hits
 • 08.05.2016
 • 17:00
 • TOUCH UPS IN ROME

  annonse

  Processed with VSCO with a9 preset

  Når jeg er her i Roma har jeg prøvd meg litt mer fra med sminke - både med sminke jeg har kjøpt her, men også sminke jeg har med hjemmefra. Det blir jo veldig lange dager her, hvor jeg ikke gidder å gå å sminke meg flere ganger om dagen. Så derfor er det bare noen få sminkeprodukter jeg har med i veska, og tenkte å vise noen av de nå! Noen litt vågale, noen litt mer safe. Lets go!

  Processed with VSCO with a9 preset

  SMINKEMAPPE LULUS, HER

  Hvor lekker er ikke fargen på denne sminkemappen?! Den har den perfekte størrelsen til å ha sminke to go i.

  Processed with VSCO with a9 preset

  VIPPELIM SWEED, HER VIPPER SWEED, HER

  Hehe, disse vippene har jeg jo nevnt tidligere her på bloggen! Disse oppdaget jeg først på bloggen til Kenza, da jeg så hun brukte de. Forrige gang prøvde jeg et par som var litt mer dramatiske, mens nå tenkte jeg å prøve et par som er litt mer til hverdagsbruk. Jeg har jo en voldsom allergi her nede, som betyr at jeg klør meg veldig mye i øynene når jeg sover, som betyr at mye vippeextensions detter av. Så disse vippene blir nok enda mer brukt i slutten av ferien, hehe.. De ser naturlige ut, men man kan variere lengden og tykkelsen ved å eventuelt ha ekstra maskara over.

   


  GLOSSER NYX, HER SHIMMERPLAETT MAKEUP REVOLUTION, HER

  OK - den røde glossen fra NYX får ikke helt rettferdighet her. Det er jo egentlig ikke en gloss, men en blanding av en liquid lipstick og en matt lipsyl. Når disse matte glossene fra NYX tørker sitter de utrolig godt på leppene, luker amazing og har et sykt bra utvalg av farger. Jeg har mine i Monte Carlo og Stockholm.

  Processed with VSCO with a9 preset

  Og så, til min kanskje største favoritt. Dere vet jo meg og highlightere! Jeg elsker det, og jeg syntes det er et alt for dårlig marked for highlightere der ute. Men her får man tre ganske så forskjellige nyanser av highlight - en mer hvit/champagnefarget, en mer gyllen, og en lilla/perlemorsfarget. Jeg er mest vant til å bruke min Mary Lou Manizer highlight, men med den gylne over blir den helt perfecto!

   

   Jeg har fått en aldri så liten rabattkode å dele med dere, og den er AEROMA og gir 15% rabatt på all sminke, untatt NYX og salgsvarer, den varer ut 11. mai. 

  ___________


  En liten bonus: litt behind the scenes, meg som sitter i Romas gater og tar bilder, haha! Alt for noen fine biler, eller? :-)

  Processed with VSCO with a9 preset

  8 kommentarer

  Eli - 08.05.2016 17:04
  Hei pene deg!

  Når du har vært i roma, har du sett noen plasser hvor man kan ta vippe extensions? Og eventuelt om det er dyrere/billigere enn i Norge. Skal til Roma selv i sommerferien og lurte på om jeg heller skulle ta på vipper der nede hvis det er billigere.

  Elsker at du er i Roma, legger ut så mange fine bilder!
  annais - 08.05.2016 18:14
  Eli: kommer svar i ukens spørsmål <3
  Helene - 08.05.2016 17:10
  Hvor er capsen fin fra? :)
  annais - 08.05.2016 18:14
  Helene: varsity!
  Helene M - 08.05.2016 18:47
  Hei fine du! Når har jeg bestilt meg lik veske som deg, men vil jo selvfølgelig ha lik dusk også.. Hvor er den fine, blå pelsdusken fra?
  annais - 08.05.2016 18:53
  Helene M: H&M!:)
  Camilla Acklam - 09.05.2016 13:13
  Dette var skikkelig fine bilder! Kos deg masse! :)
  HHBF - 10.05.2016 11:10
  Hvordan er den skjortekolen i str? Så i et annet innlegg at den var fra shein, og syntes den var veldig fin, men syntes det er så vanskelig å finne riktig størrelse, når jeg kjøper fra nettet..

  Skriv en kommentar