28.08.2010 - 15:51

htc tattoo


Får mangemange mails om mobilen min, HTC tattoo. Skrev et innlegg om den her, men nå som jeg har hatt den i over et halvt år, er det på tide med et nytt innlegg.

Først og fremst, har jeg hatt mobilen hele tre ganger. Jeg har altså mistet den tre ganger på .. 4 mnd? Den har blitt stjelt, mistet, sølt brus på, you name it. Det har jo egentlig ingenting med saken å gjøre, siden alt dette var min feil, haha.

Uansett. Innlegget jeg skrev rundt juletider, var vel... hva kan jeg si? Jeg var rett og slett forelsket i mobilen min, men slik er det vel med alle nye mobiler. Alt er bare positivt, og du finner ut at du kan lese mail, twittre og meldinger blir lagret i samtaler. WOW, for en syk mobil. Men nå er jeg faktisk bare så utrolig lei av HTC tattoo. Batteriet er så elendig, jeg lader mobilen 3 ganger hver dag!! No kidding! Jeg bruker mobilen min ganske mye, men om man har HTC tattoo, må man likevel lade den minst èn gang hver dag.

Touchen blir også dårligere, bokstaver henger seg opp, og blir til tall, om dere skjønner. Den har mange OK applikasjoner, som twitter, youtube, facebook, mail, ++ android market. Men selv fant jeg ingen utrolig bra apps, bare spill som tar hele batteritiden.

Så hvis du ser bort fra det ekstremt elendige batteriet, så er det en OK mobil. Det er tydigvis bare på tattoo HTC har et så dårlig batteri, så på en måte kan jeg anbefale å kjøpe HTC. Bare ikke HTC tattoo.
Et pluss med HTC tattoo er at man kan bestille egne deksel på htc.com (tror jeg), med bilder, tekst og farger valgt selv. Kameraet på mobilen er ikke særlig bra det heller, urolige, oransje-aktige bilder. Men bildene har en imponerende kvalitet når du laster de inn på pc, da.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
mobilpynten er fra ibling.no!

Mobilen har et pent utseende da, men det er jo som kjent ikke alt. Jeg har spart opp penger nå, og skal kjøpe meg iphone i stedetfor ;-) Vil nok gi denne mobilen karakter 3-. Men det er jo bare min mening :)

Kommentarer: 0
kategori: tips

hits