hits

Anna Edwin

Kategorier

Arkiv

Følg/kontakt

 • 30.05.2016
 • 20:00
 • LETT SOMMERGLØD

  ANNONSE

  Hei snuppiser! I dag tenkte jeg å vise dere noen produkter for å få en "no make up"-makeup look, som egentlig bare består av tre hudsminkeprodukter. I tillegg har jeg lagt til mine favs når det kommer av oppfriskning og pleieprodukter! Jeg elsker å gå uten sminke, men er ikke så glad i å gå helt uten sminke i offentlighet. Noen kjenner seg kanskje igjen? Her er noen småtips i hvertfall, for en lett sommerglød. ♥

  Processed with VSCO with a7 preset

  BARE MINERALS PRIME TIME, HER

  THE BALM BALM SHELTER, HER

  LE TAN COCONUT LOTION, HER

  SMITH'S STRAWBERRY LIP BALM, HER

  MAKE UP REVOLUTION HIGHLIGHTER, HER

  ________

  Primeren fra Bare Minerals er uten tilsetningsstoffer, og har en veldig fin og nude glød i seg. Denne kan brukes både under og uten foundation, og den gjør huden glatt og glødende! Over kan man jo som sagt ha ingenting, eller en foundation, eller som jeg gjorde her om dagen - tok en BB cream under. Da brukte jeg denne fra The Balm! Den er sheer som alle BB-creamer, og legger seg som en fuktighetskrem med hint av farge. Den har også SPF 18, så det blir litt en 2 in 1 produkt. På resten av kroppen er det viktig å huske å bruke solkrem, og jeg starter med solfaktor 15! Jeg tar jo litt sol hele året, så da trenger jeg ikke gå så mye høyere opp. Denne med kokos-lukt har vært min favoritt i flere år nå, helt siden Coverbrands fikk den inn. ♥

  Så til mine to favs - to enkle, men veldig gode produkter. Jeg måtte bare ta med en highlight, haha! Det er så fresht. Men denne highlighten er mye dusere enn de man gjerne bruker til fest eller når man vil ha "full glam". Den er mer diskret, og passer da bedre til å sveipe lett over kinnbena en dag du ikke vil ha på hele maska med sminke! Også til det som var mitt aller første "sminkeprodukt". Smith's jordbær lipbalm! Denne har en spesiell plass i hjertet mitt, både på grunn av minner og på grunn av den digge lipbalmen inni. Love!


  Processed with VSCO with a7 preset

  SMILELAB TANNBLEKING, HER

  ________

  Så klart måtte SmileLab være med. Klisje å si det, men et stort smil er det fineste tilbehøret en kan ha, og jeg liker da at mitt er litt ekstra hvitt as well. Man kommer langt på veg med det, man føler seg veldig mye freshere! Smilelab er min faste tannbleking, og den er veldig enkel å bruke og skånsom.


  Processed with VSCO with a9 preset

  RABATTKODE! 

  AE30M GIR DERE 20% PÅ ALL SMINKE, ALT FRA SMILELAB OG ALL SOLPLEIE. DEN ER GYLDIG UT 02.06, OG GJELDER IKKE NEDSATTE VARER ELLER NYX.
   

  7 kommentarer

  M - 30.05.2016 20:33
  Visste du at solarium ikke legger noe grunnlag for vanlig sol? Så det at du tar solarium gjør ikke at du behøver mindre solfaktor. I solarium finnes nemlig ikke UVB stråler, bare UVA. UVA gjør deg brunere, mens UVB gjør huden tykkere. Sistnevnte er det som beskytter og herder huden mot videre soleksponering :)
  kristine - 30.05.2016 22:35
  Vet du om det er noen SmileLab-produkter som er bedre enn andre? Jeg bruker de vanlige stripsene, men syns bare tennene blir flekkete og ikke noe hvitere enda jeg gjør akkurat som det står det skal gjøres 😳
  annais - 31.05.2016 11:11
  kristine: jeg syntes den orginale er best :D
  - 30.05.2016 22:42
  hvordan er den grønne bomber jakken i strl? hvilken strl har du?
  Asalia - 31.05.2016 10:55
  Herlig innlegg :) Jeg og synes det er så deilig å gå uten sminke, men ikke like digg i offentligheten.
  Tuva - 31.05.2016 12:16
  M over her har delvis rett. Solarium gjør ikke huden noe bedre herdet for verken vanlig sol eller sol i solarium, og uansett om huden er herdet eller ikke så må man alltid bruke faktor, uansett hudfarge eller hudtype. Solen er like skadelig året rundt, men forhåpentligvis finnes det mer av den om sommeren, så da er det ekstra viktig. Men UVA er det som aldrer - tenk UVAldring. UVB er det som gir farge, tenk UVBrun. Derfor må man alltid ha faktor med broadspectrum, som beskytter mot begge. :-) Og det har jo denne solkremen! Selv om 15 er litt lite i mine øyne, men det er jo kanskje litt mer smak og behag.
  - 01.06.2016 19:18
  Kan du anbefale en matt leppestift i korall-aktig farge?

  Skriv en kommentar