11.09.2012 - 20:06

den jævlige bloggleseren i et nøtteskall


Jeg har blogget i over tre år, og sammen med årene kommer verdens sprøeste, koseligste, værste og mest merkelige situasjonene dere kan tenke dere. Jeg har vært en av disse "toppbloggerne" i rundt 3 år også, det vil si femdobbelt med situasjonene jeg nevnte over. Altså, kommentarene er èn ting. Jeg får så utrolig mye koselig fra dere, men en gang i blandt - noen ganger per dag er det en bloggleser som skal fortelle meg rett og galt, fortelle meg hvor stygg jeg er, hva jeg gjør feil og hva som er dårlig med meg og alt rundt meg. Dette er en typisk slik bloggleser:


Denne fikk jeg igår under innlegget "nytt fra bik bok". Dette er et prakteksemplar av enkelte blogglesere - de som får et veldig sterkt behov for å bli veldig veldig sint i kommentarfeltet mitt hver gang jeg har "nye klær"-innlegg. Det er desverre en ganske "mild" versjon av kommentarene jeg vanligvis får, men har ikke lagret de aller "beste". Hver gang jeg skriver hva slags størrelse jeg bruker får jeg alltid en slik kommentar. Eller en som dette: "Herregud Anna. Jeg er så skuffet at jeg må slutte å lese bloggen din. Det at du skriver at du bruker XS/S i klær er så utrolig dårlig gjort av en person som deg som liksom skal være et forbilde. Tenk deg om." 
Altså, om jeg ikke skriver hvilke størrelser jeg har i klær får jeg 10 mailer om det og kommentarfeltet består ikke av andre spørsmål. Ja jeg overdriver jo litt med kommentaren over, men det er faktisk ikke så langt unna. Når ble det en skam å være naturlig tynn i det hele tatt? 

Men det beste av alt er det enkelte avslutter kommentaren med: "Forresten, digger bloggen din". Du er utrolig stygg Anna og er utrolig glad jeg ikke kjenner deg som person, du virker forferdelig. Du så også jævlig tjukk ut i den shortsen. Forresten, digger bloggen din<3


Ikke missforstå meg - dere kjenner jo meg. Jeg gir så langt faen i slike kommentarer, og tar som oftes bilde av kommentarene for å vise til vennene mine så vi kan få en god latter. Jeg er såklart klar over at jeg ikke er verken tjukk eller out-of-this-world-stygg, altså etter såppas mange år denne bloggen har jeg lært meg å bli ganske så tykkhudet og leve etter ordene "gi faen". Og jeg tar tross alt jævlig mange bilder av meg selv hver dag, så tja - la oss si at jeg vet hvordan jeg ser ut i cirka hver eneste vinkel som finnes.

Vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette innlegget egentlig, ikke for å få noe sympati eller noe. Men prøve å få enkelte av dere til å se på deg selv før du skal til å skrive en kommentar der du slenger helt usaklig med leppa i kommentarfeltet til en blogger. Se ned på deg selv. Sitter du med nykrøllet hår, ingen ettervekst, nyshavede legger,perfekt hud og neglelakk, nystrøket kjole, bena i kors og platåsko? Har null fett på kroppen og verdens peneste annsikt? 
Kjenner jeg denne bloggleseren rett, sitter hun (ja let's face it. det er bare jenter som skriver slik bullshit) nok der med fettete hår opp i strikk, stubber under armene, sliten sminke, en kvise eller to, joggedress med en pizzaflekk på låret og holdning som gjør at magevalken kommer frem. Der sitter denne bloggleseren og kommenterer hvor "utrolig flisete og stygt hår du har, du har lagt utrolig mye på deg egentlig og jeg ser at du har stubber under armhula". Men hun elsker bloggen min forresten<3Hadde vært en sykt bra idè å laget en bok med all drittslenginga jeg har fått igjennom tre år som blogger. Det hadde vært en meget god latter for det meste, men også et innblikk i livet mitt som toppblogger og virkelig fått enkelte til å skjønne hvor mye dritprat man må lese igjennom og hvor mye selvtillit man faktisk må bygge seg opp for å ikke bli helt ødelagt.

Men til resten og flesteparten av dere - dere er fantastiske ♥


iimarie

åh, digger deg! noen folk er bare så latterlige, og jeg er glad for at du gir faen! du er nydelig, stå på :-)
URL: http://iimarie.blogg.no

11.09.2012// 20:16Fredrikke Frydenlund

De finner vel ikke noe feil på seg selv så de rakker ned på andre på feil de egentlig ikke har :-) You go girl!!
URL: http://fredrikkefrydenluund.blogg.no

11.09.2012// 20:20marianne

herregud, du er jo tynn! noen folk må bare slenge dritt for å føle seg bedre. Skjønner ikke hvorfor de bruker tiden sin på det! digger utseende ditt, å du er en super blogger : )
URL:

11.09.2012// 20:21vulva

Haha,livet som blogger skal ikke være lett.

Digger bloggen din da :)
URL:

11.09.2012// 20:21Ane

Tror faktisk ikke jeg har hatt såå lyst til å virkelig bli kjent med deg som det jeg har nå. For du må virkelig være en av de feteste og freskeste jeg veit om! Herregud, made my day, Anna :-)
URL:

11.09.2012// 20:29Elise Stenfeldt

Så utrolig bra skrevet! Tror jeg skal begynne å lese kommentarene dine, bare sånn for en god latters skyld. Bare den ene kommentaren du viste i dette innlegget fikk meg til å le. Egentlig ganske synd at det er så mange med dårlig selvtillit der ute som velger å hakke på deg for å hjelpe seg selv, men herregud så morsomt samtidig! Stå på, Anna! :D
URL:

11.09.2012// 20:32Stine

dette var jo mer eller mindre en konstruktiv kommentar, ser iallefall ut som om personen har prøvd å gjøre den konstruktiv..den var ikke direkte frekk heller. Skjønner konseptet, men et litt dårlig eksempel kanskje?
URL:

11.09.2012// 20:33Kristine<3

jeg syntes du har en fin kropp og bra blogg,jeg<3
URL:

11.09.2012// 20:34Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Digger deg!
URL: http://ungdomsperioden.blogg.no

11.09.2012// 20:38Victoria

Jeg skjønner ikke at noen kan virkelig skrive så mye dritt til deg. Du fortjener alt det positivtet. Jeg digger deg, Anna. Du er perfekt på alle måter! Jeg elsker alt med deg. Digger deg! Stå på, og ikke bry deg om de stygge kommentarene!
URL: http://aakvikv.blogg.no

11.09.2012// 20:38Silje

Hahahaha, må bare le av hvor rare folk er. Digger deg Anna ;)
URL: http://siljefug.blogg.no

11.09.2012// 20:40ååh, digger deg så utrolig mye! elsker måten du håndterer dette på ♥

jeg er også blant de som er naturlig tynne, og har fått en god del dritt på grunn av det.. og jeg er enig med deg: når ble det ulovlig å være naturlig tynn?
URL:

11.09.2012// 20:40helen Johnsen

jeg er så jævlig glad for at du ikke tar deg nær av ting (som jeg har fått inntrykk av)! at noen skal kommentere sånne ting i det hele tatt gjør meg kvalm...
URL:

11.09.2012// 20:41Marlene

bra skrevet, anna! skjønner ikke hvorfor de skal komme med masse negativt dritt, istedenfor å fokusere på det positivte.. mennesker as..
URL: http://marlenetollaksen.blogg.no

11.09.2012// 20:44Så deg i byen i dag... Du er like pen, om ikke penere, og like, tynn om ikke tynnere, i virkeligheten! Du er helt utrolig RÅ, Annais, digger absolutt alt (som jeg har sett, lest,hørt) med deg. U GO GRRRL!
URL:

11.09.2012// 20:47Vilde

hahah, digger deg! "tyter ut i alle kanter" er det dummeste jeg har hørt! kan ikke se noe som tyter ut! veldig bra du ikke tar deg nær av det, gi faen ;)
URL:

11.09.2012// 20:50Julie Marthinsen

kan ikke du få sånn liker-knapp under innleggene? :D
URL: http://juliesama.blogg.no

11.09.2012// 20:50marie

hahahah, du e så jævlig rå anna! fyfaen æ digge dæ
URL: http://lulund.blogg.no

11.09.2012// 20:51Louise

Det er bra du ikke henger deg opp i slike kommentarer, de har nok ikke det så bra selv.. Men det har du! Pen, slank og selvsikker det er du! Og en veldig bra blogger med bra stil som kler det meste og har artig humor<3 Stå på Anna, du er fortjent det! <3
URL:

11.09.2012// 20:51Katrine

digger deg anna! nydelige kjærring, flawless hele deg
URL:

11.09.2012// 20:53Ariel

Skjønner ikke hvordan det går an og skrive sånt...

Bra at du ikke bryr det, digger bloggen din <3
URL: http://arielc.blogg.no

11.09.2012// 20:56Heihei

Ææ beste bloggeren Anna!
URL:

11.09.2012// 20:58Charlotte

jeg mener du skal gjøre det, skriv bok, virkelig, hadde vert bra for foreldre, lærer osv, som står for oppdragelser å vite hva som virkelig kommer frem når barna dems trykker på tastaturet.

blir så flau over å se hvordan jenter skriver til andre på nettet. hvordan de er så usikkre på seg selv at de prøver å legge det over på andre, hjelpes. syns det er bra av deg å ikke blir knust i grus av slike kommentarer. slike ord er det ikke mange som hadde orket å lese over lengre tid, respekt. stå på anna med blogginga fremover :-)
URL:

11.09.2012// 21:01Johanna Karlsen

Ikke gidd og da imot dritt, bare missunnelige folk som sitter bak den skjermen der! Du har et utrolig fint usteende,kropp og alt:-) så stå på! elsker bloggen din også
URL:

11.09.2012// 21:01Sofie

DIGGER DEG OG BLOGGEN DIN, ANNA!! ♥ You made my day med dette innlegget! Jeg synes det er så bra at du bare DRITER i det de folka sier!! ♥ YOU GO GIRL!! DIGGER DEG!!
URL:

11.09.2012// 21:03Benedikte

Jeg må bare si, at jeg syns du er perfekt akkurat som du er. Og tørr faktisk å skrive det her i bloggen. Jeg har fulgt bloggen din i snart 2 år. Og du er ei kjempetøff jente.

Kommer forsatt til å lese bloggen din fast, stå på Anna!
URL:

11.09.2012// 21:05Judit

Bra innlegg!
URL: http://judit.blogg.no

11.09.2012// 21:07yvonne skaugen

HERREGUD SOM JEG ELSKER DEG. DU ER BEST
URL: http://yvonne94.blogg.no

11.09.2012// 21:07marie svendsen

Digger deg Anna, haha herregud er bare så jævlig teit av noen enkelte der ute å sitte å klage på andre haha fyfaen! De er bare noen sjalue småunger som må finne ''feil'' med deg, kan ikke si det er feil da fordi du er faen meg nydelig men uansett kommer med de teiteste ting haha, lag en bok hadde faen meg fått noe å lese i om jeg var lei meg!
URL:

11.09.2012// 21:10Camilla

Stå på! Heier på deg :D
URL:

11.09.2012// 21:10Malin

Haha vesje om jeg blir kvalm eller flau av de menneskene.. Whatever, du e best :) digge sjølironien og humoren din!! Og du e forresten ganske fin og <3 heheh
URL:

11.09.2012// 21:10Maren Emilie

Anna - ikke ta deg nær av dem!

Jeg synes du virker kjempe snill, og du er også veldig pen. Skulle ønske jeg så ut som deg.

Stå på! :-)
URL:

11.09.2012// 21:12Karoline

Ja, ikke sant.. for hvor "tyter" du ut hen? NOWHERE... Du er flott Anna! Stå på, om det er noen barnslige drittunger som har lyst til å kommentere stygt, så la de holde på. Sånne kommentarer bør man virkelig holde seg for god til! Du ser utrolig bra ut forresten ;-D
URL:

11.09.2012// 21:12Herregud så sykt unødvendig. Du er tynn og pen! Uff, for en lættiz kommentar.

Du er nydelig Anna! <3 hvordan får du til sånn blomstermønster på kommentarfeltet? :D
URL:

11.09.2012// 21:15maria

haters gonna hate!

digger bloggen din og du er et strt forbilde for meg, anna! beste bloggen på topplista <3
URL:

11.09.2012// 21:19man er ikke perfekt om man har 0 % fett på kroppen (???) just saying it ..
URL:

11.09.2012// 21:20Selma

dritbra anna! you goo
URL:

11.09.2012// 21:20Mitt navn er Marte og jeg er ei jente på 17 år! Blogger om det meste. Kontakt: Marte_sondrol@hotmail.com

Noen er nok litt sjalue! Fin uansett du, Anna:-)
URL: http://martetornkvist.blogg.no

11.09.2012// 21:21hahaha, digger deg! elsker at du bare gir faen i hva andre sier og at du tør og være deg selv! du er utrolig pen og forbilde til 10000 <3
URL:

11.09.2012// 21:27camilla

at folk faktisk gidder å kommentere at du bruker XS istede for S er vel bare ganske idiotisk.. fins jo et helt spekter av størrelser, så du tar vel bare på deg den størrelsen du føler deg vel i og du syns passer. hakke sett så mye fett tyte ut jeg:p stå på videre:)
URL:

11.09.2012// 21:28Fine Anna<3 du er nydelig, helt seriøst, en av de få bloggene jeg liker, og du har DEN personligheten, hahahaha. Søtis, ikke la deg knekke av sånt<3

Klem fra Kristine,
URL:

11.09.2012// 21:33Annika ☯

Stå på! Endelig fikk du såpass mange kommentarer som du fortjener ♥ :)
URL: http://annikawr.blogg.no

11.09.2012// 21:38Ruth Elise

Åh, jeg er så syykt enig i akkurat det du sier!!!! bra innlegg :-D
URL: http://reej.blogg.no

11.09.2012// 21:38Irene Aunhaug

Sykt enig med deg! På den forige bloggen min fikke jeg slike "hvorfor gjør du deg selv tynn i headeren når du ikke er det i virkeligheten? suss fra mæ<3 " unødvendig.

Å ikke bry deg om hva andre synes, synes du er fin som du er jeg <3
URL: http://ireneaunh.blogg.no

11.09.2012// 21:46dagbokX

Bra innlegg!! haha, du er så flink til å bruke humor! :)
URL: http://dagbokx.blogg.no/

11.09.2012// 21:49anna

hahaha æ elske dæ
URL:

11.09.2012// 21:50Susanne

Å herre gud.

Sånne folk kan bare brenne. Du er PERFEKT Anna..Du aner ikke hva jeg hadde gjort får å kunne se ut som deg!
URL: http://susannestrand.blogg.no

11.09.2012// 21:56meg

hahahahaha, du er RÅ! elsket dette innlegget, herregud så bra og sant! digger deg.
URL:

11.09.2012// 21:59Sunniva

haha, du er så jævlig rå! forguder deg
URL: http://sstii.blogg.no

11.09.2012// 21:59ida

HAHAHA! JÆVLI BRA INNLEGG!!
URL:

11.09.2012// 22:05Linda

Åh du er så rå! Herregud, noen folk er bare så utrulig barnslige.. Jeg er ikke noe spessielt tynn eller tykk, men eg gidder ikke å rakke ned på de som er større eller mindre enn meg. Det er jo berre helt teit. Og forresten jeg forstår ikke at noen kan klage på utsenede(?) ditt, det er jo ingenting å klage på. Hadde vert fint å våkne opp en dag og plutselig sett ut som deg, hahaha! Foresten jeg digger bloggen dinXDD hahaha, lool.
URL:

11.09.2012// 22:06Benedicte

I disse tre årene har jeg syntes at du er helt RÅ! Fyfader, Anna. Du aner ikke hvor fet du er :-)
URL:

11.09.2012// 22:09mari

"Det tyter jo ut i alle kanter." ... seriøst? SERIØST?! Den bloggleseren må være skikkelig, skikkelig svaksynt.
URL:

11.09.2012// 22:12du er stygg. Elsker bloggen din forresten <3

Hahahha, neida, jeg bare tuller! du er nydelig, og jeg kan tenke meg hvor slitsomt det er med slike kommentarer hver dag. Du skriver forresten så utrolig bra, alt gir så sykt bra mening! hehe, digger deg! :) og en ting: kan du lage flere videoblogger med Otto? Han er sååå søt og morsom, haha! :)
URL:

11.09.2012// 22:15eirin

fyfaan anna! åå, du æ bærre bæst!

du e perfekt!
URL:

11.09.2012// 22:20ragnhild

hahahhaha du skriver så jæævlig bra! Det er liksom et seriøst innlegg - MED HUMOR! digger deg! forbilde? helt klart :-)
URL: http://rbfoto.blogg.no

11.09.2012// 22:20Andrea

Veldig god ide om å skrive en bok! Da ville sikkert de fleste slenger dritt tenket seg litt om. Jeg hadde en blogg før som jeg hadde i 1 år kanskje. Det ble for mye! Ca 2/3 var stygge kommentarer. Jeg vet ikke helt følelsen men den må sikkert være trippel så stor. At de ikke har respekt.
URL:

11.09.2012// 22:21<3 maritsørmo

skjønner ikke hvorfor folk er så utrolig teite sånn.. prøver å få oppmerksomheten din og prøver å få deg til å knekke samme osv, L O L! er så teit. elsker bloggen din jeg Anna, fast leser, men glemmer å kommentere som oftest :)
URL: http://www.maritsormo.blogg.no

11.09.2012// 22:26Kamilla

Ah! Eeeelsker deg Anna! Du er bare helt fantastisk! Et veldig stort forbilde for meg! U GO GIRL! <3
URL: http://kamillark.blogg.no

11.09.2012// 22:27Skriver aldri slike kommentarer <3 følte du traff meg midt i hjerterota med beskrivelsen på slutten.. Jeg bare; fack må gjøre noe med dette.. Haha !
URL:

11.09.2012// 22:30Nadia Marie

har alltid digget deg anna, og elsker det at du er tykkhudet og gir faen i drittkommentarer stå påååå
URL: http://nadiamarie.blogg.no

11.09.2012// 22:30Jenny

Det var kjempe godt sagt, Anna! Du er et stort forbilde for mangen og meg! :)
URL: http://jennyjorddal.blogg.no

11.09.2012// 22:32Sara Kvammen

Du er seriøst helt fantastisk! Elsker måten du fremstiller deg selv på og selv om jeg ikke kjenner deg så virker du som en digg person med en utrolig bra personlighet. Hat er en ting, hva er det man sier, haters gonna hate. Hat er bare en jævlig dum måte å vise sjalusi på. Sjalusi blir som oftest bare vist med hat og misunnelse på noe man selv ikke har. Jeg vet også at jeg ikke er perfekt, ingen er perfekte. Men noen klarer bare ikke forstå at man får faktisk bare dårlige selvbilde, selvfølelse osv av å vise hat, og hate generelt! Stå på! Du er en digg jente som har en utrolig bra blogg!
URL: http://www.myyw0rld.blogg.no

11.09.2012// 22:33helene<3

herregud anna, ble sykt stolt av deg nå haha :D ser virkelig opp til deg og kan relatere til alt du skriver om, syns virkelig du er en bra blogger og fortjener å være på topp5 på lista, minst! elsker bloggen din, leser den hveeer dag, og syns du er utrolig kul :) også er jeg glad for at du har den innstillingen du har, den derre "jeg gir faaaan jeg :D :D :D" haha er såå rått, du er serr en av de råeste personene jeg vet om :D be strong anna, stå på, du er best! <3<33
URL:

11.09.2012// 22:35Mathilde Walberg Hofseth

du er så kul! digger deg!!
URL: http://mathildewh.blogg.no

11.09.2012// 22:43Sabira

Those jelly bitches, bare fordi de ikke kommer til å bli like vakker som deg og heller ikke ha kroppen din trenger de faen ikke å så rappkjefta i kommentarfeltet! skal du først og fremst såre Anna, hvorfor ikke ta det face to face eller på facebook hvor hun i hvertfall kan trynet ditt og sjekke om du er noe særlig finere? eller vent, dere er noen løe idioter som ikke tørr å stå for det dere sier. Hvis anna er feit, er jeg flodhest. Nei, jeg kødder ikke! dem der haters kan stikke en blyant inn i ræva helt til den kommer ut av nesa, så skal jeg personlig tvinge de til å slikke den, årh blir så irritert når det eneste du gjør er å blogge om hverdagen din, og det er faen ikke bare bare, du gjør faktisk dagen min bedre ved å skrive et innlegg, er du full klar over det? føler at jeg må sjekke bloggen din hver morraen, på skolen, når jeg kommer hjem, når jeg spiser middag, når jeg gjør leksene og før jeg legger meg, så nettop det innlegget og jeg er så utrolig stolt over deg. 3 år med hate (og posititve kommentarer da) du er så vanvittig sterk, du er et forbilde, inspirasjon, gledesspreder og en vanvittig herlig skapning. Elsker at du tørr å vise at du banner istedenfor å leke frøken perfekt slik som de andre bloggerne, og at du tørr å legge ut et bilde hvor du har fettete hår og null sminke, DET kaller man en ekte blogger. Innleggene dine, bildene dine, måten du skriver på og alt sammen er helt fantastisk, du fortjener listen du er på i dag så vanvittig masse. Kunne gjort alt for utseende ditt, og når jeg sier det mener jeg deg virkelig, du har håret, du har brynene, stilen, personligheten og alt, ingen er perfekte men du er faen ikke langt unna. Jeg selv har slitt med drittkommentarer på bloggen, formspring (en nettside hvor folk blir utsatt for drittkommentarer anonymt) blir kalt for ord som '' hore, løs, tispe, skløtte '' når jeg kun er 13 år, jomfru og så fuckings stolt over det, ungdom nå til dags er helt utrolig, men tilbake til poenget mitt. Hadde jeg vært deg hadde jeg hatt skyhøy selvtillit, jeg håper du leser dette med et smil rundt munnen for du er vakker i mine og utrolig mange andres øyner, husk det! har fulgt med på bloggen din helt siden voe blogga på blogg.no og det er lenge siden! i digg you ♥ Du er sterk og jeg, vennene dine, familien og bloggleserene dine vet at du kan greie å heve deg over de idiotene, er sikkert mange skrivefeil men håper du har hatt en fin dag, kost deg masse, at du har det bra og at du sover godt i natt! støtter deg fullt ut, husk det. Vet ikke om du husker meg i det hele tatt men hilste på deg inni monki (kristiansand) når du var med otto, haha skjønneste
URL: http://sabiras.blogg.no

11.09.2012// 22:43Frida

Du skriver så bra!
URL:

11.09.2012// 22:45carolinellund

haha,herregud må nesten le av de der. Du er jo verken tjukk eller stygg !
URL: http://www.carolinellund.blogg.no

11.09.2012// 22:46Amalie

Faen feiler de da? Du er drit pen! Elsker bloggen din! :D
URL:

11.09.2012// 22:49Yo

Du er helt nydelig, Anna! De som sier du er tykk og stygg kan bare dra til helvete! Du er utrolig pen, og du er forbildet mitt!
URL:

11.09.2012// 22:50Maria

Du virker som ei utrolig bra og sterk jente som tåler alt som kommer.. Jeg synes bloggen din er kjempe bra, og får veldig mye inspirasjon av å lese den! Både av innleggene og bildene :D Du er fantastisk <3
URL:

11.09.2012// 22:51Malin

Du er utrolig pen Anna !! Og bloggen din er vel på topplista av en grunn? Du er en utrolig flink blogger , bra du driter i dem ! Du fortjener bedre , you go girl !
URL: http://Www.maalinjs.blogg.no

11.09.2012// 22:52Natalie

Fy fader, jeg elsker deg! sykt bra skrevet (Y)
URL:

11.09.2012// 22:59Sunniva Berggreen Kaalaas

Den boken hadde kanskje ikke vært en så dum idé. Men uansett, du er den beste toppbloggeren som finnes, fordi du har selvironi. Du er dritpen, har utrolig fin kropp og hår, du vet at du ikke er stygg og feit, du kødder med deg selv. Elsker deg for det!
URL:

11.09.2012// 22:59twiinss

DU ER SÅ KUL !

du er et aav mineblogg forbilder..

sånne folk så kommenterer sånn har helt seriøse problemer...<3
URL: http://www.twiinss.blogg.no

11.09.2012// 23:02Astrid

haha digget måten du avsluttet innlegget på, var på en måte litt som i kommentarene, stå på Anna :) Liker slike innlegg :)
URL:

11.09.2012// 23:03nice!
URL:

11.09.2012// 23:24isa-lill

anna du er super pen!!!!!!!! du er et stort forbile for meg og jeg syns du er tøff når det gjelder de stygge kommentarene <3 <3 <3 <3 fuck den jævla dritsekken som sir son :((((
URL:

11.09.2012// 23:31Marte

Det der er det beste jeg har lest på lenge! Rett og slett OWNED! :)
URL:

11.09.2012// 23:35andrea

hahhaa, jævla lattis! digger personligheten din, du får alltid fram et smil på meg av alle de syyyyke kommentarene dine.. haha. fantastisk pen er du også anna :)


ane torine

anna, du er faktisk ett av forbildene mine. En grunn er at når jeg tenker på deg tenker jeg automatisk på ordene "gir faen" og fordi du er så naturlig vakker! Dette var bra skrevet og!

your'e my favorite bitch <3
URL:

11.09.2012// 23:54Kristina

Haha, you go girl!

At noen faktisk klarer å skrive noe så hjernedødt er jo bare helt utrolig. Enkelte burde virkelig bare holde kjeft :p
URL:

12.09.2012// 00:04maiken

hahaaa, digger deg anna
URL: http://moiken.blogg.no

12.09.2012// 00:35Anette

Bra skrevet Anna! Jeg selv ser jo at du bruker xs/s, så de bloggleserne er vel bare utrolig sjalue(?), hahaha. : p
URL: http://anetteselina.blogg.no

12.09.2012// 00:39Anna du har virkelig en av de fineste kroppene jeg veit om! Jeg må trene som en gal for å holde kroppen min som jeg vil! haha :D jeg syns du er fin og drit i alle andre!
URL:

12.09.2012// 01:14Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!)

Huff, jeg forstår GODT at det er slitsomt for deg. Jeg får også utallige uhyggelige kommentarer, og det at noen kan påstå noe slik er rett og slett utenkelig.. Jeg ville ALDRI ha skrevet eller sagt noe så stygt til andre, og det tror jeg du kan si du også. Husk at vi ikke er så usikre og selvopptatte som det de er, glem aldri det =)

♥ Lizbethosnes.com - Hverdag, mote og livet med en spiseforstyrrelse
URL: http://lizbethosnes.com

12.09.2012// 05:16Thao thanh

flott sagt! Sterke ord.
URL: http://thaoinusa.blogg.no

12.09.2012// 07:43Emilie Therese

Råbra, Anna!
URL:

12.09.2012// 08:39sigrid

Hadde vært døds gøy om du faktisk hadde delt noen av de classice kommentarene, da tror jeg en god del hadde fått seg en latter! haha, neida, men skjønner hva du mener
URL:

12.09.2012// 08:59du er helt genial!
URL:

12.09.2012// 10:07Camilla

Hahahahaha, jeg sitter sammen med venninna mi og ler nå :) Noen blogglesere er virkelig noe for seg selv!
URL: http://c365.blogg.no

12.09.2012// 11:21Anja

Veldig bra at du skriver dette. Er så bra at du gir faen i slike kommentarer, det sier mye om hvor sterk du er!
URL: http://anjairen.blogg.no

12.09.2012// 12:02Andrea

Hihi, digg innlegg! Love u:*
URL:

12.09.2012// 12:50Mari

LATTERLIIIIG....

Men tenk på at 99% av bloggleserne dine støtter deg:)

den 1 % er nok misunnelig og (les:) PRØVEER å finne feil med andre folk.

You rock!
URL:

12.09.2012// 13:18Christina

"as long as u talk (write) about it, you care about it" :)
URL:

12.09.2012// 13:43Kan ikke du lage ett innlegg og anbefale noen av bloggene du leser som ikke er på topplista, eller som du synes blogger bra? vil lese noen nye blogger!! :)
URL:

12.09.2012// 14:03charlotte ''blir så flau over å se hvordan jenter skriver til andre på nettet..'' Jeg er en gutt.
URL:

12.09.2012// 14:24Nora

i luv yahhh!
URL: http://noraaelise.blogg.no

12.09.2012// 14:27Og ja hun er tynn, sa aldri at hun er feit. Men om du er tynn så betyr det ikke at du skal ta på XS. det er jo ment for ekstremt tynne jenter. s og m passer fint for tynne jenter. Men den shortsen der så litt vell trang ut.
URL:

12.09.2012// 14:27odaa

Haha, serr?! Har egentlig aldri skjønt tegninga med å kommentere usaklige drittkommentarer. Hva faen er vitsen? INGEN er perfekt, men Anna, du er ikke langt ifra :-)
URL: http://odasvendsen.blogg.no

12.09.2012// 14:32miacelinel

elsker deg!!
URL: http://miacelinel.blogg.no/

12.09.2012// 14:45malin korvanen

haha.. Verste med det er vell at de skriver bak '' elsker bloggen din! ''

btw, så har jeg som vanligvis bruker M mange klær i xs, s og faktisk l ! størrelsene er helt forskjellige fra klesplagg til klesplagg!
URL: http://www.malinkkorvanen.blogg.no

12.09.2012// 14:45MyPassions

Genialt innlegg!

Stå på!
URL: http://www.mypassions.blogg.no

12.09.2012// 14:46SΔRΔ

måten du gir faen på er priceless.
URL:

12.09.2012// 14:46Benedicte

Hei ville bare si blir litt feil og si at du ikke bryr deg så lager du et innlegg om det ? Make no fukcing sense.

Dette er ikke en frekk kommentar digger bloggen din men akkurat det var bare teit:)
URL:

12.09.2012// 14:49Sofie

Du er superpen!!!:) kult at du driter i slike kommentarer!!!:)
URL:

12.09.2012// 14:58Thea

prøv å drit i dem!
URL: http://theatlien.blogg.no

12.09.2012// 15:00Makadilldo Fisnes

I svarte pænis pokkus? Ka fan? Digidægne makkadill!!!!!!!!!! Du æ farsken så jæææævlig oppspinnet av din æneståans X-PATTUS ! Du æ rætt å slætt ei pylse! Du æ et riskorn som brænne å æ bry mæ ikkje om du brenn, forru æ slemm.

Sjønn hund, han Tilo ja

På gjennsyn din spænnvælle rottehale!

Og ein ting tæl! Æ fjært kær gang æ sjår headern din, ikkje noka offence da, 0 stræss
URL: http://fis.blogg.no

12.09.2012// 15:11Lilly Christina

syyykt bra skrevet!
URL: http://www.lillych.blogg.no

12.09.2012// 15:18Jenny Andersen torp

ADE= Anna du eier, hahahah!

haha, må le av de teite kommentarene du har fått!

Stå på Anna, du er best

<3
URL:

12.09.2012// 15:26live

haha du er råå. stå på:)
URL:

12.09.2012// 15:37Mia

åhhh,fineste anna! skjønner virkelig ikke hvorfor folk sier stygge ting til deg! i mine øyne er du perfekt og det syntes sikkert de som skriver stygge ting også, de er bare misunnelige! Jeg syntes virkelig du burde skrive bok,hadde vært veldig interresant! :)
URL:

12.09.2012// 16:12Lene

Word..!
URL:

12.09.2012// 16:19Inga

Om folk ser en valk eller noe på deg trenger de briller, du er så fin sånn som du er normal tynn. Er enig med hun som kommenterte over her, en bok hadde vært veldig interessant, men skjønner jo at det blir vel kanskje litt for mye, tehe. Jeg synes nå i alle fall du er en kjempefin blogger og alt jeg :) stå på!
URL:

12.09.2012// 17:17Ida

Skjønner deg godt, det er alltid noen som skal rakke ned på noen heller ha noe å si! Du må ikke bry deg om det, det er så mye missunnelse ute å går! Tenk på alle de jentene som hadde gjort alt for "å gå i dine sko". Du er som du er, og sånn er det :-)
URL:

12.09.2012// 17:23Torun

"Du må være den du er og ikke bry deg om hva andre sier"

Du har en perfekt kropp som alle ville ha ønsket seg, så bare drit i dem om legg igjen sånne kommentarer til deg.. : )
URL: http://tv9.blogg.no

12.09.2012// 17:33Du er awesome!
URL:

12.09.2012// 17:58Maria

Haha, så tragisk.... de er bare sjalue på deg ;) Du er nydelig Anna!!
URL:

12.09.2012// 18:09Ida

så hvis man har fett på kroppen så er man stygg og verdiløs? skjønner hva du mener men hvorfor skal alltid det å være det såkalte ordet feit være såå forferdelig?
URL:

12.09.2012// 18:38Charlotte

Utrolig bra skrevet! Stå på Anna!
URL:

12.09.2012// 18:39Juni

Anna, du er herlig!

Digger selvtilliten din, og at du bare kan si at du får en ordentlig godt latter av alt. Kanskje det går innpå deg noen ganger, men det ser ut som du gir blanke faen egentlig, og det er bra.

Du er ikke tykk i det heletatt, det er helt sykt å si. Hvis du er tykk, og fleske ditt ''tyter'' ut, vet ikke jeg. Du har utrolig fin kropp Anna, det skal du vite!

Og det eksemplet du la ut, var helt..jeg vet ikke. Først kommer det en ganske frekk kommentar, også skal legger denne visse persjonen på et lite bitchsmil på slutten og sier; digger bloggen din, forresten.

Noen folk er det noe galt med, noen er bare slemme og andre sjalu.
URL:

12.09.2012// 18:44Thihoa

du er flink, Anna <3
URL: http://thihoa.blogg.no

12.09.2012// 18:45andrea

"den var ikke direkte frekk heller" stine?? når ble "det tyter jo ut i alle kanter" konstruktiv kritikk??

faen ass, kjenner jeg blir sykt irritert.. anna, du må være den kuleste personen i verden! du er noen år yngre enn meg, men er helt klart forbilde mitt uansett! jeg digger deg, og digger at du gir faen! :D
URL:

12.09.2012// 18:48Maria

You go girl!!! veldig bra skrevet, veldig enig!

Beste bloggeren:)
URL:

12.09.2012// 18:51silje

haha, ler meg ihjel av kommentaren! og forsåvidt innlegget også! du er rå, Anna! du er nydelig og har virkelig sans for humor. er så glad du ikke bryr deg om dritten du får fra sjalue bitches!
URL:

12.09.2012// 18:54Ellie Aurore -

Hahha, gud elsker hvordan du beskriver bloggleseren. Du er utrolig flink til å skrive Anna, stå på! ♥
URL: http://ealk.blogg.no

12.09.2012// 19:07Maja

Utrolig fint skrevet. Stå på videre Anna, du er en fantastisk jente og en fantastisk blogger! <3
URL:

12.09.2012// 19:22Julie

Hvis du ikke skriver hvilken størrelse blir det: HVILKEN STØRRELSE HAR DU I KJOLEN!?!?!?! greier..... noen har jo sikkert akkurat samme kropp som deg og samme størrelse, og da kan det jo være enkelt hvis du hadde bestilt det på nett foreksempel :) Du er flink til å skrive Anna :)
URL:

12.09.2012// 19:43Kristiane Julie Hansen

Du er så rå! haha fyfaen du skulle visst hvor mye jeg lo av det innlegget her, den morsomme måten du skriver på ! haha, stå på! du er best!
URL:

12.09.2012// 19:51Benedikte

Haha, herregud. Hvis noen syns at den shortsen så for liten ut på deg, så trenger de briller! Syns den satt som et skudd :)

Stå på!
URL: http://bstf.blogg.no

12.09.2012// 20:24Synnøve :)

Alle er forskjellige, og alle er vakre på sin egen måte! Syns at folk ikke skal dømme folk som er tynne eller folk som er tykke. Syns at de som skriver sånne kommentarer burde tenke seg litt bedre om å tenke hvordan de selv hadde reagert hvis de hadde fått en sånn kommentar. Uansett om man tenker at personen ikke kommer til å bry seg for den er kjendis så er alle bare mennesker med følelser. Tenk dere om før dere dømmer noen!!!!
URL: http://synnoovemp.blogg.no

12.09.2012// 20:29Anne

Haha, ler.. Stå på Anna! Du ruler :-D
URL:

12.09.2012// 20:40De som skriver at du ikke er et bra forbilde har driti på leggen, altså. Et forbilde er ikke en du skal gjøre akkurat det samme for, men en som du kan se opp til. Og her viser du at du faktisk er et jækla bra forbilde, for det at du driter i drittkommentarene er utrolig sterkt gjort! STÅ PÅ!
URL:

12.09.2012// 21:07Viktoria

stå på du er kjempe flink og blogge!

digger deg og bloggen din!
URL:

12.09.2012// 22:17Ida :)

Altså, dersom du bruker xs i klær så er det den størrelsen du bruker. Hva er det slike folk egentlig mener? At du skal begynne å bruke M/L/XL som du kommer til å svømme i for at det skal gjøre deg til et bedre forbilde? Laaatterlig. Jeg synes du takler dette utrolig bra og det er bare å stå på! I tillegg er du jo så søt og flink til å skrive! Bare fortsett å hev deg over slike kommentarer :)!
URL:

12.09.2012// 23:37Nett på natta!

HAHAH! ca 90% av di som er på nett, er kun etter å klage å prøve å selv føle seg bedre!

Tyder på hvor jævlig di har det med seg selv! Lol
URL:

13.09.2012// 01:26Nina

HYLLER DEG, ANNA
URL:

13.09.2012// 12:35Britha

Haha, må bare le.. Du er så sterk, hyller deg! Som alle andre også egentlig gjør.
URL:

13.09.2012// 14:46K

Kanskje du må begynne å bruke str XXXL da? Haha nei, ærlig talt. Folk er rare :-)
URL: http://www.karolinemadeleine.blogg.no

13.09.2012// 16:29sandramartinee

Fytti! så frekke, de må se til og skaffe seg et liv ! elsker både deg g bloggen din jeg anna;)
URL: http://www.sandramartinee.blogg.no

13.09.2012// 16:31www.vampireroad.blogg.no

Bra skrevet, stå på! Digger bloggen din :)
URL:

13.09.2012// 17:14Tone

Bra sagt! fortsett og gi faen i sånn kommentarer ;)
URL:

13.09.2012// 17:57Haha, dødsbra skrevet! (litt sent ute, menmen. Er synd for de som hele tiden må sitte og se det negative i ting. Helt utrolig stygt. Og det gjelder jo ikke bare på blogger. Jeg hater drittslenging, og ser jeg noe jeg ikke liker så gidder jeg ikke skrive det, da lar jeg heller vær å kommentere eller så sier jeg noe positivt :)
URL:

13.09.2012// 18:37hannahlinaa

YOU GO GIRL ♥
URL:

13.09.2012// 19:09katrine

Fy faen Anna. Jeg digger deg så sykt. Fordi de ikke kan bli like nydelig og være naturlig tynn, skal de slenge dritt? Bare til å heve seg over noe så latterlig som det. Håper personen(e) som har skrevet det tenker seg LITT mer om.

YOU GO GØØRL
URL:

13.09.2012// 19:18hvis de virkelig har problemer med at du skriver hvilken størrelse du bruker i klær...trenger de jo ikke å lese bloggen din,da kan de bare drite i å kommenter også. synes det faktisk er sinnsykt teit at folk driver å skriver stygge ting osv til deg..hva har DU gjort mot de liksom?? ikke en dritt sikkert ikke!! du gjør/skriver og deler det du vil!!

lykke til videre :-)
URL:

13.09.2012// 20:28franlaymuns

I love your blogg and you are super pretty! I really want your hair, your skin color, your clothes, everything! Don't stress about people who comment shit like that, because ofcourse they are so jealous. Hope you to notice my comment! Kisses from America :)
URL: http://franlaymuns.blogspot.com

13.09.2012// 21:20Ariane

Haaaaaaaaahhahahaha, nå måtte jeg bare le! Du er så BRAA! og digger bloggen din foresten <3 ;DD;D (men serr, jeg digger faktisk bloggen din)
URL:

13.09.2012// 21:36Stine Rognmo

U GO GIRL!! (har en pizzaflekk på buksa no, men æ love!! det e itj mæ ...... ) ;))
URL: http://stinskr.blogg.no

14.09.2012// 01:23FotoKatrine

Hva fader? " tyter ut "?

Du er da tynn som bare det! ♥

Du er nydelig du! (:
URL: http://fotokatrine.blogg.no

14.09.2012// 14:12Kristìn ♥ David

Ahahaha, så sykt bra!

Du e så arti. 8)
URL: http://xoxomassacre.blogg.no

14.09.2012// 16:04Camilla

Hahaha, nå måtte jeg le! Om den personen mener at det tyter ut, tror jeg ikke den personen vet hva det vil si en gang. xs passe perf om du spør meg :)
URL:

14.09.2012// 18:03Grete

hahha digger deeeg
URL:

14.09.2012// 18:44Hahahaha, fyfaen, DIGGER DEG! Kjør på, sett dem rett på plass, jeg er så forbanna enig i det du sier. Hadde blogg en stund selv og jeg husker de der irriterendes fucka komentarene som hadde 0 mening.. hahaha herreguuuuuud
URL:

15.09.2012// 01:52Hanna

Veldig bra skrevet!! Alle burde ta sånt på den måten du tar det på! Stå på!!!
URL:

15.09.2012// 18:13Malin Askeland

Anna, du er bare så utrooolig fantastisk! Så sykt bra skreve, og bra du gir faen! Du har vært ett av mine forbilder en lang stund. Har fulgt bloggen din i flere år har jeg også - har aldri funne noe feil med deg! STÅ PÅ, LOVE YOU <3
URL: http://www.maaba.blogg.no

16.09.2012// 05:12Lena Marie

Anna, du vet vel at du har hår på armene, og håret ditt flyver lissom i vinden på det bildet ;)))) det er så teit, du er et dårlig forbilde for meg nå. men elsker bloggen din da <3

Hahahh, neida. Du er virkelig et forbilde når du skriver at du ikke gir faen. Skulle ønske jeg også var sånn! Og er helt enig i det du skriver, noen folk må jo bare rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Huff!
URL:

16.09.2012// 17:29Karianne

Lmfao, digger deg Anna! Beste forbilde
URL:

16.09.2012// 20:06Aurora

Skjønner ikke at det er mulig og skrie noe sånnt til en sånn fantastiks blogger. Elsker bloggen din<3 xoxo aurora<3
URL: http://wannabemee.blogg.no

17.09.2012// 19:35frokensynnemarie

Så utrolig bra. Du er rå, Anna.
URL: http://frokensynnemarie.blogg.no

18.09.2012// 17:39gurovf

Dårlig selvtillit, you know, det er vel det som får folk til å rakke ned på andre.

Jeg har lest bloggen din i ca 2 år, og du er et veldig bra forbilde :)
URL: http://www.gurovf.blogg.no

22.09.2012// 10:07Du bruker den str som passer deg!

Til deg som skrev den kommentaren!

Hvordan i all verden ser du på bilder at Anna skulle hatt en str større?

Er det det eneste du legger merke til på folk, hva slags str dem skulle ha hatt?
URL:

22.09.2012// 18:37Ingrid Nordli

Sånn helt seriøst, du burde lage en bok om det. Jeg hadde hvertfall kjøpt den! :)
URL: http://lahappy.blogg.no

28.09.2012// 18:19Ida Munch

Så utrolig bra skrevet! Det skal mye til å ikke miste All selvtillit av så mye negative kommentarer så du er sterk. Digger deg! :)
URL:

06.10.2012// 19:50

hits