hits
 • 05.01.2017
 • 19:18
 • 2016 OPPSUMERT: DEL 2

  - MAI -

  Processed with VSCO with a9 preset

  ... I starten av Mai tok jeg med meg kjæresten min til Roma! Der var vi i hele ti dager i samarbeid med EF, og herreguuud som jeg savner det... Beste ferien!
   

  Processed with VSCO with f2 preset

  ... Som dere kanskje skjønner ble det en god del pizza og rødvin (det er det beste jeg vet i hele verden), faktisk så mye at ya girl fikk forstoppelse. Yesssss... Kanskje ikke så rart når jeg spiste og drakk det samme til hvert måltid i 10 dager hehh


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Vi fikk sett nesten alt av bygninger og severdigheter, her i Panteon. FOR en by ass..


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Vi var i verdens største (?) rosehage <3


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... og shoppet en god del... Det som var så sinnsykt deilig med å være der i 10 dager - vi fikk virkelig gjort mye uten å "stresse" med å få sett alt. Min type ferie!


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... vi var disrespect as fuq tydligvis og fikk masse kjeft for å ta dette bildet 


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... vi var i Peterskirken som var helt amazing! Det som sugde var at vi ikke fikk sett Vatikanbiblioteket + museet, men det får bli neste gang for jeg SKAL tilbake til Roma!


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Årets beste dag kom, og det betø champagnefrokost hjemme hos meg! Det ble bobler fra morgen til kveld, og var virkelig en av årets gøyeste dager. Som alltid!


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Også ble det plutselig eksamensperiode. Fra fiesta til siesta, gitt! Jeg hadde tre eksamener med en uke mellom hver, så det var egentlig veldig greit. 


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Meeen midt i eksamenslesningen til eksamen nummer to ble Melis angrepet av en gigantisk hund og nesten tygd i stykker. Jeg har helt fortrengt hendelsen siden det var så grusomt, og jeg ga en hund ganske så juling. Men det gikk bra med søta etter å fått sydd og gått med bandasje i noen uker. Det gikk ikke så bra med meg, det resulterte i stryk på eksamen og at jeg har blitt redd for store hunder. BAH


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Når jeg ser tilbake på bildene fra mai sitter jeg igjen med - drakk vi så mye på dagen da?! Altså, her trodde jeg kanskje vi var på veg til en dagsfest eller noe, men vi var egentlig på veg til byen, haha. Savner sommeren og lyset sånn!

  - JUNI-

  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Sommeren kom for fullt, og vi gikk faktisk noen lange turer i marka. Ikke typisk meg, men når jeg tenker tilbake på denne turen vil jeg bli flinkere til akkurat det. Venter til sommeren, tho...


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Jeg og vennegjengen var megasosial - møttes til alle døgnets tider enten for å henge eller spise ute


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Enda mer kos med kattungene som hadde blitt ganske mye større siden sist. 


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... I juni jobbet jeg sinnsykt mye. Jeg husker jeg hver dag jobbet flere timer med innlegg, enten det var reklame eller temainnlegg. Work hard play hard sier de ;))


  Processed with VSCO with a9 preset

  ... Utallige grillfester med vennene mine

  Processed with VSCO with a5 preset

  ... Jeg passet hunden til svigerfamilien mens de var på ferie, og var skikkelig doglady for en uke! Massevis av turer, skikkelig sprek var jeg egentlig.. 


  Processed with VSCO with a9 preset

  Processed with VSCO with t1 preset

  ... Herregud som jeg savner sommeren. Så mye mer sosial man er! Man blir så mye mer spontan og alt er så mye mindre stress å planlegge. Kjenner jeg gleder meg til sommermånedene nå ja!

  Idiot-meg hadde klart å rote med oppdelingen i forrige innlegg, så her har dere kun mai og juni! Haha, skrullemor klarer ikke følge med

  12 kommentarer

  Maria Ellaine - 05.01.2017 20:03
  Så gøy å lese!

  Selv var jeg i Roma i august sammen med kjæresten min, jeg fikk turen i bursdagspresang. Jeg var helt målløs! Han vekket meg klokken syv om morgenen på bursdagen min fordi han skulle på jobb for å si gratulerer med dagen og for å si at bursdagsgaven min var tur til Roma uka etter bursdagen min. Okei gurl, hvor mange ganger måtte jeg bruke ordet "bursdag" i den lille setningen der?? Hahaha

  Det var helt fantastisk der! Vi var der i fire dager da, men vi fikk sett så og si ALT! Jeg kjenner det er litt kult å tenke på at vi har vært på de samme stedene og tatt bilde ved de samme stedene, haha! Men jeg skjønner ikke hvorfor du fikk hate av å ta det ene bildet? Neste gang du er i Roma så må du virkelig besøke museumet ja, og det rommet der hvor hele taket er dekket av gull og forteller hele bibelhistorien.. Hva heter det igjen..Akk, ja! Det var hvertfall en opplevelse i seg selv.
  - 05.01.2017 21:01
  herregud når jeg ser disse bildene tenker jeg " la hun ikke ut disse bildene forrige mnd liksom ??? " hahahah det er helt sykt, men når jeg ser disse bildene så innser jeg hvor fort året har gått. rip
  Jeanett - 05.01.2017 22:45
  Skrev du noengang en reiseguide til Roma? Jeg klarer ikke finne det, og om du ikke gjorde det - kunne du skrevet en? jeg fikk nemlig Roma-tur i julegave av kjæresten og vi reiser allerede om to uker! Tips på digge restauranter, spisesteder, cafeer og barer! Det gjør ingenting at du bare spiste pizza! haha. Pizza og pasta i fem dager skal bli livet <3 hvis dere evt testet en biff restaurant hadde det vært toppers også da!
  annais - 06.01.2017 00:06
  Jeanett: hmm nei har nok ikke et eget innlegg til det, men mener jeg skrev noen setninger i et innlegg med noen tips.. haha beklager at jeg ikke er mer til hjelp!
  fan #1 lixm - 06.01.2017 00:00
  jeg vet ikke hvor rart dette kommer til å høres ut som, men... hahha jeg er blitt.. glad i deg? eller liksom, jeg vet ikke? jeg kjenner deg jo ikke, men jeg har lest bloggen din hver dag i mange år nå, så jeg kjenner deg jo litt. jeg syns du er en så FLOTT person (det var litt rar setning). personligheten din er så søt og vakker. DU er vakker!! my god, kjæresten din er heldig.

  du må aldri, aldri sluttte å blogge, Anna! da kommer jeg hjem til deg og kommer til å nekte å dra før du starter igjen. du får meg til å le i nesten hvert innlegg.

  LOVE YOU<33 din aller største fan hahhaaa
  annais - 06.01.2017 00:06
  fan #1 lixm: fy søren du er alltid så søt og kommer med så fine kommentarer <3 tusen tusen takk, du må aldri slutte å kommentere bloggen!!! <3 <3
  Maria - 06.01.2017 01:07
  Hei! Om du nånn gang tenke å selg weekend baggen fra MB så si ifra, den e jo helt umulig å oppdriv i svart mer..
  - 06.01.2017 05:36
  Kunne du kanskje laget et innlegg om turen fra roma? eller har du kanskje allerede gjort det(isåfall, link?)?.. Jeg lurer på hva jeg MÅ få med meg når jeg skal dit i sommer! Har du noen tips? Gode resturanter mm.
  marie - 06.01.2017 12:15
  hvor er den stripete skjorten fra?
  - 06.01.2017 14:51
  Hvor er genseren du har på deg på mystoryen din fra? Den blå, har du link?😇
  annais - 06.01.2017 14:56
  Anonym: kommer i neste innlegg <3
  Emi Lie - 07.01.2017 01:40
  hvis en hund angriper hunden din så skal man ta tak i bakbena og løfte opp, for da må den fokusere på å holde balansen og kan verken bite deg eller hunden mer.

  Skriv en kommentar