23.01.2017 - 17:34

DEN BESTE HELGA PÅ LENGE


SPONSET OPPHOLD 

Processed with VSCO with hb1 preset


Processed with VSCO with hb1 preset
 

Processed with VSCO with a9 preset
 

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset        Processed with VSCO with hb1 preset
 

Da var helgen over, og det var med ekstra tungt hjerte jeg måtte si hade til kjæresten min. I stedet for å ta toget rett hjem, ble jeg heller med han til flyplassen og satt der en stund før flyet hans gikk. Tror det var like greit for både min og resten av togvogna si - hadde vært ganske rar setting med en stk gråtende 21-åring på et stappfullt tog? Men ja, som dere kanskje har skjønt er jeg ikke så glad i å si hade - men det blir virkelig enda vanskeligere når helga har vært så utrolig bra. Det var virkelig en helt perfekt kombo med noen dager kjæreste-tid, før det ble fest og morro en hel dag med vennene mine. 

På søndag skulle vi egentlig stå på ski, for da var været på plass - men da var det noen som var litt reduserte kan man si! Men vi dro og spiste lunsj på Timmerstuggan, som lå nederst i en bakke og var resturant + afterski, så fikk egentlig skikkelig følelsen av at jeg hadde stått på ski, haha. Det som er så digg med Åre er at det ikke kun er ski, som veldig mange andre plasser. Det er et sentrum - altså et lite torg, det er sykt bra uteliv, det er fine resturanter, og samtidig shopping. Det er ikke bare øl, afterski og junkfood liksom. Det liker jeg veldig godt! Gleder meg allerede til neste gang jeg skal til Åre, og jeg må virkelig si tusen takk til Åre Skistar som ville ha meg med på en helt perfekt langweekend. Det var de som fikset alt fra leilighet til skipass, og selv om turen var sponset må jeg virkelig si tusen takk og anbefale de videre. Følte meg utrolig godt vartet opp!


Kommentarer: 6
kategori: reise
Hege Kristin

så bra du har hatt en fin helg <3
URL: http://hegekristin.blogg.no

23.01.2017// 17:41Kristine

Hørtes skikkelig digg ut! Fin avkobling og deilig å møte både venner og kjæreste igjen vil jeg tro. Glad du koste deg! Stor klem :)
URL: http://kmaar.blogg.no

23.01.2017// 18:53Sanne

Genseren du har på deg i spørsmålsrunde-videoen. Er det lenge siden du kjøpte den? Tror du den fortsatt er i butikk?:)
URL:

23.01.2017// 19:57annais

Sanne: 3 mnd ca
URL: http://annais.blogg.no/

24.01.2017// 16:55Kristina

Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Bare hold fokuset på at det er godt og sunt med alenetid, og at følelsen av å møtes igjen gjør det verdt det, fordi den er så bra<3 håper du får en fin uke, fine deg!
URL:

23.01.2017// 20:27Casandra

Hvor er jakken fra? <3
URL:

24.01.2017// 21:45

hits