hits
 • 10.01.2017
 • 15:06
 • SVAR: FORHOLD, KROPP, SELVTILLIT

  Kan du si litt om hvilke år du likte best og hvilke år du likte minst på videregående? Lurer på hvordan karakterene dine var på vgs? Hvilket fag likte du best? Og hvilket fag likte du minst?

  Jeg likte egentlig videregående veldig godt, kanskje der jeg trivdes mest av alt jeg har gått, fra barnehage, barneskole, ungdomsskole. Men om jeg skal velge året jeg likte minst var det kanskje 3 vgs, hvor jeg byttet skole til tja, en skole som hadde så sykt mye fokus på alt annet en skole. Folk brydde seg så sjukt mye om hvem som gjorde hva, hvem som hadde på seg hva, sagt hva til hvem. Ugh, jeg hater sånn. Året jeg likte best var kanskje 2.vgs? Ikke at jeg husker så mye av det, men. 

  Snittet mitt fra videregående var 4.7. Faget jeg likte minst gjennom hele videregående var politikk/menneskerettigheter, og geografi. Satan det er ikke mine fag! Fagene jeg likte best var historie, markedsføring, media og faktisk naturfag. 

   

  Hvordan føler du det går å ha avstandsforhold?

  Det går egentlig veldig bra. Mye bedre enn jeg trodde! Jeg og kjæresten har jo vært sammen i så og si 4 år til sommeren, så jeg hadde helt glemt hvor mye jeg trivdes alene, før jeg møtte han. Jeg har aldri vært en som er avhengig av å ha folk rundt meg, faktisk har jeg vært i perioder hvor jeg heller vil sulle rundt og rydde rommet mitt hver dag i en uke, i stedet for å henge med folk. Haha! Så det oppdaget jeg litt igjen, at herregud - jeg elsker jo faktisk å være alene også! Så klart savner jeg han, men ikke på den måten jeg trodde - at jeg skulle gråte meg i søvn hver natt liksom. Ellers er det ganske "lett" på andre måter også, med tanke på tillit blant annet. Det er ikke et problem overhode, og det er det jeg har fått inntrykk av at kan være vanskeligst i et avstandsforhold? Så akkurat det er jeg veldig glad går så bra - om en av oss er på fylla en kveld, eller kanskje henger med en venn av et annet kjønn - for å være ærlig skjønner jeg ikke at det er et problem for enkelte, men det er kanskje fordi jeg har vært så heldig selv og aldri opplevd det som et problem. 

   

  Er alt bare bra med deg og kjæresten, eller er det litt styr/drama av og til? Har det vært sjalusi innblandet? Dere virker så avslappet sammen. Veldig fint par! 

  Tusen takk kjære deg! Dette er en fortsettelse på forrige spørsmål kan man si. Det er veldig lite sjalusi, i og med at vi har såppas tillit til hverandre. Vi har vel aldri vært igjennom noe "drama" som jeg kan huske? For min del mener jeg han skal få lov å snakke med venninner av seg, ta seg en dans, jeg kan sitte på fanget til en kompis eller dra ut å spise med Alex. Det som kanskje gjør det lettere er at vi har samme vennegjeng hvor vi er flere par i, så der er nesten alle litt kjærester med alle. Klemmer og koser, sitter på fanget til hverandre og danser. Vi vet veldig godt hvor grensa går tho, og det er det viktigste! 

   

  En funfact om deg og typen - sammen som par - og noe spesielt ved typen

  Vi møttes på fylleferie i Kos, gleder meg til å fortelle den historien til barnebarna

   

  Hvordan komme over en gutt som behandler deg som dritt?

  Jeg er ganske dårlig på dette området, rett og slett fordi jeg ikke har noen erfaring der. Heldigvis! Haha. Jeg har aldri blitt dumpa eller hatt kjærlighetssorg. Men det jeg syntes er viktig å tenke på selv om man er singel eller i et forhold er at DU er DU. I et forhold er det så klart "oss", men alt i alt er du din egen person. Ta deg 10 sekunder og tenk over om du hadde klart deg alene. For klarer man seg ikke alene så 1: sliter man litt om man plutselig blir alene, og 2: du blir veldig sårbar. Prøv å finn frem til DEG, du er en bad ass bitch som ikke skal finne deg i å bli behandlet sånn :))

   

  Har du tips til å få det bedre med seg selv?

  Jeg er en selvsikker jente, men det har jeg ikke alltid vært. Det har kommet veldig gradvis - både på grunn av at jeg kom i puberteten og fikk en mer kvinnelig kropp og utseende, men også fordi jeg har vokst mentalt. Og det er noe man ikke kan styre! Men om jeg skulle gitt dere et tips - det er kanskje litt uetisk og alt det, men jeg syntes det funker. Tenk at det er alltid noen som ville drept for den delen av deg du er mest misfornøyd med. Dette fikk jeg hele tiden høre når jeg var usikker på mine egne lange, tynne ben, og etter hvert som jeg begynte og tenke på det, er det faktisk sant. Er du for eksempel misfornøyd med leggene dine - at du føler de er for tykke? Vel, da kan jeg fortelle deg med en gang at jeg ville dødd for de! Haha, jeg har så lyst på skikkelig muskuløse og store legger, og har alltid hatt lyst på det. Før håpet jeg til og med at jeg skulle falle og vrikke ankelen, slik at den skulle hovne opp og bli stor. Selv om jeg enda har lyst på skikkelig muskuløse og kraftige fotballbein, har jeg også lært meg å like mine egne, litt med hjelp av å tenke at det er faktisk noen der ute som ville gjort mye for å hatt slike ben. Jeg vet det kanskje er sprøtt å tenke på, men det har virkelig hjulpet meg til å tenke at jeg er god nok som jeg er!

   

  Hva er du stolt av ved deg selv?

  Jeg er stolt over at jeg har klart å tjene og spare penger nok til å kjøpe egen bil, egen leilighet, leve godt, reise til fine plasser, i så ung alder. Jeg er rett og slett stolt over å ha blogget så lenge, først i 5 år som hobby, før det plutselig ble et over decent levebrød. Men det jeg kanskje er mest stolt over ved det er at jeg har klart å holde på meg selv samtidig. Ikke lagt ut noe jeg ikke kjenner meg igjen i, halvnakne bilder, ingen sjokkerende, halvsanne tekster. Jeg har bygd denne bloggen på å være 100% meg selv, og at jeg da har tjent pengene mine på å være 100% meg selv føles riktig. Jeg er også stolt over å ha så sinnsykt masse faste lesere. Altså, hvor mange av dere har ikke fulgt meg siden starten!? Jeg merker det når jeg legger ut gamle bilder, hvor sykt mange som husker. Jeg er stolt over å ha dere som lesere!

   

  Hva syns du om jenter med former? Er du slik nazi og ser stygt på de eller er de liksom "godkjent"? Er så sinnsykt mange jenter som ser ned på andre jenter som har litt mer former enn andre. Selv syns jeg jenter med former faktisk er finere enn tynne jenter.

  Dette tror jeg kanskje er det mest dobbeltmoralske jeg har lest i dag, jeg vet ikke om du ser det selv? Du kan ikke si at det er så teit med folk som ser ned på jenter med former, og avslutte med at du selv syntes jenter med former er finere enn tynne jenter??? Da gjør du jo akkurat det samme selv??? Jeg syntes jenter med former er fantastisk fine og heldige. Jeg skulle gjerne hatt mer former noen ganger, men jeg syntes også tynne jenter er dødslekkert. Så lenge kroppen er sunn og har det bra! Kvinnekroppen er fantastisk!  Jeg bare lurte på hvordan det går med deg? Hvordan har du det akkurat nå? Er du lykkelig? Er du glad? 

  Selv om jeg ikke har med hele kommentaren din her, må jeg uansett takke for en utrolig skjønn kommentar! Akkurat nå går det helt greit med meg. Som dere kanskje har skjønt ser jeg litt mørkt på januar, februar og mars, men det er stort sett det. Skikkelig i-landsproblem! Så jeg har det vel egentlig supert. :-) Jeg skal bare lære meg å slutte å være en liten brat og godta at mørketiden er her og at jeg skal ut i ... jobb!!!

   

  Hei! Du skrev i et innlegg for ikke lenge siden at humøret ditt ikke var på topp pga noe med kroppen som bare ble værre. Hva gjelder det?

  Hei du! Skjønner at du lurer, men enkelte ting blir litt private og jeg ikke vil hive ut på en blogg liksom. Haha! Men jeg har vært til legen, tatt tester osv så jeg har funnet ut at det ikke er noe galt med meg, og forhåpentligvis var det bare jeg som tenkte meg veldig syk. Vi har vel alle vært der?

   

  Hvordan vil du beskrive deg selv som person, er det noe som ville ha overrasket oss lesere om deg, hva er dine beste trekk og egenskaper?

  Jeg mener jeg fremstiller meg selv ganske likt her på bloggen som jeg er i virkeligheten, det har jeg også fått høre! Jeg tuller veldig mye, og er ganske åpen. Det som kanskje vil sjokkere dere er at jeg er veldig mye mer vulgær i virkeligheten, og snakker om tja, det aller meste av tema.. :-) Ellers er det jo det vanlige - at jeg er mye høyere ( jeg er 1.76) og tynnere enn dere tror, også sier folk at jeg er mye hyggeligere enn de trodde... Haha LOL de sistnevnte har som oftest bare hørt det fra venninna si at jeg er en bitch ass hoe, men så var jeg ikke det LÆLL. Føler alle bloggere får høre den ofte: "du var mye hyggeligere enn jeg hadde trodd"

   

  Hva er du minst og mest fornøyd med med deg selv? Både personlighet og utsende

  Personlighetsmessig er jeg mest fornøyd med at jeg er snill og omtenksom. Jeg har veldig empati for andre, og er helt enormt følsom (for å svare litt på spørsmålet over også). Jeg blir mer og mer følsom etter hver som årene går virker det som, og det begynner nesten å bli litt for mye. Jeg begynte å grine en gang fordi jeg så gjennom shortsen til en voksen mann at han brukte truse i stedet for boksershorts. Altså???? Det ble liksom for søtt/trist/rørende for meg da. Det jeg misliker mest med personligheten min er at jeg kan være en skikkelig angst-jævel og det kan ødelegge enkelte situasjoner for meg, men også at jeg kan bli litt for frekk noen ganger. Altså dette er med folk jeg kjenner godt altså, haha! Går ikke rundt og roper frekke punchlines til randoms liksom

  Utseendemessig er jeg mest fornøyd med håret mitt og kanskje øynene mine? Altså ikke selve øyefargen men trekkene rundt, øyebryn, kinnben osv? Er ikke helt sikker. Jeg er jo så nydelig at det blir vanskelig å velge. Hehhehehe xD

  Det jeg liker minst med kroppen min er anklene og ørene mine

   

  Kor kroppsfiksert e du med din egen kropp fra skalaen 1-10? 

  Kanskje 1-2? Jeg tenker veldig skjeldent at "dette må gjøres noe med". Jeg sitter ikke og tenker "nesa mi er stor ass, den burde jeg operert", eller "fuck er overleppa mi litt liten? Skal jeg fylle i noe kanskje?". Jeg føler det er det som er å være fiksert på kropp, at man hele tiden skal endre og fikse på seg selv. Men om du mener hvor opptatt jeg er av kropp, så ligger jeg vel på en 4-5. Jeg ser aldri på kroppen min med fortvilelse eller hat, og er fornøyd med den som den er - men når man blogger får man jo sett kroppen sin fra forskjellige vinkler, og er obs på hvordan man ser ut. Jeg kan tenke at jeg har lagt på meg litt over magen og kanskje skal slutte å spise pizza 4 ganger i uka på en stund, og det er det. Jeg har kommet veldig til ro med min egen kropp innser jeg nå som jeg svarer på dette, haha!

   

  Gjorde det vondt da du falt ned fra himmelen?

  Hei Andrè og takk for spørsmålet ditt. Jeg var så sykt drita da jeg falt ned fra himmelen at jeg ikke husker det, men fikk jo en ganske stor kakk i hodet som du kanskje skjønner, i og med at jeg er så klinkende kokkos sprø og gøyal den dag i dag ok hade

   

  Dette var første del av svarene på spørsmålsrunden! Dette er de mest seriøse og mer utdypende spørsmålene, og for å være helt ærlig tror jeg aldri jeg har åpnet meg så mye på en gang, om så mange tema før. Håper dere likte det!

  37 kommentarer

  - 10.01.2017 15:30
  har du kjøpt leilighet`?
  annais - 10.01.2017 15:31
  Anonym: nei, er på leting enda! det jeg mener er at jeg har muligheten til å kjøpe meg leilighet, hehe :)
  Sandra - 10.01.2017 15:43
  Lo meg i hjel av det med truse i stedet for bokser!!! Herregud, har ikke ledd så mye på flere uker, tusen takk
  Haldis - 10.01.2017 16:19
  Du virker så fantastisk og morsom :D hadde vært så morsomt å se/møte deg en dag!
  Hanna - 10.01.2017 16:38
  Så fine svar! Digger deg!
  Karina - 10.01.2017 16:46
  Åååh Anna, du virker som en helt fantastisk person. Så jordnær, ærlig, morsom, god og trofast mot vennene dine og de du er glad i. Noen ganger kunne jeg ønske at du var venninnen min, men på en eller annen rar måte føler jeg at vi er venninner, jeg har fulgt deg på bloggen fra helt i starten av, og jeg bryr meg rett og slett kjempemasse om deg. Jeg er like gammel som deg, er også i et avstandsforhold, er på utskikk etter leilighet for tiden (jeg også er så sinnsykt stolt av at jeg har spart opp nok penger i så ung alder, applaus for oss), studerer, og har et kjæledyr som jeg elsker over alt på jord. Er så kjekt å lese bloggen din, fordi jeg føler at alt du skriver angår meg på en måte, kan kjenne meg igjen i deler av livet ditt, og i tillegg skriver du på en veldig fin måte og oppdaterer bloggen hyppig.

  Kjempegode svar på spørsmålene, kjekt at du tok deg tid til å skrive utfyllende. Stå på med det gode arbeidet med bloggen, du er utrolig flink - og det kommer du helt sikkert til å være når du skal ut i praksis i forbindelse med studiene også. Masse lykke til <3
  annais - 10.01.2017 17:25
  Karina: applaus for oss ja! og applaus for deg, herregud så rørt jeg ble av denne kommentaren. tusen takk for at du orket å skrive den til meg, så fint å lese! får håpe vi møtes en gang, med så mye til felles og du hørtes ut som den skjønneste jenta i verden!! :) <3
  Guro - 10.01.2017 17:46
  Du er så herlig, Anna! Virker som en fantastisk person, skulle ønske jeg kjente deg haha. Og det med ørene dine, har alltid synest du har fine ører, uansett hvor rart det høres ut haha.
  annais - 10.01.2017 18:59
  Guro: hahah det var nå enda bra <3
  Jenny - 10.01.2017 17:52
  Hey!

  100% ærlig, jeg har lest bloggen som siden du var 15 år, og jeg har ALDRI lagt spesielt merke til ørene dine! Og så har du virkelig lekreste beina i blogg Norge:)

  Nok skryt for i dag:P Fortsett slik flinke bloggeren
  annais - 10.01.2017 18:59
  Jenny: haha søte deg <3 tusen takk!
  idamwilliams - 10.01.2017 18:16
  haha du er så skjønn!
  N - 10.01.2017 19:22
  Må bare si at jeg er veldig lik på deg på mange måter (ut i fra hvordan jeg oppfatter deg fra bloggen hvertfall) og at jeg syns det er utrolig godt å høre noen forklare at de har det på samme måte som meg! Er på den ene siden verdens mest utadvendte, tullete og barnsligste person, mens jeg samtidig sliter mye med nervøsitet, engstelighet og angst (rart å "si" det på en måte men). Det ødelegger ofte for meg også, og jeg kan fort oppfattes som sur og slenge rundt med med kommentarer til de som står meg nermest, for så angre med til døde senere. Føler at jeg bruker det å vise "styrke" ved å kjefte og smelle litt som et skjold for engsteligheten av og til om du forstår. Jeg ser du skriver at det for din del ikke påvirker forholdet ditt med typen, at du aldri blir nervøs for han? Det overrasker meg litt, for jeg blir aller mest nervøs for de jeg er mest glad i selv om jeg vet at jeg absolutt ikke trenger å bekymre meg. Dette ble en lang og rar kommentar, hahah men jaja! Hva er konklusjonen min liksom??? Godt å skrive litt ut til noen jeg ikke kjenner, men samtidig kjenner litt om du forstår;) Kjempefint innlegg vertfall, er en grunn til at jeg har vært fast leser i så mange år<3 klem
  annais - 10.01.2017 19:27
  N: haha søte deg! jeg blir så klart utrolig nervøs for han, at han skal komme seg hjem trygt og slikt - men aldri nervøs for at han skal gjøre noe dumt om du skjønner? :)
  Ann - 10.01.2017 19:33
  Dette var egentlig litt gøy og koselig å lese noe så personlig! er nesten paff over hvor mye selvinnsikt du har! hørtes slemt ut, men ment positivt mtp at du selv er så klar over dine gode/dårlige egenskaper og at det virker som om du "kjenner" deg selv så utrolig godt! begynte å stille meg selv de samme spørsmålene, men klarte ikke helt å komme med så gode og utfyllende svar som du har gjort.. så har sitti her og tenkt en del på de spørsmålene og prøvd å bli "bedre kjent" med meg selv og hva jeg kan gjøre for å bli litt mer tryggere på meg selv. Så tusen takk for dette! og btw du har legs for dayzzzz som jeg er så sjalu på, haha! heia deg skjønne annais <3<3
  annais - 10.01.2017 19:36
  Ann: tusen takk, det var et veldig fint kompliment, at det virker som jeg kjenner meg selv godt! og at du syntes jeg har fine pen så klart, haha! ja det er sikkert gøy å stille seg selv de samme spørsmålene - det ga meg faktisk en hel del å sitte å svare på de, mye man ikke har tenkt på før <3
  Hege Kristin - 10.01.2017 20:04
  fine svar <3
  Susanne Aa. - 10.01.2017 20:58
  hahaha, siste spm
  karenjo - 10.01.2017 21:12
  Altså..svaret ditt på "Hva er du stolt av ved deg selv?"..jeg ble så stolt at jeg ble ordentlig rørt. Av flere ting; stolt på dine vegne, for du har helt rett i refleksjonene dine- du har en blogg og ett bloggnavn bygget 100% på ekte Annais, du var starten på blogg.no og har vært med på å forme blogg Norge utrolig nok ved å være real ass, lips and boobs all the way. Mye craziness i innleggene dine men aldri noe tull, eller juks eller lureri. Ikke minst er sjela di så jordnær og du er like artig og søt nå som da jeg fulgte deg fra begynnelsen. Selv om jeg ikke kommenterer så ofte, og selv om du tenker "hvem farsken er hun..?" så er jeg hun som blir varmest i hjertet når du poster de eldste videobloggene. Så jeg er veldig stolt over å være en av de aller trofaste leserne dine! Du er virkelig den unike og flotteste rosen blant ugresset på topplista og ellers i blogg Norge. Håper det er et kompliment som du tar til deg.

  Ser deg rundt om i bya og på Dragvoll også smiler jeg for meg sjæl da og tenker "what a girl!" og "Annais, som i Anna-is fordi hun liker is". Sånn, nok creepyness fra meg!
  annais - 11.01.2017 12:05
  karenjo: ååh du er jo virkelig en original gangster-bloggleser, så dette var sjukt koselig å høre <3 jeg tenker aldri "hvem fasken er hun" for jeg husker deg fra ja.. day 1? haha! tusen takk for fin kommentar, tusen takk for fine kommentarer siden starten, og tusen takk for sykt fine komplimenter. <3 <3 <3 <3
  N - 10.01.2017 22:17
  Ja jeg forstår! Har det på samme måte, vet med 100% trygghet at han aldri hsdde gjort noe dumt, men klaaarer ikke sove før han er hjemme og pleier som regel å hente han selv liksom haha. Det liker jeg best!
  Karianne - 10.01.2017 23:25
  Ååååå Anna, sjeldent jeg kommenterer her, men nå ville jeg bare slenge inn en liten kommentar her! Har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske, og føler at vi har "vokst opp sammen" litt, haha! Blir så glad på dine vegne når jeg leser de her svarene, du snakker så godt for deg, og det har du egentlig alltid gjort synes jeg! Så ærlig og direkte, samtidig interessant og morsom. Det er det ikke mange i dagens blogg-Norge som kan skryte på seg, hehe! Og om det der med beina dine, jeg er en av de der med typiske fotball/håndball-legger og synes at du har helt superflotte bein! Rart det der hehe, man vil vel alltid ønske seg noe man ikke har. Men jeg har også blitt såpass voksen nå og har skjønt at man er flott akkurat som man er, noe jeg synes det er kjempefint at du fronter her! :)

  Stå på videre, og stor klem fra meg <3
  annais - 11.01.2017 12:03
  Karianne: tusen tusen takk skjønne deg! ærlig, direkte, interessant og morsom?! herregud så søt du er!! og ps: du er heldig med typiske håndball/fotball-legger, jeg er sjaluuuuu!!! <3
  Rebekka - 11.01.2017 00:51
  Likte svarene dine kjempegodt! Gleder meg til neste runde :) Det er jo ikke ofte at du har skrevet så mye personlig og ''dypt'', noe som selvfølgelig er helt greit, men jeg må si at dette gjorde du ganske bra!
  annais - 11.01.2017 12:02
  Rebekka: hehe ja det var ganske mange spørsmål som krevde dypere svar, så da ble det slik denne gangen! kommer flere deler med mindre seriøse svar også <3
  Madelen - 11.01.2017 05:11
  Veldig mange blogger opplever nettroll, men jeg må si det er sjelden jeg ser det her. Og det er det en grunn til! Makan til fantastisk flott jente med sunne verdier og gode refleksjoner. Jeg er også en som har fulgt bloggen i alle år (nevner bare sukkerbrød, spraykrem og syltetøy....) og føler virkelig jeg kjenner deg. Du er liksom den venninnen som jeg aldri har møtt, men som jeg absolutt håper å treffe en dag :D Og håper ikke det hørtes merkelig ut....
  annais - 11.01.2017 12:01
  Madelen: ja det har du faktisk rett i, det er ikke så veldig mye nett-troll her. heldigvis! bare skjønne folk som deg, tusen takk for en super kommentar <3 håper også vi møtes en dag!
  Anne - 11.01.2017 09:56
  ÅÅh jeg har lyst til å skrive en fin kommentar for å kommentere på dette innlegget, men vet ikke helt hva jeg skal si! Elsker at du så tydelig har tatt deg god tid til å tenke gjennom spørsmålene ordentlig, og svarene dine virker utrolig ærlige og reflekterte. Dette var rett og slett superkoselig å lese, føltes litt ut som en ekte girl talk på tomannshånd!

  Og til det om følsomhet, fy søren jeg kjenner meg sånn igjen HAHA. Hvis jeg f.eks. ser på en musikalforestilling får jeg tårer i øynene etter de har sunget første linje av åpningssangen liksom, selv om det skulle være en happy upbeat sang. Blir så rørt av alt arbeidet de har lagt i det, samtidig som jeg varmer opp tårene til de triste delene av forestillingen jeg regner med kommer senere :') Og en gang da jeg var ca. 8 begynte jeg å gråte av en Pokemon episode fordi alle pokemonene skulle ta bilde sammen, og Psyduck(??) som trykket på selvutløseren på kameraet snublet på vei tilbake til de andre så han ikke rakk å komme med på bildet.. Seriøst jeg var helt heartbroken etter det lol herregud.

  Ok hva er poenget med denne kommentaren i det hele tatt..... Uansett: bloggen din er min favoritt (og egentlig den eneste jeg leser fast) <3
  annais - 11.01.2017 12:00
  Anne: hahha åhh kjenner meg igjen! søte deg altså, tusen takk for en fin kommentar, var veldig koselig å høre at det føltes ut som en girl talk <3
  Johanne - 11.01.2017 14:02
  Veldig fint å lese litt på det dypere plan fra deg, samtidig som du ikke mister humoren. Du er virkelig ei jente å ta vare på <3
  annais - 11.01.2017 15:09
  Johanne: <3
  Hanna - 11.01.2017 20:02
  Dette var veldig fint, digger at du tar deg tid til å svare skikkelig og litt personlig! :) jeg krysser fingrene for at neste runde kommer på video!!! :D
  Lotte - 11.01.2017 23:36
  Var veldig gøy å lese utfyllende svar om interessante tema!! Vært fast leser i maange år nå, og du er absolutt den morsomste bloggeren. Liker at du ikke tar deg selv så høytidelig, det er en altfor sjelden egenskap i bloggverdenen ;)
  annais - 12.01.2017 17:40
  Lotte: tusen takk kjære deg <3
  Renate - 12.01.2017 12:00
  Hahahhaa elsker siste svaret du er gal ok hade
  - 12.01.2017 14:15
  Halo kan du plis svare på video?:-))))))
  - 20.01.2017 21:36
  Hahah jeg møtte også typen i kos:)))

  Skriv en kommentar