hits
 • 23.11.2014
 • 21:00
 • jobbhelg + skjønne nyheter


  Denne helgen har gått så fort. Og det er veldig rart, i og med at jeg ikke har slettet mange timer med alkohol, eller lugget langstrak å vært fyllesyk. Jeg har nemlig hatt jobbhelg denne helga - og da burde vel tida gått saaaakte? Ja, dere hørte rett. Jobbhelg. Ikke bare kan blogging være en fulltidsjobb - men jobbhelg?! Det var langt i fra planalgt, men jeg ble så oppslukt av diverse innlegg til bloggen at jeg blei sittende hele lørdagskvelden. Heldigvis har jeg fått skvist inn litt veninnekos og kjærestekos også, det er viktig for at døgnet skal gå rundt!

  reklame


  sara happ lip scrub her ll smoke balm her 


  hydrating mask her ll bdb nordic her ll showgirl extra volumising mascara her 

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om noen nyheter hos Coverbrands! Jeg elsker når kjente merker som jeg liker godt, kommer med noe helt nytt. For eksempel når GHD lanserer en ny rettetang, eller Essie med en ny neglelakk-kolleksjon. Det er nesten som når Grandiosa kommer med en helt ny pizza, eller nå Frank Ocean slipper en helt ny mixtape!

  Over ser dere noen av nyhetene. Min favoritt er BDB Brow Pencil Nordic, det er en den samme brynsblyanten som før - bare litt lysere, for oss i norden. Vi er jo ofte litt lysere både i hår og hud, og denne er perfekt. Det gjør at man ikke trenger å være like forsiktig når man påfører farge på brynene! En annen favoritt er øyeskyggepaletten fra The Balm - perfekt størrelse og fargekombo. Ihvertfall for meg! Jeg bruker den lyse til å highlighte, den gråbeige til å ha helt ytterst på øyet, og den svarte som eyeliner. Love itt!

  De andre produktene er også utrolig gode. Leppeskrubben fra Sara Happ er et fantastisk produkt fra før, men den nye lukten - FY, jeg kunne spist hele boksen. Fuktighetsmasken fra Alexander Sprekenhus er geniaal, ihvertfall for meg med hår som trenger mye fuktighet. Maskaraen fra Barry M får jeg jo ikke et optimalt resultat med, i og med at jeg har vippeextensions. Men det er en god maskara som gir vippene en skikkelig volumboost! 


  - litt vanskelig å få til et bra resultatbilde av øyeskyggen siden jeg har på såppas lite..-

   

  Det er desverre ingen rabattkode i dag, men fortvil ikke - Coverbrands har en kampanje gående nå som gir 20% rabatt på all sminke. Den varer til 27.11, og dere finner den her ♥ Med andre ord er de aller fleste nyhetene i dette innlegget på 20% avslag akkurat nuh! Ha en super søndagskveld videre alle kjære!

  7 kommentarer

  Kine Borkmo - 23.11.2014 21:14
  Flink du er! Skulle gjerne hatt blogg som jobb sjæl, men det er lettere sagt enn gjort å få til gitt.. Haha. Ha en fin søndag, skjønning!
  Helene - 23.11.2014 22:49
  Plis, det blir litt mye reklame på bloggen nå.. coverbrands, jubkyard og nelly, det blir så kjedelig etterhvert. for min del blir det mindre troverdig jo mer reklame en blogger har på bloggen sin også. jeg skjønner at du har fri år og det er deilig å tjene mest mulig penger, men tenk litt på leserene dine også :)
  anonym - 24.11.2014 11:23
  Du er nydelig Anna! :) Har vært fast leser av bloggen din nå i maange år.

  Men savner litt mer "personlige innlegg", ikke nødvendigvis om dine dypeste hemmeligheter, men bare sånn at bloggen din blir litt mer personlig. Akkurat nå syns jeg det blir litt for mye reklame, og overfladisk om "jobben din" som blogger.
  Andrea - 24.11.2014 13:35
  Er det skimmer i øyeskyggepaletten? :)
  Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! - 24.11.2014 14:25
  Ønsker deg en flott uke! Forsøk å få litt fri nå.:)
  - 24.11.2014 16:45
  synes det er så morsomt når bloggere kaller bloggen for jobb, og sier de har hatt "jobbhelg" hvor de har sittet å jobbet med blogg innlegg hehee. no offence altså!! jeg har ikke blogg selv så kan ikke utale meg om det er mye arbeid eller ikke, men synes det er morsomt:) liker bloggen din veldig godt btw! håper ikke du tar kommentaren min ille, for var ikke ment slik!!!
  annais - 24.11.2014 18:31
  Andrea: ja!

  Skriv en kommentar