01.07.2015 - 13:16

UKENS SPØRSMÅL


Morsomt å lese svarene!! Kan du ha et seriøst innlegg en gang snart? Ta opp en ting du føler sterkt eller noe lignende? Hadde vært gøy å komme litt mer "innpå" deg og møte den litt personlige delen av Anna :D

Hei du! Jeg får helt vondt bare av å skrive dette - men så kjapt man skriver et personlig innlegg på bloggen, får man så latterlig mye hat. Det kan være om en samfunnsak du brenner for, eller om dine egne usikkerheter - og folk klikker virkelig mongo og blir utrolig slemme. Så nei - jeg skriver slike innlegg innimellom, men da skal det på en måte være noe jeg VIRKELIG vil si, for man må tåle så latterlig mye usaklig, slemme kommentarer

 

 Hvor mye tar du i hip thrust? :D

Jeg tar 50kg på "smith"-maskinen? Haha!

 

Er du og tuva venner??

Haha, altså la oss si det sånn - jeg hadde aldri dratt å shoppet og festet med noen jeg ikke var venn med?? Så ja, vi er venner for dere som spurte om det, haha! Vi har møttes en gang før på bloggtreff i Drammen, men av èn eller annen grunn føles det ut som jeg har kjent henne kjempelenge - hun er jo utrolig søt og utadvent jente <3

 

Hvor mye sparer man egentlig på disse "salgene" ? :p

Altså herregud noen blogglesere er virkelig ikke sanne. "INGEN RABATTKODE!?" når det ikke er rabattkode, og kommentarer som den over, når det er rabattkode. Jeg vet det kanskje ble mye bjeffing fra meg nå, men det er veldig vanskelig å la være når man får så ufattelig mye rart i kommentarfeltene, altså. Det er ditt valg om du vil bruke en rabattkode på 15%, og for å svare på spørsmålet ditt da; du sparer 15% ;)

 

Hvilken strl har du i wayfarerne dine? 50 eller 54 mm?

Som jeg nevnte sist innlegg vet jeg ikke størrelsen på wayfarerne mine, men er ganske sikker på at det er den største modellen

 

Har du hofter? just saying..

Nei!!! Jeg er født uten !!!!! 

 

Er typen din han som var med på sesong 1 av trekant? viss ikke ligner han sykt!

Hehe, nei det er ikke han :))

 

Kunne du anbefalt noen gode hvitviner?

Haha jeg kvier meg noe enormt for å si dette - men jeg har drukket meg litt lei på hvitvin, så jeg blander den gjerne ut med redbull eller burn når jeg er på vorspiel, hahaha........ Ikke hat meg!!! Men jeg drikker ren hvitvin til mat da, og da liker jeg Riesling Trocken!

 

Hei!! Er en gjeng som skal til Ios og har et lite spørsmål :-) Lurte på om du kunne fortelle litt om hvordan dere kom dere fra Santorini i Hellas og over til Ios? Tok dere båt? Og hvordan bestilte dere båtbilletter, på forhånd eller når dere kom ned? Var det stress/lang ventetid? Blir superglad for svar :-)

 Hei du! Vet du det husker jeg ikke... Men vi kjøpte jo charter da, så da er vel alt med? Tror nok det var det vi gjorde! Vi tok buss fra flyplassen som tok oss til båten, som tok oss til Ios. Bestilte alt gjennom Apollo :)


 

Har weekendbagen fra Malene Birger skulderreim? Ser ikke sånn ut på informasjonen på nelly, men ser sånn ut her?:)

Ja det har den! Heldigvis :D

 

Etter du har prøvd den grå tightsen på trening, kan du pliiiis oppdatere om den blir "våt" gjennom? Har nemlig en håpløs grå treningstights som ikke kan brukes om du svetter, for da ser det ut som du har tissa på deg....... Så plis oppdater!!!!

Jeg sprang 20x10 intervaller med den på, og jeg ble ikke svett igjennom tightsen. Når sant skal sies svetter ikke jeg veldig mye, men jeg svetter en god del når jeg springer. Så til meg fikk jeg ingen svette! Men altså, det er nok fult mulig å svette igjennom denne ja - om du svetter ufattelig mye, ville jeg nok brukt denne tightsen på mer rolige treninger, hehe:)

 

Wow! Så fantastisk bra du så ut på disse bildene!! Og kjolen var dødsfin :D jeg lurte på en ting - ser du for deg selv blogge til du får barn og familie, eller tenker du at en dag kommer du til å slutte?

Tuuusen takk!! <3 Altså når jeg får spørsmålet der fniser jeg litt og får lyst til å svare: "ERRU GÆRN", for jeg ser nok ikke for meg at jeg blir å blogge med barn og familie. Men samtidig ser det ikke ut som jeg blir lei av det med det første, så man skal vel aldri si aldri? Haha!

 

 Hvorfor har du så flekkete hud på noen bilder ?

Nei jeg er jo dødelig jeg også, og nå når jeg ikke airbrusher huden min lengre, kanskje derfor? Kanskje er jeg sykt dårlig til å sminke meg? Men heldig du da som har helt glatt hud uten flekker!

 

Hvordan går det med kjøringen din? Jeg fikk utrolig nok lappen i dag og gruer meg ekstremt til den første kjøreturen min alene. Kjører såpass at jeg klarte meg AKKURAT på oppkjøringen og fikk beskjed om å trene på enkelte ting, men så er jeg litt redd.

Det går fint! Man må bare kjøre maaasse etter oppkjøringa, selv om man er redd. Selv prøver jeg å unngå mye i midtbyen, det synes jeg enda er ekkelt - men kjørte dit sist i går så det går jo fint! Nå liker jeg å kjøre bil ganske godt, men er jo enkelte tidspunkt jeg lar være å trene foreksempel, for jeg vet jeg må kjøre hjem i rushtraffikk (som jeg synes er skummelt enda). Haha :D Men det blir nok bedre!

 


Hahaha du får så sykt mye rare spørsmål, men du svarer like bra på alt. Digger deg anna, blir aldri lei. Husker jeg helt tilfeldig kom over bloggen din for 6(!!!) år siden i 8. klasse. Jeg hadde aldri hørt om en blogg før, men har lest din fast siden da. Stå på og ha en fin sommer :-D
URL:

01.07.2015// 14:01annais

Anonym: haha wow da har du vært leser lenge!!!! hihi tusen takk fine kjære deg <3
URL: http://annais.blogg.no/

01.07.2015// 14:03Miriam

hahha jeg må le litt av enkelte svar fra deg, men jeg skjønner deg utrolig godt! Mange ut av spørsmålene er jo helt teit.. :p lol de som skriver de!
URL:

01.07.2015// 14:32Mary

Hei!

Jeg er en jente på 17 år, jeg har veldig lyst å lage meg blogg. Søstera mi har blogg, men hun har ikke fått så mange lesere og kommentarer. Hun har blogget i 1 år nå!

har du noen gode tips til hvordan man kan få flere lesere og kommentarer? :)
URL:

01.07.2015// 14:50Benedicte Jeanette

hehe du får veldig mange rar spørsmål som du må svarer på :p folk er teit til dags!
URL: http://Benedictebr.blogg.no

01.07.2015// 16:29jules

haha, "flekker på kroppen". noen har lite å gjøre
URL:

01.07.2015// 16:34Maren S. Helgemo - Negledesign og journalistikk

Du er så ærlig og rett frem - digger det!
URL: http://marenhelgemo.blogg.no

01.07.2015// 16:45Martha

Flekkete, ja. Håper du ikke tar det ille opp og får komplekser, for du ser jo helt vanlig ut i huden (hvis ikke er vi vel to som er "flekkete" da? ahhaah). FOLK as.
URL:

01.07.2015// 18:14Anniken

bra at du setter noen av leserne litt på plass, er sykt mange frekke og rare kommentarer du får, men synes du besvarer dem kjempe bra!☺️
URL:

01.07.2015// 18:16annais

Anniken: haha tusen takk<3
URL: http://annais.blogg.no/

01.07.2015// 20:17annais

Martha: FOLK ja! Haha, bra vi er flere da :-D
URL: http://annais.blogg.no/

01.07.2015// 20:59annais

Mary: hmm, det har jeg faktisk ikke. jeg var så heldig å starte å blogge da det var få i bloggverdenen, så har ikke trengt å "kjempe" meg opp på et høyere lesertall:-D heldig!
URL: http://annais.blogg.no/

01.07.2015// 20:59sandra

Hahaha jeg må bare le av noen av svarene dine ( og selvfølgelig de patetiske spørsmålene)!! Er så glad du har sluttet med den overdrevne airbrushen, du er så naturlig vakker at du ikke trenger det :D Og flekkete hud har du da absolutt ikke.. haha alt folk skal kommentere
URL:

01.07.2015// 21:57annais

sandra: tusen takk <3
URL: http://annais.blogg.no/

01.07.2015// 22:12Blande ut hvitvinen med redbull? Sykeste jeg har hørt!! Kan ikke i min villeste fantasi forestille meg at det smaker godt heller, haha.. Men man skal vel ikke slå det fast før man har prøvd...
URL:

01.07.2015// 22:57Mathilde

Haha, redbull og vin?!? Deeen var ny! Men feel ya da, jeg blander også alltid ut vinen min fordi jeg er så lei av den typiske "vinsmaken" - men prøv med brus som limefarris, sprite eller mozell - det smaker hvertfall kjempegodt :)
URL: http://mathildewh.blogg.no

01.07.2015// 23:16Therese

Hahaha, "Har du hofter" - hva slags spørsmål er det?? Noen folk ass! Men det er morsomt at du faktisk svarer på disse merkelige og usaklige spørsmålene, god underholdning :) Og jeg skjønner godt at du bjeffer til enkelte :P God natt <3
URL:

01.07.2015// 23:49Camilla

Herregud, jeg må le av spørsmålene du får!! Er det mulig!? hahah;D
URL: http://starry.blogg.no

02.07.2015// 11:32Må le av mange kommentarer og pleier å digge at du er så rett frem men herregud ro deg ned haha. Hun som spurte om flekker trengte liksom ikke å bli tråkket ned i avgrunnen.. Slapp av
URL:

02.07.2015// 11:53annais

Anonym: tråkket jeg henne ned i grunnen da? mener jeg kun skrev stygge ting om meg selv på svaret da men :)
URL: http://annais.blogg.no/

02.07.2015// 12:40Stine

Hei. Venter 2 neckline topper fra nelly. (Den du har på headeren)

Lurte på hva slags bh du bruker under?
URL:

02.07.2015// 20:48annais

Stine: jeg bruker vanlig stroppløs bh:)
URL: http://annais.blogg.no/

02.07.2015// 20:53Det e ikke mange blogga eg les daglig, men e innom bloggen din ganske ofte da. Grunnen til det e nettopp det at du svare rett fra levra og e mer "naturlig" enn alle andre overfladiske bloggera. Herregud eg elske det! you go girl
URL:

02.07.2015// 21:38Kamilla

Synes det er helt sykt at du får mange drittkommentarer! Er bare misunnelige nettroll.. Er sykt misunnelig på deg selv, du er jo så pen alltid! :-) er tydeligvis en stor forskjell på personligheter som leser bloggen din, for om man er oppdratt riktig, så sitter man ikke og slenger dritt til folk over nett.

Synes du er flink jeg, og jeg får alltid masse inspirasjon til alt muligrart når jeg leser bloggen dln. Keep up the good work :-)

Klem <3
URL:

03.07.2015// 09:22annais

Kamilla: aww, det var hyggelig av deg. gjrø jo nesten ikke noe å få noen slemme kommentarer når jeg får så mange fine som denne her for eksempel.!! tusen takk <3
URL: http://annais.blogg.no/

03.07.2015// 16:25Sandra Helen

Har du lappen? :)
URL: http://smette98

04.07.2015// 15:55annais

Sandra Helen: ja det har jeg :D
URL: http://annais.blogg.no/

04.07.2015// 16:40Hanne

Elsker sassy-Anna! Haters gotta hate. :-D
URL:

04.07.2015// 21:05hva bruker du på leppene dine på bildet i dette innlegget? :)
URL:

05.07.2015// 18:07Ida

Haha, veldig kule svar på noen av de spm! Uffamei, mye man skal forholde seg til av spørsmål og kritikk...
URL:

08.07.2015// 15:26Nina

sikkert mange dumme spørsmål, men syns du svarer litt frekt. Er jo sikkert en del som lurer på det de stilte deg så blir litt dumt å liksom "ehhh ja vi er venner ehhh hadde aldri gått ut med henne hvis ikke eehhh" kanskje de ikke har fulgt deg så lenge og ikke sett bilder av dere, så de SPØR. folk bare lurer og det er jo det en "spørsmålsrunde" så da syns jeg du skal svare ordentlig og ikke sånn er-du-dum-svar.
URL:

09.07.2015// 13:55annais

Nina: det er min blogg, min "spørsmålsrunde" så da synes jeg at jeg skal svare slik jeg selv vil (:

så klart skjønner jeg hva du mener, men blir du "lei deg" av måten jeg svarte på spørsmålet om Tuva, trenger man nok litt tykkere hud uansett.
URL: http://annais.blogg.no/

09.07.2015// 14:06Frekt du sku svare på noen spørsmål a gitt.......tøffa
URL:

09.07.2015// 15:53Nina

Nei, det var bare et eksempel :) men for all del, jeg bare sa det jeg mente.
URL:

09.07.2015// 17:53annais

Anonym: sjæl! du er ganske tøff bak anonymnavnet og ser jeg
URL: http://annais.blogg.no/

13.07.2015// 13:27

hits