hits
 • 13.03.2016
 • 13:16
 • LITT OM HUDPLEIE

  annonse

  I flere år har jeg vært alt for dårlig til å ta vare på huden min. Jeg har en ganske problemfri hud - såklart hadde jeg noen kviser i tenårene, og såklart kommer det og går noen kviser nå også - men jeg har ingenting å klage på. Før var huden i ansiktet mitt ekstremt tørr, men den har blitt mindre tørr de siste årene (heldigvis). Poenget mitt er at jeg tar det å ha en fin hud veldig for gitt. Jeg tenker ikke på at jeg skal ta vare på den, til alle årene som kommer. Jeg drar av sminken med en sminkeserviett, og går rett til sengs. Men i det siste halvåret / året har jeg blitt veldig mye flinkere til å ta vare på huden min, en start for meg var jo å starte med ansiktskrem, haha! Tenkte å komme med noen tips til dere, samt noen favoritter innen hudpleie!

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  ONE SMOOTH OPERATOR

  Skrubber til ansiktet syntes jeg er vanskelig å finne. Enten har de ekkel lukt, eller så har de for lite skrubb i seg. Jeg er veldig avhengig av å bruke skrubb både i ansikt og kropp, i og med at jeg bruker mye selvbruning. Denne er mild, men gjør jobben sin og fjerner døde hudceller. Fås kjøpt her
   

  MAYA WATER FACIAL MIST

  Denne er kanskje ikke et pleieprodukt på samme måte som de andre, men mer et must utenfor badet. Gjerne i veska gjennom dagen. Dette er rett og slett en facial mist, som revitaliserer og renser tørr hud - og føles veldig deilig på hektiske dager. Den funker faktisk også litt som Mac Fix +, ved å gi en fin finish til sminken, om du føler deg litt "pudrete" rett etter du har sminket deg. Fås kjøpt her.
   

  WHITE TEA FLUID GEL CLEANSER

  Så til et produkt til hverdagsbruk! Selv om det er en cleanser, bruker jeg kun denne på kvelden. Om morgenen er det nok med litt vann i ansiktet for meg, hehe! Selv om jeg enda bruker sminkeserivetter til å fjerne sminken, er det denne jeg stort sett bruker til å fjerne sminke nå. Det er en gele-cleanser, helt til man tar den i fuktig ansikt, for da blir den til deilig skum. Så denne bruker jeg i hele ansiktet, også går jeg over med en serviett over øyenbryna. Lukten på denne er nesten det beste, og passer veldig godt med produktet jeg skal nevne under.... Fås kjøpt her


  WHITE TEA BALANCING CREAM

  Nemlig denne! Denne kremen fra JorgObè + rensen over fra KORRES = sant. Begge er basert på hvit te, og av den grunn har den lukt i samme kategori. En helt nydelig, fresh lukt å legge seg i om kvelden. Denne kremen bruker jeg også om morgenen før sminken - og den er super-drøy i bruk. Må bare ha pitte-pitte-pitte litt, og det dekker mer en nok. Den tørker også raskt, noe jeg er avhengig av på kremer jeg bruker om morgenen. Har ikke tid til å stå å vente på at fuktighetskremen skal trekke inn, nei! Den holder huden i balanse, uansett hvilken hudtype du har. Fås kjøpt her.


  Processed with VSCOcam with a9 preset

  GLAMGLOW YOUTHMUD

  SÅ til selve grunnen for at jeg ville skrive dette innlegget for dere! Denne masken her, dere. Jeg hadde hørt mye bra om Glamglow, og bestemte meg for å prøve denne først. Dette er en gjørmemaske som du skal ha på 20 minutter, og størkner etter hvert. Den kan faktisk stikke veldig mye i starten, så man kjenner at det er noe som foregår i huden. Denne masken har så mange funksjoner at jeg heller vil anbefale dere å gå inn å se på beskrivelsen, på alt den forebygger og hjelper mot. Jeg må bare si at jeg er veldig fornøyd med denne, og jeg gleder meg til å bruke den hver uke. Det jeg liker ekstra godt med den er at den fungerer som en skrubb når jeg vasker den av, i og med at den er såppas "grov". Det er ikke alltid man har tid til å vaske, rense, fuktiggjøre og skrubbe huden, så da er det digg at ansiktsmaske og skrubb går i samme steg. Ja, prisen på disse er litt stive - men jeg vil anbefale dere å prøve èn av de to jeg skriver om her, avhengig av hva du er ute etter. De er supre! Fås kjøpt her.
   

  GLAMGLOW THIRSTYMUD

  Så til min andre favoritt, nemlig fuktighets-varianten. Jeg kan ikke si hvilken av disse jeg liker best, i og med at de er to helt forksjellige masker. Denne er også en 20-minutters maske, men denne kan du også ha på over natten. Det gjorde jeg i natt, og det er så fantastisk å våkne og vaske huden. Man kjenner at huden har fått seg en real runde med fuktighet. Denne bruker jeg egentlig en gang i uken, og denne er mye mildere både i konsistens og lukt, med en deilig karamell-lukt. Akkurat denne bruker jeg 2-3 ganger i uken nå, i og med at jeg er veldig tørr rundt nese og på haken etter å vært forkjølet. Denne kan også brukes over lange flyturer om du er plaget med å få tørr hud da! En suuuuuuuperdeilig maske, som jeg også absolutt vil anbefale dere hvis dere vil investere i et godt hudprodukt. Fås kjøpt her

  Processed with VSCOcam with a9 preset

  I og med at hudpleie ofte er litt dyrt, håper jeg dere blir glade for en rabattkode! Da sparer man fort litt, hihi. Rabattkoden ANNAHP gir dere 20% på all hudpleie unntatt salgsvarer, og varer ut 16.mars. Dere finner all hudpleie her!

  4 kommentarer

  Frida - 13.03.2016 13:30
  Jeg har en fuktighetskrem fra Korres, og er helt frelst! Det merket er absolutt fantastisk! Lurt å ta vare på huden, ja :)
  haganaes - 13.03.2016 14:48
  fin blogg:) ta en titt innom min også :)
  xplor - 13.03.2016 18:37
  Takk for fine tips! Jeg tror jeg må prøve den ansiktsmasken, hørtes veldig god ut :-) Ha en fin søndag videre, flotte deg <3
  Mia - 13.03.2016 19:20
  Jeg ivrer veldig etter å finne ut av hvor den røde Adidas jakka er fra... : ))

  Skriv en kommentar