hits
 • 12.02.2014
 • 19:30
 • jeg trenger hår-hjelp!

  Jeg må søke litt hjelp hos dere flinke, fine lesere jeg! Det er jo alltid en av dere som vet noe jeg spør om, og siden 99% av dere som leser dette, tenker jeg det er opptil flere som kan komme med et godt tips til meg.

  I slutten av 2013 begynte håret mitt å bli veldig slitt, og det har ikke akkurat gitt seg. Spesiellt rundt annsiktet og luggen, som gjør at det står ut masse småhår rundt annsiktet. Men også tuppene er veeeldig slitte. Så jeg trenger et girl-to-girl tips her, hvilke hårkurer fungerer? Da blir det vel for ødelagt og slitt hår, kan vel si håret mitt går under den kategorien? Her er bilder fra nuet om hvordan håret mitt ser ut
  Altså. Vanskelig å se om hår er slitt på kamera, da. Men uansett, jeg trenger desperat en hårkur!! Jeg har brukt Morrocan Oil sin hårkur, og Kerestase + Redken osv, men merker egentlig aldri på hårkurer om de virkelig fungerer over lengre tid. 

  Så vær så snil jenter, kom med noen erfaringer med diverse hårkurer eller oljer som kan redde et slitt hår..! ♥


  Se så fint håret mitt var på dette bildet! Fra i sommer, men altså. Bilder lyver!

  202 kommentarer

  Julie - 12.02.2014 19:35
  joico k pak
  - 12.02.2014 19:35
  First
  anniken - 12.02.2014 19:36
  bruk gorgeous sin protein shampoo, husker ikke helt hva den heter, men er en hvit firkantet flaske, så står det at den inneholder keratin og protein og mye annet.

  eller redken anti snap (mørke blå flaske) det er en leave in kur som du tar i bløtt hår
  Marita - 12.02.2014 19:37
  Vil anbefale morrocan oil hårkur, og bruk en hårolje i tillegg! enten biosilk eller morrocon oil:)
  K - 12.02.2014 19:38
  Prøv Joico sin K-pak, den er veldig bra!
  Thilde - 12.02.2014 19:41
  Dersom du bruker hele Morrocan Oil serien har det en helt utrolig effekt på håret! Snakker av erfaring da det ble sølt kaffe på glattetangen min uten forvarsel, og håret mitt ble MILDT sagt slitt.... Jeg brukte da Morrocan Oil serien i ca 3mnd, og dette hadde en utrolig effekt på håret. Vil også anbefale deg å klippet håret der det er slitt, samt å vaske det annen hver dag (og ikke hver dag dersom du gjør det). :-):-)
  Tina - 12.02.2014 19:41
  Jeg anbefaler hårkuren fra Kerastase :D fungerte veldig bra for meg <3
  Stine - 12.02.2014 19:41
  Jeg hadde veldig slitt å krusete hår, og får det spesielt om vinteren. Prøvde ut mange forskjellige produkter, men det som hjalp meg mest var shampoo'en og balsam'en fra define. Den som har moroccan argan oil. Jeg synes de er super bra og er vært et forsøk, og de er ikke spessielt dyre, rundt 40kr på en daglivare butikk :-)
  Katrine - 12.02.2014 19:42
  aussi 3 minute miracle review er kjempe bra! Bruker den om jeg merker håret mitt er skadet og etter å hatt den i håret noen minutter er håret silkemykt. Fåes værtfall kjøpt på boots apotek
  Ida - 12.02.2014 19:46
  Det eneste som virkelig hjelper mot slitt hår er å klippe det, men jeg har som deg prøvd flere hårkurer fra moroccanoil, kerastase og redken. De gjør håret mykt, men ikke stort mer. Nå bruker jeg kokosnøttolje som hårkur. Tar der i tørt hår (ikke opp i hodebunnen), lar det virke så lenge jeg gidder og vasker grundig ut. Håret blir utrolig blankt, fint, mykt og sunt av det. Som sagt er det ikke mulig å fjerne slitte tupper, men dette gjør i hvert fall at håret føles friskt og blankt. Ellers blir håret rundt ansiktet veldig slitt av at du går med hestehale, har det samme problemet selv..

  Håper du finner ut av det! :)
  Christel Mari - 12.02.2014 19:46
  Moren til en kompis av meg er frisør, og da hun ordnet håret mitt for et par uker siden sa hun at jeg burde bruke proteinkur (to ganger i uken) og altså ikke fuktighetskur. Jeg har typ likt hår som deg, og hun anbefalte meg Wella SP Perfect Hair. Har enda ikke prøvd den, men skal kjøpe den snart- for jeg trenger den virkelig!! I og med at hun er en så erfaren frisør har jeg tro på at den kommer til å funke :*
  Ragnhild - 12.02.2014 19:47
  Moroccanoil hårkur og olje!! Helt fantastisk! Anbefaler det virkelig :)
  Kari helene - 12.02.2014 19:49
  Anbefaler den hårkuren tcmn anbefalte for en liten stund siden. Det er mot slitt, skadet og til nød. Joico hårkuren anbefales også!!
  Maliin'hovland - 12.02.2014 19:49
  Redken extreme, og moroccan oil sin kur + oljen!! Har prøvd den berømte joico k pak, men ble ganske skuffet!
  Ida - 12.02.2014 19:51
  Kokosnøttolje er forresten myyye billigere på iherb.com i forhold til på helsekosten der de skal ha 300kr for et glass. :)
  Camilla - 12.02.2014 19:52
  Jeg er veldig fornøyd med moraccion oil kurene! :)
  Susanne casandra - 12.02.2014 19:56
  Et tips se å kanskje ta litt pause fra ekstensionet. Det slitter veldig på håre (kanskje du vet det ) men jeg har erfaring å håre mitt har blitt veldig mye bedre etter jeg slutta med det! Et Anna tips er at du kan starte på b pluss øljær tabletter. Du får sunnere, sjukkere pluss lengere hår av de tablettene. Du kjøper de på laif butikken. Men minuse med de er at du blir litt kvalm av de!
  - 12.02.2014 19:56
  Jeg bruker både moroccan hårkur og moroccan oil. Fungerer mye bedre når man bruker begge! Men ville først ha klippet bort det som er aller verst, for så å pleie det etterpå.
  Ingrid - 12.02.2014 19:56
  Jeg tok pure-brazillian for et par måneder siden. Det er en kur som gjør naturlig håret rett uten å skade håret. Kuren gjør håret supermykt og glatt. Jeg er veldig fornøyd, dette er virkelig vert å prøve
  Louise - 12.02.2014 19:57
  Jeg foreslår at du prøver ut Redken sin extreme strength builder plus! Den er helt fantastisk. Man merker ikke veldig fort om en hårkur fungerer.. Den må brukes i noen uker/ måneder før den gir god effekt. hyppig bytting av produkter hjelper sjeldent. Jeg jobber som frisør, og mitt tips er at du tar hårkuren i tørt/ hånkletørt hår og sov med den over natten. Gre også gjennom håret slik at du vet at du har fått på alt. Deretter vasker du den ut dagen etter og påfører conditioner etterpå. Lykke til :)
  Den Lykkelige Amateur - 12.02.2014 19:58
  Hei! Du har nydelig hår!:) Jeg har desverre ingen gode forslag på hårkurer siden jeg selv er blitt sensitiv for dem, jeg reagerer på de fleste av de på markedet. Så jeg bruker produkter uten silikon nå. Jeg har hår som går til livet, så jeg vet at det kreves en god del stell å ta vare på såpass langt hår. Så jeg bare lurte på om du sletter håret ditt med slettetang? Det kan slite mye på håret desverre. Jeg selv slet med slitt hår og fant ut at det var varmebehandlingen som gjorde at håret ble slitt fortere, selv ved bruk av beskyttelses sprayer osv. For desverre er det sånn at høy varme vil slite på håret uansett, det er jo varmen som gjør at håret krøller seg eller slettes, og gjør også at fukten inne i håret blir "kokt" når det blir varmebehandlet. Det gjør håret skjørt. Jeg kuttet ut slettetangen helt (brukte den tidligerer til å lage bølger i håret) og lar også håret helst lufttørke når jeg kan. Nå er håret nesten ikke slitt, og det blir bare stusset en sjelden gang ( kanskje 3 ganger i året) Så hvis du bruker slettetangen mye kan det være den som gir deg litt trøbbel med slitt hår. Da vil også en hårkur bare reparere midlertidig fordi de har silikon i seg som legger seg som en hinne over hårstrået og minsker friksjonen og gjør håret glatt. Men håret blir ikke reparert som sådan. Så du kan jo evt. vurdere om det er det som har gjort noe med håret ditt.

  Beklager langt svar, ville bare fortelle min erfaring siden den liknet på din:)
  katrine - 12.02.2014 20:00
  macadamia hair mask er nok noe av det beste som finnes. finnes mange youtube videoer med jenter som snakker om dette! man får ikke kjøpt det i norge men du kan søke opp og finne ut hvor de selger det på nettet :) utrolig bra! både balsam og hårkur i ett så slipper du å slite på håret med eksra balsam :)
  - 12.02.2014 20:01
  Vil virkelig anbefale Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque. Det står at man skal la den virke i 3 minutter, men vil heller anbefale at du hånkletørker håret før du påfører kuren og lar den virke i 30 minutter ca. Jeg synes dette er en veldig bra hårkur som gir mye pleie!
  Tonje - 12.02.2014 20:03
  Vente til det vokser ut, slutt å blek det og kliss masse dritt i det, ta bort extensions og gå med håret løst.
  Mari - 12.02.2014 20:07
  Morrocan oil sin olje, og joico sin k-pak kur! Begge to redder håret mitt!
  Sofia - 12.02.2014 20:09
  Du burde prøve Joico sin hårkur mot skadet hår! Funket veldig bra på mitt hår :) Bare husk å sjekk hva kurene er for, har en kur fra morracan oil selv, men det er bare for fuktighet :)
  - 12.02.2014 20:11
  L'oréal sin Ever Sleek er veldig god!

  Jeg hadde en periode hvor tuppene mine var sinnsykt slitte. Etter jeg brukte denne hårkuren 2-3 ganger i uken, og morrocan oil etter hver dusj, var håret mitt som silke! Jeg fikk helt sjokk, for meg var det rart at det var en relativt billig hårkur som gjorde at håret mitt ble så fint og mykt! Jeg har kjøpt den på vita, og betalte 100,- kr. Den fungerte kjempebra til mitt hår, og jeg vil absolutt anbefale den!
  Marie - 12.02.2014 20:11
  Bruk overhodet ikke extensions, ta de ut, klipp deg ganske mye for en ''blank start'', rett håret lite, bruk varmebeskyttende dersom du retter/krøller det mye, bruk hårkur fra Maroccan, hele serien brude du bruke. Har akk samme hårfarge som deg og brukte extensions som du gjør, og vips... alt er bare ødelagt og avkutta her og der, slitt som faen osv. :( MEEN en STOR klipp, riktig hårkur, shampoo og balsam funka for meg. Spør gjerne frisøren din om hva akkurat du trenger til håret, det gjorde jeg og nå sitter jeg med et relativt tjukkere og mye friskere hår
  Sofie M Granberg - 12.02.2014 20:12
  Lee Straford har en som er laget spesielt for jenter som bruker rettetang hver dag. Det gjør jeg, og håret mitt er derfor veldig slitt, med den fungerer veldig bra for meg og retter opp mye av skadene fra rettetangen :)
  Sofia - 12.02.2014 20:13
  Jeg går frisør linjen siste året. Om jeg har skjønt det rett så går SP Repair Perfect Hair inn i håret og reparerer hårstrået og Sp Perfect Ends går over og stenger igjen hårstrået slik at det som SP Repair Perfect Hair har gått inn i hårstrået med blir stengt igjen inne i hårstrået. To produkter som funker og jobber bra sammen

  SP LuxeOil Keratin Protect Shampoo er et shampoo som trenger seg inn i håret og tilsetter håret keratin. Keratin er det som hårstrået mister og det er derfor håret blir slitt pga manglende keratin. Istedet for å bruke balsam bruker man Wella SP LuxeOil Keratin Restore Mask. Det er en hårkur som går inn i hårstrået og gir håret fibrer og stenger igjen hårstrået etter shampooen (shampo åpner håret og balsam stenger håret)

  WELLA SP LUXEOIL er en utrolig bra hårolje som og beskytter keratinet og gir fuktighet og styrker håret. Og ikke er den bare en bra olje, den lukter utrolig godt!

  Anbefaler på det sterkeste disse produktene
  Stina - 12.02.2014 20:18
  Jeg bruker Joico sin K-PAK ca annenhver uke, og den fungerer veldig bra på mitt hår! Jeg stritter håret mitt 2-4 ganger i uken, men etter jeg har tatt kuren virker håret mye friskere, og så lukter den sååå godt! :)
  Mia - 12.02.2014 20:18
  Håret blir ikke mindre slitt av hårkur. Hårkuren vil bare legge seg som et lag over, men håret vil fortsette å være slitt, og bli mere slitt. Siden hår er dødt materiale vil det ikke bli mindre ødelagt og slitt av hårkyrer og annet. Det beste er egentlig å ha en "blank start" som nevnt ovenfor, ved å klippe bort det slitte, ikke bruke extension, bruke rettertang/krølltang lite, luft tørke håret osv.
  - 12.02.2014 20:23
  NEEEIneineinei, håret blir ikke reparert når det først er slitt, da må du klippe det før det blir enda mer slitasje på det! Hårkur er fint det, for å unngå å få slitt hår, men det blir ikke fint igjen når det allerede er slitt! Klipp tuppene, bruk olje og kur, og så lite varmebehandling som mulig :)) anbefaler kurene fra moroccan oil!
  stine - 12.02.2014 20:24
  fine bilder :)
  Sunniva - 12.02.2014 20:26
  Når du vasker håret så tar du først shampo, hårkur så balsam. Og det hjelper også å ikke ha håret i hestehale fordi dette sliter på håret, spesielt rundt ansiktet. Dette fortalte frisøren min meg.

  Håper at dette hjelper
  - 12.02.2014 20:27
  Marrocan Oil hårolje, egghårkurer, slutt med tape-extensions og klipp 10 cm av tuppene! Hadde akkurat samme problem for et halvt år siden, og nå er håret mitt mykt og fint, selvom det er kortere:)
  Johanna - 12.02.2014 20:27
  Det du egentlig burde gjøre er å rett og slett ikke rette det altfor mye! klipp tuppene hos frisøren og la det hvile en stund :) Mitt var også veeldig slitt for en stund siden!
  Christine - 12.02.2014 20:30
  Aussie sine 3 minute miracle, er helt fantastiske synes jeg! Jeg bruker shampooen i tillegg, og frisøren min sa at håret mitt har blitt mye bedre. Jeg bruker Frizz Remedy, da jeg har masse krøller, men er mange i samme serien :) Lykke til!
  - 12.02.2014 20:35
  Klipp K pak funker ikke spess bra på meg.. Gjør jo håret litt mykere, men det gjør nesten alle
  thea - 12.02.2014 20:41
  aussie 3minutters kur er helt fantastisk!!! Den er suuper god, jeg bruker den selv nesten vær gang jeg dusjer istede for balsam! den koster 129,- eller noe slik på Vita! :)
  Ingrid A - 12.02.2014 20:47
  Kurer og innpakninger inneholder ofte ingredienser som kan få håret til å se friskere og blankt ut fordi det er proppet med stoffer som legger seg utenpå håret, men som egentlig ikke hjelper. ... Det eneste jeg stoler på er lakserolje fra pukka og økologisk kokosolje :) Kokosoljen bruker jeg bittelitt av i håret når det fortsatt er fuktig etter vask. Har selv laaangt hår og vet hvor frizzy de nederste 10-15 centimeterne kan bli :S Lakseroljen fra pukka blander jeg med littt kokosolje i en kopp innimellom når jeg har tid og kurer håret med det når jeg har tid til å gå rundt med det i hvertfall et par timer :) pukka-oljen kjøpte jeg på blivakker og kokosoljen på meny/ultra.
  Mari<3 - 12.02.2014 20:49
  Mamma er frisør så hun vet litt. Hun anbefaler moroccan eller define. De hjelper meg og mamma veldig så anbefaler de to.
  Emilie - 12.02.2014 20:56
  Joico K pak!
  Ingvild - 12.02.2014 20:56
  Klipp heller håret med faste mellomrom, kanskje hver 12. uke, da har håret vokst ca 2 cm, så da kan du fint klippe av 1 cm av det slitte hver gang du er hos frisøren.

  For å forhindre at håret blir mer slitt så kan du jo bleike håret mindre og sjeldnere..

  Ikke bruk varme på håret så ofte, selv hårføning skader.

  Bruk varmebeskyttende på håret ditt, bruk ordentlig frisørprodukter (helst Cutrin eller Keune), for produktene du putter i håret har mye å si.
  - 12.02.2014 20:56
  Liker shampoo, balsam og hårkurene fra Björn Axén utrolig godt, og på mine slitte tipper gjør det underverker! :-) Han har flere forskjellige typer, jeg bruker "care" og det funker fint på mitt hår!
  Emilie - 12.02.2014 20:58
  Er det helt krise tar du en keratinbehandling hos frisøren! En dyr quickfix;-)
  LifebyCamilla - 12.02.2014 20:58
  Det hjelper jo ikke bare med en god hårkur! Du må jo også ha en shampo og balsam som hjelper for problemet :) jeg sliter med mye småhår rundt ansiktet jeg også, men på meg så er det rett og slett fordi det kommer ut nytt hår :) håper du finner noe som funker for deg!
  Lene - 12.02.2014 20:59
  Wella SP repair hårkur :)
  Catarina - 12.02.2014 21:03
  Håret ditt er veldig fint!

  Det som hjelper er egentlig basic å klippe hvor håret ditt er slitt. Jeg har spart håret mitt lenge, men det ble bare tørt og slitt. Tanta mi er frisør og sa at det beste er å klippe bort hårdelen som er slitt.

  1) Den slitte delen vil "spise" seg oppover mot hårrøttene dine, derfor vil du fjerne den delen

  2) Håret ditt vil vokse rast ut igjen

  3) Det er bedre for håret

  Jeg vet at det suger å måtte klippe bort håret ditt, men det er bare det som er mest sunt for håret. Håret vil jo eventuelt vokse ut igjen + at du kan jo bruke løshår imens

  Marrocon Oil er et veldig bra merke, men jeg fant ut at det var best å klippe meg

  Jeg klippet mot slutten av sommeren, da hadde jeg hår ned til rumpestumpen, imens nå har jeg enda lengre hår enn det jeg hadde da. Jeg klippet meg til under brystet.
  Isa - 12.02.2014 21:05
  Matrix shampo og balsam gjør håret fantastisk.

  Joico hårkur og tigi S faktor for umuddelbar endring.
  Andrea & Jónína - 12.02.2014 21:05
  Har du prøvd å snakke med frisørn din? Mange frisører kan jo hjelpe med sånne ting, kanskje de har noen bra hårkurer på salongen, ellrs kan de jo klippe vekk de hårene som har blitt slitt, bare litt om gangen så du ikke merker at det blir altfor mye forskjell.

  Det er hvertfall det jeg gjore, og jeg hadde fått ganske slitt hår, men det var fordi jeg klippet det ikke ofte nok. Og grunnen for det var fordi jeg hadde langt hår, så tenkte jeg ikke på at jeg trengte å dra til frisørn, fordi jeg ikke hadde noen spesiel frisyre...

  Håper det hjelper :)
  Line - 12.02.2014 21:05
  JOICO! Jeg farget og stripet håret mitt blondt i to år og det var alltid slitt og krusete. Jeg prøvde diverse hårkurer fra redken, balm&balm osv før en venninne anbefalte at jeg burde gå å finne en som passet håret mitt fra joico. Etter jeg startet med den gikk det ca 3 uker før jeg så skikkelige resultater men jeg har sverget til hårkurene deres i 1 år nå. Så jeg vil virkelig anbefale joico!
  - 12.02.2014 21:07
  joico såklart
  Amalie - 12.02.2014 21:08
  Pureology hydra whip eller keune so pure moisturizing treatment :)
  - 12.02.2014 21:08
  ta en liten stuss for å få vekk det aller verste og gå inn med penetrait-kuren fra SEBASTIAN. den hjelper med å gjenoppbygge hår som er slitt gjennom feks bleiking, og ved å stusse det trekker kuren seg inn dypere
  lise - 12.02.2014 21:09
  jeg går frisørskole nå og kjøpte meg nylig en hårkur/balsam fra uniq-one. det finnes også en balsam spray. begge disse funker helt fantastisk bra! på klipperiet så er det tilbud på dette i februar for 159 mener jeg!

  når du dusjer så kjenner du håret er helt sykt mykt.
  Kamilla - 12.02.2014 21:09
  http://www.kmscalifornia.com/en-US/products/subline/moistrepair.2.detail.aspx

  Revival creme fra KMS! Fantastisk produkt.
  julie - 12.02.2014 21:09
  Først burde du ta ut tapeextensionet ditt og spare med ditt eget hår fordi det sliter ekstremt på håret! En hårkur jeg kan annbefale på det sterkeste er Joico sin hårkur, best i test 13 år på rad!! Det er ikke uten grunn. Du kan kjøpe den her:http://www.blivakker.no/product/harpleie/behandling/alle-hartyper/JOI0201/joico-k-pak-deep-penetrating-reconstructor-150ml-

  Det er ikke hårkuren som lukter det beste, men den lukter ikke vondt heller. Men jeg annbefaler den veldig mye! Jeg hadde ekstremt blondt, tynt og slitt hår før, men da jeg begynte på denne ble det så mye bedre. Jeg skulle til friøsøren for litt siden og da sa hun at hun ikke trengte å klippe noe siden det ikke var slitt. Det var kun pga. den hårkuren! Du vil ikke bli skuffet :)
  Vilde - 12.02.2014 21:10
  Har hatt akkurat samme problem som deg!

  Jeg fikk beskjed om at det var fordi håret manglet proteiner og ble bedt om å prøve Sebastian Penetraitt sin shampoo, balsam og hårkur. Det har funket dritbra og håret mitt har aldri vært friskere selv om jeg farger det :)

  Du kan kjøpe det hos frisøren (rundt 300kr flaska). Det som er deilig med hårkuren er at den bare skal sitte i 2-3 minutter, så det tar ikke så lang tid :)
  Mjauuuu - 12.02.2014 21:19
  Aussie 3 minute miracle og sunsilk minerals vitamin explosion shampo& balsam
  Live - 12.02.2014 21:19
  Altså, det som funker sykt bra for meg er å blande olivenolje, 1 egg og avokado (sykt nasty ja), bare mos det sammen og ta i håret. så tar du på en vanlig handlepose og knyter på hodet og et vanlig hånkle over posen som en turban. se på en film/2 episoder av GG, og skyll ut. Bruk ALLTID shampoo før du har i vann , ellers ser håret ditt ut som spaghetti:):):) Det funker iallefall kjempebra for meg!
  Stine - 12.02.2014 21:19
  Jeg anbefaler VIRKELIG moroccanoil den gjør så håret ikke blir så tørt og slitt (for at håret ikke skal bli fet ta det fra ørene og ned) Eller du kan bruke en balsam som gjør håret fuktig den er fra Redken også utrolig bra produkt. Begg produktene får di kjøpt på frisørsalonger❤️
  Sarah Ff - 12.02.2014 21:23
  Du er heldig som har "lange" småhår rundt ansiktet og ikke sånne små babyhår, som jeg har. Ser ut som en mammut i hestehale, og hestehale er det jeg pleier oftest å gå med, pga elektrisk hår...Ugh, life. Neida, hahaha, sliter med håret mitt selv, men egentlig bare fordi jeg ikke er fornøyd med det da, ikke pga slitasje eller slikt. Har rart hårfeste, hårfarge og ganske så tynt hår.

  Håper du finner noen bra svar da, og kanskje del med oss hva som funket!? :D
  Ann-h. - 12.02.2014 21:28
  Jeg hadde det samme problemet, da jeg har krøller og retter det omtrent hver dag. Håret mitt var ekstremt krusete og jeg hadde så slitte tupper at håret mitt sluttet å vokse. Men fikk anbefalt Extreme-serien fra Redken og den har jeg brukt i litt over et år nå. Et par måneder etter jeg begynte å bruke det var jeg hos frisøren, som kommenterte "Oi, håret ditt har faktisk vokst jo".. Det sier vel sitt:) men det tar sin tid å drive med hårkur for at det skal virke på kort sikt. Jeg brukte hårkur ca 2 ganger i uken og hadde den f.eks i nesten hele søndagen om jeg bare skulle daffe. Lite som virker på mitt hår, men den har faktisk fungert perfekt:)
  Anine Kristin - 12.02.2014 21:30
  KOKOSOLJE! Jeg har slitt med slitt hår lenge selv, men prøvde ut dette natt til søndag og hadde silkemykt og nesten ikke slitte tupper igjen dagen etter :o jeg fant i hvertfall veldig få i forhold til dagen før, så dette skal jeg fortsette med i hvertfall.

  Skrev en miniguide på bloggen min på søndag, så fu finner video osv der hvis du er interessert:-) LYLKE TIL MED HÅRET :D <3
  - 12.02.2014 21:32
  har du prøvd å tatt maskara på vippeneextensions? hvordan fjerner du maskaraen då? :)
  Hope - 12.02.2014 21:33
  Trur nok eneste utvei er frisør :( dit måtte jeg
  noen - 12.02.2014 21:33
  Wella sin for farget og slitt hår! Bruk alltid balsam etter hårkur!!!!!
  - 12.02.2014 21:34
  IKKE bruk morrocan oil!!! Det legger seg som et lag rundt hårstrået og fibrene trekker IKKE inn altså
  Tonje - 12.02.2014 21:40
  Kan du skrive ett innlegg med de beste tipsene du får og evt. Det du bestemmer deg for å gjøre? Og kanskje ett innlegg hvis det hjelper/ikke hjelper. Hadde satt pris på det :)
  Terese - 12.02.2014 21:40
  <3 HEMPZ <3 Bruk den blå hårkuren fra Hempz Couture Moisturizing, den funker sykt bra på slitt hår og den lukter så SINNSYKT godt. Har hørt mye bra om Oil Treatment'en fra Hempz også, men den har jeg ikke prøvd selv.
  Terese - 12.02.2014 21:42
  Forresten har jeg sett at de ikke har den Hempz-kuren på blivakker eller coverbrands, jeg kjøper min på Hendrix Hair. Men de har det jo sikkert hos flere frisører.
  Navn - 12.02.2014 21:48
  jeg bruker en fra Joico. Jeg er ikke sikker på hva den heter men beholderen( flaske,tupe, hva en det nå heter) er gull og det står tydelig Jocio med hvit skrift. I tilfelle du er i tvil så er beholderen veldig lett å klemme på. veldig dumt jeg ikke har navn på denne. Jeg kjøpte den på en frisørsalong like ved meg, men du kan sikkert få kjøpt den på andre salonger/ butikker som selger Joico. Håper dette var til hjelp.

  ( btw: Jocio fjerner tørt hår for meg. Har jeg flisete eller tørt hår bruker jeg denne. Bruker den bare når jeg har ekstremt tørt hår, noe som ikke kommer så veldig ofte for meg. )
  Hedda - 12.02.2014 21:52
  Vil anbefale merket organix hair. ikke no dyrt og kjempe gode produkter! Oppdaget merket på ferie i USA, så det selges ikke i Norge. Men du kan kjøpe det på nettet :) http://organixhair.com.au
  Lena Ludvigsen - - 12.02.2014 21:54
  Penetraitt fra sebastian:-)
  Hanna - 12.02.2014 21:55
  Hvis du har hårkur og olje i samtidig så virker det enda bedre og med ekstra varme( badstue). Da kommer du til å merke forskjell etter hvert :) lykke til
  Betina - 12.02.2014 21:57
  Prøv s-factor serious conditioner og/eller tigi reborn :) fungerer utrolig bra på slitt hår ! Husk alltid shampoo som åpner skjell-lagene i håret, deretter hårkur, så balsam som lukker lagene igjen :) bruk gjerne en olje eller et serum i tillegg ! lykke til :)
  DIMAN DILIR - 12.02.2014 22:00
  så fint!
  Synne - 12.02.2014 22:02
  Hei! Jeg jobber på frisørsalong, så vet litt om hva som funker. regner med de fleste her forteller ut i fra egne erfaringer! jeg vil anbefale joico sin k-pak proteinkur! K-pak serien er for spesielt slitt hår, og holder i tillegg litt på fargen. Men extensionene er nok grunnen til at du har så slitt hår, så jeg vil også anbefale å bruke produkter som er spesielt for extensions, så vil dette hjelpe litt også. har du mulighet til å ta noen ukers pause fra extensions burde du absolutt gjøre det, og stusse håret i mellom. håret vil spise seg oppover hvis det er slitt, så om du vil bevare lengden på det, MÅ du være flink å stusse det jevnlig! håper det hjelper:)
  - 12.02.2014 22:05
  Hårkurer hjelper ikke mot hår som allerede er slitt, Anbefaler derfor at du stusser håret og heller starter med en god kur etterpå, så du får bygd opp et sunt og friskt hår :)
  Ingrid - 12.02.2014 22:06
  Prøv ut goldwell sine! Funker supert, og trenger ikke være i håret mer enn 1 minutt!
  Frida Helfjord Skjellnan - 12.02.2014 22:12
  Sliter med nøyaktig samme problemet som deg. Blondt hår og bleket/rettet i stykker. Jeg bruker System Profetional sin hårkur for slitt og tørt hår. Den funker suuuper bra. Nesten så bra at man får fett hår, MERK; nesten. Bruker også balsammen og shampooen dems, og jeg er strålende fornøyd. Det er litt dyrt, men verdt pengene.
  maria - 12.02.2014 22:22
  WHEN haircare. Hårkur og shampoo i ett. HÅRET blir ikke like fort fett heller. Kan også brukes som en leave-in balsam. Fås kjøpt på vita:)
  Ellen-M - 12.02.2014 22:25
  Morrocan oil hårkur+olje i tuppene har ihvertfall reddet mitt hår! Og er ikke dumt åi tillegg bruke shampo+balsamen, men går også fint med define sin"morrocan oil" shampo og balsam:)
  aet - 12.02.2014 22:26
  3 minute miracle reconstructor fra aussie er kjempebra! har plagdes med kjempeslitt hår lenge (etter farging og retting), og prøvd all verdens dyre kurer og å klippe meg, men aussie sin er det eneste som har funket! får kjøpt den på vita for typ 150 kroner eller noe, og den funker mye bedre enn dyre "frisørkurer". et stort pluss er at den også lukter supergodt!
  Otilie - 12.02.2014 22:27
  Kan jo bare skine deg.... Neida hahahaha! Jeg liker en hårkur fra Sebastian hydre veldig godt, den gir masse fuktighet og jeg tror at håret ditt trenger det. Man kan jo ikke Kure bort slitt hår, håret ditt er jo veldig fargebehandlet, i tillegg til at du bruker rettetang hver dag, noe som er forferdelig for håret...

  Vis du vil ha rett hår uten rettetang kan jeg anbefale deg å bruke hårføner og rundbørste (håret trenger ikke å være vått), det eneste negative med dette er at håret ikke blir like glatt som med rettetang. Også finnes det en fargebehandling i shampoo og balsam form fra kms, som gjør at håret blir lysere. Jeg tror det er sunnere en vanlig hårfarge.<3<3 lykke til med håret, det er jo vakkert som det er!
  Stine - 12.02.2014 22:28
  Joico, intense hydrator ❤️ du får kjøpt den på bla. blivakker.no! Den har vertfall hjelpt meg veldig masse, og i tilleg får du silkemykt hår av den ❤️
  Mathilde - 12.02.2014 22:29
  Er håret slitt så klipp det får d blir ikke noe bedre med å ikke gjøre det. Helst klipp det annen hver måned, bare tuppene:) om du ser på tuppene på håret så ser du nokk små hvite prikker. dette kallest ÅT. det betyr at håret spiser seg oppover å blir kortere å kortere som du opplever fremme ved ansiktet. Da hjelper det bare å klippe det, men itillegg til det så må du kure håret mye ! du bleker jo det (striper) så det trenger en protein kur. å Husk! mange protein kurer trengst å bruke balsam etter kuren får håret blir veeeldig tørt av protein. ellers har du mange gode kurer fra Kerastase, TIGI osv osv. som kan hjelpe mot tørt å behandlet hår :) MEN, det får IKKE bort det som er slitt fra før av på håret ditt. Å en annen ting folk gjør veldig feil.. Når en skal ta kur så må en håndkletørke håret føøøør kuren ! vask håret med en god sjampo først så håndkletørk håret så godt du kan så det ikke drypper noe vann fra det. ta i kuren å bruk gjerne en god del får å smøre håret godt! så du kjenner der er nokk :) så sitt med det så lenge som kuren skal, men kan også lure deg til å sitte i halltime til en time med kuren så skylle det ut :) Ikke sitt så lenge med Protein kur! 5-10 min MAX!

  Håper det var noe råd du søkte etter hehe :) Hilsen ei frisør jente fra Skien :)
  Thale - 12.02.2014 22:30
  Jeg hadde veldig slitt hår selv i høst og før jul, men nå er det mye bedre! Jeg har rett og slett kuttet ut å vaske håret mer enn nødvendig, det renser seg etterhvert selv. Nå blir det ikke fett lenger uten hårvask og jeg vasker det max en gang i uka. Da bruker jeg også hårkur fra Joico. Jeg kan anbefale K- pak serien til Joico for tørt og skadet hår. Ellers ville jeg dratt til frisøren og bedt de om å "reparere" håret. Altså klippe vekk de småhårene som stikker ut over hele hodet. Er ikke alltid det er noe vits å klippe tuppene, noen ganger må man ta det andre som stikker ut også, men det synes jeg ikke frisørene er så flinke til med mindre du sier at de skal gjøre det. Det gjorde jeg rett etter jul og det ser så mye friskere ut nå : ) Å begynne på b- vitaminer er også veldig lurt for tørt og skadet hår.
  aina - 12.02.2014 22:34
  Wella SP Perfect Hair E HEILT FANTASTISKE! :)
  Kathea - 12.02.2014 22:41
  Er nok fordi du har bleket det (farget det blondt) da anbefaler jeg og pleie det med morroccan oil
  - 12.02.2014 22:44
  Du bør stusse deg altså, det er nok den beste løsningen! bare få det gjort, håret vokser jo fort ut igjen. Å drøye det er bare å drøye problemet, du kommer uansett til å måtte klippe det en dag, og om du gjør det fortest mulig får du klippet mist mulig. En venninne av meg nektet lenge å klippe seg, uansett hvor slitt det ble. Når hun til slutt krøp til korset og klippet seg, måtte hun klippe det helt opp til over puppene (hun hadde ca til rumpa) fordi det var så slitt. Dette var nødvendig for at det skulle bli sunnt og vokse godt ut igjen, og dette kunne hun ha ungått om hun bare hadde klippet seg litt tidligere....ikke gå i samme fella Anna!!
  Madeleine - 12.02.2014 22:46
  Fudge dynamite!!

  Jeg er selv naturlig blond, men drevet med litt bleking. Resulterte i et ganske slitt hår. Prøvd forskjellige kurer fra både joico og redken, men denne var virkelig bra! På flasken står det "Intense repair, for tortured hair". Kan sterkt anbefales!
  Karen S - 12.02.2014 22:46
  http://www.blivakker.no/product/WEL0041/wella-sp-repair-mask-200ml-

  DENNE!!!
  maria - 12.02.2014 22:51
  kokosnøttolje 55.- før dysjen ta på slitte plasser VELDIG BRA RESULTAT den går inn i håret, lukter godt å er organisk! :D
  Sofie Konstanse Enderud - 12.02.2014 23:02
  Sebastian Penetrait, mask! Den er faaaantastisk. Jeg gikk til frisøren, og han fortalte at håret måtte klippes grunnet slitasje. Jeg ble så annbefalt den hårkuren, for å skjekke om den fungerte. Etter 1 mnd var jeg tilbake hos frisøren, og håret var så godt som nytt! Den koster rundt 300kr, men den er ekstremt drøy i bruk. De fleste frisør salonger selger den, så den tror jeg at garantert ville hjulpet med hår-krisen din:-)
  Henriette - 12.02.2014 23:05
  Anbefaler Macadamia Natural Oil - Deep Repair Masque! Beste hårkuren jeg har prøvd noen gang. Har veldig slitte tupper, mye åd i håret og veldig tørt hår. Dette er produktet du søker, tro meg! Verdt å prøve, selges på blivakker :-)
  emma - 12.02.2014 23:08
  Jeg har prøvd utallige hårkurer for slitt hår, da jeg stritter det ofte og alltid føner håret mitt!! den desisert beste må vere "Lee Stafford Breaking Hair Treatment", jeg begynte å bruke den etter frisøren min anbefalte den til meg, og siden har jeg vert fast bruker!! anbefaler den på det eller sterkeste. Ellers bruker jeg også maroccan oil i håret hver gang etter dusj, den funker veldig bra den også! Etter jeg brynte med desse produktene har jeg fått mange kompliment om hvor friskt og sunt håret mitt ser ut! og mange har spurt meg om hvilke produkter jeg bruker :) jeg vil som sagt ambefale disse på det sterkeste.

  http://splashurl.com/qyuok8v
  Caroline - 12.02.2014 23:14
  Håret mitt blir EKSTREMT tørrt, spesielt om vinteren, og det jeg pleier å gjøre er å lage en hjemmelaget fuktighetsgivende hårmaske. Det eneste du trenger er balsam og olivenolje.

  Ha ca. 6 ss balsam i en bolle (mer hvis det ser ut som det ikke er nok) og sett det i mikroen i 5sek, (Dette gjør at det er lettere å blande oljen med balsamen, i tillegg vil varmen la kuren trenge lettere inn i håret.) Bland så inn 3ts med olivenolje. Påfør masken i håret ved å starte med tuppene, og jobb deg oppover. Deretter setter du opp håret med en strikk, og lar masken være i håret i ca. 20min, før du vasker den godt ut med shampoo. Håret vil føles silkemykt og se skinnende ut etterpå.

  Lover du vil merke forskjell med en gang!
  Henriette - 12.02.2014 23:14
  Håret føles helt friskt og mykt etter en behandling med Macadamia Natural Oil - Deep Repair Masque! Når jeg bruker denne hårkuren så er det null problem å børste gjennom håret når håret fortsatt er våt, det føles helt glatt og mykt! Den følelsen får jeg ikke med noen andre hårkurer. Gå på blivakker å les om den!! :-)
  Ragnhild - 12.02.2014 23:19
  Går andre året på frisør og har vert utplassert flere plasser i bergenområdet på forskjellige salonger! Eg har lært mye og vil virkelig anbefale deg viss håret ditt er slitt og dårlig, å bruke TIGI OATMEAL AND HONEY! Den serien med shampo, balsam og kur er fantastisk å fikser slitte tupper bra og gir mye protein og fuktighet til håret. Vil anbefale deg å klippe vekk litt av de slitte tuppene før du starter med en vanlig rutine der du tar hårkur vertfall 2 ganger i uken samt bruker samme shampoen og balsamen hele tiden. Veldig viktig og bra at du bruker lik shampo/balsam som kur. :) eg anbefaler det VIRKELIG! det funket på meg da håret mitt ble totalt ødlagt av rettetang!

  link til kur her; http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/skj%C3%B8nnhet/h%C3%A5rpleie/tigi-catwalk-2112/oatmeal-honey-nourishing-mask-218745-1/

  shampo og balsam tror eg også skal vere på nelly. håper virkelig du tester det ut, fordi det funker!
  annette - 12.02.2014 23:30
  vil anbefale deg og bruke redken extreme strengh bulider plus, men kjøp den i frisørsalong og ikke på blivakker eller blush, siden de kan være fake, eller har gått ut på dato. så gå for gudskskyld til frisørsalong og kjøp der, dyrt, men funker kjempe bra! :)
  Emma - 12.02.2014 23:31
  Hvis jeg skal være helt ærlig med deg, vil jeg anbefale å slutte med striping/bleking. Det er det verste du kan finne på å gjøre mot håret ditt siden det på en måte brenner opp. Stripet meg selv helt blond for at halvt år siden, og det endte med at jeg fikk ekstremt korte hår (2-3cm!!) framst ved ansiktet. Der var det blondest, vel og merke. Hårkur har jeg ikke greie på, men ikks strip. Da graver du din (håret sin) egen grav.

  Nå har jeg farget det tilbake til min naturlige, og det er sunt og tykt igjen. Dessverre har ikke hårene framst ved ansiktet vokst helt ut igjen, men det kommer seg vel. Har ikke greie på hårkur og slikt, dessverre.

  så mitt tips: IKKE STRIP/BLEK.
  ingvild - 12.02.2014 23:36
  Om du har håret mye i hestehale "knekker" hårstråene og du får masse babyhår. Flette sliter ikke på håret, men der derinot veldig bra for håret fordi fuktigheten hoder seg inni håret og det blir ikke tørt! Men hestehale er ikke bra.
  Emilie - 12.02.2014 23:37
  her var det maange tips! så kos at du har så mange søte lesere :) jeg bruker davines oi conditioner og hårolje som lukter fantastisk og gjør mitt hår veldig mykt, i hvert fall. litt dyrt, og kanskje litt vanskelig å få tak i, men verdt å prøve!!
  Madeleine - 12.02.2014 23:44
  Hei!

  Vil anbefale deg å bruke Redken Extreme hårkur først. Denne er en for totalt ødelagt hår, og vil i lengden "slutte" å fungere godt, fordi den da har reparert håret ditt såpass at du kan gå over til en annen hårkur.

  Du burde da starte med enten Joico K-pak hårkuren eller Wella SP sin blå som heter Hydrate :-)

  Lykke til!
  Hilde - 12.02.2014 23:45
  Extreme serien til Redken. Jobber på salong og anbefaler den til alle med slitt og kjemisk skadet hår. Jeg bruker selv anti-snap i den serien som er en leave inn kur som tilfører de rette proteinene til håret og bygger det opp igjen. De har også en spray som heter Cat, den sprayer du i håret, lar den virke i 5 minutter og skyller utav. Den gjennoppbygger bindingene i håret. Så anbefaler så absolutt den serien! Lykke til!!:-)
  Edma - 12.02.2014 23:49
  Jeg har hørt at om man gnir inn håret med hundebæsj så vil håret holde seg mykt og pent i månedsvis. Du kan jo prøve det så kan du fortelle leserne dine om hvordan det går. Du har jo hund så det skulle være enkelt å skaffe bæsj :-)
  nathalie meland - legg meg til som venn! - 12.02.2014 23:59
  Jeg slet med det samme, og til slutt måtte jeg bare dra til frisøren med det. I stedet for å betale en del penger for å klippe og stusse det, kom hun med et tips som virkelig har fått håret til å bli bedre - siden september, og jeg trodde det var umulig!

  Når du dusjer, vask håret ditt 2 ganger med shampoo. Den første gangen får ut all skitten, og den andre får håret rent. Når du skal påføre balsam, smør bare fra ørehøyde og ned til tuppene. Sørg for at tuppene har ekstra mye balsam i seg, for da holder tuppene seg sterke, sunne og ikke minst friske. Gjør dette en liten måned eller to, og alt det slitte "røyter" av etter hvert :-) Ellers må du være flink til å bruke hårkurer, og spesielt en hårkur som passer til din hårtype. Om det ikke fungerer, burde du oppsøke frisøren din for å høre hva han/hun sier eller velger å gjøre
  Ane Konstanse - 13.02.2014 00:00
  Istedenfor å komme med tips om en hårkur vil jeg heller anbefale gode rutiner når det gjelder produkter, - spesielt varmebeskytter! håret rundt ansiktet vil alltid bli mer slitt dersom du bruker rettetang, fordi håret der er tynnere/ "finere". Jeg liker veldig godt Bioterra exotic oil treatment. som er en olje du kan bruke sammen med balsam eller før styling eller som "overnight treatment". heller ikke vask håret mer enn du trenger, 1-2 ganger i uka er passende.

  håper dette hjelper! -klem
  - 13.02.2014 00:21
  Det finnes mange gode hårkurer på markedet, det spørs hva du er ute etter. Flere av hårkurene og balsamene går ikke inn i skjell lagene og reparerer håret, det legger seg som en "hinde" utenpå håret sånn at det bare ser glatt og fint ut.

  Hårkuren fra K-pak Joico derimot er helt fantastisk om du ønsker et godt og varig resultat. Det er en god grunn til at den er kåret til den beste kuren 11 år på rad.

  Du får mye for pengene for og si det sånn, også er det ikke så mye kur som skal til, men husk på at man må lukke skjell lagene hver gang man kurer håret, da tar du bare en god balsam i håret;)
  Lise - 13.02.2014 00:45
  Skyll håret med iskaldt vann på slutten hver gang du dusjer! Fikk høre fra frisøren min at da lukker du på en måte porene i håret, sånn som med hud! Det fungerer faktisk utrolig bra, og det er gratis!! Dette er for eksempel derfor indisk hår, som er i hair extentions er så sterkt, fordi de bare vasker håret i havet som er kaldt!
  silje - 13.02.2014 00:50
  Skulle bare si at det ligger et bilde av deg ute på "getyourassinshape" på insta. Kompliment det, da :-D
  EM - 13.02.2014 01:08
  Bruk en del mandel olje (kan kjøpes på utenlandske butikker) i håret 1 time før du skal dusje. Vask håret grundig med en shampoo som ikke inneholder så mye dritt. Litt balsam på toppen av hodet og mer på tuppene. Jeg bruker Moroccanoil, sunsilk eller define sin med maroccanoil i, har veldig tykt og kraftig hår så på meg gir ingen av disse shampoene skade. Prøv dette i rundt en måned så vil du merke forskjell. Husk å bruke mandel oljien i hodebunnen sånn at den går inn, det gjør også håret tykkere. Dette er en av grunnene til at vi utenlandske jenter har tykt hår! Håper det hjelper!
  Wenche' - 13.02.2014 01:16
  Du har akkurat samme problem som meg. Anbefaler på det sterkeste joico sin K-pak hårkur. Den gjør mirakler for bleiket, slitt hår! Lykke til :))
  Tonje - 13.02.2014 01:47
  Etter testing av punkt-extensions, flere år med clips, tape et halvår i 2012 og tilbake til clips så vil jeg si at å fjerne extension er første du burde gjøre. Selvom tape extension ikke er like skadelig som punkt, så sliter det likevel, spesielt når du sover. Etter min erfaring er faktisk clips best ettersom du kan ta de inn og ut. Flyttet hjem fra studier i fjor i juni og gikk til en privat frisør anbefalt av en venninne. Håret mitt var utrolig slitt og jeg ba henne klippe av alt som trengtes.. Det var IKKE gøy, men det måtte til. Har prøvd å ikke bruke extension (clips) så ofte, og nå bruker jeg det bare når jeg går ut. Har kuret med proteinkur og klippet det jevnlig. Håret mitt har aldri vært sunnere og friskere enn det er nå :-) Til og med blitt litt tykkere i lengden siden avbrekte hårstrå endelig har fått vokse seg til lik lengde som resten. Det har tatt tiid, men er så verdt det!

  Selv bruker jeg proteinkur fra Goldwell, de har og fått en egen kur for stripet hår nå! :-) Lukter forresten utrolig godt. Av olje bruker jeg biosilk, men morrocan oil skal være like bra.
  Frisør - 13.02.2014 03:46
  Du må bruke proteiner for å styrke håret. Når du striper håret, bleker du det, og da drar du pigmenter ut av håret. Når du drar ut pigmenter, drar du også ut mye næring fra håret(orker ikke skrive alle de forskjellige ordene på det). Derfor trenger du proteiner for å styrke håret, for å gi tilbake det du har "tatt" fra håret. Kurene med mest proteiner, gir håret en trå følelse, så mange tror at kurene ikke fungerer. Det er feil. Hvis du bruker en kur fra redken som heter cat, styrker du håret med 60% etter første gang. Denne gjør håret kjempe trått, derfor trenger du fuktighet etter bruk. Da burde du bruke en krukke kur fra redken,som heter realcontrol etterpå. Denne har både fuktighet og proteiner. Så du får enda mer proteiner for å styrke håret og fuktighet for glans og smidighet. Bruk heller denne hver gang du vasker håret istedenfor balsam. Når du har så langt hår trenger du mer pleie enn en balsam kan gi deg. Husk at det nederste håret du har er flere år gammelt.
  Camilla - 13.02.2014 06:24
  Stuss håret, ikke bruk strikk så ofte, Er derfor det blir så slitt rundt:) prøv redken cat eller noe hårkuren, den skal funke bra :)
  marita elv. - 13.02.2014 07:56
  the one and only: joico K-pak! redda håret mitt fra heimebleiking og slitasje :)
  Ingelin Johansen - 13.02.2014 08:43
  Jeg har AKKURAT samme problem som deg.. Jeg kjøpte en pakke fra "Sexy hair" hvor det er med en shampoo og en hårkur istedenfor balsam liksom. Den er egnet for tynt og kjemisk behandlet hår, (har tatt straight and skine to ganger), og etter en slik behandling blir håret veldig slitt. Derfor er denne egnet for veldig slitt hår, så jeg anbefaler denne! Håret blir heeelt glatt og silkemykt etterpå! Du får den på blivakker.no!
  Renate - 13.02.2014 08:49
  Du kan også bruke mer enn bare hårkur, det finnes flere ting innen en "repair" serie. Joico K-pak er gode, moroccanoil kuren er god, moroccanoil OLJEN er også veldig god og reparerer slitte tupper! Finnes også leave-in treatments i flere serier, men jeg ville skjekket ut både redken sin repair serie, joico K-pak serien og moroccanoil(synes ikke shampoen og balsamen er så god innen dette). Går på frisørlinja så jeg vil si jeg har litt peiling:-) Hvis du går på en frisørsalong kan de også hjelpe deg der!
  Anna - 13.02.2014 09:12
  Hårkur fra Joico !! Verdens beste! :)
  Anne - 13.02.2014 09:18
  masse morrocanoil hjelper!! hver gang etter du har dusja
  - 13.02.2014 09:33
  Joico !!!

  http://www.blivakker.no/products/joico/k-pak

  et billigere alternativ som også funker er Aussie
  ingunn - 13.02.2014 09:36
  biosilk hårolje e veldig bra for håret :) og du kjøre rettetanga over det tynne håret attme ansikte ofter enn resten av håret. så rett håret, så påføre du litt biosilk i tuppan og frammi.
  Anna - 13.02.2014 09:46
  Eg hadde ikkje akkuratt særlig trua på denne oljen, eg hadde som deg veeldig slitt hår (har fortsatt slitt, men absolutt ikkje så masse!) Eg bruka denne håroljen; https://www.blush.no/p-3541-silk-therapy-treatment-50ml.aspx elsker den! Før den prøvde eg noken dyrare variantar, som moroccian oil og ein anna eg ikkje hugsa. Men denna er favoritten, pluss den lukta godt! I tilegg har eg brukt lenge sebastian penetraitt shampo og balsam, eelsk. Lykke til!
  - 13.02.2014 09:53
  Joico sin :) gullfarget tube, k pak eller noe sånt
  - 13.02.2014 09:54
  Jeg har samme problemet. Jeg har vært hos en utrolig flink nyutdannet frisør som har lært seg gode teknikker for å fjerne det slitte håret uten å ta noe av lengden omtrent. Hun tvinner håret og får ut de slitte tuppene, altså, når du tvinner litt av håret ditt, står de slitte tuppene ut, og du kan klippe de uten at det tar noe av lengden. Jeg ble utrolig fornøyd, håret ble som nytt nesten. I tillegg bruker jeg Marrocan oil sine hårprodukter, bare shampoo og balsam fra det merket hjelper veldig. Mine flasker er turkise/lyse blå, og hvite, og heter Repair fra Marrocan oil. Jeg anbefaler de veldig sterkt!! De har også kurer for dette, jeg kan garantere du blir fornøyd!
  Tonje :) - 13.02.2014 10:04
  John Frieda sin full repair, jeg bruker hele serien av den og elsker det! Snart brukt det i et år, og vil ikke bytte med det første.
  . - 13.02.2014 10:14
  Det er ikke bare hårkur som hjelper, du burde kanskje kutte ut tape-extensions, det sliter noe syyyyykt på håret!
  M - 13.02.2014 10:33
  Kerastase nectar thermique er veldig bra! Er en slags leave-in-krem du har i håret etter du har dusjet, mens håret fremdeles er litt fuktig. Den funker som både varmebeskyttende og gir håret masse fuktighet, får heller ikke noe fett hår eller noe av den. Bruker også sjampo og en hårmaske fra kerastase, de heter bain force architecte og er spesielt utviklet for hår som har tatt skade av rettetang, føning, extensions osv. Har alltid vært skeptisk til at sånt skal funke, men de produktene her funker faktisk!
  Tina - 13.02.2014 10:36
  redken clear moisture water rush!! denne er utrolig bra for håret på vinteren. Lurt å ta i balsam etterpå for å få den optimale pleien!
  Karoline - 13.02.2014 10:37
  Jeg anbefaler deg å ta B vitaminer som er for hud, hår og negler! Det hjalp utrolig mye på mitt platinablondt overfarget hår, fikk tilbake styrken. Også viktig og bruke god shampoo og balsam som ikke fungerer der og da. Jeg bruker Tigi Bedhead Urban Antidotes Recovery Shampoo & Balsam og som hårkur bruker jeg Redken Extreme Strength Builder, har den i i 30-60 min istede for 5-15. Har også hørt att de grønne flaskenefra bedhead skal være gode. Også etter dysj bruker jegbabyolje eller moroccan argan oil for å "lukke" hårene som splittes. Det hjelper ikke så mye tuppeme men de blir glatte og myke som gjør att en ikke trenger greie håret hele tidensom gjør att håret ikke blir så slitt.

  Også vil jeg også anbefale deg og ikke gå så mye i hestehale og ta en pause fra exstension som er kjempekjedelig. Men du kan jo ha clip in eller no imens om du ikke orker gå uten. Også vil jeg også annefale og gjemme håret når du er ute i dette stygge været.

  Det er kun småting som skal til :-)

  Men du bør også klippe de slitte tupenne eller vil de nok "spise" seg oppover og bli værre.
  Marlene Nilsen - 13.02.2014 11:35
  Det er vel egentlig ingen hårkurer som virkelig kan redde slitt hår , det vil jo aldri bli bra igjen når det er slitt ned kan man si . Så det er vel derfor du mener du ikke merker om hårkurene virker over lengre tid . Men de kan jo motvirke at det blir mer slitt , og gjøre så det ser og føles litt bedre ut . Men slitt hår må dessverre klippes av , og nytt hår må vokse ut . Så cluet er å aldri få slitt hår da ;p Det er da man trenger en god shampo , balsam og hårkur + klippe seg ofte og generelt ta vare på håret :) Hårkurene du nevner er gode kurer , som gjør det gode kurer kan , men dessverre er ikke det å reparere slitt hår :(
  Bloggleser - 13.02.2014 11:36
  Jeg anbefaler å rett og slett klippe det slitte håret vekk. Det var det eneste som funket ordentlig for meg. Det allerede slitte håret er vanskelig å få fint igjen. Har funnet ut at man må pleie hele tiden, før det blir slitt. Anbefaler å bruke regelmessig "stay-in" balsam og hårkur en gang i blant, og kanskje la rettetanga hvile i ny og ne? Lykke til! :-)
  Melody - 13.02.2014 11:50
  Joico k pak er den beste hårkuren jeg noen gang har brukt, den eg også kåret til norges beste eller noe sånn tror jeg, flere ganger på rad. Også lukter den helt fantastisk! :)
  Sarah - 13.02.2014 12:13
  Hei! Sliter med det samme som deg. På meg skyldes det jernmangel, og det går utover håret. Så ta deg en tur til legen og få tatt en blodprøve :)
  Maria - 13.02.2014 12:48
  Jeg ville anbefalt deg SP luxeoil! Super kur :)
  Navn - 13.02.2014 13:29
  Paul Mitchell sin serie som heter strong. Er hvite flasker med rosa kork og skrift. Gir masse proteiner til håret, både shampoo, balsam, leave in kur og vanlig hårkur. Anbefales på det sterkeste! Skal brukes som en slags "antibiotikakur" for håret, dvs at man bruker det til håret føles bra ut og går over til produkter for farget hår etterpå
  Julie Anne - 13.02.2014 13:41
  Moren min er frisør, for det første ville jeg begynt å vaske håret mitt med kaldt vann. For kaldt vann starter blodsirkulasjonen og da merkerd u etter kort tid at håret begynner bli sunnere. Når du bruker hårkur, bruk badehette og ha i kuren i en time om nødvendig. Bjørn axen hår kur fra vita er utrolig rik for et tørt og ødelagt hår. Den kan og brukes i tørt hår der det er slitt. Biosilk hårolje er og magisk for tørt hår, den er en mirakel olje på tube. Den kan til og med brukes på tørr hud.
  celine - 13.02.2014 13:44
  hvis håret ditt er veldig slitt så hjelper nok ikke en hårkur :/ jeg ville heller klippet og så investert i en bra hårkur etter en klipp :) jeg bruker enten biosilk eller bjørn axen, de funker fint :)
  Linn Jakobsen - 13.02.2014 14:02
  Prøv REF hårkurene, de er kjempe gode! Kan også fungere å bruke en hårkur før man legger seg å sove med det over natta så skylle det ut, prøv å unngå å børste håret når det er vått å la det naturtørke av seg selv, shamponer shampoo to ganger og balsam kun i tuppene så en hårkur til slutt som du kan bruke over natta eller i noen timer. Det skal fungere! :-) Går frisør, så vet litt hva jeg snakker om og sliter selv med slitt hår nå på vintern..
  Henriette - 13.02.2014 14:03
  Jeg ville anbefalt goldwell sin 60sec hårkur. Ta i hele håret i ca 60 sekunder, og skyll ut. Bruk ca 3 ganger i uken og du merker en enorm forskjell på håret. Selv bruker jeg den for farget hår, men goldwell har en som er(om mulig) enda bedre for tørt/slitt hår. Husker ikke hva den heter men den er "gullfarget" på utsiden. Et annet tips er å sove med kur i håret om natten. Første gang du vasker håret etter dette blir det ofte vansklig å få ut alt, men serriøst- håret blir så deilig!!! Jeg bruker også hårkur når jeg er i syden før jeg drar på stranden. Dette pleier håret og du merker stor forskjell. Goldwell sine produkter lukter også helt fantastisk!! Lykke til Anna :)
  Sophia:) - 13.02.2014 14:09
  just AWESOME!<3
  Heidi - 13.02.2014 14:11
  Redken er super bra :)
  - 13.02.2014 14:29
  Hårkuren til Redken All soft og håroljen fra biosilk er jeg super fornøyd med :-D
  Tina - 13.02.2014 14:43
  Det smarteste er vel å klippe en del, og ikke bruke extensions? Brukte alltid det før, men så ble det så slitt. Og da valgte jeg heller å gå med kortere hår en periode, enn at det skal bli enda mere slitt. Og at du faktisk må klippe ENDA mer om en stund. Det er uvandt med kort hår, men det vokser ut igjen ;)
  - 13.02.2014 15:36
  aussi 3 minute miracle cure, finnes i flere varianter og fås kjøpt på vita, boots apotek osv.ikke så dyr og funker kjempebra!
  Rikke - 13.02.2014 16:45
  Joico k pak er veldig god! Men når håret er slitt i tuppene er det egentlig bare stuss som gjør det helt godt. Det er jo bare å stusse tuppene, du bruker jo extentions uansett :)
  Nina - 13.02.2014 17:39
  Hei! :)

  Jeg er frisør selv, å anbefaler deg å IKKE kjøpe noe igjennom nettet. I de fleste tilfeller er det falske produkter, selv om det både ser og lukter ekte ut.

  Jeg vil anbefale deg tre hårkurer (siden Kerastase, Redken osv ikke har en virkning lengre). Grunnen til det er fordi håret ditt er mettet. Dvs lei av den hårkuren du har brukt over lengere tid. Jeg anbefaler deg å prøve SEBASTIAN Penetrait, den er maaagisk! fåes kjøpt på NIKITA i Th.angellsgt. Så kan jeg anbefale deg S-factor, den regner jeg med de har på H2-salongen du går til. Til slutt vil jeg anbefale deg hårkuren TEN. Den selges på STAS-hår og bryn i jomfrugt/th.angellsgt.

  Håper det kommer til nytte! :)
  - 13.02.2014 18:43
  Sebastian penetrait! Funker fantastisk! Bruker også Paul mitchell smoothing hårolje hver dag!
  Marianne - 13.02.2014 19:03
  wella SP luxeoil

  kjempe bra og den inneholder keratin som er supert for håret :) de har også en ojle i den serien :)
  Line - 13.02.2014 19:28
  Alle frisør hårkurer fungerer over lengre tid. Men for å få sunnere hår så er det kanskje ikke bare hårkur du må investere i. Kanskje du retter håret ditt hver dag, men ikke bruker varmebeskyttende? Det er også lurt for at håret skal bli sunnere etterhvert. Regner med at du også bruker frisør produkter når det kommer til alt, fordi da vil det gjennoppbygge seg etterhvert. Jeg foreksempel bruker både frisør shampoo, conditioner og kur, mens jeg bruker varmebeskyttende som også er fra frisørsalong. Jeg hadde kjempe slitt hår før, men nå har jeg ikke det lengre pga alt det jeg bruker. Men det vil nok ta litt tid, og det er ikke sikkert at du merker det med en gang
  - 13.02.2014 19:32
  hårkuren fra maroccan oil funker fett hvis du lar den virke i håret typ 1-2 timer før du vasker den ut. bare fest en hånduk rundt halsen på en slow sunday og la hårkuren virke leeeeenge. funker for meg
  Sandra - 13.02.2014 20:00
  Ha denne : (http://www.blivakker.no/product/tigi/tigi-s-factor/TIG0038/tigi-s-factor-wonderful-tonight-overnight-treatment-100ml- ) i håret over natten og vask så håret ditt med denne (http://www.blivakker.no/product/tigi/tigi-s-factor/TIG0039/tigi-s-factor-diamond-dreams-shampoo-og-balsam-2-x-750ml-tweens-) shampooen og balsamen! LOVER deg at håret ditt blir sinnsyykt mykt, glatt og fiiiint!
  Silje - 13.02.2014 20:00
  Hei!

  Et godt tips for å unngå "babyhår" rundt hårfestet, er å passe på at du ikke bruker hårstrikk med metallfester. Slitt hår i toppen kommer også av at man rett og slett tar seg for mye gjennom håret i løpet av dagen. Rettetang/Krølltang sliter selvfølgelig også på håret, og gjør det stivt slik at det knekker lettere. Nå som det er så kaldt ute, er det også viktig å bruke en god hårkur som gir fuktighet helt inn i dybden av hårstråene. Jeg har lenge slitt med ødelagt og tørt hår, og etter kun én gangs bruk av "L'anza Hair Mask" ble håret mitt som nytt. Kjempemykt og glansfullt! Jeg har også lenge brukt Maroccoan Oil, men denne gangen kjøpte L'anza-håroljen som hører med, og den er magisk. Prøv det, jeg lover at du kommer til å merke forskjell! :*
  Mari - 13.02.2014 20:02
  Bruk avocado! ta en halv avocado og mos den, bland ut med vann til du får en konsistens som ikke er helt rennende, men fast. Avocado er kjempebra for håret! :)
  Marthe - 13.02.2014 20:08
  jeg har akkurat oppdaget noen av loreal sine nye balsamer og hårkurer! husker ikke helt hva den heter, men loreal har en balsam som man tar i håret, men ikke skylder ut! håret mitt er silkemykt etter balsamen, og jeg gjentar dette ca. annenhver gang jeg dusjer:-) det er en liten gul flaske!
  hedda - 13.02.2014 20:24
  jeg bruker aussie 3 minute miracle reconstructor hår kur! anbefaler den virkelig!! også bruker jeg elvital extraordinary oil etter jeg er ferdig å dusje håret:-)
  Malin - 13.02.2014 20:27
  Bruk joiko sin! er verdens beste ;)
  Ina Christine - 13.02.2014 20:42
  Tigi Bedhead Urban Antidotes Resurrection Shampoo & Balsam

  Joico - K-pak Deep-Penetrating Reconstructor

  Sebastian Professional Potion 9

  Redken Extreme Anti-snap Leave In Treatment

  diss produktene redda håret mitt, jeg behandla håret mitt 2 / 3 ganger i uka i 1 mnd, også håret mitt var nesten ikke slitt lenger. Håret mitt så ut som det sku dette av og knekke når jeg starta med behandling, jeg har prøvd mange forskjellige produkter. så jeg har slippet å klippe tuppene min takket være denne behandlingen. :)
  Hanne - 13.02.2014 20:45
  Joico k-pak er kåret til den beste hårkuren 12 år på rad. den gjør virkelig underverker!
  Hanne - 13.02.2014 20:45
  Abefaler Matrix biolage sine hårkur, jeg har brukt den i flere måneder og den funker kjempe bra. Håret mitt gikk fra kjempe slitt til nesten ikke slitt i det hele tatt, og det uten å måtte klippe noe! :-)
  ingrid - 13.02.2014 21:13
  Eg bruker og har brukt den blå redken kuren i rundt eit år og syntes den funker kjempebra! (det at den lukter heilt fantastisk er ikkje akuratt eit minus heller...)
  Iselin - 13.02.2014 21:18
  Om du bruker hårstrikk med sånne "metallbiter" så bør du kutte ut det og heller kjøpe uten! Håret mitt var veldig slitt i tupppene, men også litt opp i håret :/ men etter jeg sluttet å bruke hårstrikk med metall, har det blitt mye bedre! :) Er ikke hårkur, men hjelper veldig på håret!
  Susanne - 13.02.2014 21:51
  Cocoa , altså kokosolje som man får kjøpt på både nett og i sunkost butikker skal være veldig bra for håret:):)
  kristine - 13.02.2014 21:52
  moroccan kuren er best om du bruke shampoo og balsam som høyre til :) moroccan og har og fleire forskjellige seriar ut i fra ka håret ditt treng. det tar og litt tid før du kjem til å merke forandring :)
  Anneli - 13.02.2014 22:20
  Jeg anbefaler virkelig joico sin:

  http://www.blivakker.no/product/joico/k-pak/JOI0201/joico-k-pak-deep-penetrating-reconstructor-150ml-

  Den er kåret til verdens beste hår-kur 13 år på rad! Det du burde gjøre når du bruker den er å kjøpe en badehette og etter du har vasket håret ditt ta på en god dæsj i håret, på med badehetta og sove med den over natten. Når du tar det ut igjen må du vaske og ta i balsam etterpå og så vil håret være som nytt! Anbefaler også sjampoen og balsamen deres.
  Ida Marie - 13.02.2014 22:22
  Sebastian penetrait e MAGISK ❤️ Anbefales på det sterkeste! ;-)
  Marianne - 13.02.2014 22:24
  http://www.apotek1.no/wcsstore/ApoProductMaster/media/profil/635c254e-4382-40cd-9de1-65edb4e6457b

  Lover deg at denne hjelper deg. Har prøvd veldig mange, men denne fungerer veldig bra! Pluss at den er ikke så dyr heller :)
  Martine - 13.02.2014 22:30
  Tigi Hair Reborn sin oransje serie. Bruk shampo, balsam og kur i den serien og jeg lover det vil styrke håret ditt! Har brukt den selv, og solgt den til mine kunder (er frisør), og den fungerer utrolig bra! Men de tuppene som allerede er splittet eller knekt må klippes bort uansett.
  emma - 13.02.2014 22:50
  Ser at mange gir tips over her, og de flete anbefaler produkter som overhodet ikke er bra for håret. Det du må passe på Anna, er å skaffe deg hårprodukter fri for silikon, alkohol og parabener. Dette er produkter som desverre finnes i de fleste hårprodukter fordi de legger seg som et lag utenpå håret, noe som får håret til å se blankt og fint ut, mens det sakte men sikkert tørker ut innvendig og til slutt knekker.

  Kan anbefale å kjøpe sjampo og balsam i fast form fra lush, de er virkelig et underverk for håret mitt! om du ikke liker den faste formen har de også i flytende form, fri for alle skadelige ingredienser!!

  Anbefaler også Rainforrest coconut oil fra Body Shop, den kan du bruke som en leave in treatment i håret over natten, eller som en kort behandling før sjampo og balsam, den gjør underverker for slitt hår, og er selvfølgelig uten skadelige stoffer for håret :)

  Håper virkelig du snubler over denne kommentaren og unngår skadelige ingredienser i hårproduktene dine. Slike produkter vil kanskje få håret ditt til å se bedre ut rett etter vask, men vil i det lange løp kun gjøre skade på håret.
  sandra - 14.02.2014 09:40
  Du bør virkelig bruke Joico K-Pak! Håret mitt var helt ødelagt og slitt, og jeg prøvde utrolig mange hårkurer, flere av de som du ramset opp ovenfor, men merket heller ikke noe spesiell forskjell! Så ble jeg anbefalt Joico sin, og den hjelper virkelig på! Har vunnet kåringer flere år på rad, og kan virkelig anbefales!! Lukter også utrolig godt! Anbefaler å kure med den ca 1-2 ganger i uken :)

  Denne : http://3.bp.blogspot.com/-BC_Tx_gi3YI/TihiVeJKKVI/AAAAAAAAAG4/jZ7F6llPbCo/s1600/joico-k-pak-deep-penetrating-reconstuctor.jpg
  Inga Bjerkan - 14.02.2014 10:13
  Det jeg har funnet ut hjelper aller best av alt,over alle hårkurer du får kjøpt er kokosolje. Denne behandlingen får kanskje ikke wow-effekt etter første behandling, men etter vert bli håret mye mykerere og sterkere. Du tar ca 3 ss med kokosolje i ein bolle og varmer i microen. Så fordeler du det over håret(ikke inn i hodebunnen) så setter du det opp i strikk, du kan eventuelt ha plastfolie i rundt for ekstra effekt. Så lar du det være så lenge du kan(gjerne en time eller to) før du vasker håret.

  Håper det hjelper, det har virkelig reddet håret mitt! Jeg gjør d ca en gang i løpet av fjorten dager. Lykke til!
  - 14.02.2014 11:49
  klipp det
  Ida Eversvik - 14.02.2014 13:25
  mitt hår var ganske slitt helt til jeg byttet shampoo og balsam til Bed head sin reconstructor og så bruker jeg joico k-pak som kur, og håret mitt blir som silke! :-)
  Martine - 14.02.2014 13:43
  Jeg anbefaler Wella SP hydrate mask. Den har fungert veldig godt på mitt slitte hår. Anbefaler også en varme beskyttende. Og sist og ikke minst moroccanoil! :-)
  jelena - 14.02.2014 15:02
  Loreal - mythic oil &

  Crystal ceutic (också från loreal)
  Marit - 14.02.2014 20:02
  Moroccan oil sin olje! Gjerne den versonen som heter "light", den er for bleket/lyst hår og trekker bedre inn i hårstråene, funker veldig bra. :)
  Mary-Liz - 14.02.2014 20:09
  God glædelig Valentins aften smukke.

  Du skal jo leve af dit udseende og dermed især også af dit hår.

  Jeg har selv et langt smukt hår. Jeg får hårkur ved frisøren og så køber jeg en ret dyr hårolie ved frisøren. Det er alle pengene værd.

  Måske et råd du kan bruge:-)

  mary-Liz

  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
  - 14.02.2014 21:08
  kpak intense hydrator, kåret til verdens beste hårkur maange år på rad! Det er Joico sin
  hedda - 14.02.2014 21:55
  marrocan oil hadde motsatt effekt for meg.. hadde samme problem som deg, men sverger til Joico Conditoner med proteiner. MEner flasken er blå! virkerlig, håret mitt er helt supert nå :)
  Maria - 15.02.2014 00:07
  Joico k-pak hårkuren er fantastisk - jeg har omtrent likt hår som deg. I tillegg bruker jeg håroljen fra maroccan oil, den er veldig god!!
  lea hartwig - 15.02.2014 00:59
  Joico hårkuren, er usikker på kva den heiter, men visst du går til ein frisør salong så veit dei kva slags det er. Den har vert best i test i 13 år på rad så det forklarer litt. Den gjer det den skal altso gjenoppbygge ødelagt hår. Så om det er ein hårkur som skal funke du er ute etter, ville eg absolutt kjøpt denne! Eg fekk denne anbefalt av mamma (faktisk) fordi ho har sånn EKSTREMT krøllete og tørt hår, men etter at ho har begynt med denne sånn ca. 1 gang i veka så har det blitt heilt fantastisk! Eg gjekk til frisøren og spørte om det var ein hårkur som kunne reparere håret mitt fordi eg hadde enorm slitt hår, altso sånn at eg eigentlig burde ha klippet det, men så brukte eg den i sånn ca. 4 månader og det vart heilt fantastisk igjen, frisøren sa det same.
  Matilde Bang - 15.02.2014 12:19
  ALDRI bruk moroccanoil! Det inneholder enormt mye silikon som er med på å gjøre håret ditt slitt. Redken sin extreme strength builder hårkur anbefales. Den er for hår som er slitt. Om håret ditt er veldig slitt kan du jo teste ut den som er sterkere, Redken extreme strength builder plus :) Joico K Pac skal også fungere veldig bra, og de produktene er ikke så veldig dyre heller!
  - 15.02.2014 14:42
  Ref of sweden! Den sjampoen og balsammen er kur i seg selv. Fantastisk!
  Emilie - 15.02.2014 19:34
  Jeg ville anbefale å klippe av det verste av håre ditt hos frisør, for å så kjøpe hårkur, kanskje shampoo og balsam også av repair SP serien. De fungerte veldig godt på mitt hår som et tynt og slitt. I tilegg ville jeg anbefale tabeletter som du finner på sunkost - Collagen B +, det er for å styrke hår, hud og negler. Det fungerte iallefall for meg. :)
  Maren - 15.02.2014 20:57
  Hei, jeg jobber som frisør lærling og jeg tror nokk at redken sin exstrem kur som er lyse blå vil bli veldig fin for dit hår eller k-pac sin protein kur! Også vær flink og bruk en hår olje som du har i håret når det er halv tørt. Der vil også hjelpe mot slitt hår! Håper dette kan være litt til hjelp :) digger bloggen din foresten :)
  Marita - 16.02.2014 10:50
  Jeg hadde samme problem for en stund siden. Har alltid brukt sebastian penetrait, shampoo, balsam og hårkur. Men merket ikke noen særlige forbedringer. Helt tilfeldig fikk jeg en ny shampoo av min tante, som er frisør. Den er fra sebastian og hete Color Ignite Multi. Den er nesten den samme som penetrait, men den går inn i håret hvor det er slitt og pleier der, mens sebastian pleier hele håret. Har brukt denne sammen med balsam og hårkur fra sebastian penetrait serien. Har og en veldig god hårkur fra davines oi serien. Etter jeg begynte med colog ignite ble håret mitt silkemykt og glatt. Og denne er for stripet hår :-)
  J - 16.02.2014 14:31
  Jeg har tynt hår som fort blir slitt, fordi jeg ofte har det i strikk. Jeg har brukt loreal sin hair repair hårkur (gul boks) i en lang periode og har fått et helt nytt hår!! Får skryt av frisøren også. Da jeg sluttet med den i ble håret mye værre igjen, så nå har jeg begynt å bruke den på nytt. Bruker den hver gang jeg vasker håret, i stedet for balsam, og en gang i blant sover jeg med den om natten. Anbefales på det sterkeste :-)
  - 16.02.2014 17:26
  Er det slitt, så er det slitt. Stuss av det aller værste (en cm), og vær flink med hårpleien. Er det MYE som er slitt, så tar du av en cm til en uke senere. Du merker ikke at det er kortere. Jeg vet ikke hvordan du gjør det, men jeg tar alltid i olje/kms california moist repair leave in balsam ETTER at jeg har fønet håret, for jeg føler at olje i bløtt hår som skal fønes blir som olje i stekepanne før man skal fritere noe.. Tvangstanke, haha. Jeg er forøvrig fornøyd med KMS california merket. Du finner garantert nor som funker der:)
  Silje - 16.02.2014 21:48
  Jeg sverger til REDKEN SMOOTH DOWN. Bruker sjampo, hårkur og balsam av samme merket. Har aldri hatt så bløtt og sunt hår.
  Vilde - 17.02.2014 00:08
  JEG HAR DEN PERFEKTE KUREN! den har hjulpet meg heilt sinnsykt! Den heter Young Again av Kevin Murphy, den er lysgul flaske! Morrocan oil og kurene inneholder fake silikon og har stoffer du ikke bør ha i håret! det gjør at du blir avhenging for det er glatt der og da, men sannheten er at den tørker håret ditt bare enda mer! Tuller ikke. PLIS ta mitt tips, du kommer ikke til å angre <3 verdens beste kur, uten tvil
  - 17.02.2014 18:07
  jeg vet ikke helt hvilken type kur du burde bruke, men kjøp i en frisøssalong, ikke i matbutikker ogsånn.

  også for å få best effekt, så må du håndkletørke håret ditt før du tar i kuren.
  Caroline Adine - 18.02.2014 15:05
  det kommer an på hvordan du behandler håret ditt, hvis du aldri retter det, krøller d, føner etc så trenger du kun en hårkur, og det vel veldig forskjellig åssen de forskjellige merkene funker, men hvis du derimot krøller og etc som jeg regner med at du gjør, så burce du i tillegg kjøpe en varme olje/kur. du må beskytte det samtidig som du kurer det, ellers vil kuringa være ubrukelig.
  ingvild - 18.02.2014 20:15
  Jeg vet ikke om du gjør dette allerede, men du må huske å alltid skylle ut balsamen/kuren med kaldt vann. Dette gjør at skjellagene lukker seg i stede for å forbli åpne, da blir håret krusete og tørt. Jeg foretrekker selv Matrix sin exquisite oil :)
  Anette - 20.02.2014 16:12
  Joico k-pak funker veldig bra for meg! I starten ble håret mitt "bare" mykere, men etter ca 2 måneders bruk ble håret mye sterkere og det tok mye lenger tid før det ble slitt :)
  Anette - 20.02.2014 16:16
  Må legge til at hårkuren funker best på meg hvis jeg lar den være i en stund, gjerne 2 timer :)
  Victoria - 20.02.2014 22:11
  Jeg har blondt hår, ganske lik farge som deg bare litt mørkere, har stripet håret mye og farger etterveksten ofte, jeg har også brukt mye extensions så jeg har også sliti litt med slitt hår, men nå er jeg så heldig å har en mor som eier en frisørsalong i Oslo så jeg får ganske bra hjelp der. Det er ingen vits å bruke hårprodukter fra matvarebutikker, det sliter bare håret ut enda mer, det er alt for mye tilsetninger i de produktene som ikke er bra for håret, det går greit å bruke produktene derfra en gang i blandt men ikke fast, da vil du fort få ødelagt å slitt hår.. De kurene jeg brukte når håret mitt var veldig slitt og rett og slett ødelagt var: Redken All Soft Heavy Cream det er en dyptpleiende kur som gir intens fuktighet, maksimal pleie, fleksibilitet og glans til håret. All Soft inneholder avocadoolje, proteiner og aminosyrer for å justere hårets fuktighetsbalanse. Denne er helt konge, jeg brukte kuren hver gang jeg vasket håret og jeg brukte den rett og slett som balsam, håret ble utrolig fint etter noen ukers bruk, du burde også bruke shampoen til Allsoft fra Redken. Når håret ditt er slitt og kanskje litt tørt så er det faktisk også lurt å bruke masker til håret, da får det en dypere pleie. Kerastase har en utrolig fin maske som heter: Kérastase Nutritive - Nutri Thermique - Masque, det er en varmebeskyttende, intensin ernærende maske for veldig tørt, slitt og sensitivt hår, så den er virkelig å anbefale, PLUSS at håret lukter himmelskt etterpå :-) hehe! Jeg ser at det er mange som anbefaler deg Maroccanoil, jeg prøvde denne noen ganger og den funket ikke for meg, jeg syntes rett og slett den var dårlig, den gjorde håret mitt flokete og det ble veldig fort fett og håret så bare helt rart ut.. Jeg hadde gått for Redken eller Kerastaste hvis jeg var deg, dette er to veldig brae serier! Redken går for å være verdens beste hår serie.. Og begge kan kjøpes på blivakker.. Håper du fikk litt hjelp nå :) lykke til med håret, hehe
  Ida - 23.02.2014 15:37
  monnoconail oljen :) fantastisk!
  Veronica - 28.02.2014 03:28
  Heii! Håper du legger merke til denne kommentaren, fordi det er ikke vær dag en lat jente som meg gidder å sitte over leggetid å hjelpe noen hun ikke kjenner i nød! HAHA, okei, her er vertfall tipsene mine!

  Bare sann du har en aning av hvor tipsene kommer fra, så er jeg da en jente med NÅ ganske tjukt, langt og fint hår, men sann har det ikke alltid vært. 2 år tilbake i tid hadde jeg nesten ikke hår i det hele tatt, og jeg har gjort masse for å få det fine håret jeg har i dag. Okei nok om meg, og over til hva DU og også ALLE andre kan gjøre for å få tjukkere og "mindre" slitt hår.

  Dette gjorde jeg:

  1. Vasket håret annen hver dag. (Om du vasker håret hver dag sliter det veldig på håret, og spesielt på tuppene dine. Jeg sliter med "fett" hår selv, så jeg vet det kan være vanskelig å unngå den daglige vasken av håret, desverre! Tørrshampoo kan være et godt alternativ den ene dagen du ikke vasker håret!)

  2. Dropp rettetang, føner osv. så ofte du kan. (jeg brukte det 2 ganger i uken og det hjalp så utroolig mye på håret mitt)

  3. Børst håret minst mulig. (haha jeg vet det høres dumt ut, men jeg børster aldri håret mitt. Jeg har til og med fall, noe som floker er super keen på. For å unngå flokene bruk derfor heller godt med balsam og ikke ta så mye på håre. Dette reddet vertfall meg :)

  4. Og appropo det å ta i håret, unngå dette også. Til mindre du tar i håret, duller med det osv, jo mindre vil det slite på det. Et godt tips her: Ha det i en hestehale/dott så ofte du kan.

  5. Flett håret når du sover (Du aner ikke hvor mye hår du mister når du ligger å ruller deg i sengen om natten, wææ)

  6. Ikke blek håret. (Dette reddet håret mitt for å si det sann. Jeg sluttet å stripe etterveksten, noe som gjorde at det håret som vokste ut holdt seg frisk og sterkt. De første mnd så jeg ikke ut, men nå er etterveksten blitt så lang at det ser ut som en "dip dye" som er gjort hos Jan Thomas frisørsalong. Veldig fint med andre ord. Det er ikke noe du trenger å gjøre selv, da du er veldig fin med den hårfargen du har, men det hjelper vertfall veldig for din fremtidige hårkvalitet.

  7. God hårkur og balsam. (Jeg bruker sunsilk nå, men har brukt alle mulige profesjonelle hårprodukter før da min mamma er frisør. Og håret mitt er finere nå som jeg bruker sunsilk faktisk. MA.O produktene du nevner har jeg også vært borti. Har egentlig ingen mening om dem, og det sier kanskje noe om hvor "fantastiske" de er i realiteten også.

  8. TREN TREN TREN. (Dette er kanskje det BESTE tipse jeg kan gi noen når det kommer til å få håret til å gro fortere og sterkere. Når du trener forbrenner du, og når du forbrenner fornyer du celler i kroppen. Og hva er hår? Jo det er døde celler. Ikke bare får du bedre helse, men du får også finere, sterkere og lengre hår og negler.

  9. Et lite ekstratips: Vet ikke om dette har spilt inn på håret mitt, men jeg har vertfall tatt dette i 2 år nå. ØLGJÆR, som man får kjøpt på matbutikken. Smaker helt forferdelig, men det inneholder mye B vitaminer som styrker cellefornying i kroppen. Og det styrker energiopptaket i kroppen også som et ekstra pluss!

  Hårkurer vil hindre at tuppene dine ikke blir mindre slitt, men det kan ikke "fikse" de skadene som allerede er gjort. Dette er vertfall det min frisør mamma har fortalt meg og også det jeg har erfart selv. Mange sier også at man burde stusse håret en gang i blandt, men det har ikke jeg gjort og jeg har aldri hatt finere hår enn jeg har nå. Jeg stusset det for 2 år siden, og fikk vekk det verste, men etter dette har jeg bare latt håret mitt leve sitt eget liv.

  Dette ble en lang kommentar, haha! Håper jeg var til hjelp vertfall, og lykke til!

  SMASK
  annais - 28.02.2014 12:29
  Veronica: tuuuuusen takk for hjelp<3

  Skriv en kommentar