hits
 • 19.08.2015
 • 15:00
 • UKENS SPØRSMÅL

  Du kan jo blant annet blogge om ulike tips til sunne middagsretter eller andre sunne matretter/snacks, eller om de ulike øvelsene du trener når du er på trening! :)

  Hihi, jeg må se an akkurat den.. Dere vet jo litt om at å blogge om sunn mat og "sunnifisere" ting ikke er min greie, så da kommer det litt unaturlig for meg å skrive om det.. Men ja du kan lese litt om hvilke øvelser jeg gjør i spørsmålene som kommer under her! :)

   

  Er ikke fadderuke for de som skal på Universitetet? Trodde du skulle ta friår?

  Fadderuke er for de som skal studere (trenger ikke nødvendigvis være på Universitetet). Men nei, jeg har nettopp hatt et friår og starter nå på et årsstudium på Universitetet.

   

  Hva ga du i dåpsgave?

  Hehe, jeg ga en eventyrbok til minstemann Kåre, og en gigantisk Lego til Otto. Handler om å være kul tante!

   

  Jeg lurte på om du kunne si litt om det kurset du gikk på for å jobbe som frivillig (var det med røde kors?) og om du faktisk begynte å jobbe? Vurderer å gjøre det samme, men hadde vært fint om du kunne fortelle litt om dine erfaringer?

  I og med at jeg ikke ble ferdig med kursene før sommeren og måtte vente på å få lappen, har jeg kun vært ute èn gang på besøk. Men nå som sommerferien er over og fadderuka gir seg skal jeg state på igjen. Om du vurderer å gjøre det samme anbefaler jeg deg det på det sterkeste. I og med at det er frivillig er det bare å droppe ut når som helst - det at du prøver deg bare er jo en fin ting. Do it!

   

  kan du lage et innlegg med funfacts om melis?

  Hehe, Melis er den sprøeste, merkeligste hunden man kan tenke seg - så kanskje det! I og med at jeg har hatt hun i 7 år nå er alle de sprø tingene hennes blitt til en vane, men skal se hva jeg får til.  Hva skal du studere?:-) du har ikke fortalt det enda..

  Jo, det har jeg fortalt - men for all del kan jeg si det igjen: jeg skal gå medievitenskap

   

   Kunne du tatt med i ukens spm hva man blir/hvor man kan jobbe når du er ferdig med utdannelsen din?

  I og med at jeg bare går et årsstudium blir jeg ikke annet enn noen studiepoeng rikere. Så jeg kan nok ikke begynne å jobbe med noe særlig etter jeg er ferdig med ett år, noe jeg ikke kunne tenkt meg uansett!

   

  Hei, jeg har vipper i 9mm innerst og 11mm ytterst av øyet, men savner den skikkelige dådyr-øyne. Har du 14mm over hele øyet?

  Hei du! Hehe, nei jeg har nok både 9, 10, 11, 12, 13 og 14 på øyet mitt. Det må man nesten ha innerst og ytterst, hvis ikke hadde det nok sett litt rart ut, hehe :-D

    

  Hei! Jeg skal reise på ferie veldig snart, og reiser med Wallikan-bagen fra Malene. Sendte du den som bagasje eller håndbagasje da du var i København? Jeg er redd for at den skal bli ødelagt som bagasje, og for stor for å sende som håndbagasje.. :)

  Hei du! Jeg brukte ikke den som håndbagasje. Det er kommet en slik "måler" for håndbagasje på flyplassene nå, og jeg prøvde å putte baggen oppi der, men den var ganke så for stor.. Men så var det en bloggleser som var veldig påståelig på at Wallikan-bagen gikk som håndbaggasje, men jeg mener den ikke går da, haha!

   

  Jeg lurte på om du bruker noen selvbruning til ansiktet? Isåfall hvordan? Klem

  Hei! Akkurat nå har jeg ikke brukt selvbruning på noen måneder. Siden det er sommer! Så nå er jeg bare solbrun (i den grad det er mulig). Men ellers bruker jeg St. Tropez mousse i ansiktet!

   

  Skjønner ikke hvorfor du synes det er så ekkelt å ikke vaske håret på en uke? Det er faktisk utrolig sunt for håret. Herrefred

  Jeg finner det ekkelt fordi jeg liker å vaske håret mitt minst to ganger i uka. Men om du liker å vaske håret 4 ganger i måneden så er det helt greit for meg

   

  Hvordan krøllet du håret ditt? Var dødsfint! 

  Jeg har krøllet det med en krølltang/stav jeg kjøpte på ebay for leeeenge siden! Tusen takk <3


   

  Hva er legday?

  Legday er "ben-dag" på norsk, og er en dag (eller treningsøkt, da) hvor man kun trener bein!

   

  kan du skrive hva/hvilke øvelser du gjør når du har leg day?:D

  Det kan jeg! Det er to øvelser jeg "må" gjøre for å si meg fornøyd, og det er hip thrust (3 sett med 60 kg, 12 repetisjoner) og bulgarske utfall (3 sett på hver fot med mellom 16kg og 20kg). Ellers tar jeg litt beinpress med èn fot, markløft eller squats. Men jeg haaaaater disse øvelsene, og gjør helst øvelser som egentlig går bare på rumpa. Jeg er så svak i lårene, og synes lårene mine er fine nok fra før - derfor unngår jeg å trene det, haha :D

    

  Hvilke sko pleier du å bruke når du er ute på byen/fester? Mener å ha lest at du ikke pleier å bruke hæler, stemmer det? Trenger litt tips selv, siden jeg er så dårlig i å gå i hæler enda :)

  Det stemmer at jeg ikke bruker særlig med hæler. Selv om jeg har dødsmange, haha! Jeg prøver å bli flinkere til det, men når jeg skal ut på byen så vil jeg ha det ordentlig gøy. Mye heller ha det skikkelig funny enn å se skikkelig bra ut. Og det er ikke lett å danse rundt på tynne hæler, og jeg er heller ikke spesielt god å gå i det. Og en dame som ikke kan å gå i hæler er så usexy, haha! Uansett, til spørsmålet ditt. Før gikk jeg faktisk i converse nesten hver gang, hahah.... Nå er jeg litt flau over det, men jeg ga faktisk helt faen å gikk i hvite converse til de flotteste kjoler. Nå bruker jeg som oftest lave ballerinasko eller hvite sneakers!

   

  Herreguuuuuud du har så fint hår! Krøller du det, eller gjør du noe spess med det? Er så fiiint

  Ååå så koselig! Vet du akkurat nå om dagen sover jeg bare med fletter, så gjør jeg ikke noe mer med det.. Jeg har verdens diggeste extensions akkurat nå, som er kjempemykt og deilig. Derfor benytter jeg sjangsen til å ha naturlige krøller hver dag!  19 kommentarer

  Marita - 19.08.2015 18:31
  Forhåndsviser kommentar

  Kan ikke du fylle ut denne? Hadde vært gøy å lese! 👍🏼😄👏🏼

  I familien er jeg:

  I vennegjengen er jeg:

  På jobb er jeg:

  På McDonalds er jeg:

  I telefonen er jeg:

  På melding er jeg:

  På Tinder er jeg:

  På Facebook er jeg:

  På bursdager er jeg:

  Om morgenen er jeg:

  På fest er jeg:

  På vors er jeg:

  På naschpiel er jeg:

  På byen er jeg:

  På snapchat er jeg:

  På tivoli er jeg:

  På treningsstudio er jeg:

  Hjemme alene er jeg:

  I diskusjoner er jeg:

  Som overnattingsgjest er jeg:

  Bak rattet er jeg:

  Når jeg pynter meg:

  Når jeg kjeder meg:
  Julieeee - 19.08.2015 19:43
  Fine svar :)
  Melanie - 19.08.2015 19:48
  you are my favourite blogger!

  1. you are beautiful

  2. i love your style, that gives me inspiration and because of you Im also a big fan of the shopping-site nelly.com :-)

  3. it makes me happy to read your blogposts (I translated with the google translator, to unterstand your language because Im from Munich, thats in Germany :-) and Im a girl haha)

  And sorry for my bad englisch :D haha and I read your blog since 2 years, everyday ☺️

  Have a nice evening :*
  Mari - 19.08.2015 20:01
  Hahh bare så du vet det så er det ryggen du styrker ved markløft..:)
  sunniva - 19.08.2015 21:16
  mari: det e minst like mye bakside lår/rumpe som rygg du trene ved markløft. rumpen ska presses inn når du går opp med strak rygg;-)
  - 19.08.2015 21:29
  Hva vil du bli? Liksom etter bloggen?
  Sanna - 19.08.2015 23:59
  Hvilke typer fletter sover du med om natten?<3
  Jenny Marie - 20.08.2015 00:35
  Siden du liker rumpeøvelser (som jeg gjetter de fleste jenter gjør) så har jeg 2 stk som fungerer utrolig bra! Jeg suuuuger på å forklare, så sendte deg heller en mail som beskriver bedre, haha.
  ELLAINE - 20.08.2015 13:16
  Hvordan tar du bildene dine?

  Med et stativ eller som tar bildene?
  annais - 20.08.2015 15:22
  Mari: hahh:P
  annais - 20.08.2015 15:22
  Melanie: thank you!:)
  Julie Meland - 20.08.2015 22:40
  Ble det eventyrbok altså :D
  annais - 21.08.2015 00:48
  Julie Meland: hahah ja tusen takk for tipset!<333
  Mari - 21.08.2015 15:13
  herlighet du e kongeee
  Anonym - 21.08.2015 20:11
  Hvor kjøpte du kjolen på bilde? :)
  - 22.08.2015 18:44
  Var vg3 stress og mye vanskelige enn vg1 og vg2 på medier og kommunikasjon?
  Andrea - 26.08.2015 16:32
  Hvilke extensions bruker du nå? :-) de er så fine, har lyst på selv!
  Mathea - 26.08.2015 19:50
  Hei! Når du skriver 25 kg, er det stangen på 20 kg + 5 kg ekstra i vekter eller stang + 25 kg i vekter? Syns det er interessant å høre om treningen din siden du ser så bra ut, men samtidig virker å ha et veldig avslappet forhold til det:)
  annais - 26.08.2015 19:54
  Mathea: Hei! jeg skrev feil først, det skal stå 60 kg :D siden jeg bruker "smith" maskinen veier ikke stanga noe særlig, så jeg har på melom 20/25kg på hver side av stanga :D

  Skriv en kommentar