17.02.2014 - 16:52

hukommelsestap


Da jeg sto opp imorges bare: Jippi ja sovet lenge, deilig med fri. Det var ikke før jeg så denne på senga at jeg fikk tilbake hukommelsen:


Klokka 9 var jeg hos legen, noe jeg ikke husker en dritt av. Husker at jeg var der og hva jeg gjorde, men det er som om jeg var stupende rusa eller drømte det. Var der i en times tid, så var det rett hjem i loppekassa igjen. Så våknet jeg ikke før 2, og da var alt glemt. Haha herregud, jeg har ikke godt av ferie..

Akkurat nå har jeg besøk av typen, som er sånn ca den eneste personen jeg kjenner som ikke skal reise bort i ferien. Selv har jeg jo superlyst å dra noen plass, siden jeg allerede er leia av å ligge hjemme i senga og spise pottis og godteri. Men men, får se om jeg får meg på tur! Nå ligger vi og ser litt på OL (tja, jeg ser kanskje ikke så alt for mye på), blogger, leser, spiller Flappy Bird (for et dritt spill) og spiser enda litt mer. Her er litt bilder fra nuet


Leser litt D2, det er et magasin som kommer med Dagens Næringsliv hver fredag, og for meg som ikke er så glad i å lese vanlige, kjedelige aviser liker jeg denne utrolig godt! Såå fin layout og mange artige og interessante artikler
Haha jævla penhet!


Haha, idag er tips-mandag, ass. PepperoniOst er så godt!!!! Er kanskje noe alle i hele verden vet av, men jeg har alltid vært sånn: "UUsh smøreost er ekkelt" - men det er jo faktisk supergodt! Spesiellt denne, nom nom :-)


Andrea Moen

åååååå Anna, æ så nettopp på videoen da du og Karen sang på tusenfryd. savner du ikke det? kan ikke tro at jeg ikke lest bloggen din da, digger deg ennda mer no.
URL:

17.02.2014// 17:13ingrid

synes sånne her innlegg er så morsomme og vil gjerne ha mer av det :D

er gøy når du tuller og kommer med fun facts <3 <3
URL:

17.02.2014// 17:45Stines

Savner vgs på det punktet. På NTNU har vi ikke annet enn påskeferie, sommerferie og juleferie. Men juleferien og påskeferien er heldigvis lang da! Hva skal du etter vgs?
URL: http://stines.no

17.02.2014// 18:17lisa

haha, ja flappy bird er plagsomt man blir så irritert når man ikke får det til og bare fortsetter hele tiden
URL:

17.02.2014// 18:24Helene

hahah, det plastergreia så ut som et bind på bloglovin... æ bre wtf anna???
URL:

17.02.2014// 18:42Johanne Gåsland

Morsomt og se typen din litt.. Lurer på om du kunne lagd en ny roomtour? Eller et innlegg der du viser oss pynt/interiør som du syns passer.. Syns du har sååå fint rom! Mitt rom er virkelig kjedelig og jeg ender opp med og kjøpe ting i så mange forskjellige stiler.. :(
URL:

17.02.2014// 18:49Stine

dere virker så koselige sammen :D Julian er dritkjekk, jo. Forresten, kanskje på tide med nytt tv? :DD
URL:

17.02.2014// 18:55Hope

Jeg er veldig glad i smøreost, enkelt å godt :)
URL: http://jaanniicke.blogg.no

17.02.2014// 19:24Tina

Hva skjedde siden du måtte til legen? :)
URL:

18.02.2014// 13:04A4

Hei Anna! Du, jeg så innlegget ditt lengre nede om hår jeg. Siden jeg aaaldri kommenterer blogger, så jeg at du faktisk leser denne kommentaren. Jeg begynte med extensions for to år siden, og akkurat dette angrer jeg på. Startet med clip-ons, og til slutt så fikk jeg skallaflekker på forskjellige plasser på hodebunnen. Jeg følte at jeg måtte gjøre noe drastisk, og begynte dermed med samme extensions som du har. Og mitt tips til deg: SLUTT. Det er jo dødsfint, men håret takler det faktisk ikke. Håret bliiir rett og slett verken tykkere eller finere, desto lenge du har extensions. Jeg har nå sluttet helt, og har helt naturlig hår. Håret har eeeendelig begynt å vokse ut igjen, og jeg er så uendelig lettet! Ellers så vil jeg bare si at digger både deg og bloggen din, og at jeg har et inntrykk av at verden trenger flere sånne positive personer som deg! Keep it up
URL:

18.02.2014// 13:56Natalia

Heisann, jeg har nettopp startet en blogg. Hadde blitt utrolig glad om du stakk innom og kanskje lagt igjen en kommentar?

www.nataliao.blogg.no

Hilsen, Natalia.
URL: http://nataliao.blogg.no

18.02.2014// 14:11

hits