hits
 • 16.08.2015
 • 11:00
 • BACK 2 SCHOOL

  reklame

  Da er jeg halvveis i fadderuka, og offesiell skolestart nærmer seg. Jeg gleder meg! Som dere kanskje husker fra sist jeg gikk på skole - som nå er 1 år siden, er jeg et gedigent sovedyr. Så for meg er det helt nødvendig å ha en kjapp make-up rutine på skoledager. Noen få produkter som får meg til å se fresh ut, men ikke tar for lang tid. I og med at jeg har vippeextensions sparer jeg jo mye tid på det, men tenkte å vise dere min skolesminke! Det jeg bruker hver dag er foundation, solpudder og øyebrynspenn. Og har jeg ekstra god tid tar jeg på concealer, og kanskje til og med litt leppestift! Jeg liker ikke å sminke meg slik at jeg blir til det ugjenkjennelige, bare legge på litt ekstra av det som allerede er der. 


  Her ser dere alle produktene på  GLO LUXE FOUNDATION: Fås kjøpt her

  Dette er min faste foundation, og har vært det i ett år nå. Jeg bruker både fargen "cafè" og "tahini", men nå som sommeren har vært grå og jeg ikke har blitt så brun - bruker jeg enda "tahini", som er den lyseste. Jeg påfører med børste, i og med at den kan bli litt for oljete å påføre med hendene.

  BARE MINERALS CONCEALER: Fås kjøpt her

  Denne concealeren har jeg i fargen "medium".Den har en god, kremete konsistens og 20 i solfaktor, som passer bra nå - i og med at det faktisk er litt sol om dagen. Viktig å passe på huden!

  PAUL AND JOE LEPPESTIFT: Fås kjøpt her 

  Åh, leppestiftene fra Paul and Joe! Jeg er forelsket! Jeg har jo en leppestift/lipsyl fra før, men denne gangen prøve jeg meg på en deilig ferskenfarge. Den er perfekt! Det er fargen "106 guava". Leppestift-case følger ikke med, men fås kjøpt her i alle mulige, søte varianter. Jeg har nummer 022.

   

  BAHAMA MAMA SOLPUDDER: Fås kjøpt her

  Hehe, kanskje ikke noe sjokk? Dette er mitt hel-års-solpudder, selv om det er ganske mørkt. Veldig lett å dosere hvor mye farge man vil ha! Bruker dette i hele annsiktet og på halsen, og noen ganger på brystet også.

    

  BRYNSPENSEL FRA BDB: Fås kjøpt her

  Haha, kanskje ikke så overasskende denne heller!? Når jeg først finner noen produkter jeg liker, gir jeg ikke slipp med det første. BDB sin brynspenn er også et av sminkeproduktene jeg har brukt lengst. Elsker den!

  Det blir ingen rabattkode idag, og det er fordi Coverbrands allerede har sminkekampanje! Du får nemlig -20% på all sminke nå! Men det avsluttes imorgen (mandag), så vær kjapp :-)

  3 kommentarer

  Diman Dilir - 16.08.2015 11:53
  så fin!
  - 16.08.2015 12:25
  Hva skal du studere?:-) du har ikke fortalt det enda..
  Stine - 16.08.2015 16:43
  Har du mange 8-forelesninger? Det som er litt deilig med universitetet er at man som regel ikke starter tidlig hver dag. Anbefaler deg å søke opp "kjøp og salg av pensumbøker NTNU" eller noe i den duren på facebook. Mange som selger neste nye bøker til ca halv pris, og det er veldig deilig :) Lykke til på Dragvoll! Jeg trives veldig godt der, selv om det kan være litt vanskelig å finne frem i starten.

  Skriv en kommentar