27.10.2013 - 16:52

basemakeup - mine favoritter


reklame

Basemakeup er det viktigste for meg - en fin hud. Om man har en sminke på huden som holder lenge og gjør huden sunn og fin er ikke andre ting så viktig spør du meg! I samarbeid med coverbrands har jeg plukket ut mine favoritter når det kommer til base ♥


Primeren fra NYX glatter ut huden og fjerner olje slik at huden holder seg matt og fin ut dagen. Fås kjøpt her.

BareMinerals vet dere jo sikkret mye om, og jeg har jo skrevet om den mange ganger før. Og det er helt min klare favoritt når det kommer til lette, fine pudderfoundationer. Fås kjøpt her.

Glominerals Under Eye concealer har jeg brukt en god stund og at den har to forskjellige farger gjør at man kan bytte og blande. Fås kjøpt her.

Den andre concealeren er for resten av ansiktet, urenheter eller røde områder. Er oljefri, noe jeg syns er supert! Fås kjøpt her.

Too faced Sweetheart Blush er min favorittblush. Jeg bruker nesten aldri blush, men denne er innafor!! Fargene er ganske lyse og nesten som et shimmer. Fås kjøpt her.

Så Bahama Mama - trenger jeg si mer? Mitt faste solpudder i flere år. Elsker den matte finishen og alt med det. Fås kjøpt her.Rabattkoden ANNAE gir dere 20% på alle produktene, untatt Bahama Mama (gyldig ut 30 oktober). Men det finner dere på supersalg her ♥hits