hits
 • 18.08.2013
 • 22:30
 • høstnytt!

  Hei dere! Akkurat nå sitter jeg og Alex barnevakt for Otto i kjelleren, nyter siste dag i ferien :( Blir heldigvis smooth start imorgen og starter ikke før 12, men kjenner jeg er så lite klar for å dra på skolen at det er heeelt latterlig. Ferien varte jo typ i... to uker?? Hæ???

  Tenkte å fortelle dere at Coverbrands har fått inn masse høstnyheter! Til min store glede har de fått inn MAC, er ikke det fantastisk?! Jeg er jo utrolig glad i den butikken, så at de selger rouger, leppestifter, lipglosser og øyeskygger fra MAC på Coverbrands passer meg midt i blinken, haha. :)

  reklame


  Øyenskygge i fargen Carbon, HER og eyeliner fra merket "Georgeous cosmetics" som også er nytt på Coverbrands! Jeg har eyelineren i fargen "Black jack", og den er perfekt til å tightline og bruke på våtkanten (jeg bruker dipliner på selve øyelokket)


  Jeg og håndkremer er jo verdens beste kombo, får aaaaldri nok!! "Figs & Rouge" er også et av Coverbrands nye merker, og denne håndkremen var veldig lett og fin med deilig lukt. Fås kjøpt HER


  Såå har Ciaté kommet med en nyhet - neonneglelakk! Jeg eeelsker neonfarger, og konseptet neglelakk som lyser når det kommer UV-lys på er jo genialt. Så denne lyser altså ikke i vanlig mørkt rom, men for eksempel på byen og UV-lys treffer neglelakken. Finnes i blått, rosa, orange og gult. Fikk ikke til noen bra bilder av denne på til dere! Min er rosa og fås kjøpt HER


  Siste nyhet jeg tenkte å fortelle dere om er merket "FNUG" som har sååå mange fine lakker. Bare se blandingen av alle de fine fargene?! Jeg har min i fargen "front page". Det er den jeg har på neglene nå på bildet over, bortsett fra ringefingeren der jeg har neonlakken fra Ciaté :)

  6 kommentarer

  EMMA SOFIE - 18.08.2013 23:08
  Så fine! <3 Elsker fargen på neglelakken fra FNUG ;) <3
  - 18.08.2013 23:23
  Kan du pleease fortelle meg om Karen sin hårfarge er naturlig eller ikke? For eksempel det siste bildet du la ut av henne, ÅH akkurat sånn vil jeg ha!
  annais - 19.08.2013 00:05
  Anonym: den er naturlig ja!:)
  StineMilana - 19.08.2013 00:45
  Fint jo :D
  Frida Johanne - 19.08.2013 05:49
  "Barnevakt for Otto i kjelleren" Huff, det høres egentlig litt skummelt ut, haha :-)
  Hilde - 19.08.2013 11:44
  Jeg likte fargene :-)

  Skriv en kommentar