26.11.2014 - 21:00

JULEGAVER: til jentekjæresten


Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vanskelig det må være for de stakkars mannfolka, å kjøpe gaver til oss kresne kvinnfolk. Jeg vet selv at jeg er verdens vanskeligste å kjøpe gaver til, siden jeg har alt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

Derfor tenkte jeg, som i likhet med "til guttekjæresten" - å gi noen tips til alle gutter og jenter der ute, som sliter med å finne noe til dama si denne julen. Når sant skal sies er dette innlegget egentlig umulig å lage, å lage kollasjer der alle skal prøve å finne noe de liker - det er ikke lett! Men jeg har prøvd mitt beste, med utgangspunkt i hva jeg selv synes er fint, og hva som er "trendy" nå blandt flest unge jenter. Håper virkelig dere finner hjelp i dette!


1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her 

Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget
 
 

1. her ll 2. her ll 3. her ll 4. her ll 5. her ll 6. her ll 7. her ll 8. her ll 9. her ll 10. her ll 11. her 

 

Igjen har jeg delt inn i kategorier jeg, ut i fra meg selv, mener det er lett, og vanskelig å kjøpe av gaver til dama. Jeg vet at mange gutter pleier å gi gaver som klokker og vesker til kjæresten sin - og jeg vet om akkurat like mange jenter som er blitt såååå glade for det! Så dette er et supert tips til dere gutter, og dere finner massevis av fine klokker her, og vesker her.

Ellers er skjerf en suuuper gave! Altså - til og med gutta boys må jo ha fått med seg norske jenters obsession av Acneskjerf? Haha. Selv har jeg jo en god del, men har faktisk gått over til andre merker, som FWSS og By Marlene Birger. Men dette og dette skjerfet er to utrolig fine, og jeg mener det skal mye til for at kjæresten ikke liker det. Et helt plaint, grått skjerf i ekte ull (ihvertfall det fra FWSS) er en sikker vinner! Med mindre hun har 3 fra før, slik som meg.......... Lua fra FWSS er også super, jeg har den selv og er den eneste lua jeg bruker!

Undertøy - er det mer å si her? Dette er vel kanskje det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Hehe. Jeg har også tatt med rettetang her, for det tror jeg vil slå godt an under juletreet. Men her er det jo viktig å sjekke om hun faktisk har en fra før, som fungerer i beste velstand.. :)

Nå skrev jeg jo at kjoler og sminke er vanskelig å kjøpe - men jeg har tatt med to kjoler. Dette fordi jeg elsker disse kjolene, og jeg tror ganske mange jenter der ute også gjør det? Men det jeg hovedsaklig mener er - for min del, hadde det søteste i verden vært om kjæresten min kjøpte noe han elsket. En kjole eller et plagg han synes var utrolig fin, og ville sett meg bruke. Det er virkelig det søteste! Og når det kommer til sminkedelen - med mindre hun har gitt deg en ønskeliste med type, form og farge på produktet - ikke prøv...
 

NOEN FÅ MERKETIPS:

FWSS 

River Island

Marc Jacobs

Michael Kors
klokker her

Rebecca Stella for Nelly 

Dette er noen merker jeg liker veldig godt, og vet at en stor del jenter liker også. River Island og Rebecca Stella har mye klær som har en veldig klassisk stil over seg, den typen klær ihvertfall jeg bruker å gå med. Ellers er ull-tilbehøret til FWSS det beeste, klokkene og veskene hos Michael Kors supre, og Marc Jacobs har det søteste tilbehøret.

Nå må jeg jo avslutte med å si at jeg vet det sikkert er noen som er uenig med alt jeg sier her, men det er som sagt bare tips! I tillegg vet jeg jo at få gutter leser bloggen min og faktisk kommer til å se dette av seg selv - men om du liker det: send han linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sauejakka! Haha, NÅ skravler jeg.

 

Håper håper håper dere likte dette innlegget!

adlinks -


Kommentarer: 15
kategori: tips
Hanne martinsen

Elsker alt!!
URL: http://hannecmartinsen.blogg.no

26.11.2014// 21:36Vilde

Wow, Anna! Jeg har lest bloggen din lenge, og du har virkelig tatt deg opp dette året! :D Du er så flink til å skrive gode og utfyllende innlegg, som faktisk er interessante og har noe å komme med:) Er skikkelig imponert over deg!!!! :D Stor klem <3
URL:

26.11.2014// 21:55Silje

Veldig fint innlegg! Jeg lurte bare på om du kan skrive et innlegg om kameraet ditt? Hvordan det er å bruke, litt om innstillinger og hvem det passer til, dine egne meninger, og ja egentlig alt du har å si om det. Jeg er på utsikt etter et nytt kamera da jeg reiser på utveksling neste år, så et slikt innlegg hadde vært utrolig hjelpsomt! Tusen takk på forhånd! Du er blitt veldig flink til å blogge det siste året, stå på videre!
URL:

26.11.2014// 22:17Rikke

Like at det e tydelig at du har tenkt igjennom alle tipsan og innleggan du lage! Har ikke sett ett innlegg æ synes du har bomma på, så æ trur du treffe dem fleste :-)
URL:

26.11.2014// 22:45Ikke kjøp jakka på nr 4!!! Ikke fin i virkeligheten, helt annerledes stoff også
URL:

26.11.2014// 23:02annais

Anonym: seriøst? haha, jeg hadde faktisk tenkt å kjøpe den. men bra du sier ifra :)
URL: http://annais.blogg.no/

26.11.2014// 23:15annais

Rikke: så utrolig hyggelig!! tusen takk <3
URL: http://annais.blogg.no/

26.11.2014// 23:16Cecilie Bang

Love your blog! Keep up the good work.
URL:

26.11.2014// 23:22annais

Vilde: tusen takk <3
URL: http://annais.blogg.no/

26.11.2014// 23:24Maria Aune

Herlig innlegg! :) Elsker bloggen din
URL: http://lifenlove.blogg.no

27.11.2014// 09:28pia

gorgeous items!
URL: http://pialunja.blogspot.com

27.11.2014// 11:41Hva fikk du i julegave hos kjæresten din i fjor?
URL:

27.11.2014// 16:27Sigrunn

det var mye kjekt! :) trenger inspo til julegaver nå
URL: http://siggdigg.blogg.no

27.11.2014// 22:57Hei! Jeg lurer på om du ikke kan lage et innlegg til hva jenter kan gi kjæresten sin? Jeg har enda ikke kjøpt julegave hos kjæresten min..! Jeg synes det er så utrolig vanskelig å finne på hva gutter blir glad for..
URL:

29.11.2014// 19:21annais

Anonym: jeg har laget et fra før, her:
http://annais.blogg.no/1416517449_julegaver_til_guttekj.html
URL: http://annais.blogg.no/

30.11.2014// 14:42

hits