hits
 • 08.01.2017
 • 19:30
 • HA MER Å KOMME MED ENN BLOGG

  TOPP ADIDAS, HER
  Processed with VSCO with hb1 preset


  Da var det jaggu min tur også, i morgen er det tilbake på skolen igjen. Før jul var jeg fornøyd med hverdagen min og var fornøyd med hvordan dagene gikk, men nå ser jeg faktisk ganske mørkt på å gå tilbake til skolen. Jula var så god med meg at jeg innbiller meg at hverdagen skal være bare ferie, god mat, god tid og gode venner. Derfor tar jeg meg selv i å faktisk være misfornøyd med å skal starte på igjen, og vil heller ta meg to uker med ferie en plass. Jeg er kanskje ikke den eneste som tenker slikt nå? Det jeg forteller meg selv er at man må ha mye hverdag for at ferie skal være et konsept, og noe man gleder seg til. Det vet jeg veldig godt selv også, etter å hatt friår med kun blogging.

  Samtidig kjenner jeg også veldig på at jeg er litt lei av å gå et studie jeg ikke skal fortsette på, og veldig umotivert. Haha, dere aner ikke hvilket paradoks det er. Jeg skal jo utdanne meg og tenker neste år begynner jeg på det jeg tror er rett for meg å gå. Så jeg kunne egentlig tatt meg et halvår nå og reist litt, blogget og levd the sweet life, men skal jeg være ærlig føler jeg å kun blogge er så... fordummende? Da jeg startet på skole igjen, etter ett år med friår, merket jeg hvor lite jeg hadde utfordret hjernen på det året. Ja, så klart brukte jeg hodet på mange nye måter bla. innen business-siden på bloggen, men ikke på det ... akademiske? Jeg syntes utdanning er utrolig viktig, og for meg er det viktig å holde på med mer enn blogg, ha mer å komme med enn blogg, og være mer enn bloggMen samtidig er jeg på mitt andre år med mitt andre studie jeg ikke vil gå videre med. Tanken på januar, februar og mars gir meg så ufattelig lyst å reise bort! Og jeg tror det er akkurat det som er problemet. Januar is a bitch, og som mange andre tenker jeg nok litt ekstra depressivt om dagen. Eller, utad ser det egentlig ut som alle tenker "trening, sunn mat, god stemning, nytt år og nye muligheter" for tiden, haha. 

  Jeg vet dette innlegget er all over the place. Jeg skulle egentlig bare fortelle at jeg har spist sushi med familien min og at jeg starter på skolen igjen i morgen, men hey - hvorfor ikke bli litt god gammaldags vinterdeprimert og whinete! 

  22 kommentarer

  Marte - 08.01.2017 20:05
  Kjenner meg igjen så sykt, veldig umotivert til å starte på skolen igjen. Skal fortsette på studiet mitt fram til sommeren, men tror veien dit blir lang og jævlig hahah.. hadde vært fantastisk deilig å kunne reise rundt eller bare gjort noe som gir mer mening enn å studere noe jeg ikke interesserer meg i🙈 Men så er du ganske heldig som har nok så mobil jobb, og det går jo an å blogge om reiser du legger ut på? Hvis det var ekspedisjoner/lange reiser du tenkte på da, og ikke ferieturer. Vet ikke helt hvor jeg skulle med dette, men satt og tenkte på umotivasjonen like før jeg klikket meg innom her, så tenkte bare å si at du definitivt ikke er alene! :-)
  Lena - 08.01.2017 20:42
  Jeg ser poenget ditt, det gjør jeg absolutt. Samtidig kan jeg ikke for at jeg tenker at du sitter på en helt vanvittig mulighet til å oppleve verden/gjøre som du vil, som veldig få på din alder har. Denne muligheten kan være borte om noen år. Hvorfor bruke et halvt år på et studie du egentlig ikke bryr deg om, når du kan gjøre akkurat det du vil og få minner for livet og vokse mye som person? Du er helt ufattelig heldig, og det vet du. Vi lever jo bare en gang, så gjelder å bruke tiden på noe som gir en noe, tenker jeg da :-)
  Mia - 08.01.2017 20:59
  Hahah lurer bare litt på om du klarer å spise rå laks nå, eller om det fortsatt er noe du blir kvalm osv av? Sikkert ikke det du ville jeg skulle sitte igjen med etter det innlegget, men bare lurer! Forresten veldig bra skrevet, kjenner meg veldig igjen!! Håper jeg en dag klarer å få mer ut av vintermånedene, for de siste åra har de liksom bare vært sånne kjipe mnd jeg vet jeg må gjennom
  annais - 08.01.2017 21:21
  Mia: haha skjønner at du lurer! nei jeg spiser ikke rå laks nei :)
  Eirin - 08.01.2017 21:34
  Skjønner såå godt hva du mener... Vil liksom ikke gi slipp på jula heelt enda. Men det er vel på tide! Får bare stå på i hverdagen og glede seg ekstra mye til helg osv, haha. Tror det kommer til å bli vår fort :D
  Anonym - 08.01.2017 21:51
  OMG I FEEL YOU!!! jeg går samme studie som deg og fant vell ut ganske kjapt at dette skal jeg ikke fortsette med. Har vært på nippet til å slutte flere ganger men nå har jeg landet på at jeg går dette til sommeren også blir det friår, jobbing og reising neste år og jeg klarer ikke vente!

  Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre så forstår jeg deg. Du blir jo en erfaring rikere og noen studiepoeng kommer alltid godt med hvis du fullfører. Samtidig er det veldig meningsløst.. Nå begynner jeg bare å bable men du skal vite at du ikke er alene <3
  sofie - 08.01.2017 22:47
  hvor har du kjøpt shushien?
  sofie - 08.01.2017 22:48
  hvor har du kjøpt sushien?
  Kjersti - 08.01.2017 23:30
  Jeg skjønner deg veldig godt. På studiet mitt har vi nå hatt en hel måned juleferie, og jeg har virkelig kost meg så mye! Skjønner ikke hvor tiden har blitt av, og det frister så lite å gå tilbake til universitetet. I likhet med deg har jeg funnet ut at jeg ikke kommer til å fullføre denne bachelorgraden, satser på at jeg velger riktig neste høst istedenfor. Men tanken på et nytt semester, nye emner og ny eksamenstid med noe jeg ikke interesserer meg så mye for... den er kjip.
  ida - 08.01.2017 23:33
  "all over the place"-innleggene dine er de beste<3
  Martha - 09.01.2017 00:43
  Takk for dette innlegget! Har reist tilbake til byen jeg studerer i, og ser ikke så veldig fram til å starte igjen. Forrige semester var veldig greit og jeg trivdes og hsddde en ålreit hverdag, men der som kommer nå? Har ikke helt troa ass. Godt å lese at det er vanlig med litt januardepping, det hjelper å ikke være alene i alle fall <3
  Martha - 09.01.2017 00:47
  Sorry for litt feil her og der i kommentaren over. Har sykt glatt deksel #peace
  o - 09.01.2017 01:19
  hallo er det jordbær som ligger oppå sushien din?? whaaaaaattt
  fan #1 lixm - 09.01.2017 01:22
  hvorfor fortsetter du når du vet du ikke skal fortsette etter sommeren? er det for å få studiepoeng? jeg vet hvor jævlig det er å tvinge seg selv til å fullføre noe man absolutt ikke liker såå hadde jeg vært deg hadde jeg ikke gjort det. de poengene er ikke verdt det ass. gjør som de andre her oppe sier. gjør noe du har mer lyst på så du slipper å angre om noen år når sjansen ikke er der lenger :)
  Selma - 09.01.2017 01:23
  Om du har lyst til å reise bort så gjør det. Iallfall ikke bli hjemme pga et skoleår du ikke har motivasjon til å fortsette med. Reis mens du kan. Barneværnspedagogikk er bare ræva. Ingen trives i slike yrker likevel

  Siden kommunene gir null handlingsrom for ansatte til å gjøre en skikkelig jobb pga små ressurser
  Stine - 09.01.2017 13:32
  Du har ikke vurdert å ta deg en deltidsjobb istedenfor å blogge et halvår da? :) Vet ikke om du mottar stipend, men om du gjør det så koster jo utdanning på en måte penger. Jeg har selv studert noe jeg ikke fant motiverende i det hele tatt, og skjønner godt at du er lei. Hvis du feks jobber i en butikk eller noe så får du også hverdag og ferie. Tror bikbok på torget bl.a søkte folk nå :)
  Stine - 09.01.2017 13:34
  Haha, lol. Mente ikke istedenfor å blogge, men istedenfor å studere. Blogg-Norge trenger Annais <3
  Johanne - 09.01.2017 13:47
  Du er ikke den eneste som ser mørkt på dette halvåret. desverre for meg er det siste halvår på videregående så blir ikke noe reising på meeg. Meen skjønner veldig godt at motivasjonen ikke er helt på topp når du uansett ikke skal videre med denne utdanningen..
  Rebekka - 09.01.2017 20:13
  Ser godt hvordan du tenker. Selv skal jeg begynne på andre semester på et studie jeg ikke har lyst til å fortsette med. Selv om jeg bare har dette semesteret igjen er jeg så sykt umotivert. Skjønner godt at du har lyst til å reise dette halvåret, og hadde jeg vært deg ville jeg kanskje ha gjort det. Du har jo mulighetene til det liksom!
  Ragnhild - 09.01.2017 23:59
  Hvor syns du at de har den beste sushien i Trondheim?
  Sjokoladebloggen - 10.01.2017 14:11
  Sushi har eg aldri smakt. Og sidan eg er meget skeptisk til å ete rå fisk, så vil eg sannsynlegvis heller aldri gjere det. Det nærmaste eg kjem sushi er nok rakfisken til han pappa.
  Marte - 10.01.2017 16:10
  Går på et studie jeg liker og skal fortsette med, men umotivert til semesterstart kjenner jeg meg igjen i uansett! Liker at du studerer ved siden av bloggen, føler man kan kjenne seg mer igjen i en blogger som deg eller Ida Wulff som kan sette ord på følelser i studiehverdagen og eksamensperioder. Hverdagsblogging og "all over the place"-innlegg er bra!!

  Skriv en kommentar