hits
 • 05.05.2016
 • 19:47
 • BILDEDRYSS FRA DAGEN MIN

   

  REISE I SAMARBEID MED EF

  I dag forsov denne frøkna seg til skolen, som var litt dumt. Jeg sover virkelig som en stein her, selv om det går både trikker forbi vinduet vårt, folk prater og utrykgningskjøretøy uler forbi en gang i timen. Man skulle tro å bo så sentralt i en storby stresset meg, og ga meg dårlig søvn, men tydeligvis ikke. Det virker faktisk litt beroligende på meg. I dag hadde vi en hel dag til å vandre litt, noe som kjapt resulterer i shopping. Jeg begynner endelig å få teket på hvordan denne byen er bygd opp, og kjenner meg igjen hvor jeg går, noe som er veldig digg. Vi har som sagt fått shoppet litt i dag, jeg tenker å vise dere senere hvis dere vil se? Shoppingen her er som en typisk storby, bare at alle butikker og restauranter er i de flotteste bygningene. En H&M her hadde sikkert blitt en turistattraksjon og monument i Norge, liksom... Haha! 

  Processed with VSCO with a9 preset

  - DET VAR BRA HAN BAK MEG UNDERSTREKER ITALIA-FØLELSEN SÅNN ORDENTLIG ... -

  - SE PÅ DEN LILLE HER DA... TITTET HELT TILFELDIG OPP, DER VAR DET EN LITEN NYSKJERRIG PUSEKATT, GITT - 

  Processed with VSCO with a9 preset

  - HER ER VI I DET LITT DYRERE STRØKET AV SHOPPINGEN -

  Veeeeldig mange av de største eksklusive motehusene er jo italienske, så dere kan tro det er litt av et utvalg, og litt av noen butikker! 


  Processed with VSCO with a9 preset

  - EN AV HOVEDSHOPPINGGATENE -​

  Processed with VSCO with a9 preset

  MIN DIGGE MANN -

  Processed with VSCO with a9 preset

  - VI GIKK INN I EN BYGÅRD HVOR DE FLOTTESTE APPELSINTRÆRNE VAR, HER BLE TBILDER-

  ________________
   

  EF har egne aktivitetskoordinatorer som legger opp ukentlige planer på aktiviteter og utflukter som man kan være med på om man ønsker det. De hjelper deg også med alle spørsmål du måtte ha i forhold til ting du selv vet at du ønsker å oppleve i Italia. Rosehagen vi besøkte på tirsdag for eksempel, var i regi av EF, noe som var veldig fint - ellers hadde vi jo aldri kommet på å dra dit. De tar oss med på både turistattraksjoner, men også litt mer skjulte perler, slik som rosehagen.

  Når du reiser med EF Språkkurs støtter Lånekassen alle deres ikke-engelsk språklige destinasjoner. Da kan du reise i 3, 4 eller 5 måneder og få full støtte reisen din. Språkene du kan velge mellom er italiensk, kinesisk, spansk, tysk, japansk og fransk. Så med andre ord har de utrolig mange muligheter og ikke minst mange destinasjoner å velge mellom. Få mer informasjon om din drømmedestinasjon og finn ut hva dette koster HER. PS! Studieveilederene hos EF Språkkurs hjelper deg med alt du måtte lure på så det er bare til å ringe inn eller sende de en mail hvis du har noen spørsmål.

  ______________

  Følg med om litt, da blir det outfit. ♥

  10 kommentarer

  Frida - 05.05.2016 20:08
  Lurer på hvilken str du har på skjorta? Er den kort, og har du shorts eller noe annet under? :)
  annais - 05.05.2016 20:13
  Frida: den er kort i sidene så jeg har shorts under ja! husker ikke hvordan størrelse, troor s?
  Marit - 05.05.2016 20:20
  Haha, jeg klarer ikke unngå å lese bildekommentarene i desperat ropestemme når det er store bokstaver; "DER VAR DET EN LITEN NYSKJERRIG PUSEKATT, GITT!!!!!!!!!!11"

  Forøvrig veldig fine bilder i disse dager, interessant å se!
  annais - 05.05.2016 20:31
  Marit: ahahhahaha !!! det hadde jeg ikke tenkt på ... hahahhahaaha
  Camilla Acklam - 05.05.2016 20:57
  Det virker som at dere har det helt fantastisk der nede! Dere er så heldige! :)
  krist.in - 05.05.2016 21:09
  ååh, ser helt herlig ut <3
  - 05.05.2016 21:11
  Ååååå så nydelig :):) hvor er capsen din fra? Hvis det er samme caps som er fra varsity er det ikke meningen å spørre haha, men så kanskje litt annerledes ut?
  annais - 06.05.2016 00:06
  Anonym: denne er fra zara! :D
  - 06.05.2016 18:50
  Sorry nå Anna, men ohh daaaaaamn den mannen din altså! Dere ser begge veldig flotte ut, men må bare påpeke at han er ekstremt deilig, mehehehe
  annais - 06.05.2016 20:21
  Anonym: hahha! i know <33

  Skriv en kommentar