hits
 • 29.11.2015
 • 20:00
 • JULEGAVETIPS 2015: til jentekjæresten

  Jeg er veldig glad jeg ikke er mann, for da slipper jeg å kjøpe julegaver til kjæresten min. Tenk så vanskelig det må være! Som jeg har nevnt vet jeg selv at jeg er veldig vanskelig å kjøpe gave til - ikke fordi jeg ikke blir glad, men fordi jeg har så mye klær, sminke, og bare masse ting generellt. Og skal det nå så være at jeg mangler noe - så har jeg som oftest kjøpt det selv, før noen andre rekker å tenke på å gi meg det i gave. 

  Jeg har jo allerede postet et innlegg for oss damene (og guttene), med tips å gi til guttekjæresten. Men nå tenkte jeg å poste et innlegg for gutter (og jenter) som trenger et lite tips fra en jente, hva man kan kjøpe til dama denne julen. Jeg må legge til at i dette innlegget har jeg tatt utgangspunkt i hva jeg synes er fint, og hva som er "trendy" å gå med blandt mange unge jenter. Men at alle finner noe de liker i dette innlegget, det kan jeg ikke garantere.

  adlinks


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her l 11. her

  Beskrivelser kommer lenger ned i innlegget


   

   


  1. her l 2. her l 3. her l 4. her l 5. her l 6. her l 7. her l 8. her l 9. her l 10. her

  Som det står skrevet på kollasjene, har jeg gitt litt tips til hva som er lett, og hva som er vanskelig å kjøpe når det kommer til å kjøpe gaver til jenter. Om kjæresten ikke har ønsket noe vet jeg at det er populært å kjøpe klokker og vesker, og det vet jeg at i hvertfall jeg og venninnene mine har blitt veldig glad for. Det er ganske safe og et supert tips! Dere finner masse forskjellige klokker her, og vesker her. Også ting som lommebøker og sminkemapper er ting vi jenter aldri får nok av, og en veldig fin gave å få.

  Mitt beste tips hvis du er helt blank, er å kjøpe skjerf. Selv vil jeg anbefale skjerfene fra Day Birger et Mikkelsen - jeg synes de er mye bedre enn skjerf fra f.eks Acne, fordi Marlene Birger sine er mye mykere. Har tatt med to av de i kollasjen over, men her finner dere utvalg med flere farger. Det er veldig baisc, og sikre farger, og uansett hvilken type kjæresten din er, skal det en del til for at et slikt skjerf feiler som gave. 

  Undertøy - du som bestemmer! Her kan du jo velge hva som helst, i og med at det kanskje er det eneste plagget jenter lar kjæresten sin bestemme hvordan skal se ut? Kjøp noe du synes er fint og ville likt å se kjæresten i. Rettetang og krølltang er jeg tror veldig mange jenter ønsker seg til jul, i og med at det er en skikkelig investering. Har du tenkt å kjøpe dette til dama, er det viktig å snoke litt i sakene hennes å først sjekke om hun faktisk har en rettetang som funker!

  Helt til slutt: Selv om kjoler og slikt kan være veldig vanskelig å få rett - så synes ihvertfall jeg at det er utrolig søtt å få ting som kjæresten har kjøpt på eget initiativ, som han syntes er fint, og vil at jeg skal gå med. En kjole eller et plagg han vil se meg bruke, da blir jeg jo veldig glad! Og ja, med mindre kjæresten har gitt deg en ønskeliste med farger, form og type på sminkeprodukt/hårprodukt - ikke prøv, haha...

     Nå har det seg jo slik at black friday-rabattkoden til Nelly varer ut i dag! Altså i noen timer til! Dere trykker dere inn HER, og bruker koden BLACK20! Da får dere altså 20% på alt hos Nelly. Koden min som gir 25% fungerer også til klokken 24 i natt. Dere finner koden, og hva den fungerer på, nederst i dette innlegget.

   

   

  Nå vet jeg jo at det er mest jenter som leser denne bloggen, - men om du synes denne guiden var god: send kjæresten din linken til dette innlegget, be han lese det og han vil få maaasse hjelp. Da vet han at noe av dette er din stil. Så kan du jo eventuelt bare si: jeg ønsker meg IKKE sovemasken! Haha.  

   

  Håper håper håper dere likte dette innlegget!

  11 kommentarer

  - 29.11.2015 20:20
  eeelsker slike innlegg! kjempebra :D
  - 29.11.2015 20:30
  I hvert fall
  Mathias Folke Nordby - 29.11.2015 20:40
  Har ikke en Kjærste dessverre. Men har en god venninne som jeg skal gi en fin julegave håper så hehe :)

  Liker bloggen din :D
  Stine - 29.11.2015 22:09
  Kjempe bra innlegg, Anna! Masse god tips til venninner ❤️
  Kristìn - 29.11.2015 23:04
  Æ tænke nu det e masse lættar førr et mannfolk å kjøp gava tell kvinnfolk, enn det e førr mæ å finn nåkka tell kjæresten.. haha! Har jo jedd han alt sånn "standard kjærestegava" før.. som ring, smykke, klokka, boxera, t-skjorte, film/serie/spæll osv.
  annais - 29.11.2015 23:54
  Kristìn: haha, sant... det blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år :D du må sjekke ut dette innlegg jeg skrev forrige søndag, om du vil ha mine tips!:

  http://annais.blogg.no/1447694193_julegavetips_2015_til.html
  Annemarthe - 30.11.2015 00:37
  Hei hei,

  kunne du laget et nyttår-/julekjole innlegg med kjoler fra feks Nelly som du kunne tenkt deg selv eller faktisk har selv? Synes ofte bildene på Nelly er veldig dårlige, og da er det så fint å se bilder på blogger :) Du har en utrolig fin blogg, og jeg følger stadig med!
  - 30.11.2015 09:47
  får ikke til å bestille på nelly, har prøvd hele helgen. feil med personopplysninger står det. flere som opplever dette?
  Nikita <3 - 30.11.2015 11:11
  Utrolig mye fint :D
  Asalia - 30.11.2015 12:59
  Så mye fint :) Så flink du er
  Jimmi - 02.12.2015 16:53
  Husk at det går kjøpe opplevelser også

  Skriv en kommentar