hits

OPPSKRIFT: BRUSCHETTA!

Som dere vet er jeg veldig glad i god mat, og elsker spise ute. spise og drikke ute er faktisk noe av det jeg liker best bruke pengene mine p. Det og klr! Uansett, selv om jeg er glad i spise ute, er jeg faktisk veldig glad i  lage mat ogs. Jeg er ganske udugelig p kjkkenet enda, men prver jeg meg litt frem her og der. Jeg har veldig lyst bli flink lage mat, men det ser ut til ta sin tid, haha! Men de rettene jeg kan lage, de kan jeg kjempegodt og de er kjempegode. Jeg viste p Snapchat da jeg lagde bruschettaen over, men tenkte vise det litt mer nyaktig her p bloggen! Det er flere mter lage det p, avhengig av hva du vil ha p eller hvor god tid du har.


___________

 

1. Nr det kommer til selve brdet, kan man steke det i olje (med hvitlk og chili) i en stekepanne, ha det i ovnen eller i en brdrister. Selv liker jeg ta olje p begge sider av brdet, deretter et lag med pesto, s mozarella, deretter ha det 6-7 minutter i ovnen. Hvor mange grader varierer, man ser jo nr osten er smeltet! Frste gang jeg lagde det hadde jeg ikke p mozarella, og det var kjempegodt det ogs. Men alts.. Cheeeseee...

2. Mens brdet er i ovnen skjrer jeg opp cherrytomater og rdlk, har det i en skl sammen, har i en god del olje i, massevis av salt (eventuelt pepper), rrer rundt, og vips! Det er virkelig superlett.
 

Og som jeg skrev p Snapchat - jeg likte ikke tomat fr jeg smakte dette... NAM! Jeg spiser det til bde middag og lunsj!
 

14 kommentarer

Det s godt ut, og ikke minst enkelt lage. Tror nesten jeg m prve og lage meg bruschetta en dag :) Ha en fin kveld videre!

Pernille: anbefaler deg prve det ut!:)

Du m jo ha basilikum i tomattoppingen :( Hehe! Blir enda bedre da, s anbefales sterkt :D

Cathrine: ooo det m jeg prve!

loving you blog fr tida

uuu! ser skikkelig crispy og godt ut :D

Dette kommer jeg til lage😃

Hvis du har mulighet; lag tomattoppingen p forhnd, f.eks noen timer fr! Da fr smakene satt seg:)

Anna! Jeg la deg til p snapchat for flere uker siden, men jeg ser aldri mystoryene dine. Har jeg kanskje lagt til feil bruker? Annaedwin var den jeg la til.

Mina: da har du nok lagt til feil ja, det er min private, hehe :D ANNAEDWI heter bloggsnappen min! :)

Nei, mener "annais"!!

Nam! Jeg digger det der <3

Det m jo vre masse basilikum og hvitlk i tomatene! :)

Aaaaller best om du rister brdet, pensler det med olivenolje og gnir et hvitlksfedd over hele skiven. Topper det med en blanding av tomat, rdlk og basilikum <33

Skriv en ny kommentar