hits
 • 23.06.2014
 • 21:19
 • PERFEKT HUD?

  Mange av dere kommenterer ofte hvor ren hud jeg har, og hva jeg gjør for å få den slik. Jeg har langt i fra perfekt hud, men ja jeg er ganske heldig å ha lite urenheter. Men jeg har mye "streker" i annsiktet, som for eksempel ned fra øynene, og en strek loddrett nedover panna. Jeg har også nupper i kinnene og tørr hud på haka, men herregud, alle mennesker har slike ting, og det er det som gjør oss forskjellige - heldigvis! Men så klart, å ha ren hud er jo deilig, så tenkte jeg skulle komme med noen tips - både sminketips, og andre ting jeg gjør for å holde huden ren.

  1. Vask huden! Vask huden om morgenen og kveld, særlig om kvelden. Jeg vasker alltid annsiktet med vann etter jeg har brukt sminkefjerner og wipes i hele annsiktet, for det er neppe særlig godt for huden at sminkefjerner ligger og trekker inn i den.

  2. Prøv å fjern sminke før du legger deg! Dette har jeg vært suuuupersløv med i det siste, spesiellt i russetiden. Men det merker jeg huden tåler dårlig, for det er da man får sånne "nuppekviser", som bare ligger under huden. Dette skal jeg virkelig bli flinkere til å huske, (spesielt etter en kveld på byen) legger jeg meg med all sminken på, våkner med den og det går halve dagen før jeg tar den av igjen..

  3. Unngå billige pudder! Jeg har hatt èn ganske ille periode når det kommer til kviser, og det var da jeg så vidt startet med sminke. Da brukte jeg kun pudder, det var vel fra IsaDora..? Det + maange andre "billigpudder" gjorde at jeg fikk masse røde områder og kviser. Foundation derimot kan godt fungere på "billige" merker, selv om jeg foretrekker å heller bruke penger på dyrere og bedre merker på hudsminke, og billige merker på øyenbryn, maskara og eyeliner (for på de områdene suuuuuger dyre merker mener jeg!).  Så over til noen sminketips! / reklame

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere produktene jeg har brukt på bildet over - her er ikke huden mine på bildene redigert på noen av bildene. 

  Foundationen jeg har på er fra Stila, og er utrolig fin og lett. Jeg bruker middels/lett foundation, siden jeg ikke har så mye å dekker over, men for å få en mer jevn overflate. Selve foundationen er god, men pakningen er bedre - concealer i foundationen! På toppen av korka på foundationen finner du en concealer til både under øyne og problemområder. Fås kjøpt her (med børste)

  Primer er noe jeg ofte dropper faktisk. Ja, det gjør at sminken holder lengere, men jeg bruker det mest når jeg har på pudderfoundation. For med flytende foundation blir faktisk huden så glatt at det er vanskelig å faktisk få foundationen til å bli helt matt, og ikke få med de "kostmerkene", ahha! Det er luksusproblem, det. Men primer er helt genialt for pudderfoundation, eller om du tar på flytende foundation med hendene. Denne er fra Bodyography, her

  Blush er en annen ting jeg ikke alltid bruker. Dette bruker jeg egentlig kun om sommeren, når annsiktet har fått en så gyllen farge at solpudderet liksom ikke gir noe spill til annsiktet - da er rouge perfekt. Denne i søøøt rosafarge fra GloMinerals, her (farge Giddy Pink)

  Concealer derimot, bruker jeg nesten hver dag. Etter en lang natt med skolearbeid, eller en lang natt med fest er virkelig concealer viktig. Over brukte jeg duo-concealeren til Glo Minerals, herfra

  Solpudder er like viktig for meg som foundation! To virkelige must ikke bare for hudsminke, men alt i alt. Jeg fikk tilsendt et solpudder fra Everyday Minerals, men for å være ærlig fungerer det bedre som et pudder over foundationen, både siden det er løst pudder og såppas lyst. Og er bra for huden!!! :-) Her

  Rabattkoden AE18 gir dere 20% på alle disse produktene, og varer til 27 Juni ♥

  Har dere noen geniale tips for bedre hud?:)

  19 kommentarer

  - 23.06.2014 21:26
  Hvilke maskara bruker du? Du hadde sååå fine vipper!
  Alvilde - 23.06.2014 21:26
  Kjempebra tips! Ååh så pen du er :)
  mari - 23.06.2014 21:31
  hvilken maskara bruker du?
  annais - 23.06.2014 21:45
  Jeg bruker define a lash som ikke selges lenger, men du finner den på ebay!
  - 23.06.2014 21:56
  1. Drikk masse vann.

  2. Vask sminkebørster.

  3. Bytt putetrekk og dynetrekk ofte (gjelder egentlig det første mest).

  4. Ikke sov med ansiktet mot puta eller håret fordi de to tingene er bakteriebomber.

  5. Tren!!!

  6. Skrubb ansiktet 1-2 ganger i uka.

  7. Bruk denne ansiktsmasken og du vil garantert få bedre hud: 1 ts gurkemeie, 1 ts honning, 1 ts naturell yoghurt. Bland det og påfør det i ansiktet for 30 minutter. Dette har indiske kvinner brukt i en veldig, veldig lang tid. Spesielt før de skal gifte seg for å få perfekt hud. Eller kan man bruke to ts med papaya og litt honning. Papaya inneholder enzymer som kan bryte ned bakterier. Før du gjør alt dette er det lurt å vaske ansiktet ditt slik at porene dine åpner seg.

  8. Ikke press på huden sin for hardt. Vær skånsom mot den når du renser og skyller den.
  M.g. - 23.06.2014 22:01
  Hvilken farge har du på stila foundationen din? :) Er det Honey?
  annais - 23.06.2014 22:44
  M.g.: jepp!
  pernille - 23.06.2014 23:32
  wow anna! du er virkelig vakker
  Oddveig - 24.06.2014 00:15
  Nydelig du er!
  Maren - 24.06.2014 00:42
  alltid sååå pen!

  brukte alltid define a lash mascaraen selv, men nå finner jeg ikke den, visste ikke de sluttet og selge den? ://
  Celine - 24.06.2014 01:07
  Har også hatt en helt FORJÆVLIG periode med ansiktshuden (nå sliter jeg med rødhet og urenheter da, men den perioden var helt.. ubeskrivelig elendig, haha) og det var da jeg brukte et billigpudder fra H&M, selvfølgelig RETT før konfirmasjonen min.. Jeg bruker et pudder fra Guerlain og det har jeg brukt i over 4 år nå. Forguder det :)
  annais - 24.06.2014 01:54
  Maren: nei de produserer den ikke lenger:) men ja du finner den billig på ebay
  - 24.06.2014 11:11
  Det første bilde av deg, wow
  Michelle - 24.06.2014 11:41
  hi,

  your make up, looks like so beautiful.

  greetings from germany

  michelle

  http://www.beautifulfairy.de/
  Linn Therese Dagsland - 24.06.2014 12:03
  Fin tirsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

  Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

  Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig gangsperr i hele kroppen. Er akkurat som en gammel mann her jeg vagger meg bortover gulvet, haha! Jeg la nettopp ut en film i mitt siste innlegg der du kan se hva som gjorde en slik enorm forskjell. Det er dette som virkelig er god trening! Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

  ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!
  Maja - 24.06.2014 15:04
  Du har fin hud, Anna :-)
  amalie - 24.06.2014 20:45
  blushen er fra bareminerals, ikke glominerals!
  Amalie Sandtorv - 25.06.2014 22:00
  Jeg kjøpte en ansiktsmaske fra merket Premier for litt over en uke siden. Jeg fikk beskjed om å ta den på hver kveld, og sove med den å ta den av om morgenen (men jeg har bare hatt den på i 20-40 minutter hver kveld) i en måned, for så å bruke den to ganger i uken til den var tom. Denne er den beste jeg noen gang har prøvd og kan virkelig anbefale denne. Det er naturlige ingredienser fra dødehavet i denne og jeg merker stor forskjell etter kun en uke. Jeg kan si at jeg hadde mine tvil når jeg kjøpte den, men jeg var villig til å gi den en sjanse da jeg fikk en veldig god pris! Jeg har ikke mye kviser fra før, men jeg får jo i ny og ne og er selv også veldig sløv med å gjerne sminken. I tillegg er jeg veldig rød i kinnene, masken demper rødhet også. Den heter Premier Mask for problematic skin. Verdt å teste ut!
  Ida Andreassen - 26.06.2014 03:56
  Jeg anbefaler at du bruker rens og toner når du tar av makeup, ikke bare makeupwips og vann. Det er også viktig å rense på morningen. Cleansing Gel & Tonic fra merket Babor er rens og tonic i et produkt, som er en enkel måte å fjerne all makeup på. Babor finnes blandt annet på blivakker.no :)

  Skriv en kommentar