hits
 • 27.11.2015
 • 08:00
 • BLACK FRIDAY HOS COVERBRANDS!

  reklame

  God morgen alle sammen! Da var dagen her, dere vet kanskje hva jeg mener? Black friday! Årets største shoppingdag, hehe. Min faste sponsor Coverbrands er så klart med på black friday, og har mellom 25-80% rabatt på HELE butikken! Det er også gratis frakt, med 1 års angrerett. Jeg har vært så heldig å få plukke meg ut noen favoritter, og disse er både produkter jeg bruker til hverdags, men også noen jeg har tenkt å gi i gave. Black friday er jo en god mulighet til å kjøpe inn julegaver, så slipper man lange køer på fulle kjøpesentre.

  HER finner dere alle bestselgere!


  - dewy finish spray, her - concealer, her - pudderfoundation, her - hårstrikk, her - øyenbrynspenn, her - konturpallett, her -

  Her har dere seks veldig gode produkter. Concealeren bruker jeg selv til hverdags, og er veldig fornøyd med den fordi den dekker og jevner ut huden under øynene. Den sprayen dere ser tenkte jeg å fortelle om litt lengre ned i innlegget! Ellers er det jo mineralfoundationen til bareMinerals som er superpopulær, og blanke hårstrikk fra BLAX som jeg er storforbruker av. Brynspennen fra BDB er den lysere varianten, som er for oss skandinaviske jenter (og gutter!) som er litt lysere. Holder kjempegodt!
  - fragrance mist, her - tannbleking, her -

  Denne fragrance-misten syntes jeg var så god, at jeg måtte kjøpe meg lik i parfyme-versjonen da jeg var i Lisboa. Veldig fresh lukt jeg bruker til hverdags når jeg skal gå turer, chille, henge, you know! Den er veldig hverdagslig og fresh - syntes jeg :-)
  Mine to favoritter av produktene over akkurat nå, er SmileLab og Nyx sin "dewy finish". SmileLab fordi jeg nettopp har tatt en ny runde med tannbleking (gjør det 1-2 ganger i året), og det er så deilig å ha hvite og pene tenner på bilder og i virkeligheten. Jeg syntes dette er den beste tannblekingen av de jeg har prøvd! Ellers har jeg begynt å "sette" ansiktssminken min med et gjennomsiktig pudder, og det kan fort bli veldig pudrete - og da liker jeg å spraye litt av denne sprayen over. Da blir sminken litt mindre pudrete, og holder gjerne enda litt lengre :-) Den minner om MAC sin fix plus!

  Helt til slutt: min gode, gamle favoritt: Bahama Mama! Denne har jeg brukt i... 4 år? Grunnen til at jeg liker den så godt, er at den ikke inneholder noe glitter, som gjør at jeg kan bygge om den brunfargen jeg ønsker. Den blir heller ikke oransj, og det er viktig nå i vinterhalvåret særlig. Denne herligheten får dere kjøpt her

   

  Enda en veldig god nyhet: 

  Rekker du kanskje ikke å benytte deg av salget, eller ikke har mulighet? Da skal dere få en rabattkode som dere kan bruke imorgen og på søndag, som gir dere 20% rabatt på bestillingen deres. Koden er ANNABW (gjelder ikke salgsvarer og ghd!). Kos dere!

  6 kommentarer

  Henriette Celin - 27.11.2015 10:07
  Å, så gøy! mange fine produkter du har der også :-D The Balm er bra ^^
  Tuva - 27.11.2015 11:52
  Hvilken farge har du på bare minerals pudderet ditt? Har en ganske vanlig hudtype, blir lett brun, men selvfølgelig litt blekere nå på vinterstid så tror jeg skal være i samme omegn som deg!:-)
  annais - 27.11.2015 11:55
  Tuva: jeg har golden medium!
  - 27.11.2015 16:05
  kan du skrive litt om konturpallettet også? :-)
  annais - 27.11.2015 16:23
  Anonym: det er et konturpallett i krem-farger, som jeg syntes er best i og med at jeg ikke er så god til å konturere enda!
  Ida - 28.11.2015 18:33
  Hvilken farge har du i concealeren? :D

  Skriv en kommentar