02.10.2014 - 14:28

KONKURRANSE - AVSLUTTET


Skrevet i samarbeid med Kickback

Som blogger liker jeg å tro at å nettshoppe er en del av jobben min. Jeg elsker jo å vise dere new in og latest buys, men helt ærlig - å shoppe er ikke jobben min. Så som mange andre, har jeg et litt ambivalent forhold til nettshopping. Jeg elsker følelsen av å klikke "Legg i shoppingbag", og ikke minst følelsen av å få pakken(e..) i posten. Men det er alltid den følelsen av å bruke penger på nettshopping, kunne man bare fått tilbake pengene i tillegg?!

Derfor har jeg tenkt å fortelle dere noe sikker mange av dere har hørt om før: Kickback! Det er en tjeneste som gir deg tilbake en prosentandel av det du har handlet for, og de har med seg en haug av de mest kjente nettbutikkene på laget. Blandt annet mine one and only Nelly og Asos! De samarbeider med hele 240 nettbutikker i alle forskjellige kategorier.

 

♥ Registrer deg på Kickback her, gratis og helt uten forpliktelser.

♥ Når du skal handle, klikker du deg inn til din favoritt nettbutikk via Kickback.no først, og deretter handler du som vanlig - til akkurat samme pris.

♥ Etter du har handlet får du penger tilbake på KickBack-kontoen din, og de utbetales rett til din bankkonto eller kan veksles inn i gavekort!

♥ Desto større sum du kjøper for, jo mer penger får du tilbake - og du kan bruke pengene på akkurat det du vil!

 

 

NUH er det konkurranse dere! Kickback og jeg vil gjerne gi dere muligheten til å vinne et gavekort på Nelly! Det er jeg som har bestemt premien, Kickback er så snille at de sponser dere med den! Jeg gir ut to gavekort på Nelly, på 1000 kr hver. 

Siden Kickback deler ut premien, er det eneste dere trenger å gjøre å bli medlem på Kickback. Det er jo helt gratis og tar jo faktisk 1 minutt, så ingenting å miste. Jeg er selv medlem i Kickback, men er kanskje litt u-greit å bli med i sin egen konkurranse? Haha.. Lykke til alle sammen!

Husk å kommenter dette innlegget med navn + email!


AVSLUTTET!hits