hits
 • 14.06.2014
 • 14:30
 • hove + junkyard = <3

  reklame

  Sånne der "festivaltrender" og "slik kler du deg på festival" er egentlig det dummeste jeg ser. Når jeg er på festival, tar jeg på meg det jeg syns er praktisk, behagelig og fint! Trendy eller ei, så lenge man har det bra og syns man selv er fin! Og i samarbeid med Junkyard, skal jeg vise dere noen plagg jeg syns er praktiske, behagelige og fine - og perfekt til Hovefestivalen 2014!
  jakke hersko her

  Dongerijakke er virkelig et av mine favorittplagg! Det blir ikke like varmt og klamt som skinnjakker fort kan bli, og er mye mer "chill"! Dongerijakke, maxikjole/maxiskjørt og converse er et sinnsykt behagelig antrekk, også fint! Dongerijakken har junkyard laget i samarbeid med flike Tove Lo, og bak står det: "Not on drugs, just in love" (♥)


  støvler her, bukse her

  Som jeg nevnte tidligere, støvler er såå viktig! Ser at disse støvlene er utsolgt akkurat nå, men de har noen høyere varianter i andre farger igjen. Disse er myke inni, og super behagelige. Bukse er jeg egentlig ikke fan av å gå med på festival siden det er ubehagelig å bevege seg i - men Dr.Denim buksene er jo som å ha på seg tights! Og det kan jo hende man blir uheldig med været (selv om jeg bare har opplevd èn av åtte dager på Hovefestivalen med regn), og da er bukse helt klart det beste!

  Er det noen fler nøkkelplagg dere vil anbefale å ha med på festival?

  20 kommentarer

  Mette Jacobsen - 14.06.2014 14:50
  Så basic som det kan bli, elsker det! Ellers er jo store, hvite t-skjorter veldig praktisk, samt en skjorte eller kimono rundt livet i tilfelle det skulle vise seg å bli litt kaldere på kvelden. Man kan aldri få nok skjorter, basta.
  Vibeke Mikalsen - 14.06.2014 14:59
  Digger klærne!
  Hanne - 14.06.2014 15:16
  Noen høyere støvler, vann som ligger på marka svetter jo lett opp i så lave støvler.
  - 14.06.2014 18:51
  Hvor er maxikjolen fra? Den var driit fin!
  annais - 14.06.2014 18:57
  Anonym: urban outfitters!
  Marta - 14.06.2014 20:10
  Hei Anna. Håper du tar deg tid til å lese og svare på denne kommentaren(helst i eget innlegg)!

  Jeg undres på om du er klar over hvor overfladisk og utrolig uvitende du virker gjennom bloggen din. Jeg fatter egentlig ikke hvordan det er mulig å skrive i år etter år om "must-haves" og "ting du MÅ ha til sommeren", slik som du gjør. For eksempel dette innlegget. Hvem tror du egentlig bryr seg?! Du virker som ei jente som bor på Trondheims vestkant, det tror jeg nok du gjør, og det har jeg jo i utgangspunktet ikke noe imot - fint for deg. Men måten du skriver om overfladiske og HELT ubetydelige ting, hver dag, gjør meg kvalm. Vet du noe om verden? Vet hvor mye DU kan gjøre for mennesker som ikke har det bra, både her i landet og internasjonalt? Om ikke annet, kunne du skrive et innlegg som kunne GI noe, hva som helst - for èn gangs skyld! Gjør meg en tjeneste og bla ned bloggen din. Hvor mye er reklame? I alle fall annet hvert innlegg inneholder linker vi bare MÅ sjekke ut, for eksempel ting vi bare MÅ kjøpe, det er et must, liksom. Jeg pleier å kalle dere "Trondheims-blondinene" for verstinger. Er sikker på at du vet hvem jeg mener. Og om akkurat dét: hvilket eksempel setter du/dere? Som blogger på topplisten har du(og andre) SÅ mye makt og innflytelse på jenter som gjerne er 5 år yngre enn deg. Med alle dine "innkjøps-innlegg" og "dette er plagg som er helt nødvendige basics-innlegg", setter du et rett ut USUNT forbilde. Hvem tror du egentlig har råd til alle de tingene du reklamerer for? Jo, bare DU, og andre rosabloggere som får disse tingene GRATIS.

  Fader, altså. Skulle ønske noen toppbloggere kunne tenke lenger enn til sin egen nesetipp. Skriv noe som betyr noe. Eller er det for mye å be om? Håper inderlig på et skikkelig svar, for jeg fatter ingenting.

  Jente 16

  (Denne kommentaren er forresten kommentert på Ericas blogg også, for jeg vil ha svar fra noen!)
  - 14.06.2014 21:50
  Helt enig Marta!! Kunne ikke sagt det bedre.

  Men til noe annet Anna, enten så spiser du mindre/sunnere eller redigert bildene dine...du har blitt altfor tynn i det siste! Men det rare med det at det forandrer seg fra bilde til bilde, så kanskje er du akkurat den samme som for noen uker siden men for all del, gjør det du har lyst til å gjøre..håper bare ikke at du trener/slanker deg bare fordi du er med folk som er opptatt av akkurat det. Det er lov å være seg selv og!
  annais - 14.06.2014 22:02
  Marta: hva vil du jeg skal svare?? sorry?? for å ha blogg som jobb er det desverre slik at verdensproblemer ikke "selger" like mye, og personlige tanker og meninger oftest bare blir slengt tilbake i trynet ditt og at alt jeg står for og mener er feil.
  marie - 14.06.2014 22:28
  nå har du perfekt lengde på håret!! synes du kler mye bedre når det er rett klipt i tuppene!
  Rebecca Askildsen - 15.06.2014 00:52
  Ååå helt utrolig hvor mye negativt folk kan kommentere?.
  Trude - 15.06.2014 02:37
  marta: herremin da, hva kan du forvente fra 18-19 år gamle rosabloggere? fult enig med at bloggere har en stemme ute i samfunnet, men som anna selv har sagt så får de det jo slengt rett tilbake fra folk som mener de tar feil, og det er ALLTID noen som mener de tar feil.

  og du snakker om priser, nå har jeg tittet innom annas blogg nesten daglig etter at hun starta å blogge igjen og bortsett fra en dyr veske her og der så reklamerer hun jo kun for junkyard, coverbrands, nelly og lignende butikker som absolutt ikke er "dyre" sider sammenlignet med hva for eksempel fotballfrue reklamerer for. DER snakker du usunt forbilde, med dyre ferier og truser til 5000 kroner. anna er faktisk et ganske så "sunt" forbilde (ikke det at vi har rett til å kategorisere bloggere slik som dette) i forhold til andre der ute.

  anna, du virker som ei kjempeålreit jente og du er en kjempeflink blogger, kommentarer som det der er så uvettige at det ikke er'no å bry seg om.
  Vilde - 15.06.2014 11:00
  hvilken str har du i buksa?
  Renate Krokstad - 15.06.2014 12:50
  Anna, tilbake til din kommentar om hva du svarte denne "marta" med. Jeg forstår situasjonen du sitter i, og der er du safe. Du vet hva du skal legge ut, for å ikke synke lengre ned. Men du vet ikke hva du skal skrive for å få bloggen din enda lengre oppe.

  Hva skal jeg si, du er ett par år yngre enn meg, men du har vært et forbilde for meg i mange år, når det har kommet til dette å blogge. Du vet hva du gjør deg selv til, måten du oppfører deg ironisk på videoer, og du skriver virkelig bra, Anna. Prøv å ta en sjangs. Prøv å skriv ett innlegg, trenger jo selvfølgelig ikke vare herifra og opp til månen, men ett inlegg om noe du virkelig brenner for. Jeg gor eksempel, skriver en del irnoiske innlegg, viser hvor lite jeg bryr meg om alt som lever rundt oss. Og jeg skriver også om min psyke. Og dèt triltrekker seg lesere. Jeg føler du kun nå har lesere, fordi du har langt fin hår, og legger ut fine bilder. Og er det ikke litt kjedelig å være i forbindele med det? Nei, ikke spør meg..

  Gi bloggen din i sjangse, skriv noe som får folk til å skrive "WOW". For jeg vet du kan, og veldig mange vet også at du kan. Fordi du er en jente med mange flotte og sterke ord. Det har jeg fått med meg. Aldri gi opp, Anna. Du er den beste bloggeren, i mine øyne.
  annais - 15.06.2014 13:24
  Vilde: xs
  annais - 15.06.2014 13:24
  Trude: <3
  K - 15.06.2014 15:08
  Marta: tror du skal holde deg unna bloggere jeg :) Anna er faktisk en av de som blogger mye hverdagslig.
  Emilie - 16.06.2014 14:54
  Veldig kult :D
  tone - 18.06.2014 21:02
  hvordan er størrelsen på støvlene?bruker som regel 37men de va utsolgt i denne str, tror du jeg passer 38 el 36 best da?
  annais - 18.06.2014 21:26
  tone: jeg brukee også 37, men har 38 i disse!:k)
  Maria - 19.06.2014 20:23
  Hei! Hvordan er jeansen i størrelsen? :-)

  Skriv en kommentar