hits
 • 23.11.2014
 • 11:00
 • JULEGAVER: til guttekjæresten

  Nå kommer et veldig etterspurt innlegg - julegavetips til kjæresten!
   

  Jeg skriver dette innlegget ut i fra hva jeg ville kjøpt til min kjæreste. Selv har jeg akkurat kjøpt julegave til han, og var SÅ nære ved å bare legge ut mine personlige julegaver til han dette året, så dere fikk se helt ærlig hva jeg skal gi han i år. Men, jeg kom på at det kanskje ikke var lurt. Så jeg har plukket ut andre ting som jeg også synes er nydelige, og ville gitt til kjæresten min i år.

  Først og fremst: Jeg er så heldig at hva jeg synes er fint, synes som oftest gubben er fint.  Så for min del er det like gøy å shoppe til kjæresten som til meg selv - og for å være ærlig tenker jeg ikke over - "kommer han til å like dette?", siden om jeg synes han ser bra ut, synes han som oftes det selv også (hahha tøffel!). Jeg vet at noen gutter er litt mer nøye, så derfor har jeg unngått de sprøeste og mest sære plaggene - så tipsene kan nå ut til flest mulig. Alle gutter er jo forskjellige!


  1. her l 2. her 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her - adlinks -


  Haha, som dere ser har jeg delt det inn i "vanskelig å kjøpe" og "lett å kjøpe". Dette er fordi bukser, sko, dress og caps er ting ihvertfall jeg ikke forstår like godt. Hvordan skal en guttebukse sitte, liksom? Og hvilke mansjettknapper liker han? Passer et burgunder slips til dressen hans? Og guttesko? Ikke peilig. Tilbehør derimot - hansker, skjerf, klokker, solbriller, truser: det skal mye til for at han blir misfornøyd med noe så enkelt og klassisk!

  Gensre og skjorter liker jeg aller best å kjøpe. Her er det jo såå mye fett! Også er det jo litt gøyere å kjøpe enn slips og sokker. I fjor ga jeg kjæresten min en skjorte fra Ralph Lauren og en klokke fra Daniel Wellington, og blir noe i den duren i år også (hei kjære nå vet du det). Jeg elsker absolutt alt på kollasjen over, og det passer veldig bra til kjæresten min også. Det er jo noen veldig enkle, klassiske plagg, så uansett hvordan stil kjæresten din har (med mindre han er goth-ish eller veldig hipster) skal nok noe av dette passe forhåpentligvis!

  Dette innlegget har jeg faktisk skrevet "i samarbeid" med kjæresten, så han har selv vært med å plukket ut ting - og alt er ting han selv kunne hatt. Haha, koselig var det :)

  Sist, men ikke minst:  Som dere vet er det sjeldent Nelly har 15-20% på alt av sortiment. Dette tilbudet gjelder kun til mandag, altså i morgen (24/11) til klokken 11, så dere må være kjappe. I tillegg er det noen merker som ikke gjelder denne rabatten, og det er Tiger, Uggs, Prime Boots, Vans, By Marlene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Alpha Industries, Dagmar, Elvine og Carin Wester. Men dette er jo veeldig få merker i forhold til alt Nelly fører, så tror egentlig ikke dere blir å merke det, haha!

  Så lykke til med shoppinga, og ta godt nytte av rabattkoden!

  13 kommentarer

  Johanne - 23.11.2014 11:50
  Hei! Jeg skal kjøpe noen sko til 1359, men får kun 15% rabatt, så tror du må ha skrevet noe feil i innlegget :) Men uansett tusen takk for rabattkoden!
  Karoline - 23.11.2014 12:45
  TUSENTAKK! visste ikke at nlyman fantes, nå ble julegavekjøpene til typen litt enklere :-)
  Nora - 23.11.2014 13:41
  Åå, så mange fine tips :D aner ikke hva jeg skal kjøpe til kjæresten min, eneste jeg kommer på er en smoothieblender lol..........

  forresten så blir jeg sjeeldeglad om noen gidder å trykke seg inn på denne listen <3 <3

  http://list.mcmp.no/eplehuset/v/1l2qrh
  StineMilana - 23.11.2014 13:59
  Kjempefine tips, men vet alt hva jeg skal kjøpe :)
  annais - 23.11.2014 13:59
  Karoline: null problem, de har såååååå mye fint der <3__<3
  annais - 23.11.2014 14:00
  Johanne: hmm. det var veldig rart, for det er 1200 kr som er grensa.. du kan jo prøve å maile nelly da, så kanskje du får igjen de 5% du mangler :)
  Kua - 23.11.2014 15:25
  Kan du ikke lag nå sånn jule-video av nå slag? Bare en video der jul e innvolvert hvis det gir mening
  krist.in - 23.11.2014 15:46
  såå gode tips :) !
  veronika - 23.11.2014 15:50
  Veldig fint! Tusen takk for at du deler =)
  Julie - 23.11.2014 16:54
  fiine tips!
  Linn Therese - 23.11.2014 18:59
  Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

  Ellers har jeg forresten en salgsrunde på bloggen min nå der jeg selger ei hel korg med flotte klær jeg aldri har brukt til en veldig billig penge! sjekk det ut da vel :-D
  :) - 23.11.2014 21:37
  Var jo bare de aktuelle merkene som tilbudet ikke gjaldt for ;) lol
  annais - 23.11.2014 22:00
  :): skal bare være hårkuren som ikke gjelder?

  Skriv en kommentar