hits

Anna Edwin

Kategorier

Arkiv

Følg/kontakt

 • 07.12.2015
 • 11:45
 • FOR YOUR BEST FRIEND

  reklame

  I samarbeid med Coverbrands tenkte jeg å vise dere noen fine venninnegave-tips! Selv begynner jeg å bli ferdig med julegaveshoppingen, men jeg har et par igjen - da til min secret santa-bebbi. I og med at alle i jentegjengen enten er studenter eller jobber, har man jo ikke råd til å kjøpe fine gaver til alle vennene sine, så i år har vi prøvd oss på Secret Santa - hvor vi trekker èn i gjengen å gi gave til. Så får man muligheten til å gi en litt finere, dyrere gave! Her er noen flotte tips:


  1. her 2. her 3. her

  Her har dere mine tre favoritter akkurat nå! Alle er røde og fine. Den røde neglelakken særlig, som er fresh men samtidig mørk og sexy. Fragrance misten har veldig lite "jul" over seg, selv om det kanskje ser sånn ut - men den er superfruktig og girly. Litt som alle fragrance mistene fra VS, hihi? Leppeskrubben er ikke bare skjønn utenpå, men har deilig smak og funker godt. Sminkevesken på det øverste bildet er fra Lulu's, og den finner dere her.
  1. her 2. her 3. her 4. her

  Så til noen sminkeprodukter! Nummer 1 er en veldig fin gave, jeg har selv gitt den bort til bursdagsbarn, og det er en enkel men fin gave! Det samme med Mary-Lou shimmeret, da slipper man å tenke på om hun blir å kle fargen, i og med at det er et shimmer som kler alle. Contour kitet er genialt for venninnen som liker å sminke seg og eksperimentere, dette er da et pudder-contour-kit. Lip crayonen fra Burt Bees kan man jo bla. gi bort til mamma eller tante også!

   

  Rabattkoden ANNAJUL gir dere 20% på hele nettbutikken ut 10.desember! Det gjelder da ikke alelrede nedsatte varer, og ghd. Hvis dere vil ha enda flere tips til julegaver, kan dere sjekke ut julegaveguiden til Coverbrands her

  1 kommentarer

  pia - 07.12.2015 13:18
  beautiful post!

  Skriv en kommentar