10.02.2015 - 20:30

BLOGGERBIL OG BESTSELGERE


reklame

Det er ikke alltid like lett å nettshoppe. Så klart, er du ute etter et spesifikt produkt - en spesiell jeans, eller foundation av et spesielt merke, da er det ikke særlig vanskelig. Men vil du ha noe nytt, men vet ikke helt hva? Slik er jeg. Og da elsker jeg når nettsider har egne kategorier med mest solgte produkter, rett og slett topplister! De fleste nettbutikkene jeg liker best har det, og jeg er alltid innom for å se hva andre kjøper mest. 

Dette har også Coverbrands - bestselgere! Og ikke bare har de denne geniale kategorien, men akkurat nå har de også 20% på alt! Her har de altså samlet de produktene som er bestselgere, og tilbudet varer ut uka. 

- Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter blandt bestselgerne -
Min absolutte favoritt!

Jeg tror jeg er over gjennomsnittet glad i duft, og med en god lukt er jeg solgt. Jeg fikk jo tidligere en mist fra Victorias Secret fra Coverbrands, og i dag fikk jeg en ny - denne er så god! Helt anneledes enn den forrige, og helt unik i lukta. Lukter faktisk akkurat som tittelen - champagne og jordbær. Fås kjøpt her

Ps: hva tror dere jeg har brukt som bakgrunn på dette bildet? Hahaha... Bilen min!! Blogger-bil, ass.Jeg har begynt å bruke litt spray-tan! Kun på bena da, for jeg synes det er så utrolig tungvindt å smøre selvbruning der. Og denne er absolutt en god spraytan og er veldig fornøyd med den. Veldig greit å slippe å tenke på skiller på hendene, siden det bare er å spraye! Fås kjøpt her.Så til småtteriet! Her finner dere blandt annet brynspudderet jeg bruker hver dag - fra BDB! Jeg har mitt i fargen taupe og jeg er frelst av dette. Shimmeret Mary-Lou Manizer er også mitt faste shimmer, som jeg bruker når jeg skal sminke meg litt ekstra. Da bruker jeg enten fingrene for å påføre, eller børsten fra Real Techniques. Perfekt til highlighting. 

Brynspudder fås kjøpt her

Shimmer fås kjøpt her

Børste fås kjøpt her.


Her ser dere shimmeret (og brynspudderet forsåvidt) brukt til hverdags. Da bruker jeg veldig lite, siden det er veldig godt pigmenter! Her har jeg litt i "v"en på overleppa, litt på underleppa, litt på kinnbena, og pittelitt i øyekroken. 

Dere finner bestselgerkampanjen her, og som sagt er det 20% på alle bestselgere ut uka. Kos dere ♥


the future life

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk
URL: http://thefuturelife.blogg.no

10.02.2015// 20:31Hanna Vennes

Takk for fine tips :-)

Må bare spørre, hvilken app bruker du for å få en slik ramme rundt bilder? Sett flere som har lagt ut slike, men har aldri spurt.
URL:

10.02.2015// 20:48Susanne Aa.

Kjempe bra produktanmeldelse! Liker at du har brukt litt mer tid på å få GODE bilder av produktene med en fin setting bak :) Fikk meg til å ville kjøpe bodyen misten, så den går rett i handlekorga! Ups O:)
URL:

10.02.2015// 20:48synne

Du burde prøve selvbruningen til bondi sands! Under 200-lappen og er helt fantastisk :)
URL:

10.02.2015// 20:54Malene Fredbo Sund

Kunne du skrevet et innlegg om hvordan sminke seg til mer fyldige/større/mer "plumpe" lepper? Har hatt veldig lyst til å kjøre en litt nedtonet versjon av det Kylie Jenner kjører (Det blir jo veldig kult og fint, men litt mye til hverdags tror jeg), men veldig usikker på produkt og utførelse :P
URL: http://malenesund.blogg.no

10.02.2015// 21:28frida

hvilken farge har du på bryns pudderet ditt?
URL:

11.02.2015// 15:29annais

frida: jeg har fargen taupe!
URL: http://annais.blogg.no/

11.02.2015// 15:31Tonje Råen

Hvordan redigerte du det nederste bildet av deg? Kjempefint!
URL:

13.02.2015// 11:12Mari Alena

Utrolig fint bilde! :)
URL: http://mari-alena.com

16.02.2015// 15:08Caroline

kan du anbefale en kost til brynpudder?
URL:

17.02.2015// 21:40annais

Caroline: selv bruker jeg brynskosten til BDB, og jeg synes den er veldig bra:)
URL: http://annais.blogg.no/

18.02.2015// 17:26Dina

Jeg bestilte Strawberries&Champange, og fikk den for en liten stund siden. Kanskje ett litt dumpt og "tullespørsmål", men var den gjennomsiktige korken med? Jeg bestilte den på Coverbrands.no der du bestilte din, men det var ikke med den gjennomsiktige korken noe som gjør at den lekker og blir vansklig å frakte med seg rundt som f. eks i gymbaggen. Håper på svar! ;) forresten digger bloggen din!! <33
URL:

19.02.2015// 19:28Hvordan redigerte du bildet?
URL:

25.02.2015// 10:21

hits