22.05.2016 - 12:21

BIKINI GUIDE 2016


Nåå håper jeg noen ble glade?! Haha, det er supermange som har spurt om jeg kan ha et innlegg om badetøy, og hadde egentlig ikke tenkt å ha det. Altså, jeg er litt i mot at man bør ha en spesifikk type badetøy etter hvordan kroppen ser ut. Når man er i bikini er man jo så og si naken, så å skal begynne å fikse og trikse med "hva som kler deg" og ikke, er jo på en måte litt for seint uansett. Jeg mener man skal velge bikinier man syntes har fine farger og god kvalitet, ikke tenk på om den skjuler lovehandles eller ikke. Bikinikroppen er kjempefin uansett om den er 50 eller 100 kilo! 

Men, jeg tenkte å ha med et par kategorier til dere som vil gjøre noen små endringer. Ellers har jeg bare plukket ut mine favs!

_________________

ADLINKS- GRØNN: 
HER - SORT: HER - HVIT: HER - LILLA: HER -
 

Trekantbikinier i slik "triangl"-stil er jo supertrendy nå, og jeg er stor fan selv! Dog syntes jeg det er masse sykt dårlige, slappe versjoner som ser veldig billige ut. Disse tho har litt tykkelse i stoffet, slik at den ligner litt på triangl-bikiniene, og litt mer eksklusive! Men det sjukeste er?? De koster 49,- nå, haha!!! Det er billig det. Anbefaler å klikke dere inn å sjekke det ut!

_______________
HVIT MED RYSJER: HER - SOLSIKKE: HER - BRUN: HER - BLOMSTRETE: HER - SORT: HER - SORT MED KNYTING: HER -
 

La meg introdusere dere til mitt favorittplagg! Badedrakt er jo sett på som litt mer "vågalt" å bruke, noe som egentlig er veeeldig rart med tanke på at den dekker kroppen ganske mye mer enn en bikini, hehe! Jeg absolutt elsker badedrakter, både til stranda og til fest. Favorittene mine over må være.... alle?? Haha, det ble vanskelig gitt. Syntes de to svarte er helt nydelige, og den blomstrete med litt høy hals... god damn den skal jeg bestille meg hjem neste Nelly-runde! 

Og lov meg en ting - hvis dere bruker badedrakt: ikke dekk den over med en tshirt. Ta bare en dongerishorts utenpå, for det er den feteste outfiten jeg vet av!


_______________

 - HVIT: HER - FARGE OG MØNSTER: HER - SORT: HER - SLANGEPRINT: HER -


Jeg vet ikke om dette med lange bikinitopper er noe bare jeg tenker over, men jeg syntes det er veeeldig fint. Jeg syntes selv magen min kan se veldig lang ut i bikini, og syntes lengden på slike bikinitopper ovenfor, kutter ned magen veldig bra da. I tillegg er de jo så enkle i snittet, men samtidig finner du noen med kult mønster.

​_______________
 - PEACH SET: 
HER - ORANSJ SETT: HER - MØNSTRETE LILLA: HER - RØD TREKANTBIKINI: HER -


Jeg er faktisk en sucker for farger på bikinier, og er egentlig veldig flink til å bruke forskjellig knæsje farger om sommeren. I forhold til helsvart og helhvitt er liksom farger på bikini like fint til litt bleikere hud som til solbrun hud. Min favoritt her er den røde, formen på den trusa former kroppen amazing (det gjør trusene på Nellys Mix & Match bikinier også!!! De finner dere i massevis av farger
her), og tror nok jeg må klikke meg hjem denne!


_______________

 - CALVIN KLEIN BIKINI: HER - MØNSTRETE HIGHWAIST-SET: HER - CUT OUT BIKINI: HER -


Oh my gosh, disse tre. Som jeg nevnte ovenfor syntes jeg sort er finest når man har fått litt mer farge, det blir så... sexy! Rett og slett. Alle disse tre likte jeg veldig godt på forskjellige måter - den første er sporty, men sexy. Den i midten er retro med høytlivstruse (eeelsker høytlivstruser, det er så søtt og fint!), og den siste er mer en "vanlig" bikini men med likevel unike detaljer. Loves!

_______________- LYSEBLÅ: HER - GRØNN OG GUL: HER - PUSH UP INNLEGG: HER -


Hehe, de eneste bikini "tipsene" jeg kommer med er på områder jeg kan kjenne meg igjen. Nå må jeg jo si at små pupper er mer enn blessing enn en curse når man blir litt eldre, for man kan virkelig gå med det aller meste uten å virke vulgær eller få vondt i ryggen. Altså - jeg bruker stroppløse bikinier for full rulle, for det er det faktisk ikke alle som kan! Man skal være glad for det man har. Men, jeg kan skjønne om noen vil fremheve puppene også, og hvis man ser bort fra push-up bikinier, er det andre små triks, som bikinier med rysjer. Det vil se ut som du har større bryster! Også tok jeg med push-up innlegg som tydligvis er laget for strandliv. Har aldri prøvd slike før selv, men hvis man bare passer på at de holder seg inni bikinien, hehe :-)

 

_______________
 

ET LITE TIPS TIL....


- GRØNN TRUSE: HER - HVIT TRUSE: HER -

Ok, en stoor shoutout til disse trusene! Vi vet vel alle the struggle med fine bikinier, som har bikinitruser som henger som en søppelsekk bak? Vel, Nelly fikk nettopp inn denne modellen som er veldig mye mer cheeky. Klikk dere bare inn og se på modelbildene! Altså, den kan være litt mye for noen kanskje, men jeg mener det er innafor, hehe!

_______________
 - LEVIS 501 SHORTS: HER - GRØNN VELOUR SHORTS: HER - GRÅBLÅ SHORTS: HER -


- NAVY CAPS: HER - ISKREM-FLYTEMADRASS: HER - GRÅ SUEDE CAPS: HER -1: HER - 2: HER - 3: HER - 4: HER - 5: HER - 6: HER -

_______________
 

Til slutt, litt tilbehør! First of all: altså, burde ikke jeg hatt den iskrem-flytemadrassen?! Å bare bruke sommerdagene mine på å flyte rundt som en Anna-is? Det må vurderes sterkt altså! La til noen sykt kule shortser, bla. min favoritt Levis 501, som sitter som et skudd på rumpa. Og noen capser da, som jeg er sjeleglad for at er trendy nå - det er jo så digg å bare gjemme ansiktet bak noe når man soler seg og ikke akkurat er den flotteste, hahah...!

Jeg har noen koder til dere! Nelly har 3 for 2 på alt badetøy, som dere finner her. Dere skriver bare inn koden SWIMWEAR når dere betaler. Den varer til imorgen, mandag, klokka 10.00. I tillegg har Ginatricot 25% på alt badetøy nå, og rabatten trekkes automatisk når dere skal betale. I tillegg har de gratis frakt nå! Er ikke det supert?! Da er det tilbud absolutt alt badetøyet i dette innlegget faktisk!

______________

Håper dere likte innlegget. ♥


Malin

Hei!

Vil bare si at du er virkelig flink til å lage slike guider. Det tar jo så lang tid, og da er det enda mer imponerende at det er så gjennomført. Du fortjener standing ovation!

Klem
URL:

22.05.2016// 12:55annais

Malin: ååååååå takk nå ble jeg glad, for jeg brukte sjuuukt lang tid på denne hahaha!! <3 <3
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 13:06Flytanes anna-is, æ dør
URL:

22.05.2016// 13:28Amanda

Du er så flink!!!
URL:

22.05.2016// 13:55annais

Amanda: <3<3<3
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 14:10kaja

Vil anbefale balconette-bikinitopper (med spiler!) dersom man har litt større pupper. Synes også at denne stilen funker bra hvis man har litt ekstra fett på magen! :)
URL:

22.05.2016// 14:00annais

kaja: oo, godt tips vil jeg tro! supert at du legger til noen tips til problemer jeg ikke vet stort om (altså store pupper, hehe) <3 tenker du litt som den oransje?
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 14:10Emma

Så utrolig flink du er med disse innleggene Anna!! Tusen takk for mange supre tips. Sliter med å finne en bikini å føle meg komfortabel i, og bikini er noe av det vanskeligste å kjøpe så dette innlegget eeeeelsket jeg<3
URL:

22.05.2016// 14:41annais

Emma: ååå så koselig at du likte det, det blir jeg veldig happy av å høre!! <3
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 16:13Camilla Acklam

Så gøy! Likte isen veldig godt, hahah! :)
URL: http://camillaacklam.blogg.no/

22.05.2016// 15:49Ingrid

Veldig bra innlegg, elsker når du lager disse guidene, og siden de er så gjennomførte leser jeg de gjerne om og om igjen (sånn som bukseguiden). Ellers må jeg bare si at jeg DIGGER humoren din med tanke på isen 😂 :D
URL:

22.05.2016// 18:13annais

Ingrid: åå så koselig <3<3<3 hahah!
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 18:31Er det samme genser du har på deg når du sitter i bilen i denne videoen som når du klapper hunden og viser outfiten i speilet?:-) og isåfall hvor er den fra?

https://www.youtube.com/watch?v=YVekgCDo-84
URL:

22.05.2016// 19:26annais

Anonym: hæ?
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 20:36Betina

Fantastisk bra innlegg! Virker som om du har brukt god tid på dette, det var veldig gøy og ikke minst til hjelp! :-)

Jeg prøvde trykke på linken til Levis shortsen, men kommer ikke innpå den..vet du om andre linker til den shortsen? Har siklet etter en fin Levis lenge nå!
URL:

22.05.2016// 19:56annais

Betina: den er nok utsolgt :(
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 20:34Hege Kristin

fint! :)
URL: http://hegekristin.blogg.no

22.05.2016// 20:02T

Hei Anna! Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din veldig godt, og har fulgt med på deg en god stund nå. Du virker som en utrolig herlig person! Du er en av de få bloggene jeg liker å lese fordi du virker så jordnær og ikke lever i den "rosablogg-bobla". Kjenner meg igjen i mye av det du skriver, og det virker som du ikke legger så veldig mye skjul på ting, og ikke skal ha alt til å fremstå perfekt. Håper du fortsetter slik lenge! Tenkte bare å si det, siden du fortjener positiv tilbakemelding!
URL:

22.05.2016// 21:06annais

T: tusen, tusen takk <3 ingenting er så fint å høre som det der!
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 21:57Amalie

Heeeei, tror du det er lenge til 501 shortsen kommer på lager igjen? :)
URL:

22.05.2016// 22:49annais

Amalie: det har jeg ingen aning om desverre:(
URL: http://annais.blogg.no/

22.05.2016// 23:49Haha den kommentaren du skrev "hæ" til Anna, gå innpå youtubelinken som er lagt ved og se!!! for å kunne skjønne spørsmålet heheh
URL:

23.05.2016// 16:28annais

Anonym: hahah jeg gjorde det men skjønte fortsatt ikke helt???
URL: http://annais.blogg.no/

23.05.2016// 17:52Stine

Utrolig bra jobbet med denne guiden! Fant mange favoritter ❤️
URL:

23.05.2016// 16:51annais

Stine: åå så bra <3
URL: http://annais.blogg.no/

23.05.2016// 17:51Maja

Elsker disse innleggene dine, du er så flink!! Lurer på hvilken str. du bruker i trusene fra Nellys mix & match? Ha en super dag<3
URL:

24.05.2016// 13:58annais

Maja: small!
URL: http://annais.blogg.no/

24.05.2016// 17:02Ingvild

Haha åå jeg skjønte ikke hva flytemadrassen var med en gang. Bare "er det deksel?" "Hårspenne?" Siden den så mindre ut en capsene ikkesant, men så leste jeg teksten under. Og nå sitter jeg og ler fordi jeg føler meg dust (og litt morsom).
URL:

24.05.2016// 22:14annais

Ingvild: hahaa enig det var litt dust og litt morsomt
URL: http://annais.blogg.no/

24.05.2016// 22:28marie

Jess endelig!! elsker kles-guidene dine, og denne her var absolutt etterlengtet <3<3 (jeg er vell en av de som har mast om det også, hehe.) Synes aldri det blir for mye av disse innleggende, det er så digg med en så oversiktlig blogg. Jeg kommer til å grine om det kommer en dag du ikke blogger mer. Jeg slutter å bable nå.
URL:

25.05.2016// 19:32annais

marie: haha tusen takk skjønne <3
URL: http://annais.blogg.no/

25.05.2016// 21:32Hhaha okei prøver på nytt, altså den youtubelinken jeg la ved der du filmet en sånn videodagbok ish ting, når du sitter i bilen fra ogtil vippetimen din så ser genseren din beige/brunaktig ut imens når du står og filmer deg i speilet imens du klapper Melis og tydeligvis har kommet hjem så ser nesten genseren mer grå ut? Og så lurte jeg jo påååå om dette er den samme eller er to ulike og hvor du evt har kjøpt de?:-D håper det var mer forståelig nå!!
URL:

26.05.2016// 17:59annais

Anonym: det er samme genser ja! den er litt lilla-grå i virkeligheten
URL: http://annais.blogg.no/

26.05.2016// 20:28Katrine

ååh så fin guide! elsker disse guidene dine!

Men kunne du ikke hatt noen bikinitopper for de med litt store pupper :( har litt for store pupper og sliter veldig med å finne noen som passer i det hele tatt...
URL:

26.05.2016// 21:02annais

Katrine: ååå det skulle jeg gjerne gjort, men jeg har nok ingen erfaring med store pupper, så har ingen tips å gi, hehe...
URL: http://annais.blogg.no/

26.05.2016// 21:03Okei takk for svar, vil du si hvor du har fått tak i den?:)))
URL:

27.05.2016// 17:54annais

Anonym: kjøpe den på missguided for 2 år siden..
URL: http://annais.blogg.no/

27.05.2016// 17:57GlassesShop

liek like like .........
URL: http://www.glassesshop.com

22.06.2016// 07:48

hits