16.10.2015 - 13:24

MINE 2 BESTE KJØP DENNE HØSTEN


 adlinks

På onsdag var jeg jo ganske ivrig i og med at jeg hadde fått en pakke jeg hadde bestilt, med spesielt to ting som jeg ble obsessed med med en gang. Som oftest når jeg blir helt oppslukt i et klesplagg er det en veldig spesiell kjole f.eks, med et særeget utseende som kanskje ikke alle har. Men denne gangen er det to helt basic ting! Virket som mange av dere ville se hva jeg hadde kjøpt, så da skal jeg vise dere det! Og nei jeg har ikke fått det sponset, jeg har kjøpt det selv - men linkene er annonselenker.


sko: her

Ok, disse skoene er perfekte! Jeg er jo ikke så veldig glad i å gå i hæler fordi 1: man blir med en gang veldig pyntet, og 2: det er vanskelig å ha det gøy på byen. Men disse har en løsning! De gjør jo så klart et antrekk ganske mye "penere", men er seriøst som å gå i joggesko. Jeg er ikke så alt for god å sprade rundt på skyhøye, tynne hæler, men det er det jeg synes er finest. Disse har en ganske tykk og mellomhøy hæl, men som som forfra ser ut som er ganske høye. Jeg elsker disse, i og med at det er superlett å gå på de. Tror jeg må klikke de hjem i svart også! De finnes også i blomstrete. Jeg har mine i 37, og de er normale i størrelsen.


bukse: her

Jeg har leeeeenge lett etter en "finere" bukse, som ikke er den typiske dressbuksen, som fort blir veldig stiv. Jeg har sett disse tights-dress-ride-buksene i det siste, men alle har vært alt for kort for meg. Men nå har jeg funnet den perfekte! Snittet, stoffet, passformen - den er perfekt! Jeg har min i Small, og den er vanlig i størrelsen! Jeg ville ha den trang, men ikke åletrang slik at det ser ut som en tights. Nei vet du denne ble jeg bare helt forelsket i :-) Fins i grå og brun også


Likte dere det, da?

 


Kommentarer: 4
kategori: klær
Anneli Aaland

Utrolig flotte kjøp. Elsket skoene !! :)
URL: http://anfa.blogg.no

16.10.2015// 13:26Nikita <3

Fine kjøp :D
URL: http://www.nbt.blogg.no

16.10.2015// 13:51Nina

Hei!

Et spm: når du legger ut videoer på YouTube hvordan får du til å legge med musikk? Har lagt inn musikk i iMovie, men den ble borte når jeg la ut filmen på YouTube..

Veldig fine sko! :)
URL:

16.10.2015// 19:50annais

Nina: hmm, det hørtes rart ut.. aldri hørt om det før desverre :(
URL: http://annais.blogg.no/

17.10.2015// 16:21

hits