hits
 • 28.02.2016
 • 20:00
 • FLAWLESS HUD OG MATTE LEPPER

  reklame

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Nå kommer et innlegg jeg har gledet meg til å skrive til dere! Som dere vet har jeg samarbeidet med Coverbrands i årevis nå. Av den grunn er jeg så heldig å få plukke meg ut sminke og andre produkter jeg vil teste og skrive om, og det har dere vel kanskje skjønt til nå? Vel, akkurat dette innlegget har jeg gledet meg sånn til, for alle disse produktene har virkelig imponert. Jeg ville skrive om liquid lipsticks og denne matte "mauve" trenden som går nå, for jeg elsker den. Vi bestemte oss også for å slå leppedelen sammen med noen produkter til flawless hud - altså best of both worlds. Håper dere liker innlegget!

   


   


  - Fargen London fås kjøpt her -

  Denne fargen er vanskelig å få frem på bildet, men den er litt mer caramel i fargen i virkeligheten. Og ikke minst mye mattere, og mørkere enn på bildet. Dette er nok den som er det safeste valget til hverdags, og jeg må si jeg ble overassket at jeg likte bruntonede leppefarger så godt. Lukten og konsistensen på disse er helt amazing - de lukter kake og kjennes ut som mousse på leppene.
   

  - Fargen San Paulo fås kjøpt her -

  Som dere kanskje ser er dette den mest "crazy" av alle tre, og dermed partyfavoritten min. Akkurat på dette bildet har jeg hatt Comitted under, men den er basically helt lik uansett, i og med at den er såppas pigmentert. I likhet med alle de andre tørker den helt matt, og jeg må ærlig si at det er utrolig uvant følelse, men man venner seg fort til det. En matt finish på leppene er virkelig dødskult.
   

  - Fargen Comitted fås kjøpt her -

  Dette er nok min favoritt. Denne mauve-fargen er verken for naturlig eller for unaturlig, og kan brukes i de fleste anledninger. Det er jo ikke til å legge skjul på at det kanskje er godeste Kylie Jenner som har gjort disse fargenyansene populære? Denne er tho ikke så lilla som mange andre, men mer naturlig. Tørker også matt. Lukter ikke såå godt som NYX sine, men har kanskje hakket bedre formula!
   

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  Processed with VSCOcam with a5 preset

  - Concealer fra NYX -

  Det vises kanskje ikke så godt på bildet over, men denne concealeren er oransj. Først tenkte jeg - wow... Men det er en grunn til at den har så mye oransj i seg, og det er for å fjerne mørke ringer under øynene. Kan vel kanskje ha noe med at oransj og blått er komplimentærfarger, og av den grunn vil mørke, blå ringer forsvinne. Selv er jeg helt avhengig av å ha en "vanlig" concealer over denne, hvis ikke blir det veldig oransj, hehe! Jeg har min i farge "medium". Fås kjøpt her
   

  - Matt foundation fra L'OREAL -

  Denne her vet jeg mange har ventet på! Jeg nevnte så vidt denne i videoen jeg hadde om sminken min. Og jepp, denne har blitt en ny favoritt! Som dere kanskje vet liker jeg ikke så godt å bruke foundations som har mye dekkevne, og vil gjerne ha en litt dewy finish. Men når jeg har lange dager eller skal ta meg en fest, er virkelig denne gud. Jeg slipper å touche opp sminken, den holder seg matt (noe jeg vil ha på kveldstid) og varer leeenge. Selv blir den litt for heavy for meg å bruke til hverdags i dagslys, men på byen - thank you! Jeg har min i fargen "golden beige", som passer perfekt på kveldstid, men blir litt for mørk for meg i dagslys. Fås kjøpt her
   

  - Kost fra NYX -

  Denne kosten har jeg brukt til foundation! Den er utrolig myk og funker på alt fra flytende eller kompakt foundation, eller løst pudder. Veldig kjekt! Fås kjøpt her.
   

  - Blottingpudder fra NYX -

  Hehe, ble mye NYX denne gangen, men må si jeg har fått øynene opp for det merket. Dette pudderet hadde jeg med meg på lørdag - som var en lang dag. Jeg liker ikke å drasse med meg all verdens, så da er det greit å holde seg til ett hudprodukt. Dette blotter ned huden men har også et hint av farge, så jeg slipper å tenke på om jeg blir hvit og pudrete i fjeset, hehe.. Fås kjøpt her.


   

  - Dere er kanskje spente på hva den røde dingsen som dukker opp på bildene er? -

  Hehe.. Det er en Full Lips Tool! Mange av dere har kanskje sett det før? Det er rett og slett en liten ting du suger på i et par sekunder, som gjør at leppene dine vil bli større. Altså, bli større for en liten stund, altså - hehe! Man skal være forsiktig med å ikke bruke denne for lenge, og følge bruksanvisningen på den. Funker fint om du kanskje vil ha litt ekstra store lepper på et bilde? Fås kjøpt her

  Det blir ingen rabattkode denne gangen, men ikke fortvil - Coverbrands har opp til 40% på all sminke, til og med 05.03! Håper dere likte innlegget, og lurer dere på noe er det bare å spørre! 

  20 kommentarer

  ana - 28.02.2016 20:10
  nyx<3

  meeen lurte på om du kunne skrevet litt om shopping og steder jeg burde dra innom i Trondheim? butikker, ting og se på osv:-) gleder meg som en liten unge til jeg skal reise til Trondheim!! og ikke minst dialekta deres er til og dø for :-)
  annais - 28.02.2016 20:13
  ana: <3333

  du der har jeg ikke så mye å anbefale desverre, "alt" er på en måte i byen samlet på samme plass... men dra innom bakklandet, og spis på Una på solsiden!:)
  Ragnhild - 28.02.2016 20:12
  Likte innlegget veldig godt :D
  - 28.02.2016 20:30
  ehm sminken er ikke til 40%, men 20%? må vi bruke en kode for å få 40% eller?
  annais - 28.02.2016 20:57
  Anonym: det står OPP TIL 40% ;)
  heiiaa - 28.02.2016 20:32
  Du er så fin!😍 Trenger ny foundation, så skal prøve den fra L'Oréal som du skriver om over her! Tusen takk for tips ❤️
  annais - 28.02.2016 20:57
  heiiaa: det anbefaler jeg absolutt!:)
  Ida Marie - 28.02.2016 21:28
  Hei! Jeg er i Trondheim nå, og bor på hotell som er 5min gåavgang fra torget. Jeg har sett mange sushiresturanter her i dag, men jeg lurer på om du vet om noen gode sushiresturanter her rundt torget?:) Ha en super kveld videre😍
  annais - 28.02.2016 21:53
  Ida Marie: hei! ja Kyoto ligger rundt Nordre gate og er dødsgod :)
  oda - 28.02.2016 22:07
  Hei! Får ingen rabatt på lip creamen, gjelder den ikke disse?
  annais - 28.02.2016 22:12
  oda: hmm så rart... men nei tydligvis ikke? :o
  Hege Kristin - 28.02.2016 22:07
  masse fint! :)
  Henriette - 28.02.2016 22:08
  Wow Anna, du er så vakker! Elsker bloggen din!
  hanna - 28.02.2016 22:25
  ilu klem du er best
  hanne - 28.02.2016 22:57
  hvilken farge er det du har på det første bildet? såå fin!!
  annais - 28.02.2016 23:15
  hanne: det er san paulo!:)
  Iselin - 29.02.2016 10:32
  Takk for tips! Bestilte akkurat hjem to av The Balm-glossene:-) Veldig fine!
  Frida - 29.02.2016 14:46
  For et gøy innlegg! Alltid gøy med sminketips :) Committed car en helt fantastisk fin farge, og ser ikke bort ifra at den kan klikkes hjem hit... Hihi, det er gøy med sminke!
  Hanne - 29.02.2016 17:52
  Hva heter fonten du har brukt det det står "liquid lipstick" helt øverst? :-)
  annais - 29.02.2016 19:49
  Hanne: oi, det vet jeg desverre ikke :(

  Skriv en kommentar