24.11.2010 - 19:58

anmeldelse av den nye Android-telefonen til Huawei


Dette er et innlegg i samarbeid med Huawei, men det er mine ærlige meninger om produktet.

Da har jeg testet telefonen jeg fikk for litt siden en stund, og er klar for å skrive en annmeldelse av den for dere! Selv var jo min forrige mobil en android mobil, så det gjorde det jo ekstra lett for meg å sette meg inn i systemet. På min gamle mobil brukte jeg vel en uke på å sette meg inn i det. Denne mobilen er samme system, og det er ikke veldig lett å lære seg, men du lærer deg det ganske fort. Det er mye gøy du finner ut.

Telefonen har mange bra applikasjoner på android market, og den har alt en mobil trenger, pluss! Fant ikke så veldig mye negativt, bare noen småting: tastene er litt små i den innstillingen jeg bruker de i, men det går å skrive. Og du kan jo bare skifte instilling.
Som maaaaange andre mobiler er det ikke blitz, noe som ikke gjør det så lett å ta bilder i mørket. Men kameraet funker, det gjør det! Man tar jo ikke bilder i mørket såååå ofte, liksom.






Ellers, fantastisk design, lett og liten. Et pluss at man får med ekstra deksel.

Blogg.no har en konkurranse her, Huawei deler nemlig ut en slik telefon hver dag på i en periode fremover nå! Det er jo kjempe for dere da! :-D






kvikklunsjen.blogg.no

så kul mobil! kanskje jeg skal kjøpe en sånn en...

:-)
URL: http://www.kvikklunsjen.blogg.no/

24.11.2010// 20:00



:)

Me waaaant <33
URL:

24.11.2010// 20:00



Isabelle

Den var kul :)
URL: http://www.isabelleantonsen.blogg.no

24.11.2010// 20:01



sofie

Den var kul :D
URL:

24.11.2010// 20:04



Maren

Virker som en kul mobil:))

Men jeg ønsker meg alikevell Iphone 4 til jul <333
URL:

24.11.2010// 20:08



solveigsol

Kult, tror en venn av meg har den, og hun er ikke så fornøyd,

men det er bra du er det :)
URL: http://solveigsol.blogg.no

24.11.2010// 20:12



<3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering

mobilen virker bra :D
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no

24.11.2010// 20:12



Jenny

så moro da !:-)
URL:

24.11.2010// 20:16



tine

Den grå/blå parkasen din, som er fra nelly? hvilken størrelse har du i den? og kan du legge ut et bilde av den med deg på =)
URL:

24.11.2010// 20:20



anna marie

den var jo kul den :-)
URL: http://annamariee.blogg.no

24.11.2010// 20:29



STINE HAUGAN

me want!
URL: http://stinehaugaan.blogg.no

24.11.2010// 20:31



lappy - komenter, du får tilbake! ; )

Hoper jeg vinner , den hørtes egentlig ganske bra ut ! :D
URL: http://lappy.blogg.no

24.11.2010// 20:35



idamor

eeeeh, har ikke du en iPhone 4?
URL:

24.11.2010// 20:35



teiteklubben - kommenterer tilbake!

Nei! Har du fese no igjen? Kødda...tulla ro dere ned folkens. Har bare litt rar humor.

Sann! Puster alle normalt igjen nå? :) Bra blogg Anna <3
URL: http://teiteklubben.blogg.no

24.11.2010// 20:59



Katrine - Moteblogger og webdesigner

Den mobilen virker bra :)
URL: http://katrineaastorp.blogg.no

24.11.2010// 21:00



hanna

Bra anmeldt! Skal ønske meg mobil til jul, så det var jo ett bra tips! :-)
URL: http://hja.blogg.no

24.11.2010// 21:08



sofie kleinhans Krogsæter

Har skikkelig lyst på en sånn telefon, men jeg kommer aldri i livet til å vinne den, jeg har nemlig minimalt med flaks.
URL:

24.11.2010// 21:13



Hu og hei

Fin hu-hei-telefon.
URL:

24.11.2010// 21:19



Thaomi

Å, du er SUPER heldig....
URL: http://miii.blogg.no

24.11.2010// 21:37



Vilde

søt mobil! :)
URL: http://viildefashion.blogg.no

24.11.2010// 21:50



karolinee

Jeg digger anmeldelsene dine. De er liksom mer personlige, og man føler at du mener det du skriver. Enkelte andre anmeldelser er skrevet på så godt "voksent" språk at jeg nesten ikke føler at de er troverdige. Men dine er det! :) Digger bloggen din!
URL:

24.11.2010// 22:01



Vet ikke om det gjelder det samme med den der som med HTC tattoo,

men min erfaring med HTC tattoo var heller negativ. Den var morsom

å holde på med så lenge den gikk nogenlunde raskt - men etter svært

kort tid (her snakker jeg om et par dager..) så ble den treig. SYKT

TREIG. Så treig at jeg ikke gadd å bruke den engang.. synd!
URL:

24.11.2010// 22:10



gina

elsker designet på den! :)
URL: http://www.ginaceciliee.blogg.no

24.11.2010// 22:15



Thea

Kuuult :-)

Men Anna? Når kommer dett nytt design\header ?.. <3
URL:

24.11.2010// 22:34



Thaomi

MASMASMAS, når får du ny header og design?! :D:D
URL: http://miii.blogg.no

24.11.2010// 22:38



missbi

skjedde med iphone 4'ren din da? :) Den er jo best!
URL: http://missbi.blogg.no

24.11.2010// 22:43



Amalie

Dette virket ikke akkurat så troverdig slik som mange av de andre anmeldelsene dine. Håper ingen er så domme at de tror på det!
URL:

24.11.2010// 22:58



Du er peen!

Anna, du e sykt kool.

klassen vorres har laga sæ blogg, ta en kikk innom og leave a comment?

du finn den som www.brundalenyo.blogg.no

Ha ei god helg girl! ;;
URL:

25.11.2010// 01:51



Camilla

jeg kan godt lide at den er gul! :D
URL: http://www.camillarahbech.dk

25.11.2010// 07:20



emma

fin!:-)

men nytt design?
URL: http://www.xeflower.blogg.no

25.11.2010// 07:28



Mille

Ænnnææææh når kommer designet ? hahahah, går inn på bloggen din hver dag nå bare for åsjeke men neida :p
URL:

25.11.2010// 07:44



Julie

Så fin header du har fått deg :D Har du laget den selv?<3
URL: http://www.jjjulies.blogg.no

25.11.2010// 10:20



Sigrid : )

Fy søren så fin header du hadde fått deg !
URL: http://sigridsh.blogg.no

25.11.2010// 10:38



Mathilde

den var kul da, hehe :-D Og nydelig header du har fått deg nå!:o
URL: http://braadland.blogg.no

25.11.2010// 10:46



hanna vm <3

eelsker det nye designet :'):')
URL:

25.11.2010// 11:12



kristine

sykt fint design!
URL:

25.11.2010// 11:16



SIRI

syykt fin header(og design da)!! :D
URL:

25.11.2010// 11:21



Maren

SINNSYKT fin header!!!!!!
URL:

25.11.2010// 11:23



lisamarieharaldseide

Fin header!


Mathilde

Ellllsker det nye designe ditt !!
URL:

25.11.2010// 11:37



Celina

Dritfin header du har nå, Anna :D Og bra anmeldelse ;)
URL: http://litekreativ.blogg.no

25.11.2010// 11:53



Janny

Elsker den nye headeren din :D
URL: http://hjelde.blogg.no

25.11.2010// 11:58



Silje- fotobloggen

kjempe fint design du har fått deg. Begynte å bli litt lei det blå.. fint det også da!
URL: http://sil98.blogg.no

25.11.2010// 12:13



Anna Julia-.Ayja

Oj, er det eneste som kommer ut av munnen min...Sykt kult Design, i love it ; - )

V.H.ayja
URL: http://ayja.blogg.no

25.11.2010// 12:13



isabell

Sick fin header! :-)
URL:

25.11.2010// 12:17



Camilla Eileen - My Everyday

Designet ditt har blitt kjempefint!
URL: http://www.camillamac.blogg.no

25.11.2010// 12:31



mARia

elsker det nye designet ditt!
URL: http://amrai.blogg.no

25.11.2010// 12:33



Maren

sinnsykt fin design :)

fikk lyst på mobilen
URL: http://treminusen.blogg.no/

25.11.2010// 12:59



kristina

herregud for et fint design! digger det!
URL:

25.11.2010// 13:06



Tina Charlotte

eeeeeeeelsker headeren din
URL:

25.11.2010// 13:06



Anne

ble gla da æ så header'n din!
URL:

25.11.2010// 13:10



Anne Berit

utrolig fin header!! :D
URL:

25.11.2010// 13:22



Julia

Elsker headeren og designet, anna!:)
URL: http://juliakatrinas.blogg.no

25.11.2010// 13:24



tine

HVILKEN STØRRELSE HAR DU I PARKASEN DIN FRA NELLY?=)
URL:

25.11.2010// 13:36



Selma

Elsker det nye designet ditt Anna! :DD
URL:

25.11.2010// 13:37



Helt nyydelig design! :- )
URL:

25.11.2010// 13:43



MARIT

Du ver så snill , jeg lurer fryktelig på hvor du redigerer videoene dine? Visst du ikke svarer, så kommer jeg til å mase i alle innlegga dine.
URL:

25.11.2010// 13:43



anne marthe øyen ♥

Skikkelig fint design! Herlig bilde av deg
URL: http://luuuv.blogg.no

25.11.2010// 13:57



rebeckaif - kommenterer alltid tilbake

du har syyyyyyyyyyyyyyykt fint design nå :-) skjønner ikke hvordan du får til bloglovingreia, jeg ;p
URL: http://www.rebeckaif.blogg.no

25.11.2010// 14:09



Mitra:-)

JÆVLIG FINT DESIGN! - sorry, måtte bare si det! :-)

- Hvilket program bruker du? jeg vet at du sikkert får mange spørsmål om det men jeg har glemt det..
URL:

25.11.2010// 14:14



Kristine gresseth :)

sykt stilig header Anna :)

- du må få te å bli med Ida til Meråker i slalombakken i vinter ! ;)

* kristine
URL:

25.11.2010// 14:19



Line. Kommenterer du, kommenterer jeg tilbake

Kjempe fint design!!! :D <3
URL: http://liinepaulseen.blogg.no

25.11.2010// 14:26



Malene

Kul mobil ! ;)

nydli header ! <3
URL:

25.11.2010// 14:29



leseeer

KUL HEADER!!
URL:

25.11.2010// 14:29



Helene Hammer

Så fint designet ble ! :)
URL: http://helenehammer1.blogg.no/

25.11.2010// 14:30



miiii :D

Kul mobil, mn den du hadde i sted hadde jeg og , HTC <3 :))

Men ELSKER headeren din ass ! <3 LOVE IT ALWAYS <3
URL:

25.11.2010// 14:33



Hanna - den blomstrete jenta!

Elsker det nye designet!
URL: http://blomsterfeenhanna.blogg.no

25.11.2010// 14:34



Oda

Elsker det nye designet ditt!:D
URL:

25.11.2010// 14:35



det nye designet var sykt fint!! tror det er det beste du har hatt noen gang :)

hvor redigerte du bildet?
URL:

25.11.2010// 14:39



Ida

DU? Vet du ca hvor store størrelser det er på hettegenserne fra motedronningen.com!?
URL:

25.11.2010// 14:40



susanne

så pent design du har fått anna :)
URL:

25.11.2010// 14:48



Synne

virkelig elsker det nye designe og headeren! <3
URL: http://www.synnejbb.blogg.no

25.11.2010// 14:49



Kaja

Kjempefint design!:)

Får skikkelig julestemning <3
URL:

25.11.2010// 14:49



hiiiilde

DESIGNET DITT ER HELT SYKT FINT!
URL: http://www.ruhi.blogg.no

25.11.2010// 14:50



mku-prøver å kommentere tilbake

JEG DIGGET DET NYE DESIGNET!!
URL: http://mku.blogg.no

25.11.2010// 14:52



remk

Elsker det nye designet ditt! :)
URL: http://remk.blogg.no

25.11.2010// 14:54



Malin

sykt fint design du har fått :-D
URL: http://malinluu.blogg.no

25.11.2010// 14:55



Mariasb♥

Elsker det nye designet ditt! ;)
URL: http://mariasb.blogg.no

25.11.2010// 14:59



Hannah :-)

sykt fint design!
URL: http://hmsm.blogg.no

25.11.2010// 14:59



maria :D

fint design :)
URL:

25.11.2010// 15:01



pernille

hvilke redigeringsprogrammer har du brukt til headeren? :) veldig fin!
URL: http://pernillewn.blogg.no

25.11.2010// 15:03



Maren

utroli fin header !!!!!
URL: http://mareenode.blogg.no

25.11.2010// 15:06



Million Dollar Hair

Hei!

Kjempefin blogg du har!

Hadde vært morro om du tok turen innom vår!

Hilsen

Milliondollarhair.blogg.no
URL: http://milliondollarhair.blogg.no

25.11.2010// 15:07



silje moen

sykt fint design :D
URL: http://heartfoto.blogg.no

25.11.2010// 15:08



Leandra Valencia

Eeeelsker det nye designet ditt! SYYKT!
URL: http://leaduvet.blogg.no/

25.11.2010// 15:10



eiriin

ååh, herlig design!:D
URL:

25.11.2010// 15:15



Elise

fin header btw (Y) =)
URL:

25.11.2010// 15:19



FINT DESIGN ANNA
URL:

25.11.2010// 15:21



Mari H

Digger det nye designet og headeren! :-)
URL:

25.11.2010// 15:22



lenemor

fint design! :D
URL:

25.11.2010// 15:23



IL

Sykt fin header du har fått deg! <3

Kan du plisplisplis vise hvordan du redigerer på de rundingene (hvis du skjønner hva jeg mener)? :)
URL:

25.11.2010// 15:23



malene

nytt design ! elsker det ! :D

du er nydelig anna ! :)
URL: http://malseev.blogg.no

25.11.2010// 15:25



emilje

kjempe fin header :-)))))
URL:

25.11.2010// 15:26



Erle

Det nye designet var dritfint!♥
URL:

25.11.2010// 15:28



Herborg

nydelig header, anna! DU ER NYDELIG ♥
URL: http://heeeerborg.blogg.no

25.11.2010// 15:28



Camilla Børresen

elsker det nye designet ditt anna! :-) jeg elsker bloggen din, du har favorittbollen min! <3
URL: http://traktorland.blogg.no

25.11.2010// 15:34



Hanna

det nye designet var utrolig fint! :)
URL: http://www.hanna95sin.blogg.no

25.11.2010// 15:35



Camilla Børresen

elsker det nye designet ditt anna! :-) jeg elsker bloggen din, du har favorittbloggen min! <3
URL: http://traktorland.blogg.no

25.11.2010// 15:35



Embla :-)

Liker det nye designet :-)
URL: http://emblavatne.blogspot.com

25.11.2010// 15:35



Christina

Fy søren for en nydelig header, Anna! du burde være fornøyd :)
URL: http://www.theblond1.blogg.no

25.11.2010// 15:35



eele

Så utrolig kult! Elsker headeren din, du er så pen ♥
URL: http://eele.blogg.no

25.11.2010// 15:36



m

jævli fint design!:)
URL:

25.11.2010// 15:39



Emma

Fy søren, det designet der var bare rått! Det blir alltid så fint! Likte det kjempegodt :-)

Kunne du kanskje fortalt hvordan du redigerer sånne bilder en gang? :p
URL: http://adorable-ie.blogspot.com

25.11.2010// 15:44



Kristiane

Herregud SÅ fin headeren din ble! Wow .. Det ga meg skikkelig julestemning, takk. Hehe :-)
URL:

25.11.2010// 15:46



aaaandrea <3

omg , elsker headeren din , nydelig <3

du er sick fin, btw
URL:

25.11.2010// 15:47



Zariz

helt siiiick fin header du har fått deg nå <3333
URL: http://zariz.blogg.no

25.11.2010// 15:50



minamassacre

Så pen header! <3
URL: http://minamassacre.blogg.no/

25.11.2010// 15:52



Louise

nyyyydelig header! :D
URL:

25.11.2010// 15:54



lena

ELSKER det nye designet ditt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3
URL:

25.11.2010// 15:55



~rikke

takk for at du sa ifra :D

kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeempefint design forresten :))))))))))))))))
URL:

25.11.2010// 15:56



Mari

liker headeren din :) hvor er genseren fra?
URL:

25.11.2010// 15:59



Anna

Du hadde nydelig vakkert design, Anna! Jeg bare digger deg! Du er best :D Kan ikke skjønne at noen klarer å lage et så fint design. Du er også nydelig, Anna! :D
URL: http://www.Stfuilu.blogg.no

25.11.2010// 16:02



tonjelea

Driiiiitfint design, Anna! Nydelig header :D
URL:

25.11.2010// 16:28



Susanne <3 Michaela - Svarer alltid tilbake!

Heerlig design!! :D

elsker bloggen din<3
URL: http://suusannee.blogg.no/

25.11.2010// 16:37



mjeww

Kjempe fin header!!
URL:

25.11.2010// 16:43



Sofie

headerlove!!
URL:

25.11.2010// 16:45



ragnhild liven

jeg får ikke anaroid marked til fungere fordi jeg må godkjenne noe, kommer en liste over masse betingelser osv men jeg får ikke godtkjent! hva kan jeg gjøre? :(
URL: http://ragnhildliven.blogg.no

25.11.2010// 16:46



<3 Caroline

elsker det nye designet ditt <3 !!
URL: http://pinkcaroline.blogg.no

25.11.2010// 16:52



Johanne

nydelig header!!!
URL:

25.11.2010// 16:55



Therese

hei. kan du forklare hvordan du lagde bloglovin merket ditt? :)

det var stilig!
URL: http://thhh.blogg.no/

25.11.2010// 17:05



Karin

FOR EN SINNSYK FIN HEADER! HERREMOSES, DU ER NYDLIG : DDDDDDDDDDddd
URL:

25.11.2010// 17:06



<3 Pingvinbabes <3

Fin header ! :)
URL: http://pingvinbabes.blogg.no/

25.11.2010// 17:13



stine askeland !

SYKT FIN HEADER

nydelig
URL: http://www.stineaskeland.blogg.no

25.11.2010// 17:17



benedicte

Hvor er genseren på headeren fra? :-)
URL:

25.11.2010// 17:18



Hanne :-)

Sick kul header du har fått deg Anna! :-D kas program du brukte? :-)
URL: http://hannekanne.blogg.no

25.11.2010// 17:19



JULIE

Fin mobil, men hadde ikke du akkurat vunnet en iPhone4 ?
URL:

25.11.2010// 17:19



thea <3

ELSKER DESIGNET DITT <3
URL:

25.11.2010// 17:23



du er en kjendis i mine øyne.. hadde jeg møtt deg, hadd jeg (og venninene mine) sikkert begynt å gråte! HILSEN 3 JENTER SOM SERIØST DIIIIGGER DEG <3 you go girl!
URL:

25.11.2010// 17:25



Ellen Catrine

AHHH, elsker det nye designet ditt!!!
URL: http://ellenmellen.blogg.no

25.11.2010// 17:27



Bundy Dick

Pandaer er søtinger og vet å sjarmere oss mennesker!
URL: http://www.fandensoldemor.com/

25.11.2010// 17:29



Lone

drit fint design! hvordan lager du headeren? :o

VIS OSS :D
URL: http://lohv.blogg.no

25.11.2010// 17:29



Elena

Syykt fint design du har fått nå! :DD
URL:

25.11.2010// 17:30



Emilie

drit fint design nå!! :D
URL:

25.11.2010// 17:35



Sejlaxoxo - a piece of your cheese

ohmyy, designet ditt! så fint
URL: http://sejlaxoxo.blogg.no

25.11.2010// 17:39



Maria

designet ditt var nyyydelig!
URL:

25.11.2010// 17:41



amalie

så fin header du har fått deg!! :D jeg liker når du legger inn anmeldelser.

+ at jeg er på jakt etter nye klær jeg kan ønske meg til jul, så det hadde vært fint om du hadde lagt ut noe du syns er fint fra Gina tricot, bik bok eller vero moda's nettsider.
URL:

25.11.2010// 17:41



Helle

Hei! Nydelig header du fikk til slutt. :) Tenkte bare å si fra at jeg har "stjålet" et bilde fra bloggen din. Skrev nemlig en blogganbefaling og der er bloggen din med.

Hilsen Helle
URL: http://radiojente.wordpress.com

25.11.2010// 17:42



hvilken størrelse har du i den genseren fra bik bok? væææær så snill å svare!
URL:

25.11.2010// 17:42



karolinee

Headeren din er skikkelig fin! Du har alltid fine headere du ;)
URL:

25.11.2010// 17:48



Marthe

du e skikkelig pen, og den headeren din va skikkelig fin ! ;-D
URL:

25.11.2010// 17:53



Elise

Ønsker meg ny mobil, så det var et godt tips! Btw , ELSKER den nye headeren din! Du er SINNSYKT pen!
URL:

25.11.2010// 17:54



Camilla <3

Så fiiiin header <3
URL:

25.11.2010// 17:56



amanda rydningen engeseth

<3<3 designet ditt <3
URL: http://www.amandare.blogg.no

25.11.2010// 17:57



Sarah

Sinnsykt fint design!
URL: http://www.sarahjac.blogg.no

25.11.2010// 17:57



Ingrid

ÅÅ, det va ein fine HEADER! Du eie i å redigera, jeje stå på!
URL:

25.11.2010// 18:36



en som heier på ffk

hvilken størrelse har du i genseren du har på på headeren? :D elsker designet!
URL:

25.11.2010// 19:49



Nora

igjen spør jeg, tenker du noen gang på miljøet..? bare sånn tips
URL:

26.11.2010// 14:28



annais

Nora: tenker på miljøet ja?
URL: http://annais.blogg.no/

26.11.2010// 15:23



Hanne Marielle

Kjempefint design og header du har fått! :)

Bare et lite spørsmål:

Kan du anbefale applikasjoner/spill til HTC?
URL:

26.11.2010// 15:37



Kommer du til å fortsette å bruke den? :)
URL: http://www.foreverandaday.blogg.no

29.11.2010// 22:03



annais

Anonym: nei jeg har jo en iphone 4 som jeg liker veldig godt .)
URL: http://annais.blogg.no/

30.11.2010// 22:13

hits