03.08.2014 - 15:51

MINE HÅRPRODUKTER


Sponset

Når dere leser dette er jeg forhåpentligvis i Hellas og ligger og soooler meg! Hihi. Men nå som sommerferien snaart er over, og flere og flere starter å lese blogger igjen, tenkte jeg å starte med produktannmeldelser og anbefalinger igjen. Og i dag tenkte jeg å tipse dere om min faste shampo og balsam, som nå er kommet på coverbrands ♥ Jippiii! 

Joicos K-PAK har jeg faktisk brukt før serien kom til Coverbrands. Det er en serie som beskytter farget hår, pluss at den er gjenoppbyggende. Altså veldig bra for hår som enten er farget eller stripet. Akkurat nå har jeg en pitteliten pause fra akkurat denne serien, og bruker en med sinnsykt mye fuktighet i (også fra Joico) ettersom jeg gikk tom for denne før ferien, og ødela extensionet mitt helt sinnsykt ved å bruke en shampo og balsam proppet full av proteiner. 

Men nå som jeg har fått tilbake fuktigheten håret mitt trenger etter den tabben, starter jeg på K-PAK igjen ♥ Den dufter deilig og fungerer veldig bra på håret! 

Hårkuren fra samme serie kan jeg ikke bruke nå som jeg bruker extensions, siden den er full av proteiner. Men det er veldig positivt dersom du ikke har extensions, for proteiner er med å gjennopplive dødt hår. Håret blir sterkere, fyldigere og sunnere. Den hvite flasken vedsidenav er tørrshampo - guds gave til jorden!! Herregud, jeg er frelst av det. Det er så utrolig praktisk en forsinket morgen eller en slapp søndag du ikke gidder å gå i dusjen. 


Og til slutt, noen nyheter på Coverbrands! Strikk som ikke sliter på håret! Jeg har lært den harde måten at strikk med metall eller lim-klumper på sliter på håret. Har man det i hestehale vil håret knekkes og gnages av, og det er virkelig surt. Derfor er disse strikkene som er knytt sammen helt geniale!

Dere får shampoen HER, balsamen HER, hårkuren HER, tørrshampoen HER og strikkene HER ♥

Som alltid har Coverbrands vært så søte å lage en rabattkode til dere, som gir 20% avslag ikke bare på disse produktene, men på ALLE hårprodukter! Minus produkter som allerede er på salg. Rabattkoden er "ANNAH".Rabattkoden varer ut 07.08, håper dere ble glade ♥


Kommentarer: 4
kategori: blogg
diabeteserlivet

Takk for tips! extensionen min er helt ødelagt av sol!
URL: http://diabeteserlivet.blogg.no

03.08.2014// 15:55Martine Sophie

Åh, så gøy! Da er det bare å gå inn og handle :) Så utrolig fint hår du har - kanskje jeg må prøve de produktene, jeg og. Ha en strålende søndag :)
URL: http://www.martinesophie.blogg.no

03.08.2014// 16:22Faen, nå ble det nettshopping idag også.. men med 20% avslag da ;)
URL:

03.08.2014// 17:22Emilie

Et lite tips til samme type strikker bare billigere, kjøp en rull med buksestrikk på en sybutikk/bogerud! Da kan du bestemme str på strikken selg og har strikker i det uendelige ettersom en rull er 10 meter.. Koster rundt 20 kr
URL:

03.08.2014// 23:29

hits