hits
 • 26.05.2014
 • 23:00
 • 5 SMARTE TIPS TIL HOVEFESTIVALEN!

  Siden jeg i samarbeid med Hovefestivalen drar dit for tredje år på rad i år, tenkte jeg at jeg skulle komme med noen smarte tips jeg har lært! Har hatt et lignende innlegg før, men tenkte jeg skulle lage et nytt et for dere som skal for første gang i år!

  1. Støvler! Selv om det er meldt fint vær og lite regn ville jeg tatt med støvler. For regner det én centimeter, vil alt regnet i hele Arendal legge seg i campingen og lage gjørme. For det er ikke til å legge skjul på at på visse deler av campen samles alt vannet, og da er converse lite stas..

  2. Strømpebukse! Altså, ha med inn på festivalområdet. Bor du ikke på campen (slik jeg pleier - å bo i Arendal), ta med deg en tjukk strømpebukse i veska. Det blir ganske så kaldt når mørket senker seg, uansett hvor varmt det har vært på dagen..

  3. En veske med perfekt størrelse! Haha, vanskelig å forklare den perfekte størrelse - men slik at du får akkurat en strømpebukse, en genser, lommebok, og alt annet du ville hatt i veska. Dette er jo så klart om du ikke skal bo på campen, for bor du der er det jo bare å hente det du mangler i teltet sitt! Og ikke ta med en dyr veske.. Den blir nok ganske så skitten, så ikke ta med en som på bildet - fra Mulberry til flere tusen, hahaah..

  4. Drikkeregler! Det er viktig å huske på at det ikke er lov med glassflasker når du kommer på både campen, og festivalområdet. På festivalområdet er det ikke lov med medbrakt drikke i det hele tatt, men der får du kjøpt drikke (18års-grense). På campen må du ha med f.eks øl på boks eller cider på boks. Ellers kan du ha med vindunker eller vinflasker av plast. Men ikke glass, forståelig! Og sånn helt random - det er ikke nice å være for full på Hove, spess ikke under konserter! Å drikke er heller noe ikke man måå gjøre, jeg har hatt flere edru dager - bla. Frank Ocean i fjor, og Wiz og Snoop året før! På konsertene man gleder seg sinnsykt mye til vil jeg anbefale å ikke drikke, sånn at du faktisk husker at du har vært der.. :)

  5. En tykk genser! Dette nevnte jeg så vidt i sted, men samme som strømpebukse - om natta er ikke en liten shorts og singlet nok.. En ullgenser eller hettegenser er lett å knyte rundt livet på dagen eller legge i veska, for så å ta på seg om kvelden. 

   

  8 kommentarer

  ♡ Pernille Nybakken - 26.05.2014 23:11
  Åh, jeg har så lyst til å dra! Gode tips iallefall :-) Håper jeg får bruk for de en eller annen gang i løpet av livet, haha.
  Amanda - 27.05.2014 08:54
  Jeg gleder meg!
  Vanessa - 27.05.2014 10:13
  Hvor er tasken på bildet fra? den er dødsfin!!!
  Linn Therese Dagsland - 27.05.2014 12:44
  Har lest bloggen din i det siste året , og jeg bare elsker den, og deg ! du er den vakreste jeg vet om ! du er absolutt forbildet mitt !
  byAnne - 27.05.2014 14:41
  Gode tips :)
  - 27.05.2014 15:26
  Hvor er vesken på bildet fra?
  annais - 27.05.2014 16:28
  vesken på bildet er fra mulberry
  - 29.05.2014 11:40
  leser dere litt, så står det jo faktisk.. :p

  Skriv en kommentar