hits
 • 11.04.2016
 • 20:00
 • NEWS

  annonse

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag tenkte jeg å vise dere noen av de skjønne nyhetene Coverbrands har fått inn! Jeg elsker når favorittbutikkene mine får inn nyheter, om det er nye merker eller nye lanseringer fra merker jeg liker. Også er jeg jo så heldig at jeg får teste mye av det! Som dere ser er det et aldri så lite rosa tema i det jeg har plukket meg ut, så det lover bra, hihi.

  ______________

   

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  LEPPEPALETT L'OREAL PARIS, HER

  ROSA NEGLELAKK ESSIE, HER

  LYSEROSA NEGLELAKK ESSIE, HER

  KABUKI- BØRSTE SIGMA, HER

  HIGHLIGHT-BØRSTE SIGMA, HER

  ​PENAL LULU'S, HER

  BEAUTY BLENDER MICRO MINI, HER  - Jeg må si jeg er utrolig positivt overassket over absoutt alt! -

  ______________

  Børstene fra Sigma har vel de fleste hørt om? Jeg ser jo en del på Youtube, og da er det jo veldig ofte Sigma-børstene de største Youtuberne bruker. Jeg tror ikke merket har vært solgt i Norge før nå, og jeg er så glad jeg fikk prøve to stykker! Jeg er jo en sucker for highlight som dere kanskje vet, og highlightbørsten funker perfekt til å legge highlight på kinnbena. Kabuki-børsten bruker jeg når jeg vil ha foundationen til å dekke litt mer, og funker helt perfekt. Det jeg liker best med de er at det er så utrolig myke!!! 
   

  Neglelakkene fra Essie er jo i mine farger da. Haha! Jeg har jo vist dere neglelakk-kolleksjonen min, og den består jo egentlig bare av masse forskjellige rosatoner. Jeg elsker rosa neglelakk! Denne lyserosa har veldig bra dekkevne i forhold til mange andre lyse neglelakker, som jeg syntes er viktig. Så slipper man å sitte hele dagen å påføre lag, liksom! Den mørkere rosa har en farge som får meg til å lengte noe helt sykt etter sommeren, og gleder meg til å bruke den mer! Forresten må dere ignorere mine forferdelige negler, jeg har fått hakk i de etter å brukt falske negler...


  Leppepalettet fra L'Oreal Paris tror jeg må være det som overassket meg mest, og som jeg likte best. Slike paletter forbinner jeg egentlig med dårlig pigmenterte glosser, som egentlig ser helt like ut på leppene. Men så likte jeg fargene i disse så godt, så da måtte jeg bare prøve det. Og dette er absolutt ikke dårlige pigmenterte lipglosser, men et lite leppestift-palett. En blanding av mørkere mauve-farger, litt coral og litt rosa. VELDIG fint! Jeg har på en blanding av de 4 første fargene på bildet over, men hovedsaklig farge nummer 4 fra toppen. 
   

  Penalet fra Lulu's bruker jeg til kostene mine akkurat nå! Jeg er jo veldig nøye å ikke bruke samme koster på forskjellige ting, så det har hopet seg opp med både forskjellige foundationkoster, highlightkoster, solpudder, settingpudder... Gosh! Så da tar det mye plass i sminkemappen, så hvorfor ikke gi de et eget lite sminke-penal! Er det ikke søtt? Lulu's har en hel vårkolleksjon ute nå, og den finner dere her. Cute!


  Mini-beauty blenderen har dere kanskje sett eller hørt snakk om før? Først tenkte jeg at jeg ikke trengte det, og at min vanlige beautyblender har funket mer enn godt nok. Men da jeg fikk prøve ut denne under øynene, skjønner jeg veldig godt poenget. Selv om en vanlig beautyblender kan klemmes sammen, når man aldri helt under øyet og inn i øyekroken. Så denne likte jeg veldig godt! Og forresten - alle Beautyblendere, både store og små, bør fuktes før bruk. Da blir de mye mykere, større og gir et mye bedre sminkeresultat. Klem av vannet med hendene eller i en klut! 


  ______________

   

  Rabattkode skal jo så klart mine besteste lesere få, og den er AENEW, rabattkoden gjelder på all sminke unntatt NYX og nedsatte varer. (Gjelder heller ikke for Lulu`s ). Gyldig ut 14.04.

  7 kommentarer

  Camilla Acklam - 11.04.2016 21:36
  Hvor mye koster frakt?
  Julie - 11.04.2016 21:44
  Du er så flink, Anna!! Vil bare si ifra om at du kanskje mener 14.04 og ikke 14.03? 😁

  Camilla: Coverbrands har gratis frakt!
  Anonym - 11.04.2016 22:18
  Ææ liker fargene i innlegget SÅ godt! Du er sykt flink til å lage stilrene innlegg!

  Og ikke minst kler du alle produktene, såklart :-)

  Klem
  Anonym - 11.04.2016 22:19
  Btw, hvem er dine favoritt-youtubere?

  Synes ofte de snakker og snakker, men aldri kommer til poenget haha...
  Kamilla Haaland - 11.04.2016 22:24
  Så mye fint :)
  Marte - 12.04.2016 18:17
  Rabattkoden funker ikke:(
  annais - 13.04.2016 09:43
  Marte: den skal funke, sikker på at du ikke har brukt den på NYX produkt?

  Skriv en kommentar