hits
 • 06.12.2015
 • 17:43
 • DRESS LIKE ME #13

  adlinks


  bukse: her sko: her jakke: her tshirt: her

  En av mine siste outfits, her er buksen den samme! Skoene vurdere jeg å kjøpe meg - det er akkurat samme form som de jeg har på bildet, bare med hæl. Syntes slike sko er så fint til sorte skinnbukser, men også da vanlige sorte jeans!
  støvletter: her jakke: her kjole: her

  Dette er en outfit jeg har fått masse komplimenter for! Det er en ganske casual outfit, men støvlettene gjør den sexy. Jakken er min absolutte favorittjakke, og er den samme som på bildet. Men den er utsolgt, men dere kan trykke "overvåk størrelse", så får dere mail når den er inne igjen. Skoene er også de samme som på bildet, og jakken + skoene er faktisk mine favorittplagg denne høsten..
  jakke: her veske: her deksel: her hårspenne: her

  En ny versjon av denne outfiten, jeg hadde jo med denne i forrige "DLM" også, men så de hadde fått inn spennen jeg hadde på, som mange spurte om. En enkel spenne, men som gir hele looken en helhet. Elsker den!   skjerf: her neglelakk: her krølltang: her jakke: her

  Okei jeg har en super nyhet! Skjerfet jeg har på meg på bildet (fra FWSS) har dere spurt meg så mye om, men tror ikke det fås kjøpt lengre noen plass. Derfor måtte jeg bare vise dere at Marlene Birger har laget et ca. helt likt!! Håper noen ble glade nå, hihi :) Det er litt mer blå-lig når man klikker seg inn på Nelly.

   

  Noe dere likte?

  5 kommentarer

  Lotte Svendsen - 06.12.2015 18:40
  Utrolig kult!
  - 06.12.2015 18:45
  På outfit to, hvor er den kjolen på bildet fra?
  Camilla - 06.12.2015 19:07
  Har så lyst på den skinnbuksen og se lange skoene bare med hæl! Dødsfint!
  Alexandra - 07.12.2015 09:59
  Er skinnbuksen lik i størrelse som de andre Dr Denim buksene? De vanlige er jo så elastiske, så lurer på om man burde gå opp en størrelse?
  annais - 07.12.2015 11:44
  Alexandra: disse er ikke elastiske som de andre dr. denim buksene, men jeg bruker fortsatt XS - som jeg gjør i vanlig Dr. Denim!:)

  Skriv en kommentar