07.01.2013 - 18:30

GB hårsprayer


Idag har jeg testet tre forskjellige hårsprayer fra GB! Det er et merke makestyle fører, som jeg egentlig ikke har prøvd så mye av før. Jeg har ikke bruk for tre hårsprayer, så nederst i innlegget kommer en liten giveaway!

Styling Spray Soft er varianten som ja, er "soft", ikke såå kraftig. Den gjør håret litt mer enkel å ha med å gjøre, ikke kjempestivt. Man kan liksom ta på håret og kjenne hår - ikke noe stivt klister som ligner på hår, haha. Jeg likte denne godt, en hårspray som kanskje er for mer daglig bruk.

GB Shine Effect Styling Spray er faktisk Soft-varianten, bare med shine effekt i! Det vil altså si at håret skinner mer etter du har påført sprayen, ikke spør meg hvordan! Haha, men nei det er altså ikke noe glitter i den, det trodde jeg først. Den gir rett og slett bare litt mer skinnende resultat en den vanlige Soft sprayen.

Styling Spray Strong er en ekstra holdbar spray. Denne gjør at avanserte frisyrer holder seg skikkelig på plass, om man skal noe spesiellt, eller kanskje bare har kjempeglatt hår som gjør at ingenting holder seg. Med denne kan håret bli stivt, men holder dere sprayen litt langt fra håret når dere påfører den skal det nok gå bra!:-)


Selv likte jeg faktisk den vanlige Softvarianten best. Men det er fordi jeg nesten aldri bruker hårspray, og om jeg først bruker det så er det mest for å holde småhår borte fra annsiktet. Derfor passet denne best for meg! Derfor gir jeg bort STRONG og SHINE EFFEKT til dere, legg igjen en kommentar om dere vil ha en, så kontakter jeg vinneren på mail :-) avsluttet

Ellers får dere kjøpt sprayene og maaaange andre GB produkter her!


reklame

VINNERENE AV DORCO SHAI KONKURRANSEN ER FORRESTEN REBEKKA WÆRSTAD OG KARIANNE MOE! Gratulerer, send meg en mail på annais.blogg.no!hits