hits
 • 19.07.2015
 • 11:00
 • NÅ ER DET LENGE SIDEN!

  annonse

  Hår! Det er det lenge vi har snakket om! Jeg er veldig opptatt av hår, særlig mitt eget. Etter jeg fikk tape-extensions ble jeg jo enda mer opptatt av det - av å pleie det riktig. Før jeg fikk tape brukte jeg alle mulige shampoer (så lenge de hadde god lukt, haha!) - mens nå må jeg holde meg til fuktighetsgivende shampoer. Uten særlig proteiner i. Jeg tenkte jeg skulle vise dere både shampo, balsam, tørrshampo og to oljer jeg bruker i håret mitt akkurat nå.


  1. TØRRSHAMPO

  Dere som ikke har oppdaget tørrshampo - jeg føler med dere.... For det er så genialt! Noen sprayer i fett hår, og håret er matt og nesten som nytt. Denne har ganske stor effekt og matter håret ganke mye, og jeg vil si at denne passer best til blondiner. Pulveret inni er nemlig ganske hvitt, og fjerner faktisk etterveksten min når jeg har denne i hodebunnen :-D Fås kjøpt HER.

  2. LEAVE IN SERUM

  Dette er et serum du har i vått hår, og som blir aktivert av varme fra føneren. Derfor bruker jeg ikke dette hver gang jeg dusjer, fordi jeg kun føner håret 1-2 ganger i uka - max. Men dette er et serum som tilfører fuktighet, beskytter håret gjennom dagen, og har en aldri så liten anti-frizz effekt! Fås kjøpt HER.

   

  3. SHAMPO

  Jeg har i ett år brukt Joico's Moisture-serie, som har passet veldig bra til mitt hår. Men jeg føler at håret "mettes" når man bruker samme produkt for lenge, så nå har jeg gått over til Joico Smooth Cure Shampoo! Det er litt samme greia - gir fuktighet, gjør det glansfullt og mer medgjørlig. Men! Denne er sulfat-fri! Det er kjempeviktig, og ikke minst mye bedre for håret! Fås kjøpt HER.

  4. BALSAM

  Her bruker jeg balsam av samme serie. Også uten sulfat. Fås kjøpt HER.
  OLJER

  I det siste har jeg fått prøvd to forskjellige oljer til håret! Den hvite oljen er for slitte tupper. Det sies jo at man ikke kan gjøre noe med slitte tupper bortsett fra å klippe de av, men dette produktet skal jeg uansett bruke opp! Jeg hater å klippe meg, så da er det verdt et forsøk. Inneholder ikke parabener og sulfater. Nå har jeg jo ikke fått prøvd denne lengre enn 2 uker, så kan ikke akkurat "annmelde" det så veldig grundig for dere. Men det kan påføres i både tørt og vått hår, og skal ikke vaskes ut :-D Fås kjøpt HER.

  Den andre, litt mindre flasken, er en olje du skal ha i hodebunnen, for å få håret til å vokse litt fortere! Denne har jeg jo nevnt litt på bloggen før, og har fått prøve i noen måneders tid nå. Nå har jo jeg i extensions og får ikke sett så mye av hvordan mitt eget hår vokser, men jeg merker i hvertfall at babyhårene mine har blitt lengre! Fås kjøpt HER.


  Nå er det lenge siden jeg har hatt rabattkode, så da tenker jeg noen blir glade for at jeg har en i dag? Hihi! Rabattkoden AE19 gir dere 20% rabatt på alle hårprodukter unntatt salgsvarer/ghd og varer til og med 22.07.15. <3

  0 kommentarer

  Skriv en kommentar