hits
 • 30.08.2015
 • 13:07
 • BRUN ÅRET RUND

  annonse

  Det er ingen hemmelighet at jeg liker å være brun året rundt. Ikke "kommet rett hjem fra syden"-brun, for å være alt for brun på vinteren er jo ikke særlig pent. Men jeg liker uansett å ha litt farge, og så flink som jeg er har jeg kuttet veeeldig ned på solarium. Nå om dagen tar jeg bare sol rundt èn gang i mnd, og resten av brunfargen kommer fra badet mitt her hjemme! Haha, her er min guide til å holde seg brun året rundt - på en sunn måte!
  1. SKRUBB! Nesten det viktigste med hele prosessen, haha! Lurt å skrubbe kroppen både før man tar på selvbruning, og etter et par dager når man skal fjerne selvbruningen. Denne er min nye favoritt. Gjør jobben sin ordentlig, og lukter deilig. Navnet sier sitt - for det er en skrubb med masse korn i, så den river litt ordentlig i huden. Fås kjøpt her.

  2. SPRAYTAN! Dere vet jo kanskje at jeg bruker selvbruningsmousse i ansikt og overkropp, men på bena og andre store overflater bruker jeg spraytan når det trengs. Det er såå lettvint! Før jeg skal ut sprayer jeg over bena, armene og kanskje ryggen om jeg skal ha på en stroppløs kjole. Denne er fra Sunspa og er èn av mange varianter de har. Som dere ser har jeg den i fargen "chocolate", den er litt mørkere enn alle de andre. Min fås kjøpt her.

  3. FUKTIGHETSKREM! Dette gjelder jo ikke bare selvbruning, men huden året rundt. Jeg er avhengig av fuktighetskrem både om sommer og vinter, og da er denne rosa, søte dingsen med det deilige designet min nyeste i samlinga. Denne lukter så søtt som den ser ut, candy! Fås kjøpt her.  Nå er det rabattkodetid igjen, og koden er AEA30, og gir dere 30% på alle produkter til kroppen! Den er gyldig ut 03.09, og gjelder ikke salgsvarer. 

  4 kommentarer

  Camilla - 30.08.2015 15:53
  Tror jeg må kjøpe med slikt så jeg kan bevare fargen min utover!:) kjempe smart!
  Hege Kristin - 30.08.2015 20:33
  hei! jeg bare lurte på om du visste hvor du får kjøpt selvutløser stativ ??

  hadde blitt glad for svar! :)
  - 31.08.2015 11:47
  Hvor er denne toppen fra? Nydelig farge!
  Nikita <3 - 31.08.2015 14:02
  Fine bilder :)

  Skriv en kommentar