hits
 • 27.01.2015
 • 14:21
 • RØDT KYSS

  reklame
  Jeg vet det har vært veldig populært med lepper i burgunder og lillatoner, og ikke minst over-tegnede lepper en stund nå. Selv synes jeg dette ser mega-corny ut, men det er bare min smak. Uansett - nå ser det ut som denne trenden fader litt ut - og gjett hva som ser ut til å bli en av de største makeup-trendene i 2015? Røde lepper, og svart liner. Denne trenden er vel egentlig tidløs, spør du meg. Marilyn Monroes signatur-look er nok kommet for å bli! 

  Men ved denne looken er det viktig å fokusere på hud også. Man vil jo gjerne ha en flawless, glødende hud. Over har jeg ikke redigert huden min, og bruker min faste foundation Glo Luxe. Siden jeg ville lage en partylook brukte jeg fargen "cafè", mens skal man kjøre en hverdagsslig look à Marilyn Monroe, kan en farge litt lysere enn hudtonen din være finere. Da får man den porselen-aktige huden. Over brukte jeg en lys rosa rouge + et duoshimmer som gir glød. På lokket legger jeg en tykk, rett strek helt ytterst på høyet (jeg pleier ikke å føre streken helt inn mot øyekroken).
  foundation her eyeliner her duo-shimmer her
     Selv liker jeg å variere mellom sterk, klar rødfarge - eller en mørkere rødfarge. Det finnes så sinnsykt mange fantastiske nyanser av rødt! På disse bildene brukte jeg en heller matt leppestift, med tidenes gloss over. Først og fremst - for en fantastisk lukt. Men en så kraftig, rød gloss over leppestiften gjør virkelig looken sexy. Love itt! Lipglossen har jeg i fargen "wow" og leppestiften i "juju".
  gloss her leppestift her rouge her 

  (case til rouge må kjøpes separat, her)


   

  Hva liker dere best? Røde lepper? Lilla/overlined lepper? Nude lepper? Eller naturlig?

  8 kommentarer

  Louise Bellingmo - 27.01.2015 14:24
  Så stilig! Elsker røde lepper! Akkurat nå har jeg dilla på knall rosa ^^ fint innlegg! Ha en fin dag videre <3
  - 27.01.2015 15:04
  Du klarer og gjøre reklame innlegg mye mer spennende enn andre bloggere. Det skal du få en tommel opp for Anna! Har lest bloggen din en del år nå og går aldri lei :-)

  Jeg liker røde lepper best!
  Stina Ueland - 27.01.2015 15:07
  Røde lepper er veldig pent :) Ha en fin dag videre!
  ELISE - 27.01.2015 15:08
  jeg liker veldig godt røde lepper og naturlige lepper :) er heelt enig i det du sier om over-tegnede lepper hahah!
  DIMAN DILIR - 27.01.2015 20:08
  så fin!
  malin - 27.01.2015 20:39
  Utrolig fin farge på deg! Ville også bare si at det er så utrolig morsomt å lese bloggen din nå om dagen, synes virkelig du har tatt deg opp og har blitt utrolig flink! :-) Stå på Anna!
  Kamilla Haaland - 27.01.2015 23:53
  Lekkert!!!
  Linda - 29.01.2015 16:13
  Elsker røde lepper på andre, jeg klarer ikke å gå med det selv. Velger heller en knallrosa. Selv elsker jeg nudelepper, det er tidløst, og elegant :)

  Skriv en kommentar