hits
 • 12.01.2017
 • 14:57
 • SVAR: BLOGG, TRENING, KLÆR, DATING

  Hvem er din favoritt i blogg-norge?

  Herreguud så vanskelig, haha! Vet ikke om du mener blogg-wise eller personlig hvem jeg liker og kjenner best? Jeg tror ikke jeg kan svare på hvilken blogg jeg liker best, for helt ærlig er bloggene jeg leser ganske like. Hvis du tenker på personlig, er det så mange herlige bloggere at det er virkelig umulig å velge, men Tuva, Andrea, Benny, Julia, Sophie, Fanny, Therese - alle er utrolig skjønne folk som jeg blir like glad hver gang jeg møter. Og så klart Erica og Aurora, men de føler jeg egentlig ikke jeg kjenner på grunn blogg, i og med at vi har "vokst opp" i samme by og blitt kjent slik.
   

  Hahha mini Benny og Annais på rulling!! Det som er positivt med at kjæresten bor i Oslo er at jeg får henge mer med den fantastiske fyren her blandt annet!

   

  Hvordan trener du? Har du noen tips til sunne lunsjretter?

  Dette har jeg svart på før tror jeg, men jeg trener alt fra 1-5 ganger i uka. Som oftest 3-4! Det jeg må gjøre i løpet av en uke er å ha èn legday, og en dag med noe "cardio" som en så fint sier. Så en vanlig treningsuke er ofte en legday (45 min ca), en dag hvor jeg springer intervaller (tar typ 20 min), en dag hvor jeg har overkropp (50-60 min), en dag hvor jeg har lengre kondisjonstrening på trappemaskin (45-60 min). Også hvis jeg trener mer en uke da er det ofte helkropp i 60 min.

   

  Hva er det som har fått deg så gira til å trene? Og hva er motivasjonen din på å fortsette med trening?

  Det som gjorde meg "gira" på å trene var vel da jeg var russ, og la merke til at jeg for første gang i mitt liv la på meg! Haha. I tillegg hadde jeg litt treningssenter-skrekk, og det ble aldri til at jeg meldte meg inn. Så jeg trengte vel en grunn til å pushe meg selv til å gjøre det, og det var da etter russetida! 

  Motivasjonen for å fortsette er rett og slett muligheten til å spise hva jeg vil. Det er egentlig kun derfor jeg trener, haha! Så klart har det blitt mer og mer at jeg syntes det er digg å ha en litt mer muskuløs kropp jeg er fornøyd med, men alt i alt er motivasjonen min å spise absolutt hva jeg vil, så ofte jeg vil. For meg er virkelig mat livet, og vil jeg spise pizza hver dag i en uke gjør jeg det. Men da må det så klart også trenes litt, for jeg vil fortsette å se ut slik jeg vil, samtidig som jeg vil spise deilig mat. 

   

  Jeg er veldig redd for å bli avvist og av den grunn nekter jeg å ta kontakt (starte samtaler osv) først med guttene jeg er interessert i. Jeg venter alltid på at jeg skal få noe lyd fra dem. Jeg tenker ofte at hvis en gutt er virkelig forelsket i ei jente, så kommer han til å tekste henne flere ganger. Det er grunnen til at jeg lar være å ta kontakt først, fordi jeg føler at jeg virker "desperat" om jeg gjør det, selv om jeg liker gutten kjempe godt. Men jeg ser at du har vært sammen med typen din i 3 år nå. Jeg lurer på om hvordan det var mellom dere før dere ble sammen? 

  På denne her er det nok veldig forskjellig hva folk mener - og jeg ser at mange mener at jenta skal ta initiativ like mye som gutten. Men det bestemmer man vel selv? Jeg skal være helt ærlig og si at jeg var veldig lik deg. Da jeg var singel ble jeg nok oppfattet som ganske "care", haha. Jeg mente vel at om jeg skulle ha en greie med noen fikk de fanken meg være den som tok kontakt, for det giddet jeg rett og slett ikke å styre med. Kall det hard to get, og det må jeg vel kanskje si at jeg var også. Dette vil nok fremstå som straight up skryting, men jeg har aldri hatt det behovet for bekreftelse fra det andre kjønn (ser man bort i fra en liten periode på ungdomsskolen kanskje). Jeg er også veldig lite "guttegal", det er nok også grunn. Så når det kommer til første møte, dating og det å "holde på" har jeg aldri "gått etter" noen eller tatt initiativ, og første gang jeg gjør det er egentlig nå som jeg er i et forhold. Det blir jo noe heeeeelt annet, særlig etter 3 og et halvt år sammen. Men spør du kjæresten min, var det nok ikke noe veldig heftig initiativtaking fra meg i starten der heller, hahaha. Jeg er gammeldags, for min del er det gutta boys sin jobb. Jeg sier absolutt ikke at dette er en god metode, for det er det heeelt sikkert ikke hvis du vil komme i kontakt med boys, haha. Og som sagt: nå som jeg er i et forhold er det helt annerledes, her er jeg nok klingy as fuq, maser litt til tider og pøser ut flere hjertesnaps om dagen. Skulle jeg mot all formodning bli singel en gang hadde jeg nok gått rett tilbake til gamle meg - starte en samtale på Tinder?? Hahhhaa ser det for meg ja

   

  Hva kunne du tenkt deg å jobbe som når du blir ordentlig voksen?

  Det jeg gjør nå! Hihi, men det har jeg ingen planer om å gjøre. Men det hadde jo vært drømmen! Hvis penger ikke var et tema ville jeg vært kunstner. Eller jobbet med noe kreativt, laget fine ting med hendene mine. Ellers hadde det vært prima å vært sjef for noe jeg har startet opp selv, innen hva aner jeg ikke. 

   

  Hva er dine favoritt basisplagg?

  Mine hvite adidas superstars, en sort skinnjakke, en plain hvit tshirt, en sort og comfy bukse, og en lys jeans er det jeg  ha i livet. Haha. Ellers skifter jeg mye på sesong. Nå er jeg avhengig av den grå ullkåpen min og den sorte pelsskinnjakken min fra Zara. 

   

  Hva er drømmejobben din?

  Den jeg har nå

   

  Du sier du har fått så my lengre hår på kort tid, hvordan klarte du det? Mitt blir bare slitt...

  Da jeg tok ut extensionet mitt "for alltid" klipte mitt naturlige hår 2-3 cm, også klipte jeg det litt hver dag i nesten en uke. Haha, jeg ble bare helt hekta på å stusse håret. Så å klippe vekk det slitte er det første en må gjøre. Ellers er mitt aller beste tips å vaske håret så skjeldent som mulig - jeg gjør det aaaaaldri mer enn to ganger i uka. Da får jeg fnatt. Ellers retter jeg bare håret når jeg skal på fest (som er en gang i uka ca haha). Da er du veldig godt på veg!

   

  Kaster du/gir bort/selger mye klær, sko og vesker?

  Ja sinnsykt mye! Det jeg kjøper/får som er for stort/lite, eventuelt ting jeg ikke bruker lengre men er veldig glad i - ja ting jeg egentlig vil ha selv, selger jeg på salgsbloggen min her. Det skjer ofte at jeg gir bort slike ting til vennene mine også, slik at jeg kan bruke det selv hvis jeg angrer, haha. Eller ikke gidder legge den ut til salgs. Ellers gir jeg bort veldig mye til venner, har en pose med klær i hvertfall 1 gang i måneden? Også gir jeg til Fretex kanskje 1 gang i mnd også. Så gir bort utrolig mye egentlig!

   

  Jeg skal til København i juni, og lurer på om du har noen tips til hva jeg MÅ få med meg?

  Flere av dere som har spurt om dette, og for å ærlig så er jeg nesten litt blank haha! Jeg husker så lite av hva det heter, og har ikke skrevet det ned heller. Men om du skal ut, dra på Hive og Arch. Jeg har ikke vært på siste enda, vi skulle dit sist men vi var alt for fullsjuke til å tenke på det. Ellers må du jo dra innom Tivoli, og Torvhallerne på Nørreport, det er "mathaller" med sykt mye digg og forskjellig. Vet du jeg har så sinnsykt mange flere tips, men husker ingen av de. Hahah jeg suger

   

  Hvordan renser du huden din? Du har så fin hud<3

  Tusen takk fine deg! Du det er en ganske enkel rutine - jeg fjerner huden min med de grønne sminkeserviettene, skylder ansiktet i vann, og tar på meg fuktighetskrem. Jeg bruker en nurishing-noe fra Ole Henriksen! Også øyekrem hvis jeg husker, der bruker jeg en fra REN. 

   

  Hvilke farge synes du kler deg best?

  Blått og rødt! Altså kongeblå og sterk rød. Det er egentlig veldig rart, for jeg går nesten aldri med det.

  29 kommentarer

  Mf - 12.01.2017 16:02
  Hei! Vurderer å bestille meg "pelsvest" fra shein, lurer på hva frakt og toll blir?
  annais - 12.01.2017 17:40
  Mf: jeg tror ikke det er noen ting, men jeg får det sponset da så er ikke sikkert! kan hende det er frakt men det får du se når du betaler i hvertfall!
  - 12.01.2017 16:17
  i love u
  <3 - 12.01.2017 16:26
  Hvor er den blå jumpsuiten fra? Kjempe fin!
  annais - 12.01.2017 17:40
  <3: den er suuupergammel fra shein! sikkert 3-4 år
  - 12.01.2017 17:24
  Hello plis svar på video neste gang :-( Detta høres jo rart ut siden jeg ikke kjenner deg, men du virkelig så jææækla morsom og kul, skulle ønske vi var venner. (Lover deg du hadde syntes jeg var morsom og)
  annais - 12.01.2017 17:40
  Anonym: yes sir <33
  Rebecca - 12.01.2017 17:33
  HAHHAHAHA leste "hvordan renser du hunden din? du har veldig fin hund", skjønte ingenting hahah
  annais - 12.01.2017 17:40
  Rebecca: hahha loool
  Hege Kristin - 12.01.2017 18:48
  fine svar :)
  ingagilberg.blogg.no - 12.01.2017 19:09
  Så fine svar :-)
  Sunniva - 12.01.2017 19:10
  Trener du på kaliber? :-)
  annais - 12.01.2017 20:34
  Sunniva: nei :)
  Anniken - 12.01.2017 20:34
  Å fjerne huden var en god idé<3
  annais - 12.01.2017 20:42
  Anniken: hahahah ooooops
  Therese - 12.01.2017 20:49
  Hvilken grå ullkåpe snakker du om og hvor har du kjøpt den? :) Har vært på utkikk etter en slik såå lenge, men finner ikke den perfekte.
  annais - 12.01.2017 21:40
  Therese: den er fra ivyrevel!
  Anonym - 12.01.2017 21:19
  Heihei Anna!

  For det første, så har jeg fulgt bloggen din uendelig lenge, og håper så gjerne du kan hjelpe en trofast bloggleser.

  Jeg håper så inderlig at du kan svare meg på dette lange, men allikevel store spørsmålet. I slutten av 2013 møtte jeg på en fantastisk mann. Vi hadde hatt det så moro sammen, og digget og være i hverandres selskap. Vi flyttet senere sammen, og gikk skole i samme slengen. På slutten av dette året gjorde han det slutt med meg, fordi han var usikker på seg selv, forvirret og slet med følelsene. Tiden gikk og vi flyttet ut av leiligheten, men gikk fremdeles på skolen. Kun noen uker etter bruddet fant han seg en ny ei. Mens de var sammen fikk jeg spørsmål av han hva han burde gjøre. Damen var frekk mot han, hadde kontakt og sendte bilder av seg selv til flere andre gutter. Jeg skrev at dette ikke var bra for han, og at han måtte komme seg ut av det. Hun hadde fått hele 10 sjangser på å oppføre seg. Det ble slutt mellom de, og en eller to uke gikk. Han savnet meg, og vi begynte og prate. Tiden gikk og etter hvert angret han på hva han hadde gjort og han savnet meg. Vi møttes mer og mer igjen, og knappe 2-3 mnd etter på var vi sammen igjen. Mot slutten av i fjor flyttet vi sammen, vi fikk oss nydelige husdyr sammen. Den siste mnd har han fortalt meg at han igjen sliter med følelsene, og rett etter nyttår nå så gjorde han det slutt med meg. Grunnen var at han var forvirret, og slet med følelsene.. nok en gang. Samtidig så ønsker han og være vennen min, sier han har det veldig bra med meg, at jeg er fantastisk og alt. Han vil også bo med meg i leiligheten, lage middag osv sammen før vi flytter ut igjen. Jeg savner han så mye, og vi har snakket litt i det siste, generelt om å dele ting/selge ting. Jeg bare klarer ikke å forstå han, savner han meg eller hva? Jeg har unngått å ta kontakt med han de siste ukene for at han skal få kjenne litt på et eventuelt savn.

  Jeg bare lurer på hva din mening er?

  Vi har aldri hatt en krangel uten å gjøre opp like etter, vi har hatt det så utrolig bra sammen, vi smiler og ler i hverandres selskap så jeg skjønner ikke.

  Jeg kan legge til at sist så sa han at han ikke skjønte hva han tenkte på, og at han visste hva han ville nå og at han ikke skulle såre meg igjen.

  Jeg savner han som sagt utrolig mye, men har unngått å snakke med han for at han skal få tenke seg om. (Han er forøvrig ikke mye hjemme, men ute og kjører med kompiser)

  Jeg håper du kan svare på din mening her i kommentarfeltet :)

  Håper så inderlig på et svar!
  annais - 12.01.2017 21:40
  Anonym: Hei fine du! For en utrolig kjip situasjon, og må virkelig si jeg syntes synd på deg som må gå igjennom alt det - igjen! Uansett hva jeg svarer her er det ditt forhold med han og håper ikke du "gjør som jeg sier", men skjønner at du spør om tips <3

  Jeg er helt med på at dere bør gjøre det slutt på en ordentlig måte - å gjøre opp og gå fra hverandre som venner. Fortell han også at du ikke klarer å gå igjennom det enda en gang, og at dette er aller siste gang dere er sammen, og at han må vite det. Men for din del tror jeg det er absolutt best at det ender med det. Ikke noe bo sammen i leiligheten, sove i samme seng, lage mat sammen. Da vil det nok ta sååå mye lengre tid å komme over han!

  Håper du finner ut av det <3
  Anonym - 12.01.2017 23:37
  Hvor er de svarte øredobbene dine fra? De store som henger ned. Du har de på deg på en del biler på instagram, blant annet når du har på deg den svarte nellykjolen, med vannmerke foran puppene? :) Utrolig fine øredobber!! Hadde satt pris på svar, snaart ball!
  annais - 12.01.2017 23:47
  Anonym: glitter
  Laila Monica Nikolaisen - 13.01.2017 01:55
  JEG ER IKKE SINNSYK!!!
  Anonym - 13.01.2017 10:31
  Meg med disse guttetrøblene igjen.

  Han har sagt at "hvis jeg kommer tilbake, ikke ta meg tilbake", og jeg spurte igår om hvordan han hadde det, og om han ikke hadde tenkt noe over om han savner meg. Da fikk jeg til svar at han ikke har hatt tid til å tenke på det da han har vært ute å kjørt.

  Jeg bare lurer (Kanskje litt vanskelig å svare på for oss som er jenter, men du har vell en del guttevenner eller kjæresten din du kan spørre? Værsåsnill! )

  - Hvordan kan jeg se eller forstå at han allerede nå savner meg?

  - Hvis jeg virkelig var så fantastisk som han sa, hva er det han ikke klarer og glemme ved meg?

  - Og sist men ikke minst, HVA kan jeg SI til han f2f for at han virkelig skal skjønne at jeg mener alvor? Vi har som sagt kjent hverandre siden 2013, og jeg ble virkelig helt målløs første dagen jeg så han.

  Jeg bare tenker, det må vell være noe jeg kan si eller gjøre for han for at han virkelig skal innse at han ikke burde kaste meg bort?
  annais - 13.01.2017 11:49
  Anonym: Jeg tror nok ikke du kan (eller bør) snakke og "overtale" han til å like deg. det skal du egentlig ikke trenge spør du meg... og helt ærlig høres det ut som den gutten her alltid vil ha det han ikke kan få, og selv om det må være umulig å være en del av det vil jeg egentlig bare anbefale deg til å holde deg unna han. så klart prøve å gå fra det hele som venner, men rett og slett prøv å kom deg videre og en dag dukker det opp en annen! for det er ingen vits i å "være igjen" der du er nå, og prøve å overtale noen til å like deg. <3
  Anonym - 13.01.2017 12:50
  Hei igjen Anna.

  Jeg skjønner at du mener dette, men han har tross alt gjort denne feilen for seg selv en gang før. Hva om han virkelig savner meg da? Men lar seg selv ikke tenke på det.

  Vi hadde forlovet oss, naturligvis snakket masse om fremtiden.

  Jeg sa til han en dag her at hvis han angret eller begynte og savne meg noe så skal han ikke komme tilbake uten å ha med en ring til meg og virkelig bevise dette for meg og familiene. Da lo vi begge to godt, før han la på "Hvis jeg kommer tilbake så ikke ta meg tilbake". Han har jo også sagt at han ikke hat hatt tid til å tenke på om han savner meg.. Men han burde jo så absolutt tenkt på det, for hva om han gjør det og går inn i en konstant sørgeprosess når jeg har flyttet??
  annais - 13.01.2017 13:18
  Anonym: hvis han virkelig hadde savnet deg er det ikke noe som heter å "ikke ha tid" til å savne deg.. du snakker også om en konstant sørgeprosess, og det er vel kjærlighetssorg det kalles - og det har vel du kjent nok på av han, så hvorfor ikke la han kjenne hvordan det er? du må tenke på deg selv først av alt :)

  men det høres ut som du har bestemt deg for å gi han en sjangse til, og jeg har jo egentlig ingen aning på dere to så du må nesten gjøre hva som føles rett :)
  Anonym - 13.01.2017 13:33
  Ja, jeg kommer til å gi han en sjangse til. Men jeg har tullet litt (han lo seg skakk haha) og sagt at han kommer ikke tilbake uten en ring og virkelig beviser det for meg at han vil ha meg. Jeg tror han fokuserer mer på å se fremover og at han ikke skal dumme seg ut, selv om han sikkert kommer til å savne meg. Det føles ut som om at nå har han bestemt seg, og da er det sånn. Nekter seg selv og prøve, tenke, savne.

  Og, jeg blir ikke forbauset om noen av disse kompisene som har sviktet han før har hatt et ord med for å få han "sikker" på at dette var det rette. For han sa det til meg kvelden han slo opp at han hadde snakket med en av de om dette.

  Jeg er vell alt for snill, alt for bra, alt for fantastisk, gjør alt for mye for han, støtter han for mye, jeg er der for han for mye. (Jeg liker ikke å skryte av meg selv, men føler jeg er skikkelig konemateriale) Som han også har sagt... :(

  Jeg må si jeg er sjeleglad over at du tar deg tid til å svare meg, jeg blir virkelig rørt.
  Elise - 13.01.2017 15:13
  dusjer du håret etter du har trent? og hvordan gjør du det med det og ikke rette håret til hverdags, håret ditt ser så rett ut :)
  Madelen - 14.01.2017 05:13
  Kommentarfeltet ditt består jammen meg av litt av hvert denne gangen, og du er jammen tro mot leserne når du inntar rollen som psykolog på si :) Kanskje bloggere er fremtidens psykologer? :P

  Skriv en kommentar