hits

Anna Edwin

Kategorier

Arkiv

Følg/kontakt

 • 24.10.2016
 • 12:56
 • GLØDENDE SMINKE

  ANNONSE

  For tiden er jeg veldig inspirert til å prøve å utvide sminkestilen min litt. Jeg er veldig basic når det kommer til sminke, og går med det samme uansett om det er hverdag eller fest. Jeg har så lyst å bli bedre til f.eks. øyeskygge, for det kan være med å sprite opp en hel outfit! Så jeg har begynt så smått, og tenkte å vise dere hvordan jeg prøvde meg litt frem til denne glødende sminkelooken over. Det er ikke så mye sminke, men som dere ser gjør det en vesentlig forskjell i og med at det er noe annerledes enn hva jeg vanligvis går med. Jeg har også tatt med to nye favoritter innen sminke! Alltid like gøy når man finner noe nytt og fantastisk.

  Processed with VSCO with hb2 preset

  ALL NIGHTER HYDRATING FACIAL SHEET MASKHER

  Dette er masken jeg hadde på meg på Snapchat! Mange som lurte på hvor den er fra, og det er da så klart Sheetmaskene fra MaskerAide! Denne er den oppfriskende "all nighteren", og jeg syntes den fungerer like bra før du eventuelt skal ut på fest, som dagen etter. Eller bare hvis du vil slappe av en helt vanlig dag. Etterlater huden utrolig digg, og jeg pleier å massere serumet som er igjen etterpå nedover halsen så den også får litt av godsakene :-) Disse sheetmaskene har virkelig blitt en favoritt!

   

  Processed with VSCO with hb2 preset

  PRIME TIME BRIGHTENING PRIMERHER

  Jeg brukte denne primeren fordi den gir litt glød! Mange primere blir veldig matt for min del, så om jeg skal bruke det må det være noe som gir meg my glow. Særlig i denne looken! Uten tilsetningsstoffer er den også, så det er virkelig ikke til å klage på. Jeg bruker ikke alltid primer, men med tanke på hudsminken jeg skulle bruke tenkte jeg at primer var en god idè for å få alt til å sitte best mulig!
  BALM SHELTER TINTED MOISTURIZER
  HER

  Her er nemlig hudsminken! Ikke en foundation, men en fuktighetskrem med litt farge i. Jeg har hatt denne før, og den er helt super å bruke f.eks på sommeren, eller på dager hvor du egentlig føler for å gå helt uten sminke. Det er ikke så mye dekk i denne, for det er en lett dagkrem som sagt. Den har også solfaktor i seg, så det er nesten ett 3 i 1 produkt dette her!


  Processed with VSCO with hb2 preset

  STROBE OF GENIUS ILLUMINATING PALETTEHER

  Så til min o-store favoritt! Jeg har lenge hatt lyst å prøve dette highlight-kitet fra NYX, og har hørt masse bra om det. Så jeg ble så glad da jeg fikk det i posten! Jeg er jo veldig glad i Mary Lou-manizeren min, men akkurat nå er den faktisk byttet ut med denne altså. Det er så genialt med tre større farger i de "fineste" og mest klassiske fargene, også mer crazy farger ovenfor. Selv elsker jeg å ha litt av den blå over den største helt til høyre, og den største helt til venstre. Og never mindt hakket i den midterste - ei som ble litt ivrig kan du si...


  Processed with VSCO with hb2 preset
  BROWS ON POINT MICRO PENCILHER

  Så til min andre favoritt! Denne har jeg nevnt på bloggen før, men da jeg skulle plukke ut produkter til denne looken måtte jeg bare ha med denne. Jeg vet jeg har sagt det før, men denne liker jeg faktisk bedre enn Anastasia sin Brow Wiz. Spesielt hvis jeg har dårlig tid! Denne er mye mer pigmentert, og gjør at det tar mye kortere tid for meg å få skarpe (men naturlige) bryn. Jeg har min i Taupe og ja, den er litt mørk, men om dagen liker jeg at bryna mine er litt mørkere enn håret mitt. Anbefaler dere å prøve denne, jeg liker den kjempegodt :-)  Processed with VSCO with hb2 preset

  MASTERPIECE NUDE PALETTEHER

  Også til selve øyeskyggen jeg brukte på looken! Jeg brukte dette palettet fra Max Factor, som består av mange glødende skygger, og noen få matte. Her prøvde jeg meg først frem - brukte den matte beige i globalen, den utrolig glødende, lyse gull fargen på lokket, og den mørkere kobber-gull fargen for å lage en slags svak "eyeliner". Fokuserte også på å ha skygge på den nedre vippelinjen, det syntes jeg ble såå fint! Da brukte jeg også kobberfargen. Fint at det også er en helsort der, i tilfelle man vil gå for noe enda mer dramatisk og mer "fest" sminke!

  Rabattkode! Oh yes. Rabattkoden er ANNASMINKE, og gir 20% rabatt på all sminke unntatt salgsvarer og NYX. Rabattkoden er gyldig ut 26.10.16. Coverbrands har også gratis frakt, så dere kan få gjort dere en skikkelig god deal altså! 

   

  7 kommentarer

  Victoria - 24.10.2016 12:59
  Så utrooolig fint! Du er utrolig pen :)
  Lill - 24.10.2016 13:42
  Hvilken farge har du på fuktighetskremen?
  annais - 24.10.2016 15:06
  Lill: light medium! <3
  Jenny - 24.10.2016 15:05
  Hei! Tenkte bare å si at jeg ikke får til å trykke på linken til micro pencil
  annais - 24.10.2016 15:09
  Jenny: hei! tusen takk som sa ifra, nå skal det være i orden <3
  Ida - 24.10.2016 18:20
  Hei! Bare et lite spørsmål til hvordan huden din er nå forhold til om sommeren? Merker selv at jeg får mye mer tørr hud nå og foundationen legger seg såå stygt... Har du noe tips selv enten på foundation eller type rutiner?
  annais - 24.10.2016 18:35
  Ida: svar kommer på ukens spørsmål <3

  Skriv en kommentar