hits
 • 28.07.2015
 • 11:59
 • UKENS SPØRSMÅL

  Liker bloggen din og har lest den i flere år, men synest du virker så "angripende"/forsvarende i det siste? Håper ikke at de negative kommentarene går inn på deg, for du virker som en fantastisk person, og er vertfall helt nydelig. Kanskje du skal stenge kommentarfeltet?

  Tusen takk! :) De negative kommentarene går absolutt ikke inn på meg! Og jeg kommer aaaldri til å stenge kommentarfeltet :) Men jeg synes at når feige folk sitter å kommenterer usaklig dritt til meg, hvorfor i alle dager skal jeg ikke få svare tilbake? Jeg synes det er kjempegreier å være frekk tilbake. For helt ærlig, så har jeg merket at det har blitt mindre dritt etter jeg startet å svare litt tilbake. For da vet de at jeg ikke bare sitter der og "mottar", men at de jammen skal få huden full tilbake sjæl *neida* (joda) neida. Men det er noe jeg prøver å få mange blogglesere her ute til å forstå - ta en rask titt på deg selv, før du skriver den kommentaren om at håret mitt er slitt eller at jeg har en kvise i panna. Eller kanskje at jeg har lagt på meg, eller at jeg burde trene mer rumpe. For du er garantert ikke noe bedre selv der du sitter! (Nå mener jeg ikke du som skrev denne kommentaren altså!!) Men seriøst da! Er det ikke litt ironisk at de aller fleste som legger igjen en slem kommentar, sitter mest sansynlig med flisete tupper, en flekk på skjorta, brunkrem i kragen og hånda ned i cheesedoodles-posen, mens de pirker og klager på at en blogger har en kvise?

  Dette ble et veldig langt svar, men det er noe jeg virkelig vil få flere til å forstå. Det gjelder ikke bare bloggkommentar-tilfellet, men generellt i livet. Se på deg selv før du kritiserer andre :-)


  Passet bra med en throwback, til da noen chics mente jeg hadde blitt tjukk

   

  Skal du gå på skole til høsten?

  Det skal jeg! Jeg skal gå årstudium i medievitenskap

   

  Neimen - er du ikke på Roots? x)

  Hehe, mange som lurte på dette - kanskje blogglesere fra Brønnøysund? Nei jeg var ikke på Rootsfestivalen i år (en festival i Br.sund). Jeg hadde nettopp kommet hjem fra København, og synes det ble litt langt å reise for bare noen dager. I tillegg var jeg litt lei av fyll og fanteri, og da lønner IKKE Rootsfestival seg, for det er den største fyllefesten som finnes, haha! Men det er UTROLIG gøy. Neste år vil jeg igjen, å feste i Brønnøysund er virkelig noe eget

   

   I dag er det 22 juli. Vi vil aldri glemme! <3 Hvordan er ditt forhold til denne dagen?

  Jeg har et blandet forhold til denne dagen - jeg hater hva som skjedde med alle de uskyldige ofrene, og får en voldsom trang til å gråte bare jeg tenker på det - men jeg elsker det samholdet, og måten vi i Norge taklet denne dagen på. <3

   

  Kan ikke du ta noen bilder underveis i treningen også? :) elsker at du ikke er så alvorlig, og kan innrømme at du fks var lat på trening.

  Hehe, jeg har virkelig prøvd å tatt med kamera for å tatt noen bilder, men jeg klarer det bare ikke. Jeg er egentlig en lite klein person, men akkurat der har jeg en sperre. Jeg får det bare ikke til, der går min grense desverre, haha..

   

  Skal kjøpe leilighet i trondheim, hvor vil du anbefale å kjøpe da? mest populære område? :-)

  Selv synes jeg Singsaker og Solsiden er de desidert fine og beste plassene i Trondheim. De kan sammenlignes med Frogner og Tjuvholmen! Så ja, ganske dyrt da - men selv håper jeg å bo på Solsiden etterhvert :)

   

  Hvor er bagen fra? ;)

  Den er fra Marlene Birger!

   

  hvor kjøpte du bagen? og går den som håndbagasje på fly, tror du? :)

  Jeg kjøpte den på Nelly, HER - og nei det gjør den ikke.. Tror faktisk jeg sjekket! /adlink  Hei, Anna! Jeg lurer på en ting,, hva er ditt syn på merkeklær osv i det siste? Jeg har lagt merke til at i det siste så har du ikke (ihvertfall ikke på bilder på bloggen) sånn typiske merkeklær og sko. Som for eksempel reebok originals sko, michael kors veske, wr.up bukser, nike air max joggesko osvosv. (Slik som alle har). Hva er ditt synspunkt på det? Liker du ikke de merkene eller liker du de ikke fordi alle andre har de?Forresten jeg la jo merke til den suuuper fine lommeboken du kjøpte til 4000,- fra Yves Saint Laurent.

  Hmm.. Nå vil jeg vel egentlig ikke kalle Reebok og Nike "merkeklær", men! De to skoene bruker jeg ikke fordi jeg rett og slett ikke synes de er så veldig fine. Jeg kjøper klær etter hva jeg synes er fint, men når det kommer til tilbehør som klokker og vesker bruker jeg ofte litt mer penger, og ofte mer "merker" (det hørtes kult ut å si.......). Jeg synes en god blanding er fint - men alt i alt så bryr jeg meg mest om det er fint eller ikke :-)

   

  hvor er det egentlig du spiser den pizzaen? lurer fordi jeg skal til Trondheim snart og blir veldig glad for svar!<3

  Pizzaen dere ofte ser her på bloggen er fra Una!

   

  Kan du lage et innlegg hvor du anbefaler bøker? :D Topp 10 eller topp 5 eller noe i den dur- bøker du har lest og vil anbefale videre til leserne dine? :)) Kanskje skrive kort om hva bøkene handler om? Siden det ser ut som du leser en del liksom. Det hadde vært amazing :) 

  Oi! Jeg er glad i å lese, men etter jeg har lest en bok så glemmer jeg den ganske fort. Det eneste jeg har å anbefale er Boktyven! Den leste jeg leeeenge før filmen kom ut, og grein virkelig i flere dager. Den er så utrolig bra selv om starten er litt vanskelig. Den er også ganske så tykk, men det er virkelig den beste boken jeg noen sinner har lest. 

   

  Skal du flytte?

  Niks! Jeg eeelsker å bo hjemme :D

   

  Hvordan har du stylet håret ditt der du har på deg hatten? Er det slik håret ditt er naturlig eller hva har du gjort for å få det slik? Det var kjempe kult!! =D

  Tusen takk! Her har jeg bare sovet med håret i flette!

   

  Har vippene holdt så bra??? Hvem har satt dem på til deg?

  Mange som lurte på vippene mine nå sist jeg satte på, og Eva-Lill har hatt ferie så derfor har jeg måtte gått til noen andre! Jeg var på BeautyLine, og hun var veldig flink - men jeg fikk ikke heeeelt det samme resultatet som jeg får hos Eva-Lill. Vippene var litt for tynne for min smak og kunne bli litt "gjennomsiktig" når man så meg fra siden, men hun var veldig flink!

  Så sinnsykt heldig du er med dine vippe Extensions, jeg må fylle på hver 3-4 uke hvis ikke ser det ut som en slagmark av øyenvipper i alle retninger og punkter der det ikke er noen extension.. Smører du noe på eller hvordan fantastisk triks er det du kan som ingen har fortalt meg? :)

  Oi! Da ville jeg rett og slett byttet vippestylist, for 3 uker er veeeeldig lite spør du meg.... Jeg grer vippene mine hver dag, slik at de ikke roter seg rundt i hverandre! Det er det eneste tipset jeg har, hehe!

  25 kommentarer

  Camilla - 28.07.2015 12:35
  Helt enig i hva du skrev om slemme kommentarer! Har et spørsmål; skal du flytte i egen leilighet når du starter å studere?:)
  annais - 28.07.2015 12:43
  Camilla: nei det skal jeg ikke:) skal bo hjemme!
  Anniken - 28.07.2015 12:45
  Du virker litt delt når det kommer til din egen størrelse. Du blir tydeligvis fornermet når noen kommenterer at du har lagt på deg, når du for litt siden sa at det var målet. Jeg viser til den gangen faren din hadde ment på at du hadde blitt en smule slankere - og dette var noe du ikke var tilfreds med. Derfor må du make ur mind up på hva du ser på som et komplemang. Jeg har tidligere kommentert at du er blitt mer formfull - fordi det er fakta og jeg trodde det var det du ønsket. Du er på ingen måte tjukk eller tynn - du er sånn midt imellom. Men du må face the facts at du har lagt på deg en god del de siste to årene. Og en siste ting: nei du kan ikke putte i deg alt mulig uten at det har innvirkning på din størrelse, du kunne men du kan ikke.
  Sara - 28.07.2015 13:23
  Hvor kjøper du de croptop singletene? De er sykt fine!
  V - 28.07.2015 15:01
  anniken: hvorfor bryr du deg så ekstremt mye om kroppen til en annen person? Uansett om hun er tynn, tjukk.0, blitt slankere, lagt på seg eller hva det nå måtte være, så er da ikke dette din sak? Tenk på din egen kropp istedenfor å kommentere andre sin, når du ikke har noe med det å gjøre i det hele tatt:)
  Nikita <3 - 28.07.2015 15:50
  Fine svar :D
  Julie - 28.07.2015 15:52
  Anniken: hva med og heller fortelle Anna at hun har en fin kropp hvis det er det budskapet du ønsker å få frem i stedet for å fortelle hun at hun er tynn, tjukk, formfull eller whatever. Da kan man fort treffe et sårt punkt og det gjelder vel de fleste. Plutselig har kommentaren du mente godt fått motsatt virkning. Når det kommer til delte meninger må jeg si at det er veldig forståelig i og med at eget syn på egen kropp kan endre seg mye på to år for veldig mange. Så ja, det kan være sårende og bli fortalt at man har lagt på seg eller er for tynn. Jeg mener bare at man ikke nødvendigvis trenger å påpeke HVA som er så fint med en kropp, men heller kommentere at den er fin om det er det man ønsker å få frem.

  Anna: gjennom alle årene jeg har lest bloggen din vil jeg si at du ser like smashing ut som før. #1-blogger gjennom tidene!!!
  Jeanette - 28.07.2015 16:59
  Do you post also a blogpost today in the evening?:-)

  Because I love your site! And I miss the regulary outift, beauty ... posts :(
  Anniken - 28.07.2015 17:24
  Julie: Du har vel egentlig veldig rett! Jeg bør vel egentlig ikke påpeke hvordan noen ser ut sånn generelt når det kommer til kropp.

  Anna, du er svært vakker!
  Marthe S - 28.07.2015 18:49
  Hvor er de øredobbene på det nederste bildet fra? :-)
  Linnéa - 28.07.2015 21:45
  Haha, jeg leser faktisk boktyven akkurat nå! Kjekt å vite at du likte den, jeg syns ikke den var vanskelig i begynnelsen, det eneste er vel skrivestilen med fet og midtstilt tekst rundt omkring. Gleder meg til resten nå (tross gråte-innrømmelsen din)! Hvis du leser en bok senere kan du jo skrive et innlegg om du husker det, så kan du jo se tilbake og selv huske boken litt bedre? :)

  Når det kommer til at du snakker tilbake til de som kommenterer negativt... er ikke det en del av sjarmen din da? Din humoristiske sans kommer i hvert fall fram der, spesielt da du nevnte camel-toe! ;) (elsker det altså!)
  - 29.07.2015 12:59
  Kunne du tenke deg å bytte blogg-platform? Til stylista, UB eller eget domene? Føler du er den eneste av de jeg har lest i mange år som har holdt deg til blogg.no.
  Marlene Nilsen - 29.07.2015 13:35
  Du ser så smashing ut :D
  - 29.07.2015 13:50
  Hei! Har du noen tips til gode, lys rosa/nude-neglelakker som dekker godt? Det er så fint, men også så pain når man må legge 3-4 lag for at det skal se bra ut:-(
  annais - 29.07.2015 14:12
  Julie: <3
  - 29.07.2015 14:16
  Herlig!!
  nodi - 29.07.2015 16:32
  SKAL DU STUDERE VED NTNU :) stå på. Digger deg veldig
  J - 29.07.2015 20:31
  Så gøy at du skal studere årsstudium i medievitenskap på NTNU! Det skal nemlig jeg også :) Kanskje vi sees! :)
  Julie - 29.07.2015 22:53
  By Malene Birger veska (den største) går som håndbagasje på fly :) Reist med 6 forskjellige fly i sommer, og den er innafor målene, må bare være mindre enn 7 kg. Min var 10 kg, og ingen veier den :)))
  karoline - 31.07.2015 12:49
  hvor lenge varet vippeextensions hvis man lar vær å pirke?? pliis svar
  Eli SR - 31.07.2015 20:18
  Jeg er nettopp ferdig med årsstudium i medievitenskap på NTNU, det er mange flinke forelesere der, og ganske interessante fag (særlig MV2010!) Jeg tok fagene bare for å komme inn på et masterstudie, men endte opp med å like det mye bedre enn jeg hadde trodd. Og et lite insidertips: den deleksamenen i MV1010 som er kunnskapsprøve er vanskeligere enn de fleste tror, og det lønner seg å ha god oversikt over kompendieartikler (som mange ikke bryr seg om så tidlig i semesteret). Lykke til :)
  annais - 03.08.2015 11:29
  karoline: hmm, jeg "pirker" ikke og de varer i 4-5 uker
  Amalie - 09.08.2015 00:46
  Hvilke sko pleier du å bruke når du er ute på byen/fester? Mener å ha lest at du ikke pleier å bruke hæler, stemmer det? Trenger litt tips selv, siden jeg er så dårlig i å gå i hæler enda :)
  Lovise - 16.08.2015 10:12
  Går det an å bruke eyeliner selvom man han vippe extentions?
  annais - 16.08.2015 17:32
  Lovise: ja det gjør det!

  Skriv en kommentar