29.12.2013 - 21:02

jeg liker bare ting om de er...


Jeg har mange favorittfarger, og dere har kanskje merket at rosa er en av de? Er man jente er det jo nesten en plikt å ha rosa som favorittfarge! I samarbied med Coverbrands har jeg funnet mine favorittprodukter i akkurat denne fargen.. Var så heldig å få denne lille godteriposen i posten før jul:
Angel Brush er en ny type tangle-børste! Fungerer på extensionet mitt og børster ut floker på en helt annen måte enn vanlige brøster. Kjekt med håndtak på denne, i forhold til Tangle Teezer sine! Fås kjøpt her.

Korres Body Butter har jeg skrevet om før på bloggen, og fikk en ny lukt denne gangen - rose! Jeg falt helt for disse body-butterne, fordi de gir så sinnsykt mye fuktighet og er gode for huden. Viktig! Fås kjøpt her.

BLAX strikkene har også fått komme på bloggen før, men liker de utrolig godt. Holder sinnsykt bra, og har ingen metalldingser som sliter på håret. Fås kjøpt her!

Neglelakken fra Mineral Fusion har blitt min nye favoritt, men en heeerlig nude rosafarge. Har brukt den i en uke nå, tenker å bruke den på nyttårsaften også. Den får dere kjøpt her

 


Øyeskyggepaletten fra the Balm heter "Balm Voyage" inneholder 16 øyeskygger og 3 kremrouger. Fargene er perfekte - noen ville og vågale, men også sikre farger som passer uansett annledning. Genialt med rouge/lipgloss i samme palett! Fås kjøpt her

Sist men ikke minst - en toalettmappe fra Coverbrands nye merke MOO! Den er i ekte skinn, og finnes i flere farger. Men denne i knallrosa likte jeg utrolig godt, og har perfekt plass til foundation, kost, øyebrynspenn, concealer og solpudder - den daglige sminken! Denne får dere kjøpt her 

Rabattkoden AE29 gir dere 15% på alle produktene i innlegget, og varer ut 4 januar 2014! ♥ Så håper jeg dere får en rosa kveld videre (hahaha herregud så cheeeeezy og teit sagt)

annonse


P

Bra innlegg!
URL:

29.12.2013// 21:29Julieeee

Så fine favoritter! Rosa er jo uten tvil den beste fargen <3
URL: http://julieeee.blogg.no

29.12.2013// 21:35Trine

Rosa er også min favoritt farge :-D
URL: http://www.triine.blogg.no

29.12.2013// 21:39Andrea Victoria Stene Kinn

så mye fint!
URL: http://andreavictoria.blogg.no

29.12.2013// 21:43Linn Therese

En riktig god jul til deg og dine! Jeg håper julekvelden din var fantastisk!

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år sammen med nære og kjære :)

Jeg håper også du fikk alt du ønsket deg, og dersom du ikke gjorde det kan jeg tipse deg om julegavekonkurransen jeg har på bloggen min nå. Jeg gir bort en eksklusiv julegave til en av leserne mine, den er full av sminke, et par plettfrie klesplagg og accesories :) Vinneren trekkes på selveste nyttårsaften!

Lykke til! Håper du ender opp som vinneren av gaven<3 GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!


Tina

heldig! :D må bare si at du fortjener 1. plassen såå mye bedre enn alle andre! du er så naturlig pen, og er deg selv hele tiden! digger det <3
URL:

30.12.2013// 00:10anne

hei anna! jeg lurte på hvilken farge du bruker i glo minerals concealer? oog bruker du sjokoladepudderet fra too faced? isåfall, har du milk chocolate eller chocolate i farge? synes det er så vanskelig å se hvilken farge det virkelig er når jeg kjøper sminke på nett! vi har ganske lik hud, så håper du kan hjelpe meg :)
URL:

30.12.2013// 00:26StineMilana

Kjempefint :D
URL: http://stinemilana.blogg.no/

30.12.2013// 00:39sunniva

hei, dt virker som du har veldig god selvtilitt. har du dt? jeg trenger råd om å få bedre selvtillit, har veldig dårlig. hjelp meg..

du er mitt forbilde <3
URL:

30.12.2013// 00:45annais

anne: troor det bare finnes en farge i concealeren? og jeg har chicolate:)!
URL: http://annais.blogg.no/

30.12.2013// 01:30Mette

Samme her ;)
URL:

30.12.2013// 02:22

hits