hits
 • 05.10.2015
 • 13:32
 • ROSA FAVORITTER

  annonse

  Endelig er den rosa måneden her! Ikke bare gir det en unnskyldning til å gå med min favorittfarge, rosa - men det er også brystkreftens støttemåned. Rosa sløyfe-aksjonen vil gå av staben, hvor målet er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Selv pleier jeg å feste rosa sløyfer enten på klær, sekker eller jakker hele måneden, om ikke lengre. Men små detaljer som rosa neglelakk og lipgloss er jo også en søt måte å vise støtte på. Eller kanskje en fresh, rosa blush? Det er en fin og enkel måte å vise solidaritet på. Coverbrands har også rosa måned - som betyr at du får hele 25% rabatt på 50 av deres bestselgende sminke, hår- og hudpleieprodukter. Dere finner alt HER

  blush her ll lipgloss her ll duftlys her ll tannbleking her ll gjørme-maske her ll neglelakk her ll rosa sløyfe her 

  Alle disse produktene er av høy kvalitet, blandt annet ser dere jo min faste tannbleking! Duftlyset lukter helt amazing, veldig feminin men sterk lukt. Lukter som en parfyme jeg har :-) Neglelakken har jeg i fargen "partypink", og dere kan se den på bildet under - der kan dere også se lipglossen på! Jepp, jeg har ingenting annet på enn lipglossen. Den er kjempegodt pigmentert! Veldig lekker farge. Ellers har vi jo KIDE-blusen i lekker tre-design, som også kan brukes som øyeskygge! Mud-masken åpner porene og fjerner urenheter.


  Glemte helt å legge ved den nyeste misten min fra VS, nemlig "sheer love"! Denne likte jeg så godt at jeg kjøpte den med meg i parfyme også, da jeg var innom VS på flyplassen i Lisboa, hihi... Fås kjøpt HER.

   

  Dere finner sløyfen og flere sløyfeprodukter her

  Bli med dere også, å gjør Oktober rosa. <3

  6 kommentarer

  Ariel - 05.10.2015 16:35
  Mange fine produkter.

  Bra innlegg, ikke bare for produkter, men for å gi info om Rosa Sløyfe. :)
  Marie N. H-S - 05.10.2015 18:31
  Syntes det er en veldig bra kampanje for å støtte rosa sløyfe og brystkreft! Hadde ikke sagt nei takk, til disse produktene :)
  Stine - 05.10.2015 20:04
  Kan du fortelle litt mer om hvordan du bruker mude ansiktsmasken? :)
  Nikita <3 - 05.10.2015 20:56
  Fine produkter :)
  Oda - 06.10.2015 14:50
  Hei, så fint innlegg;) hva heter parfymen som lukter som voluspa lyset? Elsker lukten den lukten!
  annais - 06.10.2015 14:59
  Oda: den er fra makeupstore og har rosa kork, mer enn det husker jeg ikke :(

  Skriv en kommentar