hits
 • 11.01.2015
 • 10:00
 • GUDDOMMELIGE NYHETER

  reklame

  Hva er egentlig bedre enn når favorittbutikkene dine starter å få inn nyheter på nyåret? Personlig elsker jeg bare når matbutikker tar inn nye produkter, så da kan dere jo tenke dere hvor glad jeg blir når jeg ser at Coverbrands har fått inn nyheter!   Jeg er egentlig ganske opptatt av hvordan sminke ser ut. Altså design, farger og materiale. Jeg husker faktisk at for noen år siden brukte jeg bare sminke med svart eller gull emballasje, så sminkemappen min skulle se fin ut! Hahah!

  Men, det viktigste er kvalitet. Da jeg så KIDE Cosmetics hos Coverbrands, var det kjærlighet ved første blikk! Har dere sett noe så flott? Dette er virkelig sminke med blikkfang! De legger veldig vekt på kvalitet, noe man virkelig ser. For å nevne noe inneholder sminken te-ekstrakt, vitamin A, C, E - og diamanter! Sminken legger seg veldig godt på huden, veldig naturlig, og på grunn av diamantene skal den gløde litt ekstra. Både solpudderet og shimmeret hadde jeg på meg i innlegget her om dagen, så her kan dere se hvordan det ble på meg. 

  solpudder her shimmer her
  Heey ladies! Mange som ble glade nå eller? Det ble ihvertfall jeg da jeg så at de hadde fått inn Victorias Secret. Selv bestillte jeg litt badetøy på Victorias Secret her om dagen, og den tollen og frakta som følger med er uaktuelt. Derfor er det jo helt fantastisk at man kan få kjøpt duftene her i Norge! 

  Fragrance Mist'en hadde jeg i veska mi på vorspiel i romjula, og da jeg sprayet meg litt, var det fort flere venninner som ville låne den! Victorias Secret har så mange gode dufter at det er vanskelig å velge bare en. Denne gangen valgte jeg ut en duft som egentlig er litt anneledes enn de søte, barnslige og fruktige duftene jeg vanligvis bruker - men jeg likte den veldig godt og synes det er gøy å prøve noe nytt. Jeg har også testet ut body butteret som har en mild og deilig duft av kirsebærorkidè og lilje. Inneholder shea- og jojobasmør som gir masse fuktighet - akkurat det den tørre vinterhuden min trenger :)

  fragrance mist her body butter her   Haha, dette må jo være paletten for meg at the moment? Den er nemlig designet som et førerkort på utsiden! Så kanskje jeg skal ta meg en kjøretur med mitt nye førerkort? Haha neida - men uansett - her får du mye for pengene! Paljetten inneholder blush, en øyeskygge, en highlighter og en mørkere øyeskygge som også kan brukes til liner. Utrolig smart! 

  førerkort-paletten fås kjøpt her (og i andre farger her)

  Så klart har jeg en rabattkode til dere! Den er ANNAJAN, og gir dere 15% rabatt på alt fra Victorias Secret og KIDE, og varer ut 15.01. ♥ Det er ikke hverdagskost med rabatt på så nye og eksklusive produkter, så dette er et lite unntak! Rabattkoden gjelder ikke på theBalm, men alle produktene er satt ned med 25% på kampanje akkurat nå! 

  4 kommentarer

  birgitte - 11.01.2015 11:27
  hei anna, du sa du kjøpte et malene birger deksel til iphone 6, hvis du ikke skal ha det, så vil jeg gjerne kjøpe!! utsolgt overalt.... hehe
  susannecasandra - 11.01.2015 13:11
  så gøy at du kommer med sånne gøye tips anna. hehe, ja frakta er ikke bare en ting på victoria secret si nett sie. jeg bestile en pjamas der får 1 år sia å den har enda ikke kommet frem. pluss de har trokke meg penger... hehe. jaja :P håper du får en fin dag videre ! <3
  - 11.01.2015 15:09
  Outfit today post maybe ?:)
  Nikita <3 - 11.01.2015 20:55
  Så fine :D

  Skriv en kommentar