.03.2010 20:42
    Hvor mye koster dette :D?
    Marit - 23.03.2010 20:42
    Kult :)
    M A R i A N N E - VINN DESIGN! - 23.03.2010 20:43
    Jeg vil å ha :P
    Sofie - 23.03.2010 20:43
    Det er vell ikke ekte hår/pels på den kosten? :p
    ginco - 23.03.2010 20:44
    :D du er så god til å blogge du annais<33
    Ia96 - 23.03.2010 20:44
    kult :-)
    Ia96.blogg.no - 23.03.2010 20:44
    :)
    GryStokka - 23.03.2010 20:45
    bra anmeldelser :)
    oda - 23.03.2010 20:45
    stilig
    annais - 23.03.2010 20:46
    sofie: Nei :)
    (-: rikke - 23.03.2010 20:48
    :-)
    Gina Marie - 23.03.2010 20:51
    Hvordan får du en sånn sykt bra blogg Annais? : )
    © heddipeddi - 23.03.2010 20:52
    Kan du legge ut bilde av det lille foto-studioet ditt ? :) Det virket litt kult :p
    AndrineAase - 23.03.2010 21:11
    Tihi :)

    Du er så syykt kul da " :)<3

    Komenter tilbake ? (Trykk på meg )

    Med Vennelig Hilsen Andrine Aase <3
    soulitjohei (: - 23.03.2010 21:14
    kult :-)
    Melanie - 23.03.2010 21:15
    Kjempe fin header ;)
    Marianne - 23.03.2010 21:30
    Stilig.
    ♥rebecka - 23.03.2010 21:35
    bra tips! :-)
    vilde - 23.03.2010 21:43
    bra tips :)
    Light of Victory - 23.03.2010 21:46
    Vil og ha sminke :-)
    MARIA ★ - 23.03.2010 21:49
    <3
    Katrine - Moteblogger og webdesigner - 23.03.2010 21:50
    Bra anmeldelser :D
    Tina - 23.03.2010 22:10
    Du kan gjerne skrive pris også :)
    Susanna - 23.03.2010 22:29
    Jeg fikk lyst på lili lolo børsten, den så og hørtes god ut:)
    Thea - 23.03.2010 22:31
    Kunne du ikke ha med et bilde av deg med pudderet på?
    June Sundet - 23.03.2010 23:11
    like it!
    Ellen Loe - 24.03.2010 00:07
    Så ut som brae ting :)
    Marion - 24.03.2010 04:59
    Ah, jeg liker den kosten da ;D
    lindasolhaug - 24.03.2010 12:39
    Kosten så sykt god ut :-)
    - 24.03.2010 12:44
    fy søren kor du etterligner ho voe:/
    Pawandeep Duggal - 24.03.2010 13:13
    Kosten så veldig bra ut!
    - 24.03.2010 13:37
    _:D
    saida - 24.03.2010 14:23
    så kult da =)
    - 24.03.2010 14:47
    kjempe kul blogg anna<3:)
    Ingrid - 24.03.2010 14:52
    JEG TRENGER VIRKELIG HJELP, HVORDANLAGER DU SÅN "MINISTUDEO" ? TRENGER DET VIRKLEIG!
    livehanssen - 24.03.2010 14:59
    800 kr, oi!:o Men det er sikkert verdt det ;)
    Vilde Kristin - 24.03.2010 15:13
    Hva heter butikken de solgte smashbox på ? :o
    Grevstad - 24.03.2010 15:17
    Så bra ut ;)

    -Ha en fin dag :)
    annais - 24.03.2010 15:35
    vilde kristin: Visage :)
    Sara - 24.03.2010 15:55
    Nice :)
    martine - 24.03.2010 15:58
    kan du ha sminkevideo snart? er så lenge siden! :)
    olivia<3 - 24.03.2010 16:05
    Bildene var fine ,

    enig med martine , sminkevideo snart!:)<3
    EASYMAKEUP - Sminkeblogg - 24.03.2010 16:10
    For den prisen så burde jo det pudderet være kjempebra!!! Herregud..hehe..
    Anette - 24.03.2010 16:14
    Åh, gi meg kosten!

    Bare litt sånn off topic, skulle du ikke vise hvordan du redigerer bilder som du har gjort på headeren din i paint.net? :)
    tora - 24.03.2010 16:26
    hva skjedde med den konkurransen du skulle ha? :/
    Karolin - 24.03.2010 17:13
    kan du ikke skrive hvor man får kjøpt tingene du annmelder? :-)
    kristina - 24.03.2010 19:01
    hvilket kamera greide du å øddlegge/brukte før? å hvilket kamera bruker du nå?
    - 24.03.2010 19:55
    hei! har aldri kommentert på bloggen din før, men leser den hver dag.. har noen spørsmål jeg håper virkelig du gidder å svare på! :p

    -hvorfor kan du ikke ha bilde ''før og uten'' med sminken? da blir det så utrolig mye bedre og se hvordan sminken er ;)

    - oooog , den grønne kremen man skulle ta i ansiktet også da skulle visstnok rødhet forsvinne, kan du plisplisplis ta ''før og etter'' bilde av det!? eller video om du gidder ;) .. fordi jeg er veldig rød, og trenger noe for å får bort det, men jeg gidder ikke å kjøpe den hvis jeg ikke har fått sett på noen at den funker! :p haha

    så nå håper jeg at du gidder å begynne med ''før og etter'' bilder? ;) spesiellt på den grønne greia..

    ~hilsen meg, andrea :-)

    Skriv en kommentar