13.06.2013 - 15:59

hårete


reklame

Hvor mange innlegg om mine faste rutiner når det kommer til hud, hår og sminke det har blitt igjennom årene her på bloggen har jeg ikke telling på lenger. Jeg skifter veldig ofte på grunn av at jeg liker å variere og prøve ut nye ting, det gjelder både sminke og hår! Så idag tenkte jeg å fortelle dere om min hårrutine akkurat nå!


Haha, ja håret mitt er nydusjet - ikke fett..

Jeg har ofte fortalt dere at jeg ikke er så god til å ta vare på håret mitt, kunne vel kuret det en del mer og rettet det mindre, men men. Jeg passer på å bruke gode shampoer og balsam ihvertfall, det syns jeg er viktig! Akkurat nå bruker jeg disse:


Shampo og balsam fra TheBalm sin nye hårserie! Denne shampoen er for å beholde fargen, men de har mange andre typer for fks krøller, volum og fuktighet. Shampoen fås kjøpt her og balsamen her. Shampoen lukter nammis som dere veeeet jeg er svak for, hihi.. Jeg er jo sinnsykt dårlig på å fikse håret mitt, og går nesten alltid med håret rett eller ufikset. Men når jeg skal noe spesiellt bruker jeg hårspray, og våkner jeg en morgen med verdens jævligste hår er tørrshampo genialt. Jeg har vært så heldig å fått refill med nye produkter også fra TheBalm, begge med faaantastisk god lukt (til å være slike "sterke" produkter). Det siste produktet er hårmaskara! Jeg er jo ganske blond, så denne - farge "blond" var for lys for meg desverre.. Men den kan ihvertfall brukes for å skjule ettervekst og grå hår! Hårspray her, tørrshampo her og hårmaskara her ♥

Alle produktene fra TheBalm sin hårserie har jo verdens nydeligste, retro design som såklart er et pluss! Dere finner alle produktene HER, og rabattkoden ANNAIS gir dere 20% på alle produktene fra TheBalm sin hårserie! Kan jo også nevne at Coverbrands har Ole Henriksen-salg, med 20% rabatt til 23 juli! Gå inn på coverbrands å se, de har fått ny og fresh nettside! 


Kommentarer: 6
kategori: blogg
Ingrid

wooow :D du har veldig fint hår !
URL:

13.06.2013// 16:02tonjeandreaf

Så fint hår!
URL: http://tonjeandreaf.blogg.no

13.06.2013// 16:15Eliana

I love your hair <3

http://elianasenzio.blogspot.it/2013/06/summer-shopping-with-sheinside.html
URL: http://elianasenzio.blogspot.com/

13.06.2013// 16:19Silje

Sounds good! Selv bruker jeg redken, og er godt fornøyd til nå. :-)
URL: http://siljejensen.blogg.no

13.06.2013// 16:24Ina M.

Stilige produkter :)
URL: http://inamakeup.blogg.no

13.06.2013// 19:16Tine

som frisør synes jeg overhodet ikke at dette er noe gode hårprodukter for håret ^^
URL:

13.06.2013// 19:17

hits