hits
 • 27.10.2014
 • 18:26
 • EVERYDAY BEAUTY HEROES

  reklame

  Noen produkter i sminkeveska er kanskje litt mer slitt enn resten? Selv liker jeg å ha en liten sminkepung med kun det jeg trenger, men jeg kjenner mange som har sminkepunger på størrelse med søppelposer, med all mulig sminke oppi. Men uansett, bruker de bare noen få av produktene. Og det er de produktene jeg skal skrive om i dag - everyday beauty heroes.

  Dette er rett og slett produkter som er med på å redde dagen litt, enten det er en krise dag for huden, eller en natt med lite søvn. 

  bahama mama: Haha, sjokk? Mitt så og si faste solpudder i 3 år. Jeg har byttet litt on-and off, men jeg kommer alltid tilbake. Denne hjelper meg på dager der huden min er hvit som hvetemel, og vil ha farge. Ingen glitter, lar meg bare se bruuun ut!

  stila sun highlighter: En stor grunn til at man bruker solpudder, er jo for at når sola treffer huden din - skal den glitre svakt og se "solkysset ut". Og da trenger man faktisk et pudder med glitter! Dette er egentlig ikke et solpudder, men en "highlighter med farge". 

  luxe liquid foundation: Min absolutte everyday beauty hero. Dette er et produkt jeg bruker fast om dagen, og jeg har nettopp fått ny med "nedgradert" farge. Haha, kan man si det? Det er jo en nedgradering i brunfarge fra sommeren! Nå har jeg fargen Tahini. Denne passer veldig bra for meg, den er veldig flytende og tynn men dekker perfekt.

  ysl touche éclat: For en deilig concealer dette er! Det fungerer jo også som en highlighter, men siden jeg har valgt den mørkeste fargen (5), bruker jeg den som concealer. Det er da hovedsaklig en concealer for øynene, og er en lifesaver på søndager .. Prikk, prikk, prikk..

  super skinny marker: Kom kanskje ikke som noe sjokk dette heller? Min favoritt dip-liner, eller "dip tusj"! Tynn, fin strek som gjør det lett å få den perfekte vingen.

  stila coral blush: For at jeg skal bruke rouge, er kriteriet at den skal være enten ganske lys, eller i en coral-farge. Og det er denne! Fantastisk når du vil ha mer "dybde" i annsitket om jeg kan si det, ikke bare en matt flate.

  teeez desert glow: Denne har jeg i "Clear Quartz" og er nydelig. Før var jeg litt: "All super-nude leppestift er fint", men den er litt ferdig med nå og trenger at den har fuktighet, er litt see-trough og gir glans! Dette er midt i blinken. I love iit ♥

   

  Også til rabattkode! Koden AEHERO gir dere 15% på HELE Coverbrands! Dette gjelder da så klart ikke det som allerede er på salg. Det varer kun i to dager, til 30.10.14. KOS DERE!

  Hva er deres everyday beauty hero(es)?

  Ser dere forresten en endring på bloggen? Haha, de som er like nørd som meg gjør kanskje det - 800 pixler bred blogg! Det er faktisk noen av dere som har lurt på om jeg kan få større blogg, og det er nu fikset. Før hadde jeg 700px, og det betyr at bildene, og selve "innleggene" er blitt bredere. Selv elsker jeg det, og er superhappy for det. Små, små gleder dere. Og takk til min fine designmann Markus, nok en gang.

  9 kommentarer

  Malene - 27.10.2014 19:00
  Ææææ, det er sykt uvant!! Du har alltid hatt (så lenge jeg har fulgt deg) 700px og det har vært liksom så "Anna" og jeg har alltid likt det, men jeg skal nok klare å venne meg til annais med 800px også. Hjelp!
  Lisa Linea - 27.10.2014 19:11
  kunne du ha komment med neon tips til å komme i gang med trening? spise sunt og holde seg unna godteri osv i ukedagene.???
  Josefine - 27.10.2014 19:35
  Større bilder er alltid et plus. Godt jobbet Anna :-) Selv har jeg villet gå over til skalerbare bilder og tekst. Det vil si bildene og teksten tilpasser seg skjermstørrelsen til brukerene.
  kristina - 27.10.2014 20:33
  ååh så mye fin sminke! jeg elsker alt som har med hudsminke og gjøre, det er mine største "beauty heroes" :)
  Elin - 27.10.2014 22:06
  Fiiiiina
  betty - 27.10.2014 23:23
  Kan du ikke ha minutt for minutt igjen snart? Kommer innom å ser etter et slikt innlegg nesten hver dag, er så artig :D
  Mathea - 28.10.2014 00:04
  Tommel opp for større bilder! Har du noe erfaring med en rød leppestift som ikke er kjempeuttørkende forresten? If so vil jeg veldig gjerne høre!!
  annais - 28.10.2014 12:49
  Mathea: hmm, nei det har jeg desverre ikke..!
  Caroline - 30.10.2014 00:18
  Hvilken farge har du i stila blush? Pink eller coral?

  Skriv en kommentar